2011. december 6. kedd

dec. 6
9:42
Idegenben is remekel a címvédő Boston Bruins - videó (Agroinform)
A címvédő Boston Bruins 3-1-re nyert a Sidney Crosbyval felálló Pittsburgh Penguins otthonában az NHL hétfői játéknapján.
dec. 6
9:44
Nem beszélek Tévezről, mert megemelkedik az ára - Galliani (Agroinform)
Az olasz bajnoki címvédő Milan elnöke elismerte, hogy tárgyalnak az argentin menedzserével, a Cityt azonban még nem keresték meg.
dec. 6
9:54
Cselgáncs: szexuális zaklatásért őrizetben az olimpiai bajnok (She)
Szexuális zaklatás miatt kedden őrizetbe vették a tavaly visszavonult Ucsisiba Maszato kétszeres olimpiai bajnok japán cselgáncsozót.
dec. 6
9:54
Őrizetben az olimpiai bajnok cselgáncsozó (Metropol)
Szexuális zaklatás miatt kedden őrizetbe vették a tavaly visszavonult Ucsisiba Maszato kétszeres olimpiai bajnok japán cselgáncsozót.
dec. 6
9:56
Videó: káprázatos, 92 yardos punt-visszahordás a „Méhészborztól” (She)
Lenyűgöző pontot szerzett a tengerentúli egyetemi amerikaifutball-bajnokságban szereplő LSU Tigers játékosa, Tyrann Mathieu. A 19 éves cornerback az Arkansas Razorbacks elleni meccsen megszerezte a punt után a labdát, majd futni kezdett. A „Méhészborz” becenevű játékost hiába húzták, ugrottak elé képtelenek voltak az ellenfelei megakadályozni, hogy touchdownt érjen el. A meccset végül 41–17-re az…
dec. 6
10:00
Magdalena Neuner döntött - ez az utolsó szezonja (Agroinform)
Hosszas gondolkodás után Magdalena Neuner eldöntötte, hogy ez a mostani lesz az utolsó szezonja.
dec. 6
10:02
Nincs szükségem Aranylabdára, én vagyok a legjobb - Ibrahimovic (Agroinform)
A svéd futballista szokás szerint nem volt visszafogott, meglátása szerint ő jobb mint Messi, Ronaldo és Xavi.
dec. 6
10:12
Győri ETO: Lamas, Copa, Nicorec és Ceolin távozhat a klubtól (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO tegnapi sajtótájékoztatóján elhangzott, lesznek változások a keretben a télen, és úgy tudjuk, négyen minden bizonnyal távoznak a csapattól.
dec. 6
10:14
Játékossors: Guti elismerte, Kínában folytathatja a karrierjét (She)
A korábban a Real Madridban játszó, néhány hete a török Besiktastól távozó Guti úgy nyilatkozott, elképzelhető, hogy Kínában folytatja karrierjét.
dec. 6
10:18
Arany László és Vincze István vezeti a másodosztályú válogatottakat (Agroinform)
Az MLSZ NB II bizottsága szerdán 12 órától az MLSZ edzőközpontjában rendezi meg a Ness Hungary NB II Kelet–Nyugat gálamérkőzést.
dec. 6
10:30
Győri ETO: Lamas nem kell, Nicorec és Ceolin is távozhat a klubtól (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC tegnapi sajtótájékoztatóján elhangzott, lesznek változások a keretben a télen, és úgy tudjuk, a két biztos távozó mellett további két légiós is nagy valószínűség szerint távozik a csapattól.
dec. 6
10:32
Játékossors: Guti elismerte, Kínában folytathatja karrierjét (She)
A korábban a Real Madridban játszó, néhány hete a török Besiktastól távozó Guti úgy nyilatkozott, könnyen lehet, hogy a spanyol lapértesüléseknek megfelelően Kínában folytatja karrierjét.
dec. 6
10:34
Fogadási botrány: „Aczéllal szemben további bűncselekmény gyanúja merült fel” (She)
Aczél Zoltán ügyvédje, Czeglédy Csaba a szombathelyi edző blogján közzétette a szakember előzetes letartóztatásával kapcsolatos okiratokat. A főügyészségnek az előzetes letartóztatást kezdeményező beadványában, az indoklás részben egy érdekes részlet figyelhető meg, eszerint a gyanúsításban közölt bűncselekmények mellett Aczél Zoltánnal szemben további bűncselekmények gyanúja merült fel.…
dec. 6
10:36
33 passz előzte meg az Arsenal gólját - videó (Agroinform)
Az angol Premier League szombati játéknapján Arséne Wenger fiai nagyon magabiztos, 4-0-s győzelmet arattak a seregható Wigan otthonában.
