2014. szeptember 9. kedd

szept. 9
13:36
Székesfehérvárra jön a Real Madrid (Metropol)
A nyolcszoros Euroliga-győztes Real Madrid férfi kosárlabdacsapata az Alba Fehérvárral játszik bemutató mérkőzést.
szept. 9
13:38
Jégkorong: Bob és Bobek lesz a 2015-ös vb kabalafigurája (She)
Két rajzfilmlegenda, Bob és Bobek lesz a 2015-ös csehországi jégkorong-világbajnokság kabalafigurája.
szept. 9
13:40
FTC: török és ázsiai ajánlat maradt képben Jennernél - sajtóhír (She)
A holland voetbalzone.nl keddi összeállításában 28 olyan ismert labdarúgót nevesített, akinek jelenleg nincs klubja, és csupán vele kell megegyezni a szerződtetéséről. A névsorból nem hiányzik a Ferencvárost elhagyó Julian Jenner sem, akinél török és ázsiai lehetőségekről számoltak be.
szept. 9
13:54
Eb 2016: 4 légiós a válogatott kezdőben, 9 éve nem volt ilyen (She)
A Magyarország–Észak-Írország válogatott mérkőzésen a kezdőcsapatban négy, összesen öt légiós lépett pályára a magyar válogatottban – nem manapság volt ennyi NB I-es játékos és ilyen kevés „vendégmunkás” tétmérkőzésen a nemzeti csapatban.
szept. 9
13:56
Birkózás: Párizsban lesz a 2017-es világbajnokság (She)
Párizsban rendezik a 2017-es birkózó-világbajnokságot – jelentette be a sportág nemzetközi szövetsége (UWW) a Taskentben zajló vb második napján.
szept. 9
14:12
Eb 2016: 4 légiós a válogatott kezdőben, 9 éve nem volt ilyen (She)
A Magyarország–Észak-Írország válogatott mérkőzésen a kezdőcsapatban négy, összesen öt légiós lépett pályára a magyar válogatottban – nem manapság volt ennyi NB I-es játékos és ilyen kevés „vendégmunkás” tétmérkőzésen a nemzeti csapatban.
szept. 9
14:14
Eb 2016: Lipták szerint nem szokott így begörcsölni a lába (She)
Peches eset nehezítette a magyar labdarúgó-válogatott dolgát az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A hajrában begörcsölt Lipták Zoltán lába, a belső védő nem tudta folytatni a játékot, és mivel már nem volt több cserénk, emberhátrányban fejeztük be a meccset. A Győri ETO játékosa nem érti, mi történhetett, hiszen korábban nem fordult elő vele hasonló.
szept. 9
14:16
NB I: Iványi a Vidi-Újpesten, Pintér a Paks-DVTK-n dirigál - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nyilvánosságra hozta az NB I 7. fordulójában dirigáló játékvezetőket.
szept. 9
14:18
Videó: a srácok tudják, hogy kell csajozni baseballmeccsen (She)
Ritkán írunk baseballról, de ezeket a képsorokat mindenkinek látnia kell! A Boston Red Sox meccsén a közönség felé tartó labdát egy 12 éves kisfiú kapta meg, aki azonnal oda is adta a mögötte ülő kislánynak. Hasonló esetről már korábban is beszámoltunk, amikor egy ismeretlen srác olyan csajozós trükköt vetett be, amelytől az összes körülötte lévő hölgynek leesett az álla.
szept. 9
14:20
Eb 2016: Könyököltem, tiltsanak el 40 mérkőzésre - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a svéd válogatott csatára azzal viccelődött, hogy 40 mérkőzésre szóló eltiltást érdemel, amiért lekönyökölte David Alabát az osztrákok ellen 1–1-es döntetlennel végződő selejtezőmérkőzésen.
szept. 9
14:22
Női kosár NB I: Coulibaly érkezett, bajnok lenne (She)
A DVTK női kosárlabdacsapata szerződtette a mali válogatott centerét, a 25 éves, 191 centiméter magas Naignouma „Mima” Coulibalyt – olvasható a dvtk.eu-n.
szept. 9
14:24
Eb 2016: Anglia elvesztette a hitét a válogatottban - Owen (She)
Az aranylabdás Michael Owen szerint Anglia elvesztette a hitét a válogatottban, s a „háromoroszlánosok” addig nem is nyerik vissza a nép bizalmát, amíg nem érnek el nagy sikert valamelyik tornán.
szept. 9
14:48
Fogadási csalás: két vádban folytatódott a tárgyalássorozat (She)
A fővárosi törvényszéken kedden kezdték el tárgyalni P. Csaba és Cs. János ügyét a fogadási csalássorozatban.
szept. 9
14:50
Spanyolország: Munir hezitált, Marokkó lemaradt róla (She)
A Macedónia ellen otthon 5–1-re megnyert Eb-selejtezőn bemutatkozott a spanyol labdarúgó-válogatottban a marokkói családi gyökerekkel bíró Munir El Haddadi. Az FC Barcelona 19 éves üdvöskéjével nagyot fordult a világ pár nap alatt, a felnőtt válogatottban mindenesetre letette a voksát. Bár ez korábban nem volt ilyen egyértelmű...
szept. 9
14:52
FTC: A mai naptól csak a Fradi számít nekem - Lamah (She)
Roland Lamah, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros új igazolása reméli, számos trófeát nyer majd a fővárosi zöld-fehérekkel.
szept. 9
15:06
Brazília: „Maicon nem játszik többé a válogatottban” (She)
Soha többé nem szerepel a brazil válogatottban Maicon, akit a szövetségi kapitány, Dunga rejtélyes okokból tett ki a nemzeti csapat keretéből – állítja a jobbhátvéd ügynöke.
szept. 9
15:42
F1: Schumacher 254 nap után hazatérhetett! (She)
Újabb fontos állomáshoz érkezett Michael Schuamcher rehabilitációja: a hétszeres világbajnok 254 nap után elhagyhatta a kórházat, és hazaérhetett a Genfi-tó melletti otthonába.
szept. 9
16:00
MK: Tischler-ötös, MTK-hetes, Ojo beköszönt, majd megsérült (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójának keddi játéknapján mind a négy NB I-es csapat továbbjutott. Tischler Patrik, a Puskás Akadémia támadója öt gólt szerzett az Orosháza ellen; Kim Ojo, az újpestiek új igazolása duplázott, majd megsérült, de a lila-fehérek nélküle is 13–0-ra nyertek Himesházán. Az MTK 7–2-re legyőzte a Tevelt, míg a Honvéd 1–0-ra a Felsőtárkányt.
szept. 9
16:18
Schumacher elhagyta a kórházat (Infostart)
Michael Schumacher kedden elhagyta a kórházat, rehabilitációs kezelése otthonában folytatódik.
szept. 9
16:18
Sportlövő-vb: messze voltak a mieink a döntőtől légpuskában (She)
Biatovszki Mira, Miskolczi Julianna és Veres Kata is csak a középmezőnyben végzett női légpuskában a granadai olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
szept. 9
16:18
Rekordnevezés külföldről a Budapest Félmaratonra (Metropol)
Huszonkilencedik alkalommal rendezik meg vasárnap a Wizz Air Budapest Félmaratont.
szept. 9
16:20
Rekordnevezés külföldről a Budapest Félmaratonra (Infostart)
Huszonkilencedik alkalommal rendezik meg vasárnap a Wizz Air Budapest Félmaratont, melyre több nevezés érkezett külföldről, mint a korábbi években bármikor.
szept. 9
16:20
Schumacher elhagyta a kórházat (Metropol)
A hétszeres Forma-1-es világbajnok rehabilitációs kezelése otthonában folytatódik. Bejelentések kronológiája Scumacher állapotáról a cikk végén.
szept. 9
17:12
Juventus: A PSG-nél senki nem vett komolyan - Coman (She)
Kingsley Coman, a Juventus nyáron szerződtetett 18 éves francia labdarúgója arról nyilatkozott, hogy volt klubjánál, a PSG-nél senki nem vette őt komolyan.
szept. 9
17:30
Videó: „Számon lehet kérni egy Vanczákot, egy Juhászt” (She)
Az Észak-Írország elleni, vesztes Eb-selejtező után Dárdai Pál korábbi válogatott labdarúgó mondta el véleményét az NSO Tv-nek. Az 1997 és 2012 között a Herthában játszó, ma a klub utánpótlásában dolgozó Dárdai szerint biztosan van 15 olyan magyar labdarúgó Magyarországon, akivel helyt lehet állni, és egy harmadik helyezést megszerezni.
szept. 9
17:30
Sikeres újratervezés (Metropol)
A spanyol és az angol válogatott is javított a vb-bukás után.
szept. 9
17:32
Eltiltás után a csúcsra ért a horvát óriás (Metropol)
Marin Cilic három szettben győzött a US Open döntőjében.
szept. 9
17:48
Nőhetnek a pénzdíjak a labdarúgó Bajnokok Ligájában (Infostart)
A következő három idényben nőhetnek a labdarúgó Bajnokok Ligájában érdekelt klubok pénzdíjai, mivel a korábbinál közel harminc százalékkal több bevétele lesz marketing jogokból a sorozatnak.
szept. 9
17:48
Kerékpár-vb: nem indul a Vuelta-éllovas Contador (She)
A vasárnapig tartó Vuelta a Espana éllovasa, a spanyol Alberto Contador nem indul a szeptember végi országúti kerékpáros világbajnokságon, mert elmondása szerint nem fekszik neki a kijelölt pálya. A vb-re szeptember 21. és 28. között kerül sor.
szept. 9
17:48
Nőhetnek a pénzdíjak a Bajnokok Ligájában (Metropol)
A csoportkörben érdekelt 32 klub jelenleg több mint 900 millió eurós pénzdíjon osztozik.
szept. 9
17:50
Speciális olimpia: megérkeztek a mieink a „belga” Zánkára (She)
Két turnusban, kedd délután 17 órára megérkeztek a belgiumi Ecaussiness-be a magyar speciális olimpikonok, akik szeptember 14-től 20-ig szerepelnek az Antwerpenben rendezendő Európa Játékokon.
szept. 9
18:06
Videó: még a csapat kabalája is eljátssza a sérülést (She)
Felkészülési mérkőzésen találkozott Dél-Korea és Uruguay válogatottja Gojangban, ahol a vendégek José Giménez 70. percben lőtt góljával nyertek. A találkozó legemlékezetesebb pillanatát azonban még így sem az Atlético Madrid labdarúgója, hanem a hazaiak kabalája, Bekho Ho a tigris produkálta: a közönséget és a két válogatottat is megnevettette, amikor a cserepad mellett üldögélve eljátszotta a…
szept. 9
18:06
Tizenhárom gólt szerzett az Újpest a Magyar Kupában (Metropol)
A másik három élvonalbeli csapat, a Budapest Honvéd, az MTK Budapest és a Puskás Akadémia is bejutott a legjobb 32 közé.
szept. 9
18:08
BL: 30 százalékkal nő a bevétel, nőhetnek a pénzdíjak (She)
A következő három idényben nőhetnek a labdarúgó Bajnokok Ligájában érdekelt klubok pénzdíjai, mivel a korábbinál közel harminc százalékkal több bevétele lesz marketing jogokból a sorozatnak.
szept. 9
18:10
Eb 2016: a törökök egy hármast kaptak Izlandon - az összes keddi eredmény (She)
A 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjének keddi játéknapján több meglepetés is született: Hollandia hajrábeli góllal kikapott Csehországban, Ciprus fordítani tudott és három ponttal távozott Bosznia-Hercegovinából. Tekintsék meg a mérkőzések jegyzőkönyveit.
szept. 9
18:42
Légiósok: Guzmics Richárd kell a lengyel listavezetőnek (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Guzmics Richárdra igényt tart a lengyel élvonalban hét meccs után veretlenül listavezető Wisla Kraków. A védő egy plusz két évre ír alá, a hivatalos bejelentés holnap várható.
szept. 9
18:44
Eb 2016: Ibra hiába beszélt 40 meccsről, nem büntetik meg (She)
Francia lapinformáció szerint Zlatan Ibrahimovicot nem bünteti meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) azért a könyöklésért, amelyikkel a svéd támadó az osztrák David Alabát lepte meg a két válogatott 1–1-es eredménnyel záruló hétfői Európa-bajnoki selejtezőjén,
szept. 9
18:46
Videó: aláírt, majd megvillantotta tudását az új Fradi-csatár (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, szerződtette a belga válogatott Roland Lamah-t a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapata. A támadó az aláírást követően a zöld-fehérek edzőkomplexumát és az Üllői úti stadiont is meglátogatta, ahol már megtörténtek az első labdaérintések, sőt egy kis trükközésre is futotta.
szept. 9
19:00
Videó: aláírt, majd megvillantotta tudását az új Fradi-szélső (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, szerződtette a belga válogatott Roland Lamah-t a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapata. A támadó az aláírást követően a zöld-fehérek edzőkomplexumát és az Üllői úti stadiont is meglátogatta, ahol már megtörténtek az első labdaérintések, sőt egy kis trükközésre is futotta.
