2015. május 8. péntek

máj. 8
18:42
A bajnoki cím megszerzése az OSC célja (Infostart)
Az OSC-nek a bajnoki cím megszerzése a célja a Szolnok elleni bajnoki fináléban - mondta Decker Ádám, az újbudai együttes világbajnok védője az InfoRádiónak az E.ON férfi vízilabda OBI döntője előtt.
máj. 8
18:42
Jégkorong-vb: a szlovén és a német sem úszta meg az eltiltást (She)
Fejre irányuló támadás miatt egy-egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a szlovén Bostjan Golicic és a német Stephan Sachner a csehországi jégkorong-világbajnokságon.
máj. 8
18:44
Jobban akar teljesíteni a Szolnok a döntőben (Infostart)
Az OSC elleni bajnoki döntőben jobban kell teljesíteni, mint a Ferencváros elleni elődöntőben - mondta az olimpiai bajnok Varga Dániel, a Szolnok csapatkapitánya az InfoRádiónak a férfi vízilabda OBI döntője előtt.
máj. 8
18:44
Jégkorong-vb: Ausztria és Szlovénia közelebb a kieséshez (She)
A papírformának megfelelően Ausztria és Szlovénia is kikapott a Csehországban zajló A-csoportos jégkorong-világbajnokság pénteki játéknapjának délutáni mérkőzésén, így a két újonc egy lépéssel közelebb került a kieséshez. Az osztrákok harmadik vereségüket szenvedték el, a szlovének a negyediket. Utóbbi a tizenhatos mezőny egyedüli pont nélkül álló válogatottja.
máj. 8
18:51
Nadal magabiztosan jutott az elődöntőbe (Metropol)
A hazai kedvenc, Rafael Nadal két játszmában nyert a bolgár Grigor Dimitrov ellen a madridi salakpályás tenisztorna negyeddöntős mérkőzésén.
máj. 8
19:00
Barca: „Elmondom, hogy kell megállítani Messit, rúgd meg!” (She)
Gennaro Gattuso, az AC Milan labdarúgócsapatának ikonja megsúgta a választ a kérdésre, amely az európai futballelitet foglalkoztatja, az olasz elmondta, hogy kell megállítani Lionel Messit.
máj. 8
19:02
NB I: Nyíregyháza-Újpest élőben az NSO-n! (She)
Nyíregyháza Spartacus–Újpest FC (Tv: Sport1) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
máj. 8
19:36
NB II: a soproni középpályás szabadon tárgyalhat a kérőkkel (She)
Bár csak június végén jár le a szerződése, a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron vezetősége már most engedélyt adott Fazekas Norbertnek, hogy más csapatokkal tárgyaljon.
máj. 8
19:38
NB I: „A DVTK bátran nevezhető a szakma csúcsának” (She)
A 33 éves Halgas Tibor – aki élvonalbeli pályafutása során megfordult a Ferencvárosban és a Diósgyőrben – ma már csak szükség esetén lép pályára az NB III-s Rákosmente KSK-ban. A jövőben edzőként vagy sportmenedzserként dolgozna, vágya, hogy ezt a szerepkört DVTK-nál tölthesse be.
máj. 8
19:54
Női kézi NB I: az áramszünet sem segített, előnyben az Érd (She)
A női kézilabda NB I harmadik helyéért folyó párharc első találkozóján az Érd 26–18-ra legyőzte hazai pályán a Dunaújvárost, míg az ötödik-nyolcadik helyért folyó csatában a Siófok a Debrecent gyűrte le.
máj. 8
19:54
Rosberg elrúgta a pettyest - Fotó! (Blikk)
Barcelona - Kocsi helyett foci, sportágat váltott Nico Rosberg (29).
máj. 8
19:56
Férfi kézi NB I: nyert a PLER, és elmozdult az utolsó helyről (She)
A férfi kézilabda NB I-ben a 7–12. helyért folyó rájátszás kilencedik fordulójában a PLER Budapest hazai pályán 26–25-re megverte a Balmazújvárost, ezzel elmozdult az utolsó helyről, és életben tartotta bennmaradási reményeit.
