2014. szeptember 9. kedd

szept. 9
21:24
Újpest: több hetes kihagyás - Ojónak ugrott a derbi (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Újpest új szerzeménye, a Himesháza elleni Magyar Kupa-meccsen két góllal debütáló, de megsérülő Kim Ojo részleges combizomszakadást szenvedett. Úgy tudjuk várhatóan négy hetet kell kihagynia, így nem léphet pályára a szeptember 21-i, Ferencváros elleni derbin.
szept. 9
21:42
U21-es Eb: örülhet az újpesti kapus, ott lesz az elit körben (She)
Bár Michael Gregoritsch 95. percbeli góljával Ausztria idegenben 1–1-re mentette a Spanyolország elleni mérkőzést, az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének „magyar csoportjában" végül nem ért továbbjutást a második hely.
szept. 9
22:00
Videó: bődületesen nagy gólt lőtt Dockal a hollandoknak (She)
A brazíliai labdarúgó-világbajnokságon bronzérmes holland válogatott is megkezdte Eb-selejtezőit, az 1. fordulóban Csehországban léptek pályára. A mérkőzés 21. perce azonban kissé váratlan történést hozott: Borek Dockal David Lafata hátratett labdájából óriási gólt lőtt a jobb oldali kapufa segítségével.
szept. 9
22:02
MK: pótkocsikról nézték az Újpestet Himesházán - kép (She)
A labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában az Újpest 13–0-ra legyőzte a megyei harmadosztályban szereplő Himesházát. A találkozó iránt nagy volt az érdeklődés – 1353 szurkoló látogatott ki –, még pótkocsikról is nézték a mérkőzést – képek.
szept. 9
22:18
NOB: bundázások elleni együttműködés az Interpollal (She)
A bundázások és az illegális fogadások ellen az eddiginél szorosabbra fűzi kapcsolatait a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az Interpol.
szept. 9
22:54
Nyíregyháza: a megye I-ben folytatja a távozó játékos (She)
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztályban szereplő Jászapáti labdarúgója lett Ulvicki Mihály, aki a nyáron távozott az NB I-es újonc Nyíregyháza Spartacustól.
szept. 9
22:56
Eb 2016: a végén csattant a cseh ostor a hollandokon (She)
Az Eb-selejtezősorozat F-csoportjának keddi rangadóján Hollandia a 91. percben kapott góllal 2–1-re kikapott Hollandiában. Izland viszont simán, 3–0-ra nyert Törökország ellen.
szept. 9
22:58
Eb 2016: tovább épült a gyönyörű olasz sorozat (She)
Olaszország a vártnál könnyebben győzte le 2–0-ra idegenben Norvégiát, Horvátország ellenben a vártnál nehezebben gyűrte le 2–0-ra Máltát a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének keddi játéknapján. A H-csoport harmadik mérkőzésén Bulgária 2–1-re győzött Azerbajdzsánban.
szept. 9
23:00
Eb 2016: Bale a hős, Besic kapufája után bosnyák vereség (She)
A 2016-os labdarúgó Eb selejtezősorozatának B-csoportjában, az első fordulóban Bosznia-Hercegovina hiába szerzett vezetést, végül meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedett hazai pályán Ciprustól. Szintén fordítani tudott és 2–1-re nyert Wales, amely Gareth Bale duplájával nyert Andorrában.
szept. 9
23:48
Nagyon meglepő vereségek a labdarúgó Eb-selejtezőkön (Infostart)
Nagy meglepetéseket hozott az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi játéknapja: a vb-bronzérmes holland labdarúgó-válogatott Csehországban 2-1-es, a török pedig Izlandon 3-0-s vereséget szenvedett, míg a nyári világbajnokságon szintén szereplő bosnyákok hazai pályán 2-1-re kaptak ki Ciprustól.
szept. 9
23:48
Férfi kosár-vb: a szünet után hengerelt az Egyesült Államok (She)
A litván után a címvédő amerikai válogatott is bejutott az elődöntőbe a férfi kosárlabda-világbajnokságon, miután a legjobb nyolc között – a második félidőre nagyon felpörögve – 43 ponttal legyőzte Szlovéniát.
szept. 9
23:50
Videó: Real-bombák - Modric és Bale is óriási gólt lőtt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a horvát válogatott hazai pályán kissé szenvedett ugyan, de legyőzte Máltát 2–0-ra, míg Wales legjobbjai idegenben küzdöttek meg Andorrával, és szintén nem egyszerűen sikerült kicsikarni a 2–1-es sikert. A két győztes válogatottban nagy szerephez jutottak a Real Madrid játékosai, hiszen előbbiben Luka Modric lőtt hatalmas gólt 26 méterről, míg Gareth Bale kettőből két…

Keresés