szept. 9
19:18
Férfi kosár-vb: Litvánia jó hajrával már a legjobb négyben (She)
Litvánia 73–61-re legyőzte Törökországot a Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokság kedd délutáni negyeddöntőjében, így – elsőként a mezőnyben – bejutott a legjobb négy közé.
szept. 9
19:20
Edzősors: „Ha Guardiola Mozart, akkor Mourinho egy...” (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatánál annak idején még együtt dolgozó Jorge Valdano és José Mourinho soha nem ettek egymás tenyeréből, köztudott, hogy Florentino Pérez klubelnök a magának tejhatalmat követelő portugál tréner nyomására távozott az argentin általános igazgató. Valdano most könyvet írt, amelyben nem kímélte a Happy One-t, „lánykori” nevén a Special One-t.
szept. 9
19:22
Románia: Piturcának 1.4 milliót fizet, ha most távozik (She)
Victor Piturcának, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának 1,4 millió eurót (442 millió forintot) kellene fizetnie, ha most akarná felbontani a román szövetséggel (FRF) kötött, 2016 decemberéig érvényes szerződését a román Mediafax hírügynökség szerint.
szept. 9
19:36
Románia: Piturca 1.4 milliót fizet, ha most távozik (She)
Victor Piturcának, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának 1,4 millió eurót (442 millió forintot) kellene fizetnie, ha most akarná felbontani a román szövetséggel (FRF) kötött, 2016 decemberéig érvényes szerződését a román Mediafax hírügynökség szerint.
szept. 9
19:54
Rg: csaltak a felügyelete alatt, kétéves eltiltás (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) közleményben jelentette be, hogy munkaköri kötelességének elvégzése közben tapasztalt súlyos hanyagság miatt 2016. augusztus 31-ig eltiltja saját alelnökét, a francia Michel Léglise-t, egyben fel is függeszti minden tisztségéből. Léglise 21 napon belül fellebbezhet a súlyos büntetés ellen.
szept. 9
20:12
PMFC: a klub mindent megtesz, hogy biztosítsa működését (She)
A héten már beszámoltunk róla, hogy veszélybe kerülhet Pécsi MFC labdarúgócsapatának NB I-es indulása, miután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bejelentése nyomán több mint egy hónapja megindult a klubot működtető PMFC-Sport Kft. ellen a kényszertörlési eljárás. Az ügyben a klub hivatalos közleményben reagált.
szept. 9
20:48
Férfi kézi NB I: magabiztos szegedi győzelem Komlón (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság második fordulójában a Mol-Pick Szeged 40–15-re legyőzte a Komló gárdáját.
szept. 9
20:50
Videó: eláztatta az öntözőrendszer az angol tv-stábot (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol válogatott idegenben győzte le Svájcot 2–0-ra a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőinek 1. mérkőzésén. Pedig a találkozó előtt nem bántak túl jól vendégeikkel a Basel stadionjában: az ITV négy szakértője a pálya szélén állította fel asztalát, a svájciak azonban az összecsapás előtt még egyszer beindították az öntözőrendszert. Így pedig az Arsenal két legendás…
szept. 9
21:06
Videó: eláztatta az angol tv-stábot az öntözőrendszer (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol válogatott idegenben győzte le Svájcot 2–0-ra a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőinek 1. mérkőzésén. Pedig a találkozó előtt nem bántak túl jól vendégeikkel a Basel stadionjában: az ITV négy szakértője a pálya szélén állította fel asztalát, a svájciak azonban az összecsapás előtt még egyszer beindították az öntözőrendszert. Így pedig az Arsenal két legendás…
szept. 9
21:08
Eb 2016: Csehország-Hollandia élőben az NSO-n! (She)
Utolsó játéknapjához érkezett a labdarúgó Eb-selejtezők 1. fordulója: a kedd egyik rangadója a Csehország–Hollandia mérkőzés. Kövesse a találkozót online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 9
21:10
MU: rekordnagyságú bevétel bejelentésére számítanak (She)
Holnap jelenti be a Manchester United labdarúgócsapata, hogy mekkora volt a bevétele a 2013–2014-es idényben. A szakemberek rekordnagyságú összegre, 525 millió euróra számítanak a klub New York-i tőzsdei részvénykibocsátása alkalmából augusztusban közzétett adatok alapján.

Keresés