2013. augusztus 17. szombat

aug. 17
19:18
Usain Bolt a hetedik vb-aranyát nyerte (Agroinform)
Usain Bolt nyerte a 200 méteres síkfutás döntőjét a moszkvai atlétikai világbajnokságon.
aug. 17
19:36
NB II: fölényes győzelemmel kezdett a Nyíregyháza (She)
A labdarúgó NB II 1. fordulójában a Nyíregyháza háromgólos győzelmet aratott az Ajka vendégeként. A Szigetszentmiklós küzdelmes mérkőzésen győzte le a Ceglédet, míg az újonc Kisvárda egy pontot otthon tartott a Soproni VSE ellen.
aug. 17
19:38
PL: Minden rosszul sikerült - így a csapatát védő Wenger (She)
Vereséggel kezdte az angol labdarúgó-bajnokságot az Arsenal, amely hazai pályán 3–1-re kikapott az Aston Villától. Arsene Wenger, a londoniak menedzsere szerint a mai napon minden a csapata ellen szólt.
aug. 17
19:54
Ligue 1: kiválóan teljesít a Marseille nyári igazolása (She)
Az Olympique Marseille hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Eviant a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 2. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 17
19:56
Női kézi: fölényes győri győzelem az új érdi csarnokban (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata idegenben 33–23-ra legyőzte az ÉTV-Érdet felkészülési mérkőzésen, amelyet a junior férfi világbajnokság szabadnapján rendeztek az új érdi sportcsarnokban.
aug. 17
20:12
NB II: Dajic vezérletével könnyedén győzött a Siófok (She)
A labdarúgó NB II 1. fordulójában a feljutást célul kitűző Siófok különösebb erőlködés nélkül verte meg a Balmazújvárost. A Balaton-partiaknál Jusuf Dajic kétszer is betalált, és gólt szerzett a Ferencvárostól érkezett Gárdos András is.
aug. 17
20:14
Videó: így debütált a mágneses sörcsap a Fradi meccsén (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk, a Ferencváros új sörcsapolási technikát vezet be az MTK elleni bajnokin. A gyorsabb kiszolgálás érdekében ezentúl mágneses csapokat alkalmaznak a hazai meccseken. Az újítás most debütál a kék-fehérek ellen, íme!
aug. 17
20:16
Női kézilabda: szoros FTC-siker a Rosztov ellen (She)
A második körrel folytatódott az Elek Gyula-kupa elnevezésű nemzetközi női kézilabdatorna a Népligetben. A Siófok sokáig jól tartotta magát a BL-döntős Larvikkal szemben, végül hétgólos vereséget szenvedett. Az FTC kemény meccset vívott az orosz Rosztovval, amelyet két góllal, 30–28-ra sikerült legyőznie.
aug. 17
20:18
NB I: Holman, Böde és Tuijp a Fradinál - kezdőcsapatok (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 21 órakor kezdődő Ferencváros–MTK NB I-es labdarúgó-mérkőzésre. A zöld-fehéreknél a Győri ETO ellen betaláló Holman Dávid ismét kezdő, az MTK-nál az előzetes kezdő tizenegyhez képest egy helyen történt változás.
aug. 17
20:30
PL: Van Persie és Welbeck duplájával nyert az MU (She)
Győzelemmel kezdte az angol labdarúgó-bajnokságot a címvédő Manchester United. A Premier League nyitó fordulójában a „vörös ördögök” a Swansea City vendégei voltak, és Robin van Persie, illetve Danny Welbeck duplájának köszönhetően különösebb megerőltetés nélkül, 4–1-es sikerrel gyűjtötték be a három pontot.
aug. 17
20:30
Rooney a kispadon, Moyes sikerrel kezdett (Agroinform)
A Manchester United 4-1-re nyert a Swansea vendégeként az angol bajnokság nyitányán.
aug. 17
20:32
Bundesliga: a Gladbach nem kímélte Huszti Szabolcsékat (She)
Huszti Szabolcs csapata, a Hannover 3–0-ra kikapott a Borussia Mönchengladbach vendégeként a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
aug. 17
20:32
Huszti játszott, de elhasalt a Hannover - videó (Agroinform)
A Borussia Mönchengladbach 3-0-ra verte odahaza a Hannovert a német labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
aug. 17
21:06
Videó: Szivics tíz napja figyelmeztetett; bátortalan KTE-játék (She)
A DVTK hazai pályán csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Kecskeméttel szemben. A találkozó után a miskolciak trénere, Tomiszlav Szivics csalódottan nyilatkozott, míg Bekő Balázs, a kecskemétiek vezetőedzője szerint agresszívabban kell játszaniuk.
aug. 17
21:08
NB I: a Győr ellen megszerezte első pontját a Pécs (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Pécs a címvédő Győri ETO ellen megszerezte első pontját a bajnokságban, még úgy is, hogy az utolsó negyedórában emberhátrányban futballozott. A mérkőzés 1–1-re végződött: Koller Krisztián büntetőből volt eredményes a 11. percben, de nem sokkal később a győri Nikola Trajkovics is betalált.
aug. 17
21:10
NB I: Ferencváros-MTK örökrangadó élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 17
21:12
NB II: külföldiek vezérletével gálázott a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II 1. fordulójának eddigi legfölényesebb győzelmét a Békéscsaba aratta, amely hazai környezetben 4–0-ra legyőzte a Tatabányát. A csabaiak mind a négy gólját külföldi játékos szerezte.
aug. 17
21:14
NB I: Mezőkövesden nyert a Pápa, és az élre állt (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Mezőkövesd a Lombard Pápát fogadta. A vendégek a 4. percben szereztek vezetést George Henri Griffiths találatával, majd a 31. percben ugyanő duplázott. A hazaiak a második félidőben ugyan megpróbáltak egyenlíteni, de még csak a szépítés sem sikerült nekik, így a pápaiak sikerükkel a tabella élére álltak.
aug. 17
21:16
Premjer-liga: a Zenit lefocizta a szétesőben lévő Anzsit (She)
A Zenit hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Anzsit az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 5. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 17
21:18
Videó: Van Persie-bomba, Welbeck-emelés, MU-siker (She)
Győzelemmel kezdte az angol labdarúgó-bajnokságot a címvédő Manchester United. A Premier League nyitó fordulójában a „vörös ördögök” a Swansea City vendégei voltak, és Robin van Persie, illetve Danny Welbeck duplájának köszönhetően 4–1-es sikerrel gyűjtötték be a három pontot.
aug. 17
21:24
Primera División: pimasz emelés és Sociedad-siker a nyitányon (She)
A Real Sociedad győzelmével kezdődött a spanyol Primera División 2013–2014-es kiírása: a San Sebastián-i csapat 24 466 néző előtt hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Getafét.
aug. 17
21:24
A Pécs és a Győr is nyeretlen maradt (Agroinform)
A Pécs hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Győrrel.
aug. 17
21:26
NB III: óriási verést kapott a REAC, győztek Dragónerék (She)
A labdarúgó NB III mai nyitányán a Keleti csoportban a feljutást célul kitűző REAC hat gólt kapott a szintén magasabb osztályba vágyó Létavértestől. Keleten vereséggel kezdett a tavaly még NB I-es Egri FC, és szép győzelmet aratott a Jászapáti, amelyben csereként pályára lépett a volt válogatott védő, Dragóner Attila. A Nyugati csoportban a tavaly még másodosztályú Veszprém négyet kapott a Haladás…
aug. 17
21:26
A Pápa elrontotta a Mezőkövesd ünnepét (Agroinform)
A Pápa 2-0-ra győzött a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 17
21:42
NB I: Két pontot Pécsen hagytunk - Pintér Attila (She)
Sem Pintér Attila, a bajnok Győri ETO vezetőedzője, sem Lőrincz Emil, a PMFC szakvezetője nem volt maradéktalanul elégedett a két NB I-es csapat szombat esti, 1–1-es pécsi bajnoki döntetlenje után – ez derült ki a Sport Televízió mikrofonja előtt elhangzó villámértékelésekből.
aug. 17
22:00
Tereprali: tűzijáték, pengeéles csata a Minik között (She)
Hatalmas küzdelmet hozott a magyar világkupa-futam, a Pápa környékén zajló Hungarian Baja első igazi versenynapja (a péntek csak bemelegítés volt), s ahogyan az várható volt, a gyári Minik produkálták a tűzijátékot, aminek folytatása várható. A legjobb magyar a BMW-vel száguldó Lónyai Pál az ötödik helyről várja a folytatást.
aug. 17
22:02
Férfi kézi: döntőben a Veszprém, nyert a Vác ellen a Szeged (She)
Bejutott a döntőbe az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata az Ehingenben zajló Sparkassen-kupán – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A délelőtti, CO Zagreb elleni hatgólos (32–26) győzelem után este a Vive Tagi Kielcével 31–31-es döntetlent játszott Carlos Ortega csapata.
aug. 17
22:04
NB II: győztes rangadóval kezdett a Gyirmót FC Győr (She)
A labdarúgó NB II 1. fordulójának esti mérkőzésén a Gyirmót FC Győr a szoros végeredmény ellenére a vártnál könnyebb győzelmet aratott a Szolnoki MÁV vendégeként. A gyirmótiaknál az új szerzemény, Beliczky Gergő a gólja mellett egy gólpasszt is adott.
aug. 17
22:18
Négy forduló után is nyeretlen a bajnok Győr (Infostart)
A Pécs hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Győrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati játéknapján. A hazaiak ezzel az első pontjukat szerezték meg a 2013/14-es szezonban, így ugyanúgy nyeretlenek, mint Pintér Attila bajnokcsapata. Ugyancsak nyeretlen még a Diósgyőr, amely 1-1-re végzett a vendég Kecskeméttel. A remek rajtot vett Pápa győzött Mezőkövesden.
aug. 17
22:18
Videó: remek Barczi-, Rajczi-lövés, ikszelt a Diósgyőr (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában folytatódott a Diósgyőr vesszőfutása: a nem ilyen szezonkezdetről álmodó DVTK hazai pályán csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Kecskeméttel szemben. A két gólt két korábbi újpesti labdarúgó, Barczi és Rajczi szerezte.
aug. 17
22:18
Magabiztos sikerrel rajtolt a Siófok (Agroinform)
A Siófok magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a vendég Balmazújváros csapata felett.
aug. 17
22:20
Ausztria: Szabicsék lefékezték Gulácsi Péter csapatát (She)
Szabics Imre csapata, a nehéz napokat élő Sturm Graz hazai pályán 1–1-es döntetlent harcolt ki Gulácsi Péter klubjával, az éllovas Salzburggal az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 17
22:36
Belgium: a Lokeren-henger Köteleséken is átgördült (She)
Köteles László csapata, a Racing Genk 3–1-re kikapott a szezont kiválóan kezdő Lokeren otthonában a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 17
22:38
PL: így (nem) ünnepli Rooney Van Persie gólját - fotó (She)
Mint arról beszámoltunk, győzelemmel kezdte az angol labdarúgó-bajnokságot a címvédő Manchester United. A Premier League nyitó fordulójában a „vörös ördögök” a Swansea vendégei voltak, és Robin van Persie, illetve Danny Welbeck duplájának köszönhetően 4–1-es sikerrel gyűjtötték be a három pontot.
aug. 17
22:54
Eredivisie: Németh Krisztiánék megharcoltak a pontért (She)
Németh Krisztián csapata, a Roda hazai pályán 1–1-es döntetlent harcolt ki a legutóbbi szezonban negyedik helyen végző Vitesse ellen a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 3. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
aug. 17
22:54
Arsenal-blama, Bayern-siker, marseille-i sima (Agroinform)
Az Arsenal veresége okozta a legnagyobb meglepetést az angol labdarúgó-bajnokság nyitányán.
aug. 17
23:12
NB I: a Ferencváros nyerte a 203. örökrangadót (She)
A labdarúgó NB I negyedik fordulójában a Ferencváros a Puskás Ferenc Stadionban az MTK-t fogadta, és Józsi György, valamint Holman Dávid találatával 2–0-ra megnyerte a mérkőzést.
aug. 17
23:12
Kétgólos Fradi-diadal az örökrangadón (Agroinform)
A Ferencváros 2-0-ra verte az MTK-t a budapesti Puskás Ferenc Stadionban a 203. örökrangadón.
aug. 17
23:14
Videó: a pécsiek szerint a bíró akadályozta a Győr elleni sikert (She)
A Pécs a Győr elleni döntetlennel megszerezte első pontját a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A találkozó után Pintér Attila, a címvédő trénere elmondta, nem kell kilábalniuk sehonnan, ugyanis nincsenek gödörben, míg Lőrincz Emil értetlenül áll az előtt, hogy négy bajnokin öt kiállítással sújtották csapatát.
aug. 17
23:30
A Fradi nyerte meg az örökrangadót (Infostart)
A Ferencváros kétgólos győzelmet aratott az MTK felett a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának "örökrangadóján". Ez volt a két csapat történetének 203. egymás elleni mérkőzése, a zöld-fehéreknek ez volt a 83. sikerük, e mellett az MTK 74-szer győzött, 46-szor pedig döntetlennel zárult az összecsapás. A mérkőzés hőse a 20 éves Holman Dávid volt.
aug. 17
23:30
Prim. División: álomtámadással és 3 ponttal kezdett a Bilbao (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójának második mérkőzésén az Athletic Bilbao idegenben nyert 2–1-re a Valladolid ellen. A baszkok első találatára még gyorsan válaszoltak a hazaiak, de a folytatásban is inkább az Athletic akarata érvényesült, és a második félidő elején született góljára már nem érkezett válasz.
aug. 17
23:48
Videó: remek győri akció után Trajkovics talált be (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Pécs a címvédő Győri ETO ellen megszerezte első pontját a bajnokságban, még úgy is, hogy az utolsó negyedórában emberhátrányban futballozott. A mérkőzés 1–1-re végződött: Koller Krisztián büntetőből volt eredményes a 11. percben, nem sokkal később a győri Nikola Trajkovics is betalált.
aug. 17
23:50
Rg vk: orosz 1. helyek, a klasszis olaszokat elnyelte a káosz (She)
Az orosz Margarita Mamun végzett az egyéni összetett első helyén a szentpétervári ritmikus gimnasztika világkupán, a vk-sorozat befejező állomásán. Mamun mögött a fehérorosz Melityina Sztanjuta és az orosz Jana Kudrjavceva végzett. Vass Dóra a szalaggyakorlatába becsúszott hibák miatt a 22.-ről a 27. helyre esett vissza, Böröcz Bianka 45., az első nagy versenyén induló magyar kéziszercsapat…
aug. 17
23:52
Eurofutball: tízgólos meccsen duplázott a korábbi fradista (She)
A Ferencváros korábbi cseh légiósa, a 37. életévét taposó Marek Heinz két góllal járult hozzá ahhoz, hogy a cseh labdarúgó-bajnokság újonca, a Znojmo 5–5-ös döntetlent harcoljon ki a Jablonec vendégeként a szombati 5. fordulóban.

Keresés