2013. augusztus 26. hétfő

aug. 26
11:14
FTC: Elenyésző kisebbség csinálta ezt - Orosz Pál (She)
Orosz Pál, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság vezérigazgatója nem szeretné, ha bárki politikai megnyilvánulásra használná fel a klub nevét.
aug. 26
11:16
Milan: a PSG-től érkezhet fiatal francia középhátvéd (She)
A Paris SG-ből kiszorult Mamadou Sakho kölcsönvételén gondolkozik a Milan vezetősége. A 23 éves francia középhátvéd csak a negyedik a sorban a három brazil, Thiago Silva, Alex és Marquinhos mögött.
aug. 26
11:30
Öttusa-vb: bronzérmes helyen a magyar női váltó (She)
A harmadik helyen áll a Gyenesei Leila, Földházi Zsófia, Kovács Sarolta összeállítású magyar női váltó a Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon a befejező kombinált (futás és lövészet) szám előtt.
aug. 26
11:30
Öttusa-vb - Bronzérmes helyen a magyar női váltó (Infostart)
A harmadik helyen áll a Gyenesei Leila, Földházi Zsófia, Kovács Sarolta összeállítású magyar női váltó a Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon a befejező kombinált (futás és lövészet) szám előtt.
aug. 26
11:32
Videó: bemutatkoztak a Napoli dögös cheerleaderei (She)
A Napoli 3–0-ra nyert hazai pályán Marek Hamsík vezérletével a Bologna ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában. A nyitányon debütált az azúrkék olasz csapat cheerleader-csapata. A játékidőn kívül a csinos lányok gondoskodtak arról, hogy a nézők se unatkozzanak. Íme!
aug. 26
11:48
F1: a Michelin készen áll a visszatérésre (She)
Hiába egyeztek meg a Formula–1-es csapatok és Bernie Ecclestone is a Pirellivel a gumiszállítási szerződés meghosszabbításáról, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) továbbra sem írta alá az új megállapodást. A miértre a Belga Nagydíj hétvégéjén érkezett meg a válasz: az FIA a Michelinnel is tárgyal, és lehet, hogy a francia cég lesz a befutó.
aug. 26
12:06
Videó: lesből támadt Vettel és Hamilton Coulthardra (She)
A Belga Nagydíjon David Coulthard, az ex-Formula-1-es versenyző épp Fernando Alonsóval készített interjút, amikor a másik két dobogós, Sebastian Vettel és Lewis Hamilton pezsgővel arcba locsolta a skótot. Íme!
aug. 26
12:06
Hajnal korábbi edzője lett az új szezon első "áldozata" (Agroinform)
A VfB Stuttgart már a Bundesliga 3. fordulója után úgy döntött, megválik vezetőedzőjétől, Bruno Labbadiától.
aug. 26
12:08
Inter: Na, ez a gól már az én focimból született - Mazzarri (She)
Walter Mazzarri, az Internazionale nyáron kinevezett vezetőedzője a lelki teher oldása szempontjából rendkívül fontosnak tartja, hogy csapata 2–0-ra legyőzte a Genoát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) első fordulójában.
aug. 26
12:10
F1: a Red Bull az Olasz GP-ig nem jelenti be, kit szerződtet (She)
Előfordulhat, hogy a Formula–1-es Red Bull-istálló még az Olasz Nagydíjon sem jelenti be, kivel pótolja az idény végén az F1-et elhagyó Mark Webbert, pedig az ausztrál pilóta a Belga Nagydíjon azt mondta, már megszületett a döntés az utódjáról.
aug. 26
12:12
Európai Szuperkupa: svéd bíró fúj a Bayern-Chelsea-n (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a pénteki Európai Szuperkupa-mérkőzés játékvezetőjét: a Prágában megrendezendő Bayern München–Chelsea összecsapáson a svéd Jonas Eriksson fújja majd a sípot.
aug. 26
12:24
Öttusa-vb - Ezüstérmes a magyar női váltó (Infostart)
Ezüstérmet nyert a Gyenesei Leila, Földházi Zsófia, Kovács Sarolta összeállítású magyar női váltó hétfőn, a tajvani Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon.
