2010. november 23. kedd

nov. 23
18:54
Magyar Kupa: a Honvéd hét góllal küldte haza az Egert, nyolc közé jutott (She)
A papírformának megfelelően bejutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé a Bp. Honvéd, amely az idegenbeli 3–0-s sikert követően hazai pályán 7–0-ra ütötte ki az Egert.
nov. 23
19:12
Chile: elképzelhető, hogy mégis Bielsa marad a szövetségi kapitány (She)
Bár Marcelo Bielsa az Uruguay elleni felkészülési mérkőzést követően bejelentette, hogy utoljára ült a chilei labdarúgó-válogatott kispadján, mégis elképzelhető, hogy ő marad a chileiek szövetségi kapitánya.
nov. 23
19:21
Kiütéses győzelemmel nyolc között a Honvéd (Metropol)
Kettős győzelemmel jutott a negyeddöntőbe a Budapest Honvéd a labdarúgó Magyar Kupában, miután a keddi visszavágón, hazai pályán is nyert, mégpedig 7-0-ra a harmadosztályú Eger ellen.
nov. 23
19:30
Asztalitenisz: sima siker a Bátorfi által irányított olaszok ellen (She)
A magyar női asztalitenisz-válogatott 3:0-ra nyert kedden az olaszok ellen Egerben, az Európai Nemzetek Ligájának negyedik fordulójában.
nov. 23
20:06
BL, G-csoport: Pedro León kezd, Pepe csak csere a Real Madridban (She)
Pedro León és Álvaro Arbeloa is bekerült a Bajnokok Ligájában a továbbjutást már kiharcoló, kedd este az Ajax otthonában fellépő Real Madrid kezdőcsapatába, Ángel di Maríát és Pepét viszont csak a cserék közé jelölte José Mourinho.
nov. 23
20:24
Labdarúgás: Haannak félmillió eurót kell fizetnie a kameruni szövetségnek (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése értelmében Arie Haannak 500 ezer eurót kell fizetnie a Kameruni Labdarúgó-szövetségnek (Fecafoot), amiért 2007-ben egyoldalúan felbontotta szerződését.
nov. 23
20:42
Juventus: Chiellini hosszabbított, 2015-ig szóló szerződést írt alá (She)
Ahogy az várható volt, meghosszabbította szerződését a Juventusszal a torinói csapat olasz válogatott védője, Giorgio Chiellini.
nov. 23
20:51
Moszkvai sikerével már továbbjutott a Marseille (Metropol)
Az Olympique Marseille háromgólos győzelmet aratott a mérkőzést tíz emberrel befejező Szpartak Moszkva vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján, ezzel biztosította helyét a legjobb 16 között.
nov. 23
21:00
Serie A: árulják az anyagi gondokkal küzdő Bologna együttesét (She)
Tulajdonosai eladásra kínálják az olasz élvonalban szereplő Bologna együttesét, miután az Olasz labdarúgó-szövetség jelezte: ha nem oldják meg az anyagi gondokat, pontlevonással sújtják a klubot.
nov. 23
21:02
Asztalitenisz Európa-liga: kikaptak Horvátországban a férfiak (She)
A magyar férfi asztalitenisz-válogatott 3:1-re kikapott kedden a horvátok vendégeként Krapinában, az Európai Nemzetek Ligájának negyedik fordulójában.
nov. 23
21:18
Férfi kosárlabda: a Szolnok Trotter vezérletével nyert a Novgorod ellen (She)
A Szolnoki Olaj hazai pályán a 35 pontos amerikai Obie Trotter vezérletével 86–82-re győzött az Eurochallenge-kupa csoportkörének 2. fordulójában az orosz Nyizsnij Novgorod ellen.
nov. 23
21:20
Ázsiai Játékok: Japán és az Arab Emírségek játssza a futballdöntőt (She)
Japán és az Egyesült Arab Emírségek válogatottja játssza a labdarúgótorna döntőjét a 16. Ázsiai Játékokon.
nov. 23
21:36
Jégkorong, Mol Liga: nyert az edzőt váltó FTC, a DAB kikapott Fehérváron (She)
Prakab Gábor hétfőn lemondott a Ferencváros jégkorongcsapatának vezetőedzői posztjáról, így ma Fekti Bálint irányította a zöld-fehéreket. A 24 éves edző győzelemmel debütált a Mol Ligában, a Fradi ugyanis 4–1-re nyert hazai pályán a Brasov ellen.
nov. 23
21:38
MLS: Hercegfalvi Zoltán a draftolható játékosok közé került (She)
Nem került rá klubja, a Sporting Kansas City úgynevezett védett listájára, így draftolhatóvá vált Hercegfalvi Zoltán.
nov. 23
22:12
Tenisz: egyelőre még öt francia készül a Davis-kupa-döntőre (She)
A házigazda szerb és a francia szövetségi kapitány is kijelölte keretét a december 3. és 5. között Belgrádban rendezendő tenisz Davis-kupa-döntőre.
nov. 23
22:48
Továbbjutott a Milan, a padlóról állt fel a Roma (Infostart)
A Milan Ibrahimovic és Ronaldinho góljával 2-0-ra győzött az Auxerre otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában, ezzel a Real Madrid mögött továbbjutott. A spanyol együttes 4-0-ra verte az Ajaxot Amszterdamban, így biztosan csoportelső az G jelű négyesben. A Realból a hajrában Xabi Alonsót és Sergio Ramost is kiállították.
nov. 23
22:48
BL, F-csoport: a Zilina közel állt a pontszerzéshez Londonban (She)
Az MSK Zilina kis híján megszerezte első pontját a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ám a 86. percben kapott góllal 2–1-re veszített a Chelsea otthonában az F-csoport 5. fordulójában.
nov. 23
22:50
BL, G-csoport: idegenbeli sikerével továbbjutott a Milan, gálázott a Real (She)
A Bajnokok Ligája G-csoportjának 5. fordulójában az AC Milan 2–0-ra legyőzte idegenben az Auxerre-t, és köszönhetően az Ajax hazai vereségének (0–4 a Real Madrid ellen), továbbjutott.
nov. 23
22:52
BL, H-csoport: kikapott az Arsenal Bragában, még nincs továbbjutó (She)
A Sahtar Doneck 3–0-ra nyert Belgrádban a Partizan ellen, míg az Arsenal 2–0-s vereséget szenvedett Bragában. Így még semmi sem dőlt el a Bajnokok Ligája H-csoportjában, a döntés az utolsó fordulóra maradt.
nov. 23
23:06
BL: az összes keddi végeredmény, tabellák, továbbjutók (She)
A csoportkör ötödik fordulójával folytatódtak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei. Kiharcolta a továbbjutást a játéknapon az Olympique Marseille és az AC Milan, a már továbblépett Bayern München, Chelsea és Real Madrid mellett.
nov. 23
23:15
Remekelt a Real Madrid (Metropol)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján a Real Madrid négy góllal győzte le Amszterdamban az Ajaxot. Cristiano Ronaldo két gólt szerzett. Az AC Milan is biztosította a helyét a legjobb 16 között a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján.
nov. 23
23:24
Tenisz: Söderling jobban koncentrált a szettek végén Ferrer ellen (She)
Az első mérkőzésén egyaránt vereséget szenvedő Robin Söderling és David Ferrer összecsapását előbbi nyerte meg 7:5, 7:5-re a férfi teniszezők év végi világbajnokságán.

Keresés