máj. 8
20:30
Barca: támad a múlt, Messit öten akarták megerőszakolni - videó (She)
Egészen szürreális videofelvétel került elő a múltból. A canalfutbolsita.com szemfüles szerkesztői húzták elő az archívumból a 2006-os, eddig nem látott felvételt, melyen Lionel Messi látható – méghozzá egészen szokatlan szerepben.
máj. 8
20:48
Női kézilabda NB I - Érdi előny a bronzcsatában (Infostart)
Az Érd magabiztosan nyert a vendég Dunaújváros ellen a női kézilabda NB I bronzcsatájának első mérkőzésén.
máj. 8
20:48
Bundesliga 2.: Kalmár csapata történelmi vereséget szenvedett (She)
A Kalmár Zsoltot nélkülöző RB Leipzig hazai pályán 4–0-s vereséget szenvedett a Sandhausentől a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 32. fordulójában, ezzel gyakorlatilag lemondhat az osztályozót jelentő harmadik hely megszerzéséről. A lipcsei csapat először kapott négy gólt, amióta a profi ligákban szerepel.
máj. 8
20:50
Férfi kézilabda NB I - Nehezen nyert a PLER (Infostart)
A PLER egy góllal győzött a vendég Balmazújváros ellen a férfi kézilabda NB I egyetlen pénteki összecsapásán.
máj. 8
20:50
MTK: Nem tervezgettük, hogy Európába mehetünk! - Torghelle (She)
Mint beszámoltunk róla, az MTK 1–0-ra győzött a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A mérkőzés után Tischler Patrik, Torghelle Sándor, Szélesi Zoltán és a győztes gólt szerző Csiki Norbert nyilatkozott az NSO Tv-nek.
máj. 8
20:52
Női röpi NB I: egyenlített a Nyírsuli, kedden lesz döntés (She)
A Fatum-Nyírsuli legyőzte a vendég Aluprof-TF-Budapestet, így a párharc utolsó, harmadik mérkőzése dönt az ötödik helyről a női röplabda NB I-ben. A találkozót kedden a TF otthonában rendezik meg.
máj. 8
21:06
Előkelő helyen a magyar sportlövők a világranglistán (Infostart)
Mindkét riói olimpiai kvótás magyar sportlövő, Sidi Péter és Tobai-Sike Renáta is előkelő helyet foglal el a legfrissebb világranglistán, előbbi légpuskában harmadik, utóbbi sportpisztolyban ötödik, légpisztolyban pedig a nyolcadik.
máj. 8
21:06
NB I: négy gólt lőtt az Újpest Nyíregyházán (She)
Hat gól esett a Nyíregyháza és az Újpest mérkőzésén a labdarúgó NB I huszonhetedik fordulójában, és mivel a vendégek kétszer annyit szereztek (azaz 2–4 lett a vége), mint a hazaiak, a lila-fehéreké lett a három pont.
máj. 8
21:08
Női röplabda NB I - Egyenlített a Nyírsuli (Infostart)
A Fatum-Nyírsuli legyőzte a vendég Aluprof-TF-Budapest csapatát pénteken, így a párharc utolsó, harmadik mérkőzése dönt az ötödik helyről a női röplabda NB I-ben.
máj. 8
21:24
UEFA: az Inter, a Roma és a Monaco is sokat fizethet (She)
Többek között az Internazionale, az AS Roma és az AS Monaco kapott büntetést az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) az úgynevezett pénzügyi fair play megsértése miatt.
máj. 8
21:24
Az MTK sikere nemzetközi kupaszereplést ér - Videó! (Blikk)
Nálunk megtalálod az NB I-es mérkőzések összefoglalóit. Kövesd velünk, hogy miként teljesít kedvenc csapatod!
máj. 8
21:42
Gólzáporos mérkőzésen nyert az Újpest Nyíregyházán (Infostart)
Az Újpest 4-2-re nyert Nyíregyházán a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának pénteki második mérkőzésén.
máj. 8
21:42
NB I: Mondhatnék sok mindent; nem vagyok reformer - Mátyus (She)
Hat gól esett a Nyíregyháza és az Újpest mérkőzésén a labdarúgó NB I huszonhetedik fordulójában, és mivel a vendégek kétszer annyit szereztek (azaz 2–4 lett a vége), mint a hazaiak, a lila-fehéreké lett a három pont. A találkozó után a Sport Tv kamerái előtt értékelték a vezetőedzők a látottakat.