aug. 26
12:24
Görbiczet megműtötték, a Ferencváros ellen biztosan nem játszik (Agroinform)
Darabosra tört a Győr csapatkapitányának egyik ujjperce, több hétig nem játszhat, így a hétvégén a Fradi ellen sem.
aug. 26
12:26
Kezdünk kijózanodni (Agroinform)
A hetente jelentkező összesítések célja, hogy továbbfejlesszük ismereteinket a sportfogadás terén.
aug. 26
12:42
Öttusa-vb: ezüstérmes lett a magyar női váltó Tajvanban (She)
Ezüstérmet nyert a Gyenesei Leila, Földházi Zsófia, Kovács Sarolta összeállítású magyar női váltó hétfőn, a tajvani Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon.
aug. 26
12:44
Videó: Neymar és Alves rappeléssel múlatták az időt a kispadon (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Barcelona 1–0-ra nyert a Málaga otthonában. Neymar és Daniel Alves nem unatkozott a kispadon, a két brazil sztár rappeléssel múlatta az időt. Íme!
aug. 26
12:46
Real M.: Martino nem érti az európai labdarúgást - Ancelotti (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint a nagy rivális Barcelona mestere, Tata Martino nem érti az európai labdarúgás és saját csapata működését sem, ha szerinte tiszteletlen a Gareth Bale-ért tett 99 millió eurós ajánlat.
aug. 26
12:48
Man. United: a klub 63 ezer szezonbérletet értékesített (She)
A hétfő este a Chelsea ellen a 2013–2014-es Premier League-idény első hazai bajnoki mérkőzését játszó Manchester United brit rekordnak számító 63 ezer bérletet adott el a szezonra.
aug. 26
12:50
Golf: Woodsnak nagy riválisa van az év játékosa címért (She)
Az idei Masters győztese, az ausztrál Adam Scott nyerte meg a golfozók amerikai körversenye (US PGA Tour) idei rájátszásának első viadalát, a Jersey Cityben vasárnap véget érő, nyolcmillió dollár összdíjazású The Barclayst. A világelső Tiger Woods holtversenyben második lett.
aug. 26
13:00
Kajak-kenu: Tíz közeli éremnél nem lesz panasz - Storcz (She)
Storcz Botond szövetségi kapitány – immár hagyományosan – 8–10 érmet vár a 35 tagú magyar válogatottól a csütörtökön rajtoló és vasárnapig tartó, duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 26
13:00
Szalai hátára venné a Schalkét, Huszti és Adorján felemásan ünnepelt (Agroinform)
Huszti és Adorján gólt lőtt majd pirosat kapott. A Bundesliga 2-ben Hajnal volt az Ingolstadt vezére. Légiósmustra.
aug. 26
13:02
Videó: kézifieszta - ETO-henger a BL trónkövetelő ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a házigazda Győri Audi ETO nyerte meg a PwC Handball Fiesta elnevezésű nemzetközi női kézilabdatornát, miután a döntőben 29–21-re legyőzte a macedón Vardar Szkopjét. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját a DigiSport felvételén!
aug. 26
13:18
Ezüstérmes a magyar női váltó (Metropol)
Ezüstérmet szerzett a magyar nő váltó a öttusa-világbajnokságon.
aug. 26
13:18
Senki ne használja fel az FTC nevét politikai megnyilvánulásra - Orosz Pál (Agroinform)
Az MTK elleni bajnokin az FTC-szurkolók egy csoportja a háborús bűntettekkel vádolt Csatáry Lászlóra emlékezett.
aug. 26
13:36
PMFC: Akassou nagy célokért küzdhet Görögországban (She)
Jean-Baptiste Akassou a görög másodosztályú Niki Volosz labdarúgócsapatánál folytatja karrierjét. A PMFC-től távozó légiós egy évre szóló szerződést kötött új alakulatával.
aug. 26
13:54
Barca: Portóban kémkedtek, Mangala a kiszemelt (She)
A portugál A Bola információi szerint a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának megfigyelője a portói Dragao-stadionban tekintette meg a Porto–Marítimo portugál bajnokit (3–0), ahol a hazaiakat erősítő Eliaquim Mangala teljesítményére volt elsősorban kíváncsi.
aug. 26
13:54
Martino nem ért az európai focihoz - Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid vezetőedzője visszavágott a Bale átigazolásán kiakadó kollégának.
aug. 26
13:56
Videó: zseniális félpályás góllal mattolt a brazil tini (She)
Pazar helyzetfelismerés után emelt félpályás gólt a Sao Paulo U17-es csapatának játékosa, Ewandro a Fluminense elleni bajnoki mérkőzésen. A kapusnak esélye sem volt a védésre, hiszen a tizenegyespontnál volt. Íme!
aug. 26
14:12
Bundesliga: a válogatottnál mellőzött gólkirály panasza (She)
A német Bildben megjelent írás szerint Stefan Kiessling, a Bundesliga legutóbbi gólkirálya a hosszas mellőzés eredményeképpen a jövőben visszautasítaná a német válogatottba szóló meghívót. A Bayer Leverkusen labdarúgója saját Facebook-oldalán magyarázatot is fűzött a cikkhez.
aug. 26
14:12
Moyes Mourinho ellen debütál az Old Traffordon (Agroinform)
A két angol óriás már a második fordulóban egymásnak feszül a Premier League-ben.
aug. 26
14:14
Serie A: 506 napja a Juventus hátát nézi a mezőny (She)
A Sampdoria 1–0-s legyőzésével immár több mint 500 napja áll az élen a Juventus az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). A „zebrák" 2012. április hetedike óta vezetik a tabellát vagy jegyeznek legalábbis azonos pontszámot az éllovassal.
aug. 26
14:14
Kink és Ahjupera is bekerült az észtek keretébe (Agroinform)
Kihirdette keretét a hollandok és a magyarok elleni vb-selejtezőkre készülő észt válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 26
14:16
NFL: idén már nem játszhat a Giants kiváló védője (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants söprögetője, Stevie Brown elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, így ebben a szezonban nem léphet már pályára.
aug. 26
14:18
FociFesztivál: lehet jelentkezni a Nemzeti Sport szabadrúgáslövő-bajnokságra (She)
A szeptember 8-i FociFesztiválon, a Fáy utcai sportcentrumban rendezik az I. Nemzeti Sport Szabadrúgáslövő Bajnokságot. A férfiak győztese 500 000 forintot, a női győztes 100 000 forintot vihet haza.
aug. 26
14:30
Videó: hihetetlen öngólt lőtt 35-ről, majd kiállították (She)
Az ecuadori élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában az LDU Loja 3–1-re nyert a Barcelona ellen. A vendégek hátvédje, José Luis Perlaza 35 méterről hihetetlen öngólt lőtt, majd 2 perc múlva szabálytalankodott, és kiállították. Íme!
aug. 26
14:30
A bolgár foci korrekordere lett az exelnök (Metropol)
Bojko Boriszov korábbi miniszterelnök lett vasárnap a legidősebb labdarúgó, aki pályára lépett egy bolgár profi klubban.
aug. 26
14:32
Kajak-kenu: szombaton jubileumi Göd-kupa (She)
A Gödi SE Kajak-kenu Szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány augusztus 31-én rendezi meg a XX. Göd-kupa kajak-kenu versenyt.
aug. 26
14:34
Vb 2014: 135 millióba kerül a román-magyar megrendezése (She)
A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) hivatalos tájékoztatása szerint a Magyarország és a Törökország elleni vb-selejtezők megrendezése 900 ezer eurójába, azaz mintegy 270 millió forintjába kerül az FRF-nek – tehát egy meccs lebonyolítása 135 millió forintot kóstál.
aug. 26
14:48
Videoton: Juhász hetekre kidőlt, a válogatottban sem játszhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján jelezte: Juhász Roland hetekre kidőlt. A válogatott belső védő a Győri ETO elleni vasárnapi, idegenbeli bajnokin (1–1) előbb gólt szerzett, majd térsérülést szenvedett. A rutinos játékost műteni nem kell, ám a szeptemberi vb-selejtezőket (Románia és Észtország ellen) biztosan kihagyja.
aug. 26
14:48
Elkezdheti a felzárkózást a Cluj (Agroinform)
Pocsékul rajtolt, az edzőváltás után azonban könnyen javíthat a CFR Cluj.
aug. 26
14:50
Tottenham: miért tért vissza Gareth Bale Londonba? (She)
Gareth Bale hétfőn Marbellából Londonba utazott, s miután továbbra sem jelentették be, hogy a Tottenhamtől a Real Madridhoz szerződik, újabb kérdések sora vetődött fel az átigazolási hercehurcájával kapcsolatban.
aug. 26
14:52
Fogadási botrány: K. Zoltánt és L. Mátyást ismét őrizetbe vették (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások miatt folyamatban lévő újabb nyomozás keretében a mai napon őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki K. Zoltánt és L. Mátyást kilencrendbeli részben folytatólagosan elkövetett gazdálkodó szervezet dolgozója kötelezettségének megszegésére irányuló vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, amelyet bűnsegédként követtek el –…
aug. 26
14:54
Videó: Roberto Carlost idézte honfitársa Romániában (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Pandurii Tárgu Jiu 5–1-re nyert a Concordia Chiajna otthonában. A hazaiak egyetlen gólját Orlando Da Costa szerezte, a játékos szinte az alapvonalról lőtt a kapuba. Tekintse meg a találatot!
aug. 26
15:06
Két magyar klub is ad játékost a magyarok ellen készülő észt keretbe (Infostart)
Tarmo Rüütli észt szövetségi kapitány kijelölte válogatottja keretét a szeptember 6-i, hollandok elleni, valamint a szeptember 9-i, magyarok elleni világbajnoki selejtezőre. A névsorban két, magyar klubból beválogatott játékos szerepel, Jarmo Ahjupera és Tarmo Kink. A most angol klubban szereplő Sander Puri is szerepelt korábban Magyarországon, a Lombard Pápa színeiben.
aug. 26
15:06
Görbicz három hétre kidőlt (Metropol)
A játékos bal kezének gyűrűsujjában darabosan eltörött a középső ujjperc.
aug. 26
15:24
Ökölvívás: a 40 éves Márquez még kicsit lassúnak érzi magát (She)
A napokban töltötte be 40. életévét a korábban négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Juan Manuel Márquez. A mexikói legenda októberben az ötödik divízióban tör babérokra, méghozzá a korábban Manny Pacquiaót – igaz, véleményesen – legyőző Timothy Bradley ellenében, aki a WBO váltósúlyú övét birtokolja.
aug. 26
15:24
Juhász Roland hetekre kidőlt (Metropol)
Hetekre kidőlt térdsérülése miatt Juhász Roland, a Videoton FC magyar válogatott labdarúgója.
aug. 26
15:24
Megműtötték Görbicz Anitát, legalább három hét kényszerpihenő (Behaviour)
Megműtötték vasárnap Görbicz Anitát, a magyar bajnok és Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO klasszis kézilabdázóját, aki a PWC Handball Fiesta elnevezésű, hazai rendezésű torna vasárnapi fináléjában sérült meg.
aug. 26
15:24
Hetekre kidőlt Juhász, a selejtezőkön sem játszhat (Agroinform)
A Videoton védőjének belső két térdszalagja sérült meg, jó néhány hetet kell kihagynia.
aug. 26
15:26
Légiósok: Lovrencsicset élesen bírálta a Lech edzője (She)
A Wisla Kraków elleni 2–0-s bajnoki vereség után ismét megtalálta a lengyel Lech Poznan vezetősége Lovrencsics Gergőt, aki Mariusz Rumak vezetőedző szerint teljesen más játékos azóta, hogy július végén hároméves szerződést kötött a klubbal.

Keresés