2010. november 2. kedd

nov. 2
22:51
BL: 3-1-re nyert a Spurs az Inter ellen - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látta vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor vette kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lépett többek közt a…
nov. 2
22:51
Győzött a Tottenham (Blikk)
London — Rafael van der Vaart (27) került ki győztesen a holland párbajból.
nov. 2
22:53
Tenisz: Söderling és Davigyenko is simán jutott a második körbe (She)
A második helyen kiemelt svéd Robin Söderling és a hatodikként rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenko is magabiztosan jutott be a második fordulóba a valenciai férfi tenisztornán.
nov. 2
22:55
BL, A-csoport: a Tottenham visszavágott az Internek (She)
A Bajnokok Ligája A-csoportjának negyedik fordulójában a Tottenham visszavágott az Internek a milánói vereségéért, és végül 3–1-re nyert. A londoniak Rafael van der Vaart, valamint Peter Crouch találatával már 2–0-ra vezettek, Samuel Eto’o sorozatbeli hetedik góljával már csak szépíteni tudtak a vendégek, az utolsó előtti percben pedig Gareth Bale második gólpasszából Roman Pavljucsenko állította…
nov. 2
22:57
BL, C-csoport: három góllal nyert a Man. United Bursában (She)
A Manchester United remek második félidei helyzetkihasználásának köszönhetően Darren Fletcher, Gabriel Obertan és Bébé találatával 3–0-ra győzött a Bursaspor vendégeként a Bajnokok Ligája C-csoportjában, és hatalmas lépést tett a továbbjutást felé. A Valencia szintén 3–0-ra nyert hazai pályán a Rangers ellen.
nov. 2
22:59
BL, D-csoport: nem bírt egymással a Köbenhavn és a Barcelona (She)
Bár Lionel Messi góljával vezetett a Barcelona a Bajnokok Ligája D-csoportjának 4. fordulójában a Köbenhavn ellen idegenben, alig egy percig örülhettek a katalánok, ugyanis a dán bajnok szép találattal egyenlített. Mivel több gól nem született, a vendégek 1–1-gyel távoztak Koppenhágából.
nov. 2
23:01
BL, B-csoport: a Benfica 4-3-ra nyert a Lyon ellen, ikszelt a Schalke (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjában a Benfica egy félidő alatt három gólt szerzett az eddigi három fordulóban kilenc pontot szerző Lyon ellen, és végül 4–2-re győzött. A Schalke gól nélküli döntetlent játszott a Hapoel Tel-Aviv vendégeként.
nov. 2
23:09
Elpáholta a címvédőt a Tottenham (Infostart)
A Tottenham 3-1-re nyert a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában a címvédő Inter ellen. Az angolok Rafael van der Vaart és Peter Crouch révén már 2-0-ra vezettek, amikor Samuel Eto'o szépített. A végeredményt az utolsó percben Roman Pavljucsenko állította be.
nov. 2
23:09
BL: nyert a Spurs az Inter ellen, ikszelt a Barca - eredmények (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látta vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor vette kezdetét: az angol Tottenham visszavágott a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, és Londonban 3–1-re győzött. Hármat vágott a…
nov. 2
23:11
Bajnokok Ligája: visszavágott a Tottenham a címvédőnek - videók! (Infostart)
Kikapott a címvédő a Bajnokok Ligája keddi csoportkörében. A Tottenham Hotspur Londonban győzte le az Intert, és ezzel visszavágott a két héttel ezelőtti, milánói 4-3-ért. A Manchester United biztosan verte a török Bursasport, a Barcelonának viszont csupán 1-1-re futotta a dán Köbenhavn otthonában. Három csapatnak volt esélye már kedden bebiztosítania nyolcaddöntős helyét a labdarúgó Bajnokok…
nov. 2
23:11
Videó: bravúros dán pontszerzés a Barcelona ellen a BL-ben (She)
Döntetlennel ért véget a Köbenhavn–Barcelona Bajnokok Ligája csoportmérkőzés. Lionel Messi vezető gólját Claudemir egyenlítette ki. Íme, a két gól!
nov. 2
23:12
Két góllal nyert a Tottenham, degenben győzött a Manchester United (Metropol)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában nyolc mérkőzést játszottak. Kattintson ide a keddi eredményekért.
nov. 2
23:13
Anglia: Gulácsiék kikaptak, Kovács csereként sérült meg (She)
Teljes fordulót játszottak az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban, bár a Rochdale–Oldham és a Hartlepool–Notts County találkozó a rossz időjárási körülmények miatt elmaradt.
nov. 2
23:14
Senki nem jutott még tovább (Metropol)
Három csapatnak volt esélye már kedden bebiztosítania nyolcaddöntős helyét a labdarúgó Bajnokok Ligájában, de a címvédő Internazionale mellett az FC Barcelona és az Olympique Lyon sem élt a lehetőséggel a csoportkör 4. fordulójában.
nov. 2
23:27
Anglia: Gulácsi büntetőt védett, csapata mégis vereséget szenvedett (She)
Gulácsi Péter, a Tranmere Rovers kapusa büntetőt védett az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályának (League One) keddi játéknapján, csapata azonban így is kikapott 2–0-ra.
nov. 2
23:29
Videó: majdnem elszórakozta négygólos előnyét a Benfica (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjában a Benfica egy félidő alatt már három gólt szerzett az eddigi három fordulóban kilenc pontot szerző Lyon ellen, és végül 4–2-re győzött. Nézze meg a gólokat!
nov. 2
23:45
Videó: íme, a Tottenham kétgólos győzelme a BL-címvédő Inter ellen! (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Bajnokok Ligája A-csoportjának negyedik fordulójában a Tottenham visszavágott az Internek a milánói vereségéért, és végül 3–1-re nyert. A londoniak Rafael van der Vaart, valamint Peter Crouch találatával már 2–0-ra vezettek, Samuel Eto'o sorozatbeli hetedik góljával már csak szépíteni tudtak a vendégek, az utolsó előtti percben pedig Gareth Bale második…
nov. 2
23:47
Tenisz: Djokovics és Cilic is könnyedén vette az első akadályt (She)
Nem született meglepetés a bázeli férfi tenisztorna keddi játéknapján, mindkét kiemelt (a szerb Novak Djokovics és a horvát Marin Cilic) magabiztosan jutott be a második fordulóba.

Keresés