2014. szeptember 22. hétfő

szept. 22
21:57
Eurofutball: Gruborovicsék ikszeltek; PAOK - zsinórban öt! (She)
A finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Veikkausliiga) 29. fordulójában Gruborovics Tamás együttese, az Inter Turku hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Honkával.
szept. 22
22:15
Videó: bekattant a kínai kapus, az ellenfél térfeléig cselezett (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Peking Kuoan hazai pályán 2–1-re legyőzte a Tiencsin Tedát. A svéd Erton Fejzullahu a 37. és a 71. percben is betalált, ám kapusa a győztes gólt három perccel megelőzően már nem bírta magát türtőztetni: megindult kapujából, és egészen az ellenfél térfeléig vezette a labdát. Ott azonban szerelték, és csak a szerencsének (illetve a…
szept. 22
22:17
Fiorentina: folytatódik a pechszéria, újabb csatár dőlt ki (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina továbbra is hadilábon áll a szerencsével csatárposzton, ezúttal Mario Gomez dőlt ki három hétre sérülés miatt.
szept. 22
22:33
Futsal: az utolsó mp-re maradt a csattanó a rangadón (She)
Nagy izgalmak után döntetlennel ért véget a futsal NB I 4. fordulójának csúcsrangadója az elmúlt évek két meghatározó csapata, a Rába ETO és a Berettyóújfalu között. A mérkőzés nagy részében a bajnok vendégek vezettek Győrszentivánon, ám az utolsó másodpercben pontot mentett az ETO.
szept. 22
22:33
Dinamo Moszkva: Dzsudzsák Balázs góllal vette ki részét csapata győzelméből - videó (Agroinform)
Dzsudzsák gólja már nem osztott nem szorzott, a Dinamo 3-1-re nyert a Torpedo ellen a moszkvai rangadón.
szept. 22
22:51
Championship: Bajnernek csak a kispad jutott, nyert az Ipswich (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 8. fordulójának záró mérkőzésén Bajner Bálint csapata, az Ipswich Town idegenben 2–1-re legyőzte a Wigan Athleticet.
szept. 22
23:09
Primera División: könnyed Valencia-siker Madridban (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) negyedik fordulójának záró mérkőzésén a Valencia 3–0-ra nyert a Getafe vendégeként Madridban.
szept. 22
23:27
Argentína: Tata Martino dicséri Tévezt, de nem hívta be (She)
Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Tata Martino dicsérte a jó formába lendülő Carlos Tévezt, de kihagyta a válogatott keretéből.
szept. 22
23:29
NS: Simon Krisztián előre tudta; törvényszerű Fradi-bukás - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Keresés