2014. szeptember 20. szombat

szept. 20
22:37
Mol Liga: hét góllal nyert a Miskolc, szétlövéssel a Fradi (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának második fordulójában a Miskolci Jegesmedvék 7–0-ra legyőzte a HSC Csíkszeredát, míg a Ferencváros 3–3-as döntetlen után szétlövéssel nyert az ASC Corona Brasov ellen.
szept. 20
22:51
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának eredményei és további programja:
szept. 20
22:51
Eurofutball: rég volt ilyen jó meccse Lovrencsics Gergőnek (She)
Lovrencsics Gergő góllal és gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Lech Poznan 6–2-re legyőzze a sereghajtó Zawiszát a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati játéknapján, és ezzel véget vessen négyfordulónyi nyeretlenségének.
szept. 20
22:53
Serie A: a Milan hazai pályán vesztett a Juventus ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában az AC Milan a bajnok Juventust fogadta, és nem tudott ellenállni a torinóiaknak. A meccsen nagy fölényben játszó Juventus Tévez góljával 1–0-ra nyert.
szept. 20
23:09
Labdarúgó NB I - Góllövőlista (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
szept. 20
23:27
Serie A - Tévez döntötte el a rangadót (Infostart)
A címvédő Juventus az argentin Carlos Tévez góljával nyert az AC Milan otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának szombati rangadóján.
szept. 20
23:27
Videó: Tévez cumival ünnepelte a rangadót eldöntő gólt (She)
Mint arról már beszámoltunk, Carlos Tévez góljával a Juventus idegenben legyőzte a Milant az olasz labdarúgó-bajnokság szombat esti rangadóján. Íme, az argentin játékos gólja!
szept. 20
23:29
Profi ökölvívás: Bedák Zsolt ismét legyőzte Gacsecsiladét (She)
Március 8-án már legyőzte. Szeptember 20-án ismét. Bedák Zsolt (22–1–0, 8 K. O./T. K. O), a Boksz Világszövetség (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoka nőnapon Kecskeméten éppen George Gacsecsiladze (15–12–1, 8 K. O./T. K. O) ellen szerezte meg a címet. Ezúttal a FeroBox Event szombati szentesi gáláján ugyan nem övért küzdöttek, de jó meccset bokszoltak.
szept. 20
23:31
Románia: debütált a magyar védő, Miriutáék száguldanak (She)
Bőle Lukács vesztes mérkőzésen mutatkozott be a román labdarúgó-bajnokságban: a magyar védő csapata, a CSMS Iasi 1–0-ra kikapott a Dinamo Bucuresti otthonában szombat este.
szept. 20
23:45
Videó: Lovrencsics Gergő gólja és pazar gólpassza (She)
Mint arról már beszámoltunk, Lovrencsics Gergő góllal és gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Lech Poznan 6–2-re legyőzze a sereghajtó Zawiszát a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati játéknapján. Íme, a találkozó összefoglalója!
szept. 20
23:47
NS: utazás a derbi körül; spanyol nyelvlecke - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Keresés