dec. 6
10:38
Blatter szerint bevezethetik az elektronikus gólbírót (Agroinform)
A következő szezontól bevezethetik az elektronikus gólbírót Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint.
dec. 6
10:48
A Chelsea akár ki is eshet a BL-ből (Infostart)
Három továbbjutó hely kiadó még a labdarúgó Bajnokok Ligájában a keddi játéknapon pályára lépő négy csoportban. Öt együttes, a Leverkusen, az Arsenal, az Apoel, a Barcelona és a Milan már biztosan résztvevője lesz a nyolcaddöntőnek. Az ötből kettő, az angol és a spanyol gárda már a csoportelsőséget is bebiztosította.
dec. 6
10:48
Vasas: Komjáti András feljelentette a klubot az MLSZ-nél (She)
Komjáti András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas korábbi trénere feljelentette a Magyar Labdarúgó-szövetségnél az angyalföldi klubot, mert tartoznak neki – az összeget három részletben kellett volna átutalni a szakembernek, de ebből csak az első érkezett meg, a következő kettő nem.
dec. 6
10:48
Platini bekerült a Hírességek Csarnokába (Metropol)
Többek között Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, és az 1993-ban aranylabdás Roberto Baggio is bekerült az Olasz Labdarúgó Szövetség Hírességek Csarnokába.
dec. 6
10:50
Olaszország: Baggio és Platini bekerült a Hírességek Csarnokába (She)
Többek között Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke és az 1993-ban aranylabdás Roberto Baggio is bekerült az Olasz Labdarúgó-szövetség Hírességek Csarnokába.
dec. 6
10:54
Ez már bohózat - Favre megint visszatér? (Agroinform)
Lassan tényleg nevetségessé válik Brett Favre, aki az NFL-hez közeli források szerint megint - immáron harmadszor is - a visszatérésen gondolkozik.
dec. 6
10:56
A Győr és a Videoton által csábított Batik Bence a Fradié lehet (Agroinform)
Batik Bence a Szeged 2011-nél kikerült a keretből, ha az orvosi vizsgálatok is rendben lesznek, hamarosan zöld-fehérre cserélheti a kék-fekete-fehér mezt.
dec. 6
11:06
Fogadási botrány: Aczél Zoltán azt hiszi, a teljes közvélemény elítéli őt (She)
„Aczél Zoltán azt hiszi, hogy a teljes közvélemény elítéli őt a történtek miatt, éppen ezért tegnap az ügyvéd kollégámmal azt beszéltük meg, hogy ma bevisszük neki az újságokat, hogy lelkileg egy picit helyrerázódjon – mondta el a Digi Sport Reggeli Start című műsorában Aczél Zoltán ügyvédje, Dr. Czeglédy Csaba. A védő szerint a futballedző „nincs jól, értelemszerűen nem tudja, hogy mi…
dec. 6
11:06
Juhászé a Magyar Aranylabda (Infostart)
Juhász Roland nyerte a Magyar Aranylabda-szavazást, azaz a hazai sportújságírók szerint az Anderlecht légiósa volt 2011 legjobb magyar labdarúgója.
dec. 6
11:06
Juhászé a Magyar Aranylabda (Metropol)
Juhász Roland nyerte a Magyar Aranylabda-szavazást, azaz a hazai sportújságírók szerint az Anderlecht légiósa volt 2011 legjobb magyar labdarúgója.
dec. 6
11:06
Vihar miatt nem versenyeznek kedden (Behaviour)
Vihar miatt szinte a teljes keddi versenynapot törölték a szervezők a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.
dec. 6
11:08
Sílövészet: a szezon végén visszavonul Magdalena Neuner (She)
A szezon végén befejezi pályafutását Magdalena Neuner, a németek kétszeres olimpiai bajnok sílövője.
dec. 6
11:12
2011 legszebb előzései az F1-ben - szavazás (Agroinform)
Igaz-e a pletyka, hogy Vettel nem tud előzni? És vajon Webbernek volt értékelhető momentuma az évadban? Alonsótól Buttonon át Schumacherig, 2011 legszebb előzéseit gyűjtöttük össze.
dec. 6
11:14
Juhász Roland a legjobb magyar labdarúgó (Agroinform)
Juhász Roland nyerte a Magyar Aranylabda-szavazást, azaz a hazai sportújságírók szerint az Anderlecht légiósa volt 2011 legjobb magyar labdarúgója.
dec. 6
11:24
NB I: akkor a legnehezebb gólt szerezni, amikor a vendégcsapat vezet (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) legújabb statisztikájából kiderül, hogy a labdarúgó NB I ősszel lejátszott 17 fordulójában akkor született a legkevesebb gól, amikor a vendégcsapat vezetett.
dec. 6
11:26
Férfi kézi KEK: nem volt szerencséje az FTC-PLER-nek, a Flensburggal találkozik (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) mai, bécsi sorsolásán elkészítette a férfi KEK nyolcaddöntőjének párosítását. Az egyetlen magyar érdekelt, az FTC-PLER nehéz ellenfelet kapott: a német Flensburggal került szembe.
dec. 6
11:30
Íme, José Mourinho tízparancsolata az El Clásicóra (Agroinform)
A Real Madrid portugál trénerének könyve alapján a Marca című spanyol lap kiemelte, mire kell figyelnie a blancóknak a Barcelona elleni szuperrangadón.
dec. 6
11:42
Videó: az év zsákolását mutatta be Görögországban az amerikai kosaras (She)
Fantasztikus mozdulattal szerzett pontot a görög kosárlabda-bajnokságban szereplő Arisz játékosa, Sergio Kerusch. Az amerikai támadó az Olympiakosz elleni meccs második negyedének végén saját térfeléről indulva végigfutott a pályán, majd egy hatalmasat zsákolt. A végig rendkívül szoros meccset az Olympiakosz nyerte 71–70-re.
dec. 6
11:42
Kiderült, ki kapja a Magyar Aranylabdát (Behaviour)
Juhász Roland nyerte a Magyar Aranylabda-szavazást, azaz a hazai sportújságírók szerint az Anderlecht légiósa volt 2011 legjobb magyar labdarúgója.
dec. 6
12:00
Brazília: Neymar az év játékosa, Ronaldinho is az év csapatában (She)
A Brazil Labdarúgó-szövetség által szervezett voksoláson Neymart, a Santos támadóját választották meg a napokban véget ért brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legjobb játékosának.
dec. 6
12:00
Eb-selejtezők - Rudolf és Dzsudzsák a statisztikai élmezőnyben (Behaviour)
Rudolf Gergely és Dzsudzsák Balázs is előkelő helyezést ért el az egyéni statisztikák tekintetében a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban, amely során a magyar válogatott az E csoport harmadik helyén végzett.
dec. 6
12:02
Gyorskorcsolya Eb: már tesztelték a Városligeti Műjégpályát (She)
Az elmúlt hétvégén a Future Champions Trophy elnevezésű versenyen öt ország gyorskorcsolyázói tesztelték a Városligeti Műjégpályát, amelyen január 6. és 8. között a sportág összetett Európa-bajnokságára kerül sor.
dec. 6
12:04
Női kézilabda: az FTC-tréner szerint a Győr világválogatott (She)
Elek Gábor, az FTC női kézilabdacsapatának edzője büntetést fizet azért, mert lehívta csapatát a pályáról az erdélyi Zilahon rendezett nemzetközi tornán. A tréner második helyre várja lányait a bajnokságban, a KEK-ben pedig a négy közé. Szerinte a Győr mini-világválogatott és még sosem volt ilyen közel a BL-megnyeréséhez –  a ferencvárosi tréner minderről a DIGI Sport Reggeli Start című…
dec. 6
12:06
Szexuális zaklatás miatt őrizetben az olimpiai bajnok (Agroinform)
Szexuális zaklatás miatt kedden őrizetbe vették a tavaly visszavonult Ucsisiba Maszato kétszeres olimpiai bajnok japán cselgáncsozót.
dec. 6
12:18
Videó: az év öngóljára is esélyes a mexikói védő röhejes mozdulatával (She)
Egy nem mindennapi öngól döntötte el a Tigres–Querétaro (1–0) mérkőzést a mexikói labdarúgó-bajnokságban. Az első félidő végén a hazaiak támadtak, bal oldali beadás után mindenki felett elszállt a labda, és a hosszún üresen álló Manuel Ernesto López Mondragón elé került, aki ahelyett, hogy kifejelte volna a labdát, védhetetlenül bólintott a bal alsó sarokba.