máj. 8
21:44
Berdych nagy csatában győzött Madridban a negyeddöntőben (Infostart)
A cseh Tomas Berdych nagy csatában győzte le az amerikai John Isnert a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyének pénteki negyeddöntőjében.
máj. 8
21:44
PSG: Cavani távozik, ha nem játszhat Ibra helyén? (She)
Edinson Cavani, a francia élvonalban szereplő PSG labdarúgócsapatának támadója frusztráltan beszélt arról, hogy szélsőként kell játszania, és nem zárta ki a távozás lehetőségét sem.
máj. 8
21:46
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának pénteki eredményei és további programja:
máj. 8
22:00
NB II: a Gyirmót 94. percben esett góllal nyert Csákváron (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának pénteki mérkőzésén a Csákvár hazai környezetben hiába szerzett három gólt, a vendég Gyirmót néggyel válaszolt – a negyedik találat a 94. percben esett –, így idegenbeli siker született. Győzelmével a Gyirmót a tabella élére ugrott.
máj. 8
22:02
PL: Órákon át gondolkodom, hogyan lehetne Messit megállítani - Mourinho (She)
Az angol bajnok Chelsea menedzsere, José Mourinho pénteki sajtótájékoztatóján hízelgő véleményt fogalmazott meg Lionel Messiről, a Barcelona négyszeres aranylabdás támadójáról, valamint Steven Gerrardról, a Liverpool emblematikus alakjáról is.
máj. 8
22:18
Női kézilabda BL - Három győri az All Star-csapatban (Infostart)
A négyes döntőbe ugyan nem jutott be a címvédő Győri Audi ETO KC, három játékosa mégis bekerült a női kézilabda Bajnokok Ligája 2014/2015-ös szezonjának All Star-csapatába, melynek Ambros Martin, a győriek trénere az edzője.
máj. 8
22:36
Ligue 1: lehengerlő PSG, két év után Cavani-tripla - videó (She)
A listavezető Paris Saint-Germain hazai pályán 6–0-ra megverte a Guingamp együttesét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 36. fordulójának nyitó mérkőzésén. A párizsi együttes fölényes sikeréhez Edinson Cavani mesterhármassal, míg Zlatan Ibrahimovic két-két góllal és gólpasszal járult hozzá.
máj. 8
22:38
Bundesliga: Stieberék izzadtak, a 90. percben mentettek pontot (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 32. fordulójának első mérkőzésén a Stieber Zoltánnal felálló Hamburg 1–1-es döntetlent játszott a Freiburggal a kiesési „rangadón”.
máj. 8
22:54
Jégkorong-vb: az amerikaiak kínlódtak, Cortináék győztek (She)
A Csehországban zajló A-csoportos jégkorong-világbajnokság pénteki játéknapján az Egyesült Államok nehezen igazolta a papírformát Dánia ellen: a találkozót egyetlen árva találat döntötte el a tengerentúliak javára. A Pat Cortina által irányított német válogatott hajrában szerzett góllal bizonyult jobbnak a letteknél.
máj. 8
22:56
La Liga: egyéni rekordot döntöttek a barcelonai csatárok (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 36. fordulójának nyitó mérkőzésén az Espanyol idegenben 2–0-ra megverte a sorozatban hetedik vereségét elszenvedő Eibart, amely január 16-a óta öt pontot gyűjtött. A barcelonai csapatban Sergio García a 13., míg Christian Stuani a 10. gólját szerezte ebben a szezonban, ezzel mindkét csatár megdöntötte az egyéni csúcsát.
máj. 8
22:58
Championship: nagy lépést tett a döntő és a PL felé a Boro (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) rájátszásának elődöntőjében a Middlesbrough idegenben 2–1-re legyőzte egy 94. percben szerzett találattal az első találkozón a Brentfordot, így egy nagy lépést tett a finálé, valamint a Premier League felé.
máj. 8
23:48
Eurofutball: egy pontot ért a volt Videoton-játékos gólja (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának pénteki játéknapján Futács Márkó csapata, a Mersin idegenben 2–2-es döntetlent játszott a Kayseri Erciyessporral. A magyar támadó a szünetben, 1–0-s állásnál lépett pályára, ám a vendégek találatainak nem volt aktív részese.

Keresés