2014. szeptember 1. hétfő

szept. 1
13:09
BL, El: jön a csoportkör, töltse le szurkolói szoftvereinket! (She)
A múlt héten kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportjait. Természetesen idén is készültünk szurkolói szoftverrel a két sorozathoz – töltse le a fotókra kattintva a Gyurka Szilárd kollégánk által készített szurkolói füzeteket!
szept. 1
13:27
Női kézi NB I: papírformát borítana a Fehérvár - irány az 1-4.! (She)
Egyértelmű cél, hogy új edzővel és új játékosokkal megerősödve az NB I-ben és a Magyar Kupában is a legjobb négy közé jusson a csapat – mondta Balássi Imre, a Fehérvár KC elnöke a hétfői, szezonnyitó sajtótájékoztatón, Székesfehérváron.
szept. 1
13:29
Paks: Lázokkal szakítanak, volt diósgyőri érkezik (She)
Az MVM-Paks labdarúgócsapata ma már bejelentette két játékos szerződtetését – Szemerédi Norbert a Honvédtól, ifjabb Haraszti Zsolt pedig a Videotontól érkezett –, de hamarosan újabb változások várhatók a keretben.
szept. 1
13:31
Asztalitenisz: kanadai után német elnök az ITTF élén (She)
A német Thomas Weikert lett a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) új elnöke. Az 52 éves Weikert az 1926 óta működő ITTF történetének hetedik elnöke, megbízatása a 2017-es kongresszusig szól.
szept. 1
13:33
NB I: klub és válogatott meghívó nélkül az észt szélső (She)
Nem kapott meghívót az észt labdarúgó-válogatottba Tarmo Kink, a másodosztályba kiesett Kaposvári Rákóczitól távozó, jelenleg klub nélküli szélső.
szept. 1
13:35
U21: változott a mieink ellen készülő spanyolok kerete (She)
A Magyarország és az Ausztria elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő U21-es spanyol válogatott szövetségi edzője, Albert Celades kényszerű okból egy helyen változtatott keretén.
szept. 1
13:37
Liverpool: Adorján az olasz harmadosztályban - sajtóhír (She)
Az olasz harmadosztályban szereplő Novarában folytatja pályafutását Adorján Krisztián. A Liverpool korosztályos magyar válogatottban számításba vett, 21 éves középpályása az előző idényben a Groningen kölcsönjátékosa volt.
szept. 1
13:39
Női kézi: az MTK-nál ötszörösen túllépték a pénzügyi keretet (She)
Az MTK ügyvezetősége azonnali hatállyal megszüntette a női kézilabda-szakosztály igazgatójának, Rózsa Gábornak a munkaszerződését, és kezdeményezte a klub elnökségénél a felmentését, mert a szakosztály menedzsmentje ötszörösen túllépte a rendelkezésre álló pénzügyi keretet.
szept. 1
13:45
MU: 10 millióért kölcsönzik, 55-ért megvehetik Falcaót - sajtóhír (She)
A francia L’Équipe sportnapilap úgy értesült, hogy az angol Manchester United 10 millió eurót fizet az egy évre kölcsönvett Radamel Falcaóért – az átigazolást lényegében tényként kezeli a világsajtó, feledve a többi neves kérőt, a Real Madridot, a Man. Cityt, a Juventust, az Arsenalt – a francia Monacónak.
szept. 1
13:48
Sportfogadás: Ismét jól járt, aki a tippmesterekkel tartott (Agroinform)
Ezen a héten a is jól ment a tippadóknak, 29 tipp után 16 nyertes fogadással, +13%-os ROI-t sikerült elérniük.
szept. 1
13:55
Látványos snowboard verseny Nassfelden (Síelők)
Karintia egyik leglátványosabb snowboard versenyét, a "Shred Battle"-t 2014. március 29-én rendezik meg Nassfelden, ahol a versenyzők legjobb és legkülönlegesebb trükkjeiket mutatják be a Gartnerkofel Snowparkban.
szept. 1
14:03
Férfi kézi: ki legyen a válogatott kapitánya? - szavazás (She)
Vasárnap egyéb elfoglaltságaira hivatkozva lemondott tisztségéről Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Szavazásunkban ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ön kit látna szívesen a nemzeti együttes élén?
szept. 1
14:05
Ivica Kostelic megnősül és apa lesz (Síelők)
A horvátok klasszis síelője, Ivica Kostelic és izlandi barátnője bejelentette, hogy hamarosan összeházasodnak. A pár már lassan nyolc éve együtt van. Ivica az egyik közösségi oldalon tudatta a világgal, hogy hamarosan jön a baba és május 24-én végre összeházasodnak.
szept. 1
14:05
Románia: Piturca elárulta az igazságot a szaúdi lehetőségről (She)
A román labdarúgó-válogatottat irányító Victor Piturca leszögezte, hogy esze ágában sincs feladni a szövetségi kapitányi posztját – amelyet román sajtóhírek szerint szaúd-arábiai állásra cserélne.
szept. 1
14:06
Nemzetközi foci: Robinho és Marcelo bekerült a brazil keretbe (Agroinform)
Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sérülés miatt változtatott csapata keretén.
szept. 1
14:07
Férfi kosár: Debrecenben játssza Ek-meccseit a Szolnok (She)
A debreceni Főnix Csarnokban játssza hazai Európa-kupa-mérkőzéseit a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata.
szept. 1
14:09
Haladás: Radóért nincs új ajánlat, de lesznek új játékosok (She)
A magyar piacon az átigazolási hajrához érve több csapatnál is várható változás a játékoskeretben, többek között Szombathelyen. A Nemzeti Sport Online a Haladás ügyvezetőjénél, Tóth Miklósnál érdeklődött.
szept. 1
14:15
Miklós Edit: Suhanunk ki a szezonból! (Síelők)
A hétvégén legeredményesebb alpesi sízőnk, Miklós Edit óriásműlesiklás versenyekkel búcsúzott az idei szezontól, amely élete eddigi legjobb eredményeit hozta.
szept. 1
14:21
Hollandia: nem csak Robben marad le az olasz meccsről (She)
Másodszor is módosult az Olaszország elleni felkészülési mérkőzésre, valamint a Csehország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő holland labdarúgó-válogatott kerete, miután egészségügyi problémák miatt három kulcsemberére sem számíthat Guus Hiddink szövetségi kapitány.
szept. 1
14:23
Újpest: Ojo minél hamarabb pályára lépne új csapatában (She)
Kim Ojo részt vett első edzésén az Újpest labdarúgócsapatánál. A hatalmas termetű nigériai csatár minél hamarabb be akar mutatkozni a liláknál.
szept. 1
14:25
Méteres hó a híres olasz kerékpárverseny útvonalán (Síelők)
Május 9-én kezdődik a híres olasz kerékpárverseny, a Giro d'Italia versenye. Ahogy emlékszünk rá, az idei tél rengeteg havat hozott Olaszországban, többek között Veneto régióban is, ahol május végén az utolsó futamokat rendezik. Sok helyen még mindig méteres vastagságban áll a leomlott hó a verseny útvonalán.
szept. 1
14:25
MU: az Aston Villa 10 milliót fizethet a középpályásért (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgócsapatánál folytathatja pályafutását a Manchester United középpályása, Tom Cleverley.
szept. 1
14:27
Real: Chicharitót kölcsönveszik az MU-tól - hivatalos (She)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos oldalán bejelentette, hogy megállapodott a Manchester Uniteddel Javier Hernández kölcsönvételét illetően. A királyiaknak opciós joguk lesz a játékos megvételére a későbbiekben.
szept. 1
14:35
Gombos Károly 5. a grönlandi extrém sífutóversenyen (Síelők)
Olimpikonunk, Gombos Károly az Arctic Circle Race 5. helyezettje lett. A lenyűgöző grönlandi tájakon vezető sífutópálya az északi sarkkörtől 65 km-re északra húzódik. A túra 3 napos időtartama alatt összesen 160 kilométert tesznek meg a sífutók.
