2015. július 22. szerda

júl. 22
14:02
Chelsea: öt évbe került kilökni a metróból a párizsi férfit (She)
Több évig nem látogathat futballmérkőzéseket az a négy Chelsea-szurkoló, akik a bíróság szerint nem engedtek felszállni egy fekete férfit egy párizsi metrószerelvényre.
júl. 22
14:04
Haladás: bokatöréssel zárta a felkészülési meccset a játékos (She)
Eltört a Haladás fiatal játékosa, Török Milán bokája a mai, Siófok elleni felkészülési meccsen (2–1).
júl. 22
14:18
Nem biztos, hogy elérik a K2 csúcsát a magyarok (Metropol)
A következő napokra jósolt szélsőséges időjárási körülmények miatt egyelőre nem tudni, mikor indulhatnak a csúcstámadásra.
júl. 22
14:20
Bianchiért is versenyeznek (Metropol)
Hamilton és Rosberg is tegnap eltemetett versenyzőről beszélt a Magyar Nagydíj előtt.
júl. 22
14:33
Liverpool: Még Messi sem pótolhatná Steven Gerrard-t - Miner (Agroinform)
A Liverpool friss igazolása szerint az Egyesült Államokba távozott ikont csak csapatként lehet pótolni, egyénileg nem.
júl. 22
14:36
Videó: Higuaín agya durván eldurrant az ibizai diszkó előtt (She)
Egy átmulatott éjszaka után keveredett balhéba Gonzalo Higuaín, a Napoli futballistája, aki jelenleg Ibizán tölti szabadságát.
júl. 22
14:38
F1: Bárcsak jobban ismertem volna Bianchit – Hamilton (She)
Jules Bianchi tragédiája a bizonyíték arra, hogy a Formula–1 még mindig veszélyes sportág – mondta a Magyar Nagydíjra készülő Lewis Hamilton, aki ott volt Nizzában a 25 éves francia keddi temetésén.
júl. 22
14:54
Válogatott: megosztotta olvasóinkat a Dárdai–Storck csere (She)
A magyar labdarúgó-válogatott élén bekövetkezett váltás kapcsán szavazásban kértük ki olvasóink véleményét, mit szólnak a Dárdai Pál–Bernd Storck cseréhez. Rengeteg szavazat érkezett, és az látszik, hogy nagyon megoszlanak a vélemények. A többség szerint Dárdai nélkül bukásra vagyunk ítélve, de sokan gondolják úgy, hogy a német szakemberrel sikerrel folytatható a megkezdett út.
júl. 22
15:30
Férfi kézilabda: a Veszprém is részt vehet a Super Globe-on (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája-győztes Barcelona honlapján olvasható hír szerint az MVM Veszprém is részt vehet a szeptember 7. és 10. között Dohában megrendezendő Super Globe-on, amelyet nevezhetünk a klubcsapatok nem hivatalos világbajnokságának is.
júl. 22
15:48
MTK: aligha szerződik Csehországba a távozó védő (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a múlt heti próbajáték után valószínűleg nem szerződteti a cseh élvonalbeli Teplice Ikonomu Konsztantinoszt, az MTK-ban nevelkedő görög származású, görög U-válogatott védőt.
júl. 22
15:50
NB II: három próbajátékos ma bizonyíthat Horváth Ferencnek (She)
Vólent Roland, Nagy Olivér és Balázs Richárd is lehetőséget kap Horváth Ferenc vezetőedzőtől, mindhárman pályára lépnek a labdarúgó NB II rajtjára hangoló Szigetszentmiklós szerdai, Hatvan elleni felkészülési mérkőzésén.
júl. 22
16:06
Barcelona: BL-döntős játékost neveztek ki a B-csapat élére (She)
Gerard López lett a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságból kieső Barcelona B vezetőedzője.
júl. 22
16:24
Légiósok: egyre valószínűbb, hogy Tőzsér az angol másodosztályban folytatja (She)
A Nemzeti Sport Online az elmúlt hetekben már több cikkben is jelezte, hogy a legutóbb kölcsönben a Watfordban futballozó, de a Parma csődje miatt az angol élvonalba feljutó klubtól is távozó középpályás az angol másodosztályban folytathatja pályafutását. Ezt érdeklődésünkre a válogatott játékos menedzsere, Filipovics Vladan is megerősítette.
júl. 22
16:42
NBA: női edzővel nyert nyári ligát a San Antonio (She)
Női edző, Becky Hammon vezetésével nyerte meg a Las Vegas-i nyári liga küzdelmeit a San Antonio Spurs kosárlabdacsapata. A történetet a Phoenix Suns elleni kedd hajnali 93–90-es győzelem tette kerekké.
júl. 22
16:44
Sportlövészet: az olimpiai kvóta után bronzérmet szereztünk (She)
Bronzérmet nyert a Sike József, Tasi Tamás, Boros László összeállítású magyar csapat a szlovéniai Mariborban zajló sportlövő Európa-bajnokságon a férfiak futócél 40 vegyes versenyében.
júl. 22
17:00
Chelsea: Lampard kimondta! Hisztérikus öröm a kék táborban (She)
Frank Lampard kedd este egy Chelsea-szurkolói eseményen bukkant fel New Yorkban, és fantasztikus hírrel szolgált a londoni klub drukkereinek.
júl. 22
17:00
Nem főnek meg a halak a Balatonban (Behaviour)
Az alsó vízrétegek hűvösebbek, oda húzódhatnak.
júl. 22
17:02
Meghalt Ács János (Behaviour)
Színháztörténeti jelentőségű rendezése volt Kaposváron a Marat halála.
júl. 22
17:30
Serie A: Egyelőre még nem vagyunk bajnokesélyesek - Montolivo (Agroinform)
A csapatkapitány szerint korai lenne még arról beszélni, hogy a Milan a Scudettóért lesz harcban idén.
júl. 22
17:36
Vasas: az ultrák az ülőhelyekre szorulnak; felépült a védő (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas ultrái az Újpest és a Ferencváros elleni hazai bajnoki mérkőzésen sem tartózkodhatnak az álló oldali hazai szektorokban – írja a klub hivatalos honlapja.
júl. 22
17:36
Nagy sikert aratott a magyar prezentáció Kazanyban (Metropol)
Nagy sikert aratott a 2017-es világbajnokság előkészületeiről tartott magyar prezentáció a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) kazanyi Büro-ülésen.
júl. 22
17:38
DiaEuro 2015: kiütéses siker, a portugálok jönnek a 8 között (She)
Edzőmeccsnek is kevés volt a magyar válogatott belgák elleni mérkőzése a cukorbetegek futsal Európa-bajnokságán Kolozsváron. A Hevesi Tamás vezette csapat 16–1-re győzött.
júl. 22
17:40
Tour de France: Van Garderen feladta; Contador elszállt? (She)
A német Simon Geschke nyerte meg az idei Tour de France első alpesi szakaszát. Feladta a versenyt az amerikai  Tejay van Garderen, aki a harmadik helyen állt összetettben, míg Alberto Contador egy bukás következtében az ötödik helyre esett vissza, és már több mint hatperces a hátránya a sárga trikós Chris Froome-mal szemben.
júl. 22
17:42
NB II: újra profi osztályban futballozik a volt Vidi-játékos (She)
Egyéves szerződést kötött Sipeki Istvánnal a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC – számolt be róla a klub Facebook-oldala.
júl. 22
17:44
Vizes vb: sikeres prezentáció 2017-re pulival és Demcsák Zsuzsával (She)
Egy pulinak öltözött helyi önkéntesnek, valamint Demcsák Zsuzsa lehengerlő előadásának köszönhetően zajos sikert aratott a 2017-es budapesti világbajnokság prezentációja a FINA Büro szerdai, kazanyi ülésén.
júl. 22
17:54
Honvéd: megegyeztek a felek, Bobál a Wolfsburg játékosa lesz (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online a múlt héten elsőként beszámolt, Bobál Gergely a Bp. Honvéd labdarúgócsapatából a Wolfsburghoz szerződik. A 19 éves csatárt egyelőre egy évre kölcsönvette a német klub.
júl. 22
18:12
Honvéd: Czuczi és Kozma távozott a csapattól (She)
A Bp. Honvéd közös megegyezéssel szerződést bontott Czuczi Mártonnal és Kozma Richárddal – olvasható a kispesti klub hivatalos honlapján.
júl. 22
18:12
Geschke szakaszgyőzelme a Touron (Metropol)
Simon Geschke nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 17., hegyi befutóval záruló szakaszát, Chris Froome megőrizte előnyét az összetett versenyben.
júl. 22
18:14
Röpi: a válogatott lányok Békéscsabán készülnek az El-re (She)
Baran Ádám, a Magyar Röplabda-szövetség ügyvivő testületének tagja, a Békéscsabai Röplabda-sportegyesület elnöke szerint optimális körülmények között, jól halad a magyar női röplabda-válogatott felkészülése Békéscsabán, ahol minden adva van a nyugodt edzőtáborozáshoz.
júl. 22
18:30
A Veszprém is ott lesz a kézilabda klub-világbajnokságon (Infostart)
A magyar bajnok MKB-MVM Veszprém is részt vesz a Super Globe elnevezésű kézilabdatornán, a klubcsapatok nem hivatalos világbajnokságán.
júl. 22
18:30
NB III: korábbi élvonalbeli középpályás érkezett a Győrhöz (She)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában induló Győr megállapodott Demjén Gáborral, aki már alá is írta szerződését – számolt be róla a kisalfold.hu.
júl. 22
18:32
Európai Ifjúsági Játékok: magyar arany-, ezüst- és bronzérem (She)
Egy-egy arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek a magyarok bocsában a horvátországi Varasdon zajló Európai Ifjúsági Játékokon.
júl. 22
18:48
Magabiztos győzelemmel hangolt a vb-re a férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
Győzelemmel fejezte be világbajnoki felkészülését a kazanyi világbajnokságra címvédőként utazó magyar férfi vízilabda-válogatott: Benedek Tibor legénysége 18-11-re diadalmaskodott a Magyarországon edzőtáborozó japán csapat felett a margitszigeti Hajós Uszodában.
júl. 22
18:48
El: Csak egy célunk lehet, továbbjutni – Thomas Doll (She)
Megtartotta a csütörtöki, Zeljeznicar elleni Európa-liga-visszavágót megelőző sajtótájékoztatóját a Ferencváros. Thomas Doll vezetőedző egyértelműen kijelentette, hogy az első meccsen elszenvedett vereség ellenére csakis a továbbjutás lehet a cél.
júl. 22
18:50
BL: Kádárék kettős győzelemmel jutottak tovább (She)
A Lech Poznan kettős győzelemmel jutott túl az FK Sarajevón, és készülhet a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörére.
júl. 22
18:52
NB III: MTK-val bajnok csatárt igazolt a Gyula (She)
Magyar bajnok labdarúgóval gyarapodott a Gyulai Termál FC NB III-as labdarúgócsapatának kerete, a klub átigazolta az MTK-val hét éve bajnoki címet szerző Urbán Gábort – számolt be róla a bmsextra.hu.
júl. 22
18:54
FTC: ghánai és montenegrói játékossal is erősítettek a BL-re (She)
A Bajnokok Ligája-selejtezőjére készülő Ferencváros női labdarúgócsapa három futballistával erősítette meg a keretét – számolt be róla a fradi.hu.
júl. 22
19:06
Férfi vízi: Vámos- és Hosnyánszky-bombával magabiztos siker (She)
Győzelemmel fejezte be világbajnoki felkészülését a kazanyi világbajnokságra címvédőként utazó magyar férfi vízilabda-válogatott: Benedek Tibor legénysége 18–11-re diadalmaskodott a Magyarországon edzőtáborozó japán csapat felett a margitszigeti Hajós Uszodában.
júl. 22
19:06
Győzelemmel hangolt a vb-re a férfi vízilabda-válogatott (Metropol)
Benedek Tibor legénysége 18-11-re diadalmaskodott a Magyarországon edzőtáborozó japán csapat felett a margitszigeti Hajós Uszodában.
júl. 22
19:08
Videó: Beckham egy mozdulattal megváltoztatta a család életét (She)
David Beckham bekopogott az ajtón, és örökre megváltoztatta a Gonzalez család életét. A Manchester United és a Real Madrid egykori labdarúgója egy amerikai tv-műsor keretében lepte meg az alacsonyabb sorban élő famíliát, amely tagjainak többek között hét telefont és egy tetemes összegű, százezer dollár értékű csekket adott át. A végére a közös focizás sem maradt el. Nézze meg a család reakcióját!
júl. 22
19:10
El: Kondás nem örül a korai, 17 órás kezdésnek (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapatát irányító Kondás Elemér nem örül neki, hogy a Skonto Riga elleni El-selejtezős párharcuk visszavágója korán, 17 órakor kezdődik, ám ettől függetlenül győzelmet vár együttesétől.
júl. 22
19:24
A Dunába is ugranak majd a budapesti vizes vb-n (Infostart)
Jól sikerült a 2017-es budapesti vizes vb előkészületeiről szóló prezentáció a kazanyi világbajnokság helyszínén - mondta az InfoRádiónak Gyárfás Tamás, a nemzetközi szövetség alelnöke. Hozzátette: a világbajnokság új szakága, az óriás-toronyugrás már jövőre bemutatkozik a magyar fővárosban.
júl. 22
19:24
Férfi vízi: Hosnyánszky-, majd Vámos-bomba után biztos siker (She)
Győzelemmel fejezte be világbajnoki felkészülését a kazanyi világbajnokságra címvédőként utazó magyar férfi vízilabda-válogatott: Benedek Tibor legénysége 18–11-re diadalmaskodott a Magyarországon edzőtáborozó japán csapat felett a margitszigeti Hajós Uszodában.
júl. 22
19:26
Videó: Beckham egy mozdulattal megváltoztatta a család életét (She)
David Beckham bekopogott az ajtón, és örökre megváltoztatta a Gonzalez család életét. A Manchester United és a Real Madrid egykori labdarúgója egy amerikai tv-műsor keretében lepte meg a famíliát, amely tagjainak többek között hét telefont és egy tetemes összegű, százezer dollár értékű csekket adott át. A végére a közös focizás sem maradt el. Nézze meg a család reakcióját!
júl. 22
19:28
Magyar–román: augusztus 3-án kezdődik a jegyértékesítés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint augusztus 3-án 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet szeptember 4-én, a Ferencváros új stadionjában rendeznek meg.
júl. 22
20:00
BL: Danilovics véd, Ivanovszki kezd elöl a Videotonban (She)
Az angliai mérkőzéssel ellentétben nem Gábor Péter, hanem Braniszlav Danilovics védi a Videoton kapuját a The New Saints elleni BL-selejtezős visszavágón. A szerb kapushoz hasonlóan Mirko Ivanovszki is vízumprobