2013. augusztus 19. hétfő

aug. 19
13:54
ATP-vb: Djokovics biztosan ott lesz a londoni döntőn (She)
Az év eddigi eredményei alapján a világelső szerb Novak Djokovics biztosan ott lesz a férfi teniszezők idényzáró tornáján, a londoni ATP-vb-n.
aug. 19
13:56
Golf: folytatta sikersorozatát a magyar tinédzser (She)
A felnőtt és korosztályos magyar bajnok Rózsa Csilla nyerte meg az ifjúsági golfozók számára kiírt Bad Waldsee-i nemzetközi viadalt. A rendkívül tehetséges magyar játékos sorozatban a harmadik versenyét nyerte meg.
aug. 19
13:58
Európa-liga: Vad II és Kassai is vezet a playoffkörben (She)
A legmagasabban rangsorolt két magyar játékvezető, Kassai Viktor és Vad II István is szerepet kap a labdarúgó Európa-liga playoffkörében.
aug. 19
14:12
Everton: a Man. United ajánlata „nevetséges és sértő volt” (She)
Az angol élvonalbeli Everton labdarúgócsapata „nevetségesnek és sértőnek" találta a Manchester United ajánlatát a klub két játékosára – derült ki a liverpooli egylet hivatalos közleményéből. Mint arról beszámoltunk, az Everton visszadobta az MU 28 millió fontos megkeresését Marouane Fellainiért és Leighton Bainesért.
aug. 19
14:12
Zárva lesz az ultrák szektora a Lazio vasárnapi meccsén (Agroinform)
A római csapat drukkerei rasszista megnyilvánulásaik miatt nem mehetnek be szektorukba vasárnap.
aug. 19
14:14
Bayern München: edzői állást kap a börtönviselt Breno (She)
Részmunkaidőben másodedző lesz a Bayern München U23-as labdarúgócsapatánál a brazil Breno, akit bérelt luxusvillájának felgyújtása miatt jogerősen három év, kilenc hónapos börtönbüntetésre ítéltek.
aug. 19
14:48
Lazio: szektorbezárás a rasszista bekiabálások miatt (She)
A Juventus labdarúgócsapata hódította el az Olasz Szuperkupát, miután 4–0-ra legyőzte a Laziót. A vereséget szenvedő rómaiak drukkerei a találkozó közben többször is rasszista bekiabálásokkal próbálták zavarni a „zebrák” játékosait, ezért a klub vezetése úgy döntött, hogy büntetésből a következő hazai mérkőzésükre bezárja az ultrák szektorát.
aug. 19
14:48
Tovább csúsztunk a lejtőn (Agroinform)
A hetente jelentkező összesítések célja, hogy továbbfejlesszük ismereteinket a sportfogadás terén.
aug. 19
14:50
Argentína: a jó öreg Riquelme nagyon átlőtte a falat - videó (She)
Hatalmas embertömeget átlőve alapozta meg a Boca Juniors vasárnapi győzelmét Juan Román Riquelme az argentin labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.
aug. 19
15:06
Kerékpár: Wiggins felhagy az országúti versenyzéssel (She)
Még egy idényt országúton versenyez, aztán visszaállna a pályaszakágra Bradley Wiggins, a britek kerékpáros kiválósága.
aug. 19
15:06
Falcao cáfolja a pénzéhségére alapozó pletykákat (Agroinform)
Cáfolta azokat a híreket Radamel Falcao, a Monaco játékosa, amelyek szerint pénzügyi okok miatt elhagyná csapatát.
aug. 19
15:08
Videó: Ki a király? - Nikolics vs. Simon (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában két százszázalékos csapat találkozott egymással Fehérváron. Ráadásul a Videoton-Paks összecsapásnak külön pikantériát kölcsönzött, hogy Nemanja Nikolics, a fehérváriak csatára és Simon Attila, a paksiak támadója egyaránt ontja a gólokat. A mérkőzést követően minkét gólkirályjelölt az NSO Tv kamerája előtt beszélt az áhított címről.
aug. 19
15:10
Válogatott: 1400 forintért is van jegy a román-magyarra (She)
A Román Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján közzétette a Románia–Magyarország világbajnoki selejtező jegyárait: a bukaresti összecsapásra már 20 leiért, hozzávetőlegesen 1400 forintért is lehet jegyet kapni.
aug. 19
15:42
Videó: a Fradi kiütötte a BL-döntős Larvikot (She)
Megnyerte az Elek Gyula-kupát az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata, miután Elek Gábor tanítványai a döntőben az idén BL-döntőt játszó norvég Larvikot győzték le 34–22-re.
aug. 19
15:42
Stieberék tovább szárnyalnak, Szalai és Huszti csapata nagy pofont kapott (Agroinform)
A másodosztályú Greuther Fürth hibátlanul teljesít, a Schalke és a Hannover sima vereséget szenvedett Németországban.
aug. 19
15:44
Kitüntetés: Fenyvesi Mátét és Dömötör Zoltánt is díjazták (She)
Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Áder János, Magyarország köztársasági elnöke 2013. augusztus 20., államalapító Szent István ünnepe alkalmából az alábbi kitüntetéseket adományozta:
aug. 19
16:00
US Open: Nadal kapja a 2., Federer a 7. kiemelést - világranglista (She)
Férfi egyesben a világelső Novak Djokovics lesz az első, Rafael Nadal pedig a második kiemeltje a jövő héten kezdődő Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) főtáblás küzdelmeinek a legfrissebb világranglista alapján.
aug. 19
16:18
DVTK: Nem hazudtunk! - a klub reagált Luque vádjaira (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos közleményben reagált José Luque tegnapi szavaira: a visszavonuló spanyol középpályás azt állította, hogy Diósgyőrben hazudtak neki, nem ajánlottak új szerződést számára. Alább változtatás nélkül közöljük a DVTK által közzétett kommünikét.
aug. 19
16:18
NBA - Bryant nem biztos, hogy felépül az idénynyitóra (Behaviour)
Nem biztos, hogy felépül Achilles-ín-sérüléséből az október 29-i bajnoki rajtra Kobe Bryant, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárja.
aug. 19
16:36
Arsenal: a Newcastle 10 millió fontért nem engedi el Cabaye-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United visszautasította az Arsenal tízmillió fontos ajánlatát Yohan Cabaye-ért, az együttes 27 esztendős francia válogatott középpályásáért.
aug. 19
16:54
NBA: Kobe Bryant lemaradhat a szezonnyitóról (She)
Nem biztos, hogy felépül Achilles-ín-sérüléséből az október 29-i bajnoki rajtra Kobe Bryant, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárja.
aug. 19
16:54
Martino Messi, Ancelotti pedig Casillas miatt magyarázkodhatott (Agroinform)
A Barcelona rekordokat döntő, a Real Madrid nyögvenyelős győzelemmel rajtolt, a két trénert az újságírók bosszantották.
aug. 19
16:56
Olimpia 2022: Almati is pályázik a téli játékok rendezésére (She)
A kazahsztáni Almati jelentkezett a 2022-es téli olimpia megrendezésére. Az erről szóló dokumentumot már a múlt pénteken elküldte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB).
aug. 19
17:12
Úszás: nászútja alatt játékból is tempózik Hosszú Katinka (She)
Augusztus 22. és 28. között a Seychelle-szigeteken tartózkodik Hosszú Katinka, világbajnok úszónk a nászútjára utazott el az egzotikus üdülőhelyre. A víz közelsége és az úszás szeretete miatt azonban aligha hagy fel teljesen civil foglalkozásával, és az úszóválogatott Facebook-oldalán ennek kapcsán játékra invitálta a tippelni szándékozó sportkedvelőket.
aug. 19
17:12
Táppénz helyett teljes fizetés - reagált a Diósgyőr Luque vádjaira (Agroinform)
A miskolci klub közleményt adott ki az elmúlt szezon végén távozó spanyol játékos markáns véleményére válaszolva.
aug. 19
17:30
Milan: Robinho és De Sciglio kihagyja az eindhoveni fellépést (She)
A sérüléssel bajlódó Robinho és Mattia De Sciglio kihagyja az AC Milan keddi, PSV elleni Bajnokok Ligája-selejtezőjét. A két játékos nem utazott el a csapattal Eindhovenbe.
aug. 19
17:32
Chelsea: szerződtették, majd kölcsönadták a fiatal horvátot (She)
A Chelsea labdarúgócsapata megközelítőleg 2.5 millió euróért szerződtette a 18 esztendős, horvát utánpótlás-válogatott Stipe Pericát. Az NK Zadartól érkezett csatár ötéves szerződést kötött a „kékekkel”, akik azonban a rendszeres játéklehetőség reményében kisvártatva kölcsön is adták a játékost.
aug. 19
17:34
Vb 2014: kedden megkezdődik a jegyértékesítés (She)
Kedden megkezdődik a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság jegyértékesítésének első szakasza. Az értékesítés következő fázisa november 5. és 28. között lesz.
aug. 19
17:48
Videó: dalolva fogadták Mourinhót a Chelsea-szurkolók (She)
A vasárnapi Hull City elleni bajnokin José Mourinho bemutatkozott a hazai közönség előtt is. A portugál trénert imádják a „kékek” szurkolói amit nem is rejtenek véka alá: ugyanis dalolva fogadták a kétszeres BL-győztes edzőt.
aug. 19
18:06
Napoli: Novothnyt januárig nem adják kölcsön - sajtóhír (She)
A Spazio Napoli értesülései szerint a Serie A-ban meghatározó szerepet betöltő nápolyi alakulat január végéig nem szándékozik kölcsönadni magyar labdarúgóját, Novothny Somát.
aug. 19
18:08
Manchester City: újabb négy év, Zabaleta 2017-ig hosszabbított (She)
További négy évvel, 2017-ig meghosszabbította szerződését Pablo Zabaleta, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City argentin védője.
aug. 19
18:24
Schalke: Tiszteletlenség azt állítani, biztos játszok - Szalai (She)
A csapat nyári szerzeményével, Szalai Ádámmal készített interjút a PAOK elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Schalke hivatalos honlapja. A magyar válogatott támadó kitért a PAOK elleni BL-selejtezőre, valamint holland csatártársa, Klaas-Jan Huntelaar sérülésére is.
aug. 19
18:26
Vb 2014: Akár még Totti és Del Piero is utazhat - Prandelli (She)
Cesare Prandelli az olasz labdarúgó-válogatott kapitánya a Sky Sport Italiának adott interjúban elmondta, még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy Francesco Totti avagy Alessandro Del Piero is kiharcolja a kerettagságot a 2014-es brazíliai vb-re. A squadra azzurra irányítója leszögezte: a keret mindenki számára nyitva áll, így a Roma 36 éves és a Sydney FC 38 éves világbajnoka számára is.
aug. 19
18:28
Ökölvívás: Wilder célkeresztjében a két Klicsko (She)
Alig két héttel a korábbi profi ökölvívó világbajnok, Siarhiej Liachovics legyőzése után Deontay Wilder úgy érzi: képes lesz legyőzni a Klicsko testvérek valamelyikét. Reményei szerint még a visszavonulásuk előtt alkalma nyílik az övek valamelyikéért megküzdeni.
aug. 19
18:30
Videó: Császár a Veszprém ellen - a bakonyiak nyertek (She)
Az MKB-MVM Veszprém nyerte meg a németországi Ehingenben megrendezett Sparkassen-kupa névre keresztelt felkészülési tornát, miután a döntőben három góllal diadalmaskodott a Császár Gábort is soraiban tudó új francia sztárcsapat, a PSG ellen.
aug. 19
18:42
Indul a Serie A és a német kézilabda-szezon (Agroinform)
A héten teljessé válik a rajtoló topligák névsora, ráadásul úgy tűnik, hogy a kézilabda-szezon is itt van a nyakunkon.
aug. 19
18:44
Párizsi módi, döcögös rajtból lesz a bajnoki cím? (Agroinform)
Akárcsak tavaly, a megszerezhető hatból idén is csupán két pontot gereblyézett össze a PSG első két bajnoki mérkőzésén.
aug. 19
19:00
Bundesliga: Tschüss, Nationalelf; Klose újra otthon? (She)
Miroslav Klose, a Lazio 35 éves német válogatott labdarúgója a Kickernek elmondta, hogy a jövő évi világbajnokság után visszavonul a nemzeti csapattól. A 128-szoros válogatott csatár egy gólra van attól, hogy beállítsa Gerd Müller 68 gólos Nationalelf-rekordját.
aug. 19
19:18
Formula-1: Räikkönen nem megy a Red Bullhoz (She)
Nem szerződik a Formula–1-es Red Bull istállóhoz Kimi Räikkönen – ezt a finn pilóta menedzsere jelentette be hétfőn.
aug. 19
19:18
Räikkönen nem megy a Red Bullhoz (Metropol)
A 2007-es világbajnok Räikkönennek a szezon végén lejár a szerződése a Lotusnál.
aug. 19
19:20
Juventus: Marchisio a Lazio és az Inter ellen sem játszhat (She)
Elsőfokú keresztszalag-szakadást szenvedett a Lazio ellen 4–0-ra megnyert olasz Szuperkupa-mérkőzésen Claudio Marchiso, a Juventus középpályása, akire így hozzávetőlegesen egy hónap kényszerpihenő vár.
aug. 19
19:36
Videó: bemutatták a korábbi Roma-csatárt a „szenteknél” (She)
A Premier Legue-ben szereplő Southampton vasárnap klubrekordnak számító 15 millió fontért szerződtette Pablo Osvaldót. Az argentin csatár meg is érkezett az angol csapathoz, majd elmondta, Mauricio Pochettino, a „szentek” menedzsere győzte meg az átigazolásában.
aug. 19
19:54
Tottenham: a válogatott középpályás a Fulhambe igazolt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött Scott Parkerrel, a Tottenham Hotspur angol válogatott középpályásával. A 32 esztendős játékos vételárát nem hozták nyilvánosságra a klubok.
aug. 19
19:54
Szalaiék a PAOK elleni BL-selejtezőn javítanának (Behaviour)
Nem kezdte jól a német labdarúgó-bajnokságot Szalai Ádám csapata, az FC Schalke 04, ugyanakkor a gelsenkirchenieknek szerdán már a Bajnokok Ligája selejtezőjében kell bizonyítaniuk: a görög PAOK elleni párharc tétje a főtáblára jutás.
aug. 19
19:54
Tizenegy évvel ezelőtti mélységből kapaszkodhat fel Federer (Agroinform)
A svájci teniszező 2002 után ismét a hetedik helyen tanyázik csupán az aktuális férfi világranglistán.
aug. 19
20:12
Légiósok: a Padova vezetője bízik Feczesin megszerzésében (She)
A szerződés hétvégére várt aláírása elmaradt ugyan, de az olasz másodosztályú Padova labdarúgócsapatánál továbbra is az első helyen áll a kiszemeltek listáján a magyar Feczesin Róbert. Legalábbis erről nyilatkozott Alessio Secco sportigazgató.
aug. 19
20:14
U19-es férfi kézi-vb: hétgólos siker Katar ellen (She)
Négy nyeretlen meccs után győzött a házigazda U19-es magyar férfi kézilabda-válogatott a korosztályos világbajnokságon. Kovács Péter együttese Katar ellen nyert hét góllal, így a folytatásban a 9–12. helyért játszhat tovább, méghozzá a Franciaország–Románia párharc győztesével.
aug. 19
20:48
Videó: Akárkit lehet igazolni, de mi valakiket akarunk - Kovács (She)
Kovács Zoltán a Diósgyőr sportigazgatója a Sport Tv Haramdik Félidő című műsorában beszélt a klubról. A korábbi válogatott csatár kitért Francisco Gallardo- José Luque kettős távozására, valamint a Rudolf Gergely ügyére is.
aug. 19
20:48
Marchisio öt hétre kidőlt (Metropol)
A 27 éves középpályás vasárnap a Lazio ellen 4-0-ra megnyert Szuperkupa-mérkőzésen szenvedett térdsérülést.
aug. 19
20:48
Szalai nem veszi készpénznek, hogy kezdő lesz a PAOK ellen (Agroinform)
A Schalke 04 magyar támadója előtt megnyílhat az út, miután Klaas-Jan Huntelaar a hétvégi bajnoki mérkőzésen megsérült.

Keresés