2015. május 9. szombat

máj. 9
16:04
NB I: Honvéd-Kecskemét - élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Kecskemét találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 9
16:09
Rosberg az idén először nyert időmérőt (Metropol)
Mellőle Hamilton, mögüle Vettel indulhat. Alonso a legjobb 10-ben.
máj. 9
16:18
Cselgáncs-vk: bronzérmes a baki Grand Slamen Ungvári (She)
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós bronzérmet szerzett szombaton az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat baki Grand Slam-viadalán.
máj. 9
16:18
Volt kamionsofőr vezeti a nyíregyházi focistákat (Blikk)
Nyíregyháza - Sokra vitte a karosszérialakatos végzettségű, hajdani gépkocsivezetőből, majd kamionsofőrből lett vállalkozó, Révész Bálint (61), a Révész cégcsoport nagyfőnöke, akit Kelet-Magyarország egyik leggazdagabb embereként tartanak számon.
máj. 9
16:20
Sakk: új elnököt választottak meg a szövetség élére (She)
Az egyetlen jelöltet, Seszták Tamást választotta új elnökévé szombaton a Magyar Sakkszövetség közgyűlése, miután a posztot 2011 óta betöltő Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter megnövekedett munkája miatt távozott a pozícióból, bár elnökségi tagként továbbra is részt vesz a szövetség munkájában.
máj. 9
16:36
Barca: Abidal képtelen volt elfogadni Dani Alves máját (She)
Éric Abidal, a Barcelona korábbi hátvédje a Daily Mailnek adott interjújában emlegette fel egykori csapattársa, Dani Alves nagylelkűségét. A brazil néhány éve felajánlotta a máját, hogy segítsen a rákbetegséggel küzdő Abidalnak.
máj. 9
16:38
NB I: „Egy büdös szót nem szólhatott volna a DVTK, ha 7-0-ra nyerünk” (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában gól nélküli döntetlen született a Dunaújváros–Diósgyőr mérkőzésen. A lefújást követően Artner Tamás, a házigazda vezetőedzője a Sport Televíziónak adott nyilatkozatában elmondta, „egy büdös szót nem szólhatott volna a Diósgyőr”, ha együttese hat vagy hét góllal nyer.
máj. 9
16:40
Videó: kapuscsere a Bayernnél 13 perc után, Neuer bravúrja (She)
Nem indult jól a Bayern München számára az Augsburg elleni hazai mérkőzés a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, hiszen a bajoroknál a kapuban kezdő Pepe Reinát kiállították a 13. percben. Szerencséjére a csere, Manuel Neuer rögtön bravúrral mutatkozott be.
máj. 9
17:03
Gól nélküli döntetlen Dunaújvárosban, nyert a Győr (Metropol)
Gól nélküli döntetlen Dunaújvárosban. Hosszú szünet után nyert otthon a Honvéd.
máj. 9
17:12
Videó: kapuscsere a Bayernnél 13 perc után, hatott a Neuer-mágia (She)
Nem indult jól a Bayern München számára az Augsburg elleni hazai mérkőzés a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, hiszen a bajoroknál a kapuban kezdő Pepe Reinát kiállították a 13. percben. Helyére Neuer állt, be aki a kapufára „szuggerálta” a büntetőt. Nagyjából ez volt az egyetlen pozitív momentuma mérkőzésen a bajoroknak, mert a második félidőben Raúl Bobadilla gyönyörű góllal megnyerte a…
máj. 9
17:14
Tenisz: egy szoros, egy sima, Nadal döntőbe jutott Madridban (She)
A madridi férfi tenisztorna elődöntőjében a korábbi világelső spanyol Rafael Nadal egy szoros és egy sima szettben legyőzte a cseh Tomás Berdychet, így bejutott a fináléba, amelyben az Andy Murray–Nisikori Kei összecsapás győztese lesz az ellenfele.
máj. 9
17:48
Bundesliga: a Hertha két góllal kikapott Dortmundban (She)
Magabiztosan nyert odahaza a Borussia Dortmund a Hertha BSC ellen a Bundesliga 32. fordulójában. A berliniek „trükkös" mestere, Dárdai Pál pótszabadsággal próbálta felrázni együttesét a bajnoki előtt, de végig jobban futballozott a BVB, amely Neven Szubotics és Erik Durm góljával diadalmaskodott.