szept. 1
14:39
Videó: piros lap - félreértette Vidicset a játékvezető (She)
Szoknia kell még az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) légkörét a Manchester Unitedtól nyáron az Interhez igazoló Nemanja Vidicsnek. A Torino elleni mérkőzés 92. percében a szerb hátvéd Fabio Quagliarellával futott versenyt, majd kiengedte a labdát, ezt követően pedig megtapsolta a véleménye szerint helyesen ítélő játékvezetőt. Daniele Doveri azonban ezt gúnyos tapsnak minősítette, és…
szept. 1
14:42
Sportfogadás: Ingyen pénz sportfogadáshoz? Szeptemberben is játssz velünk 350 ezer forintért! (Agroinform)
A hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.
szept. 1
14:44
Átigazolás: Javier Hernández a Real Madridhoz került - hivatalos (Agroinform)
A Real Madrid egy szezonra kölcsönvette a Manchester United csatárát, Javier Hernandezt.
szept. 1
14:45
Szabó Milán 6. a Vivicittá félmaratonon (Síelők)
Az idei első félmaratont egyéni csúccsal, és az 5500 indulóból egy 6. hellyel zárta sífutó olimpikonunk, Szabó Milán.
szept. 1
14:55
Atomic sícipők újratöltve - 2014/15-ös újdonságok (Síelők)
A 2014/15-ös szezonra nagy újításokkal készült az Atomic a sícipő palettáján. Megújul a kedvelt Hawx család, amely ezáltal várhatóan még népszerűbb lesz.
szept. 1
14:57
Barca: Munir nem marad le a felcsúti kiruccanásról (She)
A hétfői orvosi vizsgálat kiderítette, hogy nem súlyos Munir El Haddadi izomsérülése, így a 19. születésnapját éppen ma ünneplő barcelonai labdarúgó hétfő este csatlakozhat a korosztályos spanyol válogatott keretéhez.
szept. 1
14:59
Honvéd: visszatért a Parmát megjáró csatár, négyen távoznak (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata hároméves szerződést kötött a külföldről hazatérő Ihrig-Farkas Sebestyénnel, négy játékosát pedig kölcsönadta a kispesti klub.
szept. 1
15:00
Hernandezt kölcsönadja a MU a Realnak (Metropol)
A mexikói "Chicharito" erre a szezonra biztosan Madridba kerül.
szept. 1
15:05
Az Atomicnál 2014-ben sem állt meg a fejlődés! (Síelők)
Meglévő technológiákat frissítettek fel, és az új igényeknek megfelelő fejlesztésekkel rukkoltak elő. Itt a Doubledeck 3.0 a RAMP Tech és a HRZN Tech. Síszemüveg, kiegészítők és síléc terén is odaléptek a gázpedálra.
szept. 1
15:15
Beszámoló az 5. Vasas Pasarét Síkupáról (Síelők)
Már javában itt a tavasz, és nyakunkon a nyár is, de mégis akadt egy pár gyermek és felnőtt, aki még egyszer felcsatolt, s a sízés jegyében töltötte a szombati napját, 2014. április 26-án.
szept. 1
15:15
DVSC: a korábbi alapember Nyíregyházára került (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a DVSC védője, Nagy Zoltán kölcsönben Nyíregyházán folytatja a pályafutását.
szept. 1
15:25
Emlékplakettben részesítette legjobbjait a Síszövetség (Síelők)
Olimpikonjait, bajnokait és szakembereit köszöntötte a Magyar Sí Szövetség a Sportpáholy Alapítvánnyal közösen rendezett ünnepi vacsorán, csütörtökön, Budapesten.
szept. 1
15:33
Férfi kosár-vb: a Dieng vezette Szenegál legyőzte a horvátokat (She)
Bombameglepetéssel kezdődött a Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-vb 3. játéknapja: a szenegáli válogatott Gorgui Dieng extraklasszis játékával legyőzte a veretlen, előzőleg az argentinokat megverő horvátokat.
szept. 1
15:35
A hobbisíelés kiütötte a versenysportot Bormióban (Síelők)
Túl vagyunk a FIS idei kongresszusán és természetesen az idén is lesznek érdekességek a következő évi versenynaptárral kapcsolatban. Az idei kongresszus legnagyobb vesztesei az olaszok, de alakul egy új ötlet a szlalom versenyekre is, amiről még sokat fogunk vitatkozni.
szept. 1
15:35
Légiósok: „Igaz, most nem neveztek a 43-as keretbe” – Balázs B. (She)
Balázs Benjámin, a portugál Vitória Guimaraes magyar futballistája közleményt adott ki, melyben kijelenti: ugyan nem fért be a klub 43 fős keretébe, de a „csapat lelkes háttérembereként” marad, és igyekszik fejleszteni képességeit. Balázst a nyáron szerződtette a Guimaraes, ám nem nevezte a bajnoki keretbe, a helyi Guimaraes Digital arról írt, nem tudott alkalmazkodni a klubhoz és a portugál…
szept. 1
15:37
Labdarúgás: legendás síelő segíti az osztrák válogatottat (She)
Az osztrák alpesi sízés élő legendájának tartott Hermann Maier hazája labdarúgó-válogatottjának mentális trénere lett.
szept. 1
15:39
NB I: válogatott játékosokkal szakított a Paks - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks két játékosával, Lázok Jánossal és Horváth Gáborral is szerződést bontott közös megegyezéssel, így mindketten távoznak a csapattól.
szept. 1
15:45
Síugrás Világkupa Versenynaptár 2014/2015 (Síelők)
A sísport minden bizonnyal leglátványosabb szakága a síugrás, valaha hazánkban is népszerű volt. Legalább egyszer muszáj mindenkinek élőben is megnézni egy síugró versenyt, hatalmas élmény! A 2014/2015-ös világkupa naptára a novembertől márciusig rendezett versenyek helyszíneit és időpontjait tartalmazza.
szept. 1
15:54
Női kézilabda: A legjobb négy közé igyekszik a Fehérvár az NB I-ben (Agroinform)
Egyértelmű cél,hogy új edzővel és új játékosokkal erősödve mindkét hazai sorozatban a legjobb négy közé jusson a csapat.
szept. 1
15:55
Szavazatokat gyűjtünk Bocsi Bencének (Síelők)
Balogh Zsolt Magyarország első és ezidáig egyetlen vak sí versenyzője. Hihetetlenül hangzik, de igaz: vakon is lehet síelni, sőt, versenyezni is ebben a sportágban. Európából mindössze két teljesen vak sportoló van a világranglistán, Zsolt az egyik. Idén a K&H Bank mozdulj! programban jelölést kapott az ösztöndíj elnyerésére.
szept. 1
16:05
Szeptember 19-20: Budapesti Nagy Sportágválasztó (Síelők)
Szeptember 19-20-án, jubileumi XV. Budapesti Nagy Sportágválasztó Budapesten! Az immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény ismét szélesre tárt kapukkal várja a sport szerelmeseit, és azokat akik még csak ismerkednek a sport világával. A belépés mindenkinek INGYENES!
szept. 1
16:09
Férfi kézi: visszavonult a válogatottól a világbajnok átlövő (She)
A Flensburgot erősítő Holger Glandorf úgy döntött, hogy nem lép többet pályára a német férfi kézilabda-válogatottban.
szept. 1
16:11
Haladás: A továbbjutás a cél, győzni megyünk Pápára - Artner (She)
A labdarúgó Ligakupa 1. fordulójában a Haladás a Lombard Pápa vendégeként lép pályára kedden. A szombathelyiek vezetőedzője, Artner Tamás a haladas.hu-nak elmondta, a továbbjutás a céljuk a csoportból, és győzni megy az együttes Pápára.
szept. 1
16:13
MTK: szerződést bontottak a csereként bevetett csatárral (She)
Az MTK labdarúgócsapata közös megegyezéssel megszüntette szerződését Frank Richárddal.
szept. 1
16:15
Íme a világ 10 legnagyobb síugrósánca (Síelők)
A síugrás még a téli sportokban egyébként jártas emberek többségének is egy távoli, elérhetetlen szinten van. Nem véletlen, hiszen egészen speciális infrastruktúra szükséges a gyakorlásához, a felszereléstől a megfelelő sáncig. Apropó, sáncok, itt van a világ 10 legnagyobb síugrósáncának listája!
szept. 1
16:30
Felkészülés: Messi kihagyja a vb-döntő visszavágóját (Agroinform)
Izomsérülést szenvedett Lionel Messi a Villarreal elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

Keresés