2014. szeptember 15. hétfő

szept. 15
14:30
Videó: megkerülős csel után sarokkal lőtt gólt a milanos (She)
A Serie A 2. fordulójában a Parma hazai pályán, rendkívül fordulatos meccsen 5–4-re kikapott a Milantól. A találkozó (egyik) legjobbja a kétgólos Jérémy Ménez volt, aki egy megkerülős csel után sarokkal lőtt gólt Antonio Miranténak.
szept. 15
14:32
Anglia: kórházba szállították Tőzsér Dánielék menedzserét (She)
Mellkasi fájdalmak miatt kórházba szállították Óscar Garcíát, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Watford menedzserét, aki a Blackpool elleni keddi bajnokin nem ülhet le a kispadra.
szept. 15
14:34
BL: a bayernesek bevinnék a fanokat a zárt kapus meccsre (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának szurkolói szövetsége, a Club Nr. 12 az UEFA-nál lobbizik, hogy a német rekordbajnok Moszkvába elutazott drukkerei bejuthassanak a CSZKA Moszkva elleni, zárt kapus Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre.
szept. 15
15:06
Videó: kísérteties hasonlóság - CR és Di María első MU-s gólja (She)
A Premier League 4. fordulójában a Manchester United 4–0-ra legyőzte a Queens Park Rangerst. Ángel Di María először volt eredményes a „vörös ördögök” színeiben, ráadásul gólja kísértetiesen hasonlít Cristiano Ronaldo első manchesteri találatára.
szept. 15
15:24
HFL: elúszott a címvédő meccse, a Farkasok pontot sem kaptak (She)
A magyar amerikaifutball-liga (HFL) második játéknapján a tavalyi döntős Docler Wolves hazai pályán magabiztos játékkal, 24–0-ra múlta felül a múlt héten győzelemmel rajtoló Újbuda Rebelst. A forduló másik találkozója a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt, a Győr Sharks és a Budapest Hurricanes összecsapását később rendezik meg.
szept. 15
15:42
Videó: menekült a sárga elől a La Liga egyik „favágója” (She)
Vicces jelenet játszódott le a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Granada–Villarreal (0–0) bajnokin. A La Liga egyik legnagyobb „favágója”, Allan Nyom ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, csúnyán hátba talpalta ellenfelét. A szabálytalanságért a játékvezető sárga lapot akart felmutatni Nyomnak, ám mielőtt lendült volna a spori keze, nyúlcipőt húzott a kameruni védő.
szept. 15
15:44
Szavazás: pályázzon Budapest a 2024-es olimpiára? (She)
Ön szerint pályázzon Budapest a 2024-es nyári olimpia megrendezésére? Szavazzon!
szept. 15
16:18
Újpest: a 65 éves Tóth Andrást ünnepelték a lila-fehérek (She)
A hatvanöt éves újpesti kitűnőségről, Tóth Andrásról nem feledkeztek meg, akik a szívükbe zárták.
szept. 15
16:20
Újpest-FTC: a derbin még nem lesz semleges szektor (She)
Az Újpest FC ma már bejelentette, hogy a Ferencváros elleni derbi miatt halasztást kért és kapott a klub a szurkolói kártya bevezetését illetően, majd arról is tájékoztatást adtak a lila-fehérek, hogy a vasárnapi rangadón még nem lesz a futballkártyával érkező, semleges szurkolók számára elkülönített szektor.
szept. 15
16:54
Kötelező a klub- vagy futballkártya használata (Infostart)
Hétfőtől - néhány kivételtől eltekintve - kizárólag klub- vagy futballkártyával lehet jegyet venni a labdarúgó OTP Bank Liga, a Magyar Kupa és a magyar férfi válogatott mérkőzéseire.
szept. 15
16:54
BL: akár 11.2 milliárd forintot is kereshet a győztes (She)
Az előző kiíráshoz hasonlóan a mostani idényben is 910.3 millió euró (273 milliárd forint) lesz a Bajnokok Ligája főtáblájának összdíjazása, a sorozat győztese pedig ideális esetben akár 37.4 millió euróval (11.2 milliárd forint) is gazdagodhat.
szept. 15
16:56
Milan: dupla pech Diego Lópeznek, hiba mellé sérülés (She)
Combsérülés miatt legalább két hétig nem léphet pályára Diego López, az AC Milan labdarúgócsapatának spanyol kapusa.