dec. 6
12:20
Feyenoord: Beenhakker beajánlotta Szokolt, próbajátékra várják (She)
Holland sajtóhírek szerint az Újpest korábbi sportigazgatója, Leo Beenhakker beajánlotta a Feyenoordnál a lila-fehérek 21 éves védőjét, Szokol Zsoltot, aki hamarosan próbajátékra utazhat Rotterdamba.
dec. 6
12:24
Kolo Touré belemart fiatal csapattársába (Agroinform)
A Manchester City elefántcsontparti védője szerint az Afrikai Nemzetek Kupáján való szereplése miatt szorulhat ki a csapatból.
dec. 6
12:36
NHL: radikálisan átszervezik a ligát, új út vezet a Stanley-kupáig is (She)
A mostani két főcsoportos, hat csoportos rendszer helyett a jövőben négy főcsoportban versengenek majd az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) csapatai, és változik a Stanley-kupáért zajló rájátszás menetrendje is – erről fogadtak el határozatot a liga vezetői hétfőn.
dec. 6
12:42
Messi nem volt itt, pedig örültünk volna neki - Sisa Tibor (Agroinform)
A Kaposvár vezetőedzője szerint sokféle változás várható a télen, és nagyon reméli, hogy ebből jól, megerősödve jönnek ki.
dec. 6
12:44
Vettel szerint Neymaré az év gólja - videó (Agroinform)
Sebastian Vettel, a Formula-1 német világbajnoka elhűlve nézi Neymar Puskás-díjra jelölt gólját, véleménye szerint ez volt a 2011-es év legszebb találata.
dec. 6
13:00
Rudolf és Dzsudzsák az európai elitben (Agroinform)
Rudolf Gergely és Dzsudzsák Balázs is előkelő helyezést ért el az egyéni statisztikák tekintetében a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban, amely során a magyar válogatott az E csoport harmadik helyén végzett.
dec. 6
13:12
Videó: Jogos Détári bírókritikája, gyenge lett a játékvezetés - Bognár (She)
A Nemzeti Sport szakértője, Bognár György az NSO Tv-nek elemezte a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőinek visszavágóit. A csapatával, a Bajával továbbjutó vezetőedző nem is gondolta volna, hogy a Békéscsaba kétszer is betalál a Ferencvárosnak az Üllői úton és továbbjut, illetve dicsérte az MTK-t, amely hátrányból fordítva jutott a negyeddöntőbe Pécsen.
dec. 6
13:30
Bp. Honvéd: francia sajtóhírek szerint 900 ezer euróért vihető Danilo (She)
Az AS Monaco egyik, nem hivatalos internetes oldala ismét foglalkozik a Budapest Honvéd csatárával, a brazil Danilóval, akivel kapcsolatban a múlt héten a Radio Monte Carlo adta hírül, hogy szerepel a francia másodosztályú klub kívánságlistáján.
dec. 6
13:32
PAOK: Bölöni klubja nehéz helyzetben, de a szakember kiváló ajánlatot kapott (She)
Főhet a feje Bölöni Lászlónak, a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PAOK Szaloniki magyar edzőjének. Noha csapata már továbbjutott az Európa-ligában, mégis könnyen lehet – a klub nehéz anyagi helyzete miatt –, hogy erősítés helyett keretszűkítésre kerül sor.
dec. 6
13:36
Benítezt sem Rómából, sem Párizsból nem keresték (Agroinform)
A legutóbb az Internazionalénál dolgozó spanyol szakvezető egyelőre ajánlatokra vár, de konkrét megkeresés még nem érkezett hozzá.
dec. 6
13:48
Videó: több mint 25 ezer plüsst dobtak a jégre a kanadai hokimeccsen (She)
Ismét plüssállatok terítették be az észak-amerikai Western Hockey League-ben (WHL) szereplő Calgary Hitmen jégkorongcsapatának pályáját. A kanadai városban minden évben megtartják a „Dobj egy macit” elnevezésű jótékonysági eseményt, amelyen ezúttal 25 303 plüsst dobott a jégre a 16 014 szurkoló. A 26 919-es világrekord – amelyet szintén a Hitmen drukkerei tartanak – ugyan nem dőlt meg, a macik…

Keresés