2015. május 31. vasárnap

máj. 31
17:33
A Kielce lett a harmadik (Metropol)
A THW Kiel csapatán látszott jobban a tegnapi vereség.
máj. 31
17:35
Ötgólos vereséget szenvedett a Veszprém a BL-döntőben (Infostart)
Az MKB-MVM Veszprém, Európa második legjobb férfi kézilabdacsapata kikapott a legjobbtól: a Barcelona 28-23-ra győzött a kölni döntőben.
máj. 31
17:51
PSG: két barcás, két juvés a „legjobb csatár” álomcsapatában (She)
A goal.com kérésére összeállította öttagú (kispályás) álomcsapatát Edinson Cavani, a Paris Saint-Germain csatára, akit klubja elnöke, Nasszer al-Kelaifi a világ legjobbjának nevezett.
máj. 31
17:51
Contador második diadala (Metropol)
A 3481 kilométeres Giro d'Italia utolsó szakaszán nem történt meglepetés.
máj. 31
17:53
Férfi kézi BL: így fogadták a szurkolók a Veszprémet (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni döntője előtt így fogadták a szurkolók a Veszprém kézilabdázóit.
máj. 31
17:55
Férfi kézi BL: Schuch állt a Veszprém kapujában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni döntője előtt a Veszprém Schuch Timuzsinnal a kapuban melegített a Barcelona elleni mérkőzésre.
máj. 31
17:57
Férfi kézi BL: Veszprém-Barcelona döntő élőben az NSO-n (She)
Az MKB-MVM Veszprém a spanyol Barcelonával csap össze a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015-ös döntőjében. A kölni final fourban a magyar bajnok a német Kielt, a katalán együttes a lengyel Kielcét győzte le a fináléba jutásért. A harmadik helyet a Kielce szerezte meg vasárnap délután. Kövesse a 18 órakor kezdődő találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 31
18:09
Eurofoci: Gulácsiék befejezték a szezont; a Rangers nem jutott fel (She)
A skót bajnokságban az élvonalbeli tagságért rendezett rájátszás döntőjének visszavágóján a Rangers idegenben 3–0-ra kikapott a Motherwelltől, amely kettős győzelemmel kivívta a bennmaradást.
máj. 31
18:09
Bodonyi Dóra újabb aranyérme Koppenhágában (Metropol)
A kajakos Bodonyi Dóra aranyérmet szerzett 5000 méteren a világkupa versenyen.
máj. 31
18:11
MU: csapattársa szerint a PSG nagyot húzna Di Maríával (She)
Marouane Fellaini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United középpályása szerint Ángel Di María kiváló igazolás lenne a Paris Saint-Germain számára.
máj. 31
18:13
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 30. forduló mérkőzéseiről! (She)
Vasárnap rendezik az utolsó fordulót a labdarúgó NB II-ben, amelyen eldől, hogy a Vasas mellett a Békéscsaba vagy a Gyirmót lesz a másik feljutó. A csabaiak sorsa a saját kezükben van, hiszen ha nyernek a Cegléd ellen, akkor több győzelmük miatt ők érnek révbe. A kiesés elleni harcban a Cegléd mellett még öt klub érdekelt, a Csákvár éppen közvetlen riválisa, az Ajka otthonában lép pályára, míg a…
máj. 31
18:15
Videó: csodareflex skorpióval, ezt a védést nehéz überelni (She)
A szezon egyik legszebb védését mutatta be Kato Nobuhiro, a japán másodosztályban szereplő Omija Ardidzsa kapusa az Aviszpa Fukuoka ellen 2–0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen. A 30 éves kapus elképesztő mozdulattal, a gólvonalon hárított egy skorpiórúgással.
máj. 31
18:27
Kajak-kenu vk - Bodonyi Dóra újabb aranyérme Koppenhágában (Infostart)
A kajakos Bodonyi Dóra aranyérmet szerzett 5000 méteren a koppenhágai kajak-kenu világkupaverseny vasárnapi napján. A szolnokiak fiatal versenyzője szombaton, 1000 méteren sem talált legyőzőre.
máj. 31
18:27
NB I: nyert a Diósgyőr az MTK ellen (She)
A Diósgyőr egygólos győzelmet aratott az erősen tartalékos MTK ellen a labdarúgó NB I 30. fordulójában. Sok helyzet volt a mérkőzésen, de ezek – elsősorban diósgyőri részről – rendre kimaradtak. A Diósgyőr hetedik, az MTK harmadik lett a bajnokságban.
máj. 31
18:27
Eltemették a focit az NB I-ben (Blikk)
Magyarország — „Több NB I-es klubnak is véres a nyaka, ezért komolyan át kell gondolni, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben van-e értelme 16 csapatot üzemeltetni az első osztályban" – fogalmazott az áprilisi közgyűlésen Csányi Sándor (61), a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) első embere.
máj. 31
18:29
BL-győztesekkel indult csatába a Veszprém (Blikk)
Köln — Fennállása első, történelmi sikerére rutinos Bajnokok Ligája-győztesekkel készült a Veszprém férfikézilabda-csapata.