szept. 15
17:12
Speciális olimpia: két magyar arany óriási hátrányból (She)
Két arany- és egy-egy ezüst-, illetve bronzérmet szereztek a magyar speciális olimpikonok az antwerpeni európai játékok hétfői napján.
szept. 15
17:30
Videó: Lionel Messi szólóit idézte a Barca koreai tinije (She)
Látványos szólógólt szerzett a dél-koreai Szung Vu Li a Japán elleni labdarúgó-mérkőzésen a 16 éven aluliak Ázsia-bajnokságán. A Barcelona akadémistájának mozgása és cselei Lionel Messit idézik.
szept. 15
17:48
Női kézi: térdműtét és 4-6 hét kihagyás vár Hornyák Ágnesre (She)
Térdsérülés miatt meg kell műteni Hornyák Ágnest, a Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnok Győri Audi ETO KC kézilabdázóját.
szept. 15
17:50
Videó: „A kétfrontos szezon nem a Debrecennek való” (She)
„A két évvel ezelőtti időszak hasonlóan gyengébb futballt produkál a Loki, s látszik, hogy nem megy, ha két sorozatban kell helyt állniuk." Bognár György a hazai labdarúgó-bajnokságról alkotott szokásos heti értékelésében arról is szót ejtett, hogy a Videoton játssza a legjobb futballt, és hogy gyaníthatóan az őszi bajnoki címet is megszerzi, de lesznek még rosszabb periódusai, amikor…
szept. 15
17:52
Arsenal: Özil szerint a Liverpool a világ legjobb futballklubja (She)
Mesut Özil, az Arsenal középpályása olyan izgatott volt Samuel L. Jackson, hollywoodi mozisztár látogatásától, hogy azonnal tweetelt is róla. Nem kellett volna.
szept. 15
17:54
Ligakupa: korábbi kezdések, műfüvön a csapatok (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága öt Ligakupa-mérkőzés helyszínét, és abból négy időpontját is megváltoztatta – tudatta a szövetség.
szept. 15
18:06
Sousa már a Real ellen készül (Blikk)
Bázel — Nagyot változott a világ, mióta Paulo Sousa (44) 2013 januárjában elhagyta a Videoton labdarúgócsapatát.
szept. 15
18:06
Újpest-FTC: derbi a sasnál - illett volna engedélyt kérni (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai az Újpest elleni vasárnapi derbi idejére az FTC Üllői úti stadionjához, a sasszobor mellé kivetítős meccsnézést szerveznek. Kíváncsiak voltunk a zöld-fehér labdarúgócsapat vezetőségének reakciójára – a Nemzeti Sport Online e-mailben elküldött kérdéseire az alábbi válaszokat kaptuk.
szept. 15
18:24
Nem mezei mezek (Blikk)
Nápoly-Bogotá – Úgy tűnik, Európában és Dél-Amerikában is szabadjára eresztették a képzeletüket a sportvilágban dolgozó divattervezők, de nem mindenki örül ennek.
szept. 15
18:42
PSG: 2019-ig hosszabbítottak Marco Verrattival (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Marco Verratti szerződését. Az olasz középpályást kontraktusa immár 2019-ig köti a párizsiakhoz.
szept. 15
18:42
Szujó lesz az MTVA sportfőszerkesztője (Blikk)
Budapest – Fiatal főszerkesztő veszi át a hazai közszolgálati sportközvetítések irányítását, október elsejétől Szujó Zoltán (37) váltja a poszton Riskó Gézát (65).
szept. 15
19:00
Sportlövő-vb: két korongra a szétlövéstől a magyar skeetes (She)
Pongrátz Bianka a 14. helyen végzett a női skeetesek között a Granadában zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világbajnokságon.
szept. 15
19:02
Real: Ancelotti kitart kifütyült kapusa mellett, lezárta az ügyet (She)
Carlo Ancelotti hétfői sajtótájékoztatóján leszögezte, továbbra is Iker Casillas a Real Madrid első számú kapusa és döntésén a közeljövőben nem is kíván változtatni.
szept. 15
19:04
Videó: „Nem tudom mit történt, csak mentem ahogy tudtam” (She)
Két arany-, és egy-egy ezüst-, illetve bronzérmet szereztek a magyar speciális olimpikonok az antwerpeni Európa Játékok hétfői napján. Az NSO Tv helyszíni összefoglalója.
szept. 15
19:06
BL: A Malmö előrébb jár, itt nincs könnyű meccs - Allegri (She)
Massimiliano Allegri szerint a Juventusnak összpontosítania kell a Malmö elleni meccsen, mert ahogyan elmondta, „a nemzetközi porondon nincsen könnyű mérkőzés”. Az olasz csapat mestere szerint a svédek helyzetét javíthatja, hogy a bajnokság már rég tart, míg a Serie A alig kezdődött el.
szept. 15
19:18
F1: Schumacher otthon is rendkívül profi kezelést kap (She)
A súlyos síbalesete után immár otthonában lábadozó Michael Schumacher, korábbi Formula–1-es világbajnok autóversenyző állapotát egy tizenöt tagú szakértői team ellenőrzi – írta a Bild am Sonntag.
szept. 15
19:36
Németország: Moniz erősen fényezi Király utódját (She)
Ricardo Moniz vezetőedző szerint a kapuban Király Gábor helyét átvevő Stefan Ortega kulcsszerepet játszott abban, hogy az 1860 München a hétvégén, a St. Pauli ellen megszerezte első győzelmét a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.
szept. 15
19:54
Videó: szögletből rúgott hatalmas gólt a Steaua (She)
Óriási, gyakorlatilag védhetetlen gólt lőtt Lucian Sanmartean a Steaua Bucuresti labdarúgója a Gaz Metan elleni otthoni mérkőzésen a román labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. A 3–1-es hazai diadallal végződő találkozón Sanmartean szögletből rúgta a második Steaua-gólt. Íme, a találat!
szept. 15
19:56
WADA: a futballban volt a legtöbb doppingvizsgálat tavaly (She)
A labdarúgásban volt a legtöbb doppingvizsgálat 2013-ban, szám szerint 28 002, amivel a sportágak sorában a futball bizonyult a legellenőrzöttebb területnek.
szept. 15
20:12
F1: a legfiatalabb DTM-futamgyőztes lett Rosbergék tartalékja (She)
A 19 éves Pascal Wehrlein lett a Mercedes Formula–1-es csapatának tartalékpilótája. A fiatal németet mindössze egy nappal azt követően érte a megtisztelő kinevezés, hogy a Lausitzringen – minden idők legfiatalabbjaként – pole pozícióból futamot nyert a német túraautó-bajnokság (DTM) keretein belül.
szept. 15
20:14
Honvéd: Rocchi? Labdába sem tudott rúgni! - így az őrzője (She)
Tommaso Rocchi bemutatkozásképpen „olasz párbajba" csöppent a labdarúgó NB I-ben, és mint a Honvéd itáliai légiósa, Raffaele Alcibiade elmondta: a 2–0-s kispesti győzelemmel végződő meccsen Rocchi nem nagyon élvezhette az őrizetét.
szept. 15
20:30
Hollandia: akár két hónapot is kihagyhat a PSV-gólvágója (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV 20 éves támadója, Memphis Depay ágyéksérülés miatt akár két hónapra is a partvonalon kívül rekedhet.
szept. 15
20:48
Spanyolország: „A Barcelona nem csak Messi” (She)
Pedro Rodríguez, a Barcelona támadója magasztalta csapattársa, Lionel Messi közelmúltbeli teljesítményét, de úgy véli, az egész csapat nagyszerűen teljesít.
szept. 15
20:50
Real: CR hibája, hogy Mourinho nem nyert BL-t Madridban? (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere szerint Cristiano Ronaldo elhibázott tizenegyesével főszerepet vállalt abban, hogy a Real Madridnál töltött három szezonja alatt egyszer sem nyerte meg a Bajnokok Ligáját.
szept. 15
20:52
FTC: Lauth úgy érzi, egyre jobb, és ezt a derbin is igazolja (She)
Benjamin Lauth, a Ferencváros német labdarúgója góllal segítette győzelemhez csapatát a Puskás Akadémia elleni vasárnapi NB I-es mérkőzésen (2–1), és reméli, hogy az Újpest hálójába is betalál a vasárnapi derbin.
szept. 15
21:06
Videó: durván hanyatt esett a zsákolási kísérlet közben (She)
Az Egyesült Államokban található Morehead State University tornacsarnokában a diákok egy különösen rosszul sikerült zsákolási kísérletnek lehettek tanúi. Egy show részeként az egyik egyetemista pólóját levetve rohant a palánk felé, majd a labdát megkapva felugrott, hogy a gyűrűbe találjon. Nos, ekkor történt a baj...
szept. 15
21:08
Futsal: két siker és kilenc gól Szlovákia ellen (She)
Az A-válogatott és az U21-es korosztályos futsalegyüttesünk is kapott gól nélkül verte Szlovákiát a brnói Visegrádi Négyek Tornája első játéknapján – adta hírül az mlsz.hu.
szept. 15
21:24
BL: nem a Juve ellen lesz az Atlético legnehezebb meccse (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid mestere az ellenfelet és edzőjét is dicsérte az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája–mérkőzés előtt.
szept. 15
22:00
U19-es női Eb-selejtező: nem várt vereség, fájó kiállítás (She)
A magyar női U19-es labdarúgó-válogatott az első játéknapon aratott magabiztos siker után hétfőn váratlanul 1–0-ra kikapott Szlovéniától a hazai rendezésű Eb-selejtező minitornán.
szept. 15
22:18
BL: Európának szüksége van a Liverpoolra - Rodgers (She)
Brendan Rodgers szerint pozitívan hat a Bajnokok Ligájára egy olyan nagy klub visszatérése, mint a Liverpool, és csapata nem fogja lebecsülni első csoportkörbeli ellenfelét, a Ludogorecet.
szept. 15
22:20
Ligakupa: az ősi rivális élén tér vissza a volt Loki-edző (She)
Kedden a Békéscsaba látogat Debrecenbe a labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában. A viharsarkiak ősi riválisnak számítanak a Nagyerdőn, ám az is pikantériát ad a meccsnek, hogy a lilákat Zoran Szpisljak irányítja, aki korábban évekig a Loki szakmai stábjának tagja volt. A szerb tréner segítője pedig az ugyancsak ex-debreceni pályaedző, Bücs Zsolt.
szept. 15
22:21
25. születésnapját ünnepelte a Síoktatók Szövetsége (Síelők)
A Síoktatók Magyarországi Szövetsége fennállásának 25. évfordulója alkalmából jubileumi évadnyitó ünnepséget szervezett szeptember 14-én, vasárnap délután a budai Kopaszi-gáton, a Ponyvaregény étteremben. Sárkányhajó csapatversennyel indult a program, amit meghitt megemlékezés követett.
szept. 15
22:36
Bundesliga: kirúgták Stieberék edzőjét - sajtóértesülés (She)
A Bundesliga-hírek terén általában jól értesült Bild információja szerint a német labdarúgó-bajnokságban jelenleg az utolsó helyen álló Hamburg hétfőn menesztette Mirko Slomka vezetőedzőt.
szept. 15
22:38
Serie B: Lupoli marad, belement a bércsökkentésbe (She)
Az olasz másodosztályban szereplő Varese bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Arturo Lupolival, aki a tavaszt kölcsönben a Budapest Honvédnél töltötte.
szept. 15
22:40
Tenisz: Vinci máris elbukott, Cornet sima sikere (She)
A kantoni női tenisztorna 1. fordulójában elbucsúzott a 6. helyen kiemelt olasz Roberta Vinci, miután két szettben kikapott a kínai Csu Lintől. A másodikként rangsorolt francia Alizé Cornet viszont hozta a papírformát, két sima játszmában legyőzte a kazah Julia Putyincevát.
szept. 15
22:42
Videó: ennél tökéletesebben nem lehet levenni a kirúgást (She)
Luisinho tudja! Nevezetesen azt, hogy miként kell tökéletesen megszelidíteni egy kapuskirúgást. A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportivo La Coruna portugál játékosa az Eibar elleni mérkőzésen vette le szépen a labdát Darío Lux kirúgása után.
szept. 15
22:54
BL: Wenger bosszús a sérültek miatt, debütálhat a sprintkirály (She)
Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere csalódottságát fejezte ki a csapatában dúló sérüléshullám miatt.
szept. 15
22:56
Serie A: Toni büntetőjével és egy öngóllal fordított a Hellas (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) második fordulójának zárómérkőzésén a Hellas Verona legyőzte az újonc Palermót, ezzel megszerezte első győzelmét a 2014–2015-ös kiírásban.

Keresés