2015. május 1. péntek

máj. 1
22:18
Rg: a magyar juniorok a 9., a felnőttek a 17. helyen (She)
A minszki ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság első napja után a magyar junior kéziszercsapat (Katona Hanna, Kis Alexandra, Mercz Flóra, Pigniczki Fanni, Váray Míra) a 9., míg a magyar felnőtt egyéni válogatott (Vass Dóra, Kiss Boglárka, Kécza Daniella) a 17. helyen áll – nem meglepő módon mindkét versenyt az oroszok vezetik.
máj. 1
22:36
Nem jutott tovább magyar salakmotoros az egyéni Eb-elődöntőből (Infostart)
Nem jutott tovább magyar salakmotoros a pénteken Debrecenben rendezett egyéni Eb-elődöntőből.
máj. 1
22:36
Hollandia: bólintott a magyar csatár, osztályozós a csapata (She)
A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában Vida Kristopher csapata, a De Graafschap hazai pályán 3–0-ra megverte az utolsó előtti Fortuna Sittardot, ezzel sorozatban a harmadik győzelmét aratta, és a szezon végén biztosan osztályozót játszhat a feljutásért.
máj. 1
22:38
Ligue 1: a 100. gól után jött a 101. - nyert a Marseille (She)
Az Olympique Marseille idegenben 2–0-ra legyőzte a szinte biztos kieső Metzet a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának nyitó mérkőzésén, ezzel véget vetett négymeccses vereségsorozatának.
máj. 1
22:40
Salakmotor Eb: nem jutott tovább magyar az elődöntőből (She)
Nem jutott tovább magyar salakmotoros a pénteken Debrecenben rendezett egyéni Eb-elődöntőből.
máj. 1
22:54
La Liga: a holland gólkirály megszerezte második gólját (She)
A hatmeccses nyeretlenségi sorozatát megszakító Real Sociedad hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Levantét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának nyitó mérkőzésén. A baszk együttes első gólját a 2013–2014-es szezon holland gólkirálya, az izlandi Alfred Finnbogason szerezte, aki 23. meccsén másodszor volt eredményes a La Ligában.
máj. 1
23:12
Videó: Kvjat a rakpart védőfalát is lebontotta mutatványával (She)
Pénteken két Formula–1-es pilóta, a 2007-es világbajnok Kimi Räikkönen és Danyiil Kvjat részvételével rendezték meg a Nagy Futam III elnevezésű autó- és motorsport-, valamint légibemutatót. A Red Bull pilótája egyedi mutatvánnyal is készült a rajongóknak, amelyet a budai alsó rakparton mutatott be.
máj. 1
23:14
Jégkorong-vb: nagy fordulatok, svéd siker Csehország ellen (She)
A házigazda Csehország jégkorong-válogatottja kétgólos hátrányból talpra állt, fordított Svédország ellen a világbajnokság pénteki nyitónapján, de a hatvan perc után 5–5-öt hozó meccs hosszabbításba, sőt végül szétlövésbe torkollott, amelyet a vendégek nyertek meg. A másik péntek esti mérkőzésen a címvédő Oroszország magabiztosan, 6–2-re verte Norvégiát.
máj. 1
23:48
NS: Doll nem tréfál; Jennert kitették a keretből; Räikkönen, a kispapa - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés