2013. augusztus 20. kedd

aug. 20
20:16
Tenisz: Marosiék győzelemmel kezdtek, kiemelt duó jön (She)
Győzelemmel kezdte a New Havenben zajló, 637 ezer dollár összdíjazású WTA-tornát Marosi Katalin és az amerikai Megan Moulton-Levy párosa, amely az első fordulóban két játszmában bizonyult jobbnak az Alexandra Dulgheru, Jaroszlava Svedova román, kazah duónál. A másfél órás összecsapás első szettje a rövidítésben dőlt el.
aug. 20
20:30
Videó: cseles szabadrúgást mutattak be a Reading fiataljai (She)
Ötletes megoldással szereztek gólt a Reading U18-as labdarúgói a Bolton Wanderers elleni mérkőzésen. Egy szabadrúgás során odagurították a labdát Liam Kellynek, aki felpörgette, majd a kapuba emelte a játékszert.
aug. 20
20:48
Chelsea: Van B- és C-tervünk, ha Rooney nem jön - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere az Aston Villa elleni bajnokit felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a „kékeknek” van B- és C-terve, ha nem sikerülne szerződtetniük a Manchester Unitedtől Wayne Rooneyt. A portugál szakember szót ejtett Frank Lampardról is.
aug. 20
20:48
New Haven-i tenisztorna: Marosiék a negyeddöntőben (Metropol)
A magyar, amerikai kettős az Alexandra Dulgheru, Jaroszlava Svedova román, kazah duót múlta felül két szettben.
aug. 20
20:50
BL: két párharc alighanem eldőlt, a Celtic a szakadék szélén - eredmények (She)
Az utolsó köréhez érkezett az európai kupák selejtezősorozata, már csak egy párharcot kell megnyerni a főtáblára jutáshoz. Kedd este a Bajnokok Ligája rájátszásának 1. mérkőzéseit kísérhetik figyelemmel élő eredménykövetőnk segítségével!
aug. 20
20:52
BL: PSV-Milan selejtező élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének egyik legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóján az olasz AC Milan és a holland PSV Eindhoven vív meg egymással a csoportkörbe jutásért. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk és online, szöveges közvetítésünk segítségével!
aug. 20
21:06
Videó: beszorult a labda a baseballjátékos kesztyűjébe (She)
Váratlan nehézségei támadtak Trevor Plouffénak, a Minnesota Twins baseballcsapata védőjátékosának a New York Mets elleni mérkőzésen. Egy elütést követően Plouffe szenzációs vetődéssel elkapta a labdát. Azzal a lendülettel továbbította volna a társához, ám a labda beleszorult a kesztyűjébe.
aug. 20
21:24
Strandfoci: zárásként vereség, második a válogatott (She)
Négygólos vereséggel zárta a Magyar Labdarúgó-szövetség Siófokon megrendezett nemzetközi strandlabdarúgó tornáját a házigazda magyar együttes, amely így a második helyen végzett.
aug. 20
21:26
Női válogatott: a bronzéremért játszunk a Balaton-kupán (She)
A bronzéremért játszhat majd Csehország ellen a Balaton-kupán a magyar női labdarúgó-válogatott, miután Balatonfüreden egygólos vereséget szenvedett Szlovákiától, adta hírül az mlsz.hu.
aug. 20
21:28
Juventus: ismét kölcsönadták a svájci balhátvédet (She)
A 2013–2014-es szezonban az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban újonc Sassuolót erősíti Reto Ziegler, a Juventus svájci válogatott balhátvédje.
aug. 20
21:30
Videó: egy olló, egy bomba - már kettő a Sociedad előnye (She)
A Lyon–Real Sociedad labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésen a vendég spanyolok Antoine Griezmann szenzációs ollózós góljával szerezték meg a vezetést.
aug. 20
21:42
Profi ökölvívás: Erdei brit olimpiai bajnokkal mérkőzhet (She)
A Boxing News információi alapján október 19-én léphet a kötelek közé a két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Erdei Zsolt, mégpedig a feltörekvő brit James DeGale ellenfeleként.
aug. 20
22:00
Cissokho a Liverpoolhoz került - hivatalos (Agroinform)
A 25 éves játékos az idény végéig marad az angol csapatnál.
aug. 20
22:18
Férfi kézi: a Flensburg a Szuperkupában odapörkölt a Kielnek (She)
A bajnoki ezüstérmes, Német Kupában döntős SG Flensburg-Handewitt férfi kézilabdacsapata nyerte meg a német Szuperkupát, miután három góllal legyőzte azt a honi riválist, amely mindkét kiírásban egyedüliként végzett előtte, a THW Kielt.
aug. 20
22:36
Törökország: már nem Avci a szövetségi kapitány (She)
Távozott posztjáról Abdullah Avci, a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezős csoportban szereplő török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 20
22:38
Videó: Abbiati kapushibája után egyenlített a PSV (She)
A Milan szerzett vezetést Stephan El Shaarawy találatával a PSV ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjében, Christian Abbiati hibája után egyenlítettek a hollandok Tim Matavz góljával.
aug. 20
22:54
BL: nem tudott győzni odahaza a PSV a Milan ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének egyik legnagyobb érdeklődéssel várt párharcát az olasz AC Milan és a holland PSV Eindhoven vívja egymással. Az első találkozón a Milan idegenben 1–1-es döntetlent ért el, a gólokat Stephan El Shaarawy és Tim Matavz szerezte.
aug. 20
22:54
Bajban a Celtic és a Lyon, előnyösebb helyzetben a Milan (Agroinform)
A Sahtyor Karagandi 2-0-ra verte otthon a Celticet a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének első mérkőzésén.
aug. 20
22:56
BL: a Real Sociedad két góllal nyert Lyonban (She)
Hatalmas lépést tett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre felé a spanyol Real Sociedad, amely a selejtező rájátszásának első mérkőzésén kétgólos győzelmet aratott a francia Lyon otthonában. A vendégek két hatalmas bombából voltak eredményesek, a Lyon egy kiállítás után tíz emberrel fejezte be a mérkőzést.
aug. 20
22:58
BL: Sirokov-mesterhármas, a Zenit a csoportkör kapujában (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének első mérkőzésén a nem bajnoki ágon a mesterhármast elérő Roman Sirokov vezette Zenit idegenben 4–1-es győzelmet aratott a portugál Pacos Ferreira otthonában, így minden bizonnyal ott lesz a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörében.
aug. 20
23:00
BL: a nagy formában játszó Plzen a Maribort is bezúzta (She)
A szezont fantasztikus formában kezdő cseh bajnok Viktoria Plzen hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a szlovén Maribor felett a Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén. A korán előnybe kerülő plzeniek a 90. percben biztosították be sikerüket, a Maribor nagyon bánhatja a hajrában bekapott harmadik gólt.
aug. 20
23:12
Anglia: a hajrában mentett pontot az FA-kupa-győztes (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) második fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Wigan Athletic hazai pályán csak 2–2-es döntetlenre végzett a Doncaster ellen, igaz a szünetben még kétgólos hátrányban volt, az egyenlítő gólt pedig a 90. percben szerezte.
aug. 20
23:30
NS: Nikolics és az üzengetés; bámuló Győr-edző; kitüntetett pillanatok - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Keresés