máj. 31
18:45
Úszás: Hosszú Katinka három számban nyert Bergenben (She)
Hosszú Katinka három, Gyurta Dániel és öccse, Gergely egy-egy számban győzött Bergenben, a norvégiai nemzetközi úszóviadal befejező napján.
máj. 31
18:47
Roland Garros: Schweinsteiger előtt jutott tovább barátnője (She)
A 2008-as győztes szerb Ana Ivanovics három szettben megverte az orosz Jekatyerina Makarovát a Roland Garros negyedik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A férfiaknál a US Open-döntős Nisikori Kei könnyedén lépett túl Tejmuraz Gabasvilin, míg Jo-Wilfried Tsonga négy játszmában legyőzte a negyedik kiemelt cseh Tomás Berdychet.
máj. 31
18:49
Férfi kézi BL: „Ez vicc” - a kieli edző bírózott egyet a végén (She)
Élesen bírálta a játékvezetőket Alfred Gíslason, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében negyedikként zárt német THW Kiel vezetőedzője.
máj. 31
19:03
Férfi kézilabda BL - A bírókra panaszkodik a kieli edző (Infostart)
Élesen bírálta a játékvezetőket Alfred Gislason, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében negyedikként zárt német THW Kiel vezetőedzője.
máj. 31
19:21
Hosszú újabb országos csúcsa (Metropol)
Hosszú Katinka három, Gyurta Dániel és öccse, Gergely pedig egy-egy számban győzött Bergenben.
máj. 31
19:23
Az MTK legyőzésével zárt a Diósgyőr (Metropol)
Már a találkozó előtt biztos volt, hogy az MTK bronzérmesként, a Diósgyőr pedig hetedikként zár a bajnokságban.
máj. 31
19:39
Sportlövészet: nem volt esély Münchenben olimpiai kvótára (She)
Nem szereztek ötkarikás indulási jogot a magyar versenyzők a Münchenben zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupa-verseny vasárnapi napján.
máj. 31
19:57
Labdarúgó NB I - Az MTK legyőzésével zárt a Diósgyőr (Infostart)
A Diósgyőr hazai pályán 1-0-ra legyőzte a bronzérmes MTK együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga zárófordulójának vasárnapi játéknapján.
máj. 31
19:57
Férfi kézi BL: legyőzte a Barca a Veszprémet a döntőben (She)
A spanyol Barcelona 28–23-ra legyőzte az MKB-MVM Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015-ös döntőjében.
máj. 31
19:57
Elbukott a BL-döntőben a Veszprém (Blikk)
Köln — Fennállása első, történelmi sikerére rutinos Bajnokok Ligája-győztesekkel készült a Veszprém férfikézilabda-csapata.
máj. 31
19:57
Második lett a Veszprém a BL-ben (Metropol)
A kölni négyes döntő vasárnapi fináléjában kikapott a Barcelonától. Interjú Iváncsik Gergővel a cikkben!
máj. 31
20:15
NB II: 6200 néző előtt jutott fel a Csaba, dráma Ajkán (She)
A labdarúgó NB II 30., utolsó fordulójában a Békéscsaba 3–0-ra legyőzte a Ceglédet, ezzel a Vasas mellett feljutott az első osztályba. Óriási dráma volt Ajkán, ahol a Csákvár a 89. percben szerezte meg a harmadik gólját, de a 91. percben az Ajka egyenlített, így lett 3–3, de a 95. percben a Csákvár megszerezte a győztes gólt, és ezzel bent maradt a másodosztályban! A Gyirmót már két góllal…
máj. 31
20:17
Lengyelország: Guzmicsék nem tudtak besegíteni Kádáréknak (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának ötödik fordulójában a Lech Poznan hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Pogon Szczecint, míg a Wisla Kraków hasonló különbségű vereséget szenvedett a Legia Warszawától.
máj. 31
20:33
NB I: a Debrecen öt góllal küldte haza az NB III-as Győrt (She)
A címvédő Debreceni VSC 5–0-ra győzött odahaza a tartalékjaival kiálló, az élvonaltól búcsúzó Győri ETO ellen a labdarúgó NB I 30., utolsó fordulójának záró mérkőzésén. Ezzel a bajnokival véget ért az NB I 2014–2015-ös idénye, amelyről még igen sokat fogunk beszélni.
máj. 31
20:35
Roland Garros: Babosék a nyolc között vegyes párosban (She)
A Babos Tímea, Alexander Peya duó két szettben legyőzte az Abigail Spears, Scott Lipsky kettőst a Roland Garros vegyes páros versenyének második fordulójában.
máj. 31
20:51
Férfi kézi BL: Karabaticcsal szemben tehetetlenek voltunk - Ortega (She)
A spanyol Barcelona 28–23-ra legyőzte az MKB-MVM Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015-ös döntőjében. A finálé után Carlos Ortega, a veszprémiek edzője mellett Fonyó Károly elnök és Kálomista Gábor társelnök értékelte a látottakat.
máj. 31
20:51
Babos negyeddöntős vegyes párosban (Metropol)
A junioroknál az ötödik helyen kiemelt Gálfi Dalma is nyert a Roland garroson.
máj. 31
20:53
Női kosárlabda: sima magyar siker Eb-felkészülési meccsen (She)
A hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar női kosárlabda-válogatott sima győzelmet aratott a bosnyákok ellen a Podgoricában rendezett négyes torna vasárnapi zárónapján. A magyaroknak ez volt az egyetlen sikerük a viadalon, miután pénteken kikaptak a horvátoktól, szombaton pedig a házigazda montenegróiaktól.
máj. 31
20:53
A Győr vereséggel búcsúzott az NB1-től (Metropol)
A DVSC-TEVA sima, 5-0-s győzelmet aratott az utánpótlás játékosokkal kiálló és licenchiány miatt búcsúzó vendége felett.
máj. 31
21:09
Videó: „A Bundesligától már nem féltem Lovrencsicset” (She)
Lovrencsics Gergő sérüléséből lábadozik. A Lech Poznan magyar légiósa korábban már beszélt a rehabilitációs időszakáról. Most megszólal Gergő édesapja is, aki elmondja, hogyan birkóztak meg a kezdeti nehézségekkel. Exkluzív interjú.
máj. 31
21:11
NB I: hatan búcsúztak, Nikolics harmadszor gólkirály - ez volt a szezon (She)
A DVSC-Teva–Győri ETO (5–0) mérkőzéssel ért véget a labdarúgó NB I 2014–15-ös idénye. A Videoton története során másodszor bajnoki címet ünnepelhet, az ezüstérmes és kupagyőztes Ferencváros, a bronzérmes MTK és a negyedik DVSC indul a fehérváriak mellett nemzetközi kupában.
máj. 31
21:13
Férfi kézi BL: trollkodott a Barca kapusával, visszakapta (She)
A Barcelona 28–23-ra legyőzte az MKB-MVM Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015-ös döntőjében. A katalán csapat játékosai egymással trollkodtak az interjú közben.
máj. 31
21:27
Roland Garros: Tsonga a nap hőse, Babos továbbjutott vegyespárosban (Agroinform)
Eső és szél a Roland Garros vasárnapi játéknapján, de öt továbbjutóról így is beszámolhatunk.
máj. 31
21:45
Eurofutball: a sírban találta meg a kupát a Sporting (She)
A Sporting CP nyerte meg a labdarúgó Portugál Kupát, miután a vasárnapi döntőben 2–2-t követően tizenegyesekkel legyűrte a Bragát. Romániában a Steaua Bucuresti, Luxemburgban a Differdange sikerével zárult a helyi kupasorozat.
máj. 31
21:47
Spanyolország: kiesett a Barca B, a feljutásért nagy csata dúl (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 41. fordulójában a Barcelona B hazai pályán 5–2-re kikapott a Leganéstől, ezzel biztossá vált, hogy kiesik. Az automatikus feljutást jelentő második helyért a Girona és a Sporting Gijón csatázik.
máj. 31
22:03
Roland Garros - Babos Tímea negyeddöntős vegyes párosban (Infostart)
Babos Tímea oldalán Alexander Peyával bejutott a negyeddöntőbe vegyes párosban a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 31
22:21
Bocsánatot kért a Barcelona kapitánya a Veszprémtől (Infostart)
Victor Tomas, a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona férfi kézilabdacsapatának csapatkapitánya elnézést kért, amiért a kölni döntő megnyerése után nem fogtak kezet az MKB-MVM Veszprém játékosaival.
máj. 31
22:21
Kajak-kenu: „Méltó vetélytársa lesz a nagyoknak” - arany Dániából (She)
A kajakos Bodonyi Dóra aranyérmet szerzett 5000 méteren a koppenhágai kajak-kenu világkupaverseny vasárnapi napján. A szolnokiak fiatal versenyzője szombaton, 1000 méteren sem talált legyőzőre.
máj. 31
22:23
Férfi kézi BL: „Azt éreztem, hogy borzalmasan lassan telik az idő” (She)
Jesper Nöddesbo, a Barcelona férfi kézilabdacsapatának játékosa értékelt az NSO Tv-nek, miután 28–23-ra legyőzte az MKB-MVM Veszprém csapatát a Bajnokok Ligája döntőjében.
máj. 31
22:57
Serie A: fantasztikus meccs Nápolyban, örülhet a Lazio (She)
Rendkívül fordulatos mérkőzésen a Lazio idegenben 4–2-re legyőzte a Napolit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 2014–15-ös idényének utolsó, 38. fordulójában vasárnap este, és ezzel kiharcolta a harmadik helyet, egyúttal a részvétel lehetőségét a Bajnokok Ligája selejtezőjében.
máj. 31
23:33
NS: Veszprém - közel, mégis távol; Győr: 55 év, 5 gól és búcsú - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
máj. 31
23:51
NB I: Jarni pótolhatja Benczést, más magyar klub is képben (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Pécsi MFC-t irányító Robert Jarni követheti a Puskás Akadémia vezetőedzői posztján a távozó Benczés Miklóst.

Keresés