máj. 9
17:50
Giro: az ausztrálé a rózsaszín trikó, Contador lemaradt róla (She)
A San Lorenzo al Mare és Sanremo közötti csapatidőfutammal elkezdődött az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia idei viadala. Az etapot az Orica GreenEdge csapata nyerte meg, és az ausztrál Simon Gerrans viselheti a rózsaszín trikót holnap – bár könnyen lehet, hogy átadja azt csapattársának, Michael Matthewsnak.
máj. 9
17:52
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 27. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hét mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 27. fordulójában. A listavezető Vasas a ZTE otthonában játszik, a Békéscsaba a Szigetszentmiklóst fogadja, míg a Mezőkövesd Sopronban lép pályára. A kiesés ellen küzdő csapatok közül a Cegléd és a Balmazújváros, illetve a Soroksár és az Ajka egymás ellen játszik. A Siófok a Szolnok ellen lép pályára hazai pályán, a Kaposvár pedig Gyulán, a Szeged…
máj. 9
17:54
Bundesliga: mélyrepülésben a Bayern, kikaptak Szalaiék is (She)
A már bajnok Bayern München korán emberhátrányba került, és végül meglepetésre ki is kapott 1–0-ra hazai pályán az Augsburgtól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 32. fordulójának szombati játéknapján. A Mönchengladbach lelépte a Leverkusent (3–0) a BL-főtáblára hajtó csapatok rangadóján, míg a Hoffenheim – Szalai Ádámmal a soraiban – 3–1-re kikapott Frankfurtban.
máj. 9
17:57
Dárdaiék kikaptak Dortmundban (Metropol)
A már bajnok Bayern München meglepetésre hazai pályán 1-0-ra kikapott az Augsburgtól.
máj. 9
18:06
Női kézi NB I: az MTK legyőzte a Vácot, fehérvári sorcsere (She)
A női kézilabda NB I 5–8. helyért vívott rájátszásának negyedik fordulójában a Fehérvár 23–22-re nyert a Békéscsaba otthonában. A 9–12. helyért az MTK otthon 23–22-re győzött a Vác ellen.
máj. 9
18:08
La Liga: két gól itt, két piros lap ott a „legalsó” meccsen (She)
A meccs előtt az utolsó előtti helyen álló Granada 2–0-ra legyőzte a már biztos kieső Córdobát hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A vendégek kilenc emberrel fejezték be a mérkőzést, miután a játékvezető két piros lapot is kiosztott.
máj. 9
18:10
NB I: a Honvéd könnyedén legyőzte a Kecskemétet (She)
A Budapest Honvéd hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A kispestiek már az első félidőben eldöntötték a találkozót, Souleymane Youla és Holender Filip volt eredményes.
máj. 9
18:12
Videó: kirúgással indult az akció, álomgól született belőle (She)
Minimum a hónap gólja, de lehet, hogy annál is több: a Havelse–Neumünster (1–3) német negyedosztályú labdarúgó-mérkőzésen a vendégeknél játszó Michél Harrer gyönyörű találatot szerzett. Az akció kapuskirúgással indult…
máj. 9
18:24
Lengyelország: nagy bravúr Kádáréktól a szuperrangadón (She)
A Lech Poznan idegenben 2–1-re legyőzte a Legiát a lengyel labdarúgó-bajnokság rájátszásának nyitányán, és szombati sikerével átvette a tabella első helyét varsói riválisától.
máj. 9
18:26
PL: a Stoke kiütötte a Tottenhamet, kiesett a Burnley (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában a Tottenham 3–0-ra kikapott a Stoke City vendégeként, így biztossá vált, hogy nem végezhet az első négy, BL-indulást érő helyen.
máj. 9
18:42
Női kézi BL: tízgólos sikerrel jutott döntőbe a Buducsnoszt (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének elődöntőjében a Buducsnoszt Podgorica 27–17-re legyőzte a Vardar Szkopjét, így bejutott a fináléba, amelyben a hibátlan Larvikkal találkozik.
máj. 9
18:44
NB I: Lombard Pápa-Pécs - élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Pécs találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 9
18:46
NB I: Győri ETO-Haladás - élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 9
18:48
Tenisz: Babos Tímea kiesett a selejtezőben (She)
Babos Tímea a selejtező első fordulójában búcsúzott egyesben a római tenisztorna 2.18 millió dollárt összdíjazású női versenyétől.
máj. 9
18:50
Eurofoci: négy éve nem történt olyan, ami Vanczák gólja után (She)
Vanczák Vilmos góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Sion 4–0-ra legyőzze a Vaduzt a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 9
18:52
Férfi kosár NB I: a döntő kapujában a Szolnok, egyenlített az Atom (She)
A Szolnoki Olaj 86–72-re legyőzte a Sopront idegenben a férfi kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzésén, így egy sikerre került a finálétól. A másik ágon az Atomerőmű 65–52-re megverte a Kecskemétet, így egyenlített az egyik fél három sikeréig tartó párharcban. A Zalakerámia 77–61-re legyőzte a MAFC-ot, így 2–1-re megnyerte a párharcot, és bennmaradt az élvonalban.
máj. 9
19:00
Jégkorong-vb: a harmadik harmadban beindultak a finnek (She)
Finnország a harmadik harmadban mutatott gólerős játékának köszönhetően 3–0-ra legyőzte Szlovákiát a csehországi A-csoportos jégkorong-világbajnokságon. A lettek hosszabbítás után nyertek az osztrákok elleni – a kiesés szempontjából kulcsfontosságú – találkozón.
máj. 9
19:09
Podgorica-Larvik döntő lesz (Metropol)
A Győrt kiejtő Vardar Szkopje nem jutott be a Final Four fináléjába.
máj. 9
19:18
Ligue 1: a Caen közelebb tolta a PSG-t a bajnoki címhez (She)
A Caen hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Lyont a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 36. fordulójának szombati játéknapján, és ezzel nagy lépést tett a bennmaradás felé.
máj. 9
19:36
Videó: Pedro varázslatos gólt ollózott, Neymar is betalált (She)
Az alábbi összeállításban a Barcelona–Real Sociedad spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
máj. 9
19:38
Női kézi BL: „Csak magunkat okolhatjuk az elmaradt döntőért” (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében a Larvik 31–22-re legyőzte a Dinamo Volgográdot, s ezzel bejutott a Budapesten zajló final four fináléjába, ellenfele a Vardar Szkopjét kiütő Buducsnoszt Podgorica (27–17) lesz.
máj. 9
19:40
Férfi kézi NB I: szegedi győzelme után a Veszprémé a pályaelőny (She)
Az MKB-MVM Veszprém idegenben 31–25-re legyőzte a Mol-Pick Szegedet a férfi kézilabda NB I 1-6. helyéért folyó rájátszásának utolsó fordulójában. Carlos Ortega csapata ezzel veretlenül zárta a rájátszás csoportküzdelmeit, és hazai pályán kezdheti a Szeged elleni finálét.
máj. 9
19:42
NB II: négyet vágott a Szolnok és a Balmaz, nyert a Soroksár (She)
A labdarúgó NB II 27. fordulójában a kiesés ellen küzdő Balmazújváros 4–0-ra győzött közvetlen riválisa, a Cegléd otthonában, míg a Szolnok – a három gólt szerző Vári Barnabás vezérletével – szintén négy góllal nyert Siófokon.  A Soroksár kínkeservesen 2–1-re legyőzte az Ajkát, így tizenkét meccs után nyert ismét, a Szeged 2011 pedig nem bírt a Kaposvárral.
máj. 9
19:54
Tenisz: Kvitová hengerelt, 16. tornasikerét aratta (She)
A madridi női teniszviadal fináléjában a cseh Petra Kvitová két sima játszmában, 6:1, 6:2-re legyőzte az orosz Szvetlana Kuznyecovát, így karrierje 16. WTA-tornasikerét aratta.
máj. 9
20:03
A Veszprém idegenben is nyert a Szeged ellen (Metropol)
Ezzel a bakonyi gárda az élen végzett a felsőházi rájátszásban, és megszerezte a pályaelőnyt a döntőben.
máj. 9
20:12
La Liga: Neymar bólintott, Pedro ollózott - győzött a Barcelona (She)
A Barcelona 2–0-ra legyőzte a Real Sociedadot hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában.
máj. 9
20:14
La Liga: Real Madrid-Valencia - élőben az NSO-n! (She)
Real Madrid–Valencia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
máj. 9
20:16
Serie A: Allegri pihentetett, Pogba visszatért, ikszelt a Juve (She)
A Serie A 35. fordulójában a már bajnok Juventus hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Cagliarival.
máj. 9
20:18
NB III: egy 7-2, két 5-1, egy 5-0, két 4-0 - és további 25 gól… (She)
Gólfergeteg két csoportban a labdarúgó NB III 26. fordulójának szombati játéknapján: keleten öt találkozón 27, a Középcsoportban hat mérkőzésén 26 gól született, eközben nyugaton a hat meccsre csupán hat jutott. Keleten a Putnok átvette a vezetést a szabadnapos Kisvárdától, a Középcsoportban az éllovas Vác és üldözője, a Kozármisleny is győzött, a nyugati „bányászrangadót” pedig a Dorog…
máj. 9
20:21
Hazai pályán nyert a Barca (Metropol)
A listavezető FC Barcelona 2-0-s győzelmet aratott a vendég Real Sociedad együttese felett.
máj. 9
20:30
NB I: egyre nagyobb bajban a Pápa, most a Pécstől kapott ki (She)
A Pécs 2–0-ra legyőzte a Lombard Pápát idegenben a labdarúgó NB I 27. fordulójában, ezzel nagy lépést tett a bennmaradás felé. A tabella utolsó helyén álló pápaiak zsinórban a nyolcadik bajnokijukon maradtak nyeretlenek.
máj. 9
20:48
NB I: kikapott a Haladás a Győri ETO otthonában (She)
Nagy küzdelemben 3–2-re nyert otthon a Győri ETO a Haladás ellen a labdarúgó NB I huszonhetedik fordulójában. Vereséggel mutatkozott be tehát Mészöly Géza a Haladás kispadján, nagyszerűen küzdött az élvonaltól már biztosan búcsúzó ETO.
máj. 9
20:50
PL: büntető, szabadrúgásgól, potya és Man. United-siker (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában a Manchester United 2–1-re nyert a Crystal Palace otthonában.
máj. 9
20:52
Bundesliga: nyert, így él a sereghajtó reménye (She)
A sereghajtó VfB Stuttgart hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Mainzot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 32. fordulójának szombat esti mérkőzésén, és ezzel életben tartotta reményét a bennmaradásra.
máj. 9
21:06
NB II: könnyedén nyert a Vasas, megint kikapott a Kövesd (She)
A labdarúgó NB II 27. fordulójában a listavezető Vasas könnyedén, 3–1-re nyert a ZTE otthonában, míg a Békéscsaba hazai pályán 1–0-ra győzte le a Szigetszentmiklóst. A Mezőkövesd ismét kikapott idegenben, a borsodiak most Sopronban szenvedtek 1–0-s vereséget.
máj. 9
21:15
Egyre közelebb a BL-visszatéréshez az MU (Metropol)
A Manchester United 2-1-re nyert a Crystal Palace otthonában.
máj. 9
21:24
Teke: először indult, magyar bajnok lett a zalaegerszegi (She)
Meglepetésre a 23 éves zalaegerszegi Pintér Károly nyerte a tekézők férfi felnőtt egyéni magyar bajnokságát, amelyet a 2014-ben átadott egri Vilati Centerben rendeztek meg.
máj. 9
21:26
NB I: Ehhez már nem edző, hanem pedagógus kell - Miriuta (She)
Mindkét szeme nevetett Miriuta Lászlónak a Haladás elleni 3–2-es győzelem után, míg Mészöly Géza sajnálta csapatát a Sport Tv-nek adott nyilatkozatában.

Keresés