2014. szeptember 10. szerda

szept. 10
13:36
Barcelona: „Pont olyan, mint Raúl”; a Real is vitte volna? (She)
Toni Grande, a spanyol labdarúgó-válogatott segédedzője elmondta, a Barcelona fiatal támadója, Munir El Haddadi nagyon sokra viheti még.
szept. 10
13:38
Spanyolország: megvan az idény első el Clásicójának időpontja (She)
A Spanyol Labdarúgóliga ismertette a Primera División 9. fordulójának pontos időbeosztását.
szept. 10
13:54
Valencia: mentőcsomag Paco megtartásáért (She)
Azonnal cselekvésre kényszeríti a Valencia labdarúgócsapatának vezetőit, hogy Paco Alcácer bemutatkozott a spanyol nagyválogatottban, majd első tétmeccsén, immár kezdőként góllal vette ki a részét a Macedónia elleni 5–1-es győzelemből. A spanyolok próbálják magukhoz láncolni a 21 éves támadót, legalább annyira, hogy adott esetben jó pénzt kapjanak érte.
szept. 10
13:56
Női kézi: játékosok a kifutón - divatbemutatóval nyitott a Metz (She)
Ismét divatbemutatóval egybekötve mutatta be az új keretét a Metz női kézilabdacsapata. Tavaly esküvői ruhákban pózoltak a kifutón Nina Kantóék, de az idén is elegánsra vették a figurát.
szept. 10
13:58
Videó: a női kéziseknek igazán forrónak ígérkezik az idei tél (She)
Magyarország és Horvátország december 7. és 21. között közösen rendezi meg a női kézilabda-Európa-bajnokságot. Elkészült a torna promóciós videoklipje, amelyben forró telet vizionálnak. Íme!
szept. 10
14:00
Légiósok: Lovrencsics győzött meg Lengyelországról - Guzmics (She)
Guzmics Richárd, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladástól távozó védő elismerte, Lovrencsics Gergőnek is köze volt hozzá, hogy várhatóan Lengyelországban folytatja pályafutását.
szept. 10
14:12
Real Madrid: váratlan fordulat, meg kellett műteni Khedirát (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a combizomsérüléssel bajlódó Sami Khedirát meg kellett műteni.
szept. 10
14:14
Újpest: izomszakadás Ojónál, mégsem műtik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján adott ki közleményt a Himesháza elleni Magyar Kupa-mérkőzésen megsérült Kim Ojo állapotáról.
szept. 10
14:30
Sportlövő-vb - Tobai-Sike Renáta az első riói kvótás (Infostart)
Tobai-Sike Renáta bronzérmet nyert a sportpisztolyosok versenyében a granadai sportlövő-világbajnokságon, s ezzel - a magyar sportolók közül elsőként - kvótát szerzett a 2016-os riói olimpiára.
szept. 10
14:30
Juventus: Vidal kihagyhatja a Milan elleni rangadót is (She)
A Tuttosport értesülései szerint legalább három hétig nem léphet pályára Arturo Vidal, a Juventus combsérüléssel bajlódó középpályása, aki így többek között a Milan elleni bajnoki rangadóról is lemarad.
szept. 10
14:32
Vuelta: betegség miatt feladta a Girón második kolumbiai (She)
Asztmás hörghurut miatt feladta a Vuelta a Espana kerékpáros körversenyt az idei és tavalyi Giro d'Italián második Rigoberto Uran.
szept. 10
14:48
Olimpia 2016: megvan az első magyar riói kvótás! (She)
Tobai-Sike Renáta bronzérmet nyert a sportpisztolyosok versenyében a granadai sportlövő-világbajnokságon, és ezzel – a magyar sportolók közül elsőként – kvótát szerzett a 2016-os riói olimpiára.
szept. 10
14:50
Videó: Ibra-gólvágó a Barcánál, a hétvége top-találatai (She)
Úgy tűnik, utánpótlás-gólvágókban sem szűkölködik az FC Barcelona. A spanyol klub összegyűjtötte csapatai hétvégén szerzett legszebb találatait, a lista harmadik helyén egy Zlatan Ibrahimovicot idéző „bekaratézott” gól szerepel. Elképzelhető, hogy pár év múlva Rio- vagy Moreno-bombákat látunk a Barca első csapatában.
szept. 10
14:52
Légiósok: Guzmics aláírt a Wisla Kraków-hoz - hivatalos (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Wisla Kraków bejelentette, hogy egy plusz két éves szerződést kötött a Haladástól távozó magyar válogatott középhátvéddel, Guzmics Richárddal.
szept. 10
15:24
Sportgazdaság: Pogba a tizedét keresi Falcao bérének (She)
A Gazzetta dello Sport sportnapilap összeállítást közöl a Serie A-s fizetésekről, amelyet párhuzamba állít a Premier League-gel. Konklúzióként annyit megállapíthatunk: a pályán, szakmai szemmel nézve sokkal kisebb a különbség, mint a gazdasági hátteret, az anyagi lehetőségeket és a fizetéseket illetően.
szept. 10
15:26
MU: drasztikusan csökkent a klub profitja (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United profitja nagy mértékben csökkent az elmúlt évben.
szept. 10
15:42
Videó: Zavadszky Gábor ma lenne negyvenéves (She)
Ma lenne negyvenéves Zavadszky Gábor, a Ferencváros, a Dunaferr, az MTK és a ciprusi Apollon egykori játékosa. A négyszeres magyar válogatott és négyszeres magyar bajnok labdarúgó pályafutása során többször hangoztatta, ha abbahagyja az aktív játékot, az MTK-nál szeretne „öregfiúk” játékosként „letelepedni”. Az MTK labdarúgócsapata a klub közösségi oldalán emlékezett meg a futballistáról.…
szept. 10
15:43
Megvan az első kvótánk Rióba (Metropol)
Tobai-Sike Renáta bronzérmet nyert a sportpisztolyosok versenyében a granadai sportlövő-világbajnokságon.
szept. 10
15:44
MK: máris vezet a Szpari és a Loki - élő eredménykövető (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a szerdai játéknapon lép pályára az NB I több meghatározó, bajnoki címre, vagy éppen dobogóra vágyó együttese, így a bajnoki címvédő Debreceni VSC, a Diósgyőr, a Ferencváros, a Győri ETO vagy éppen a Videoton. Kövesse az élvonalbeli csapatok mérkőzéseit élő eredménykövetőnk segítségével!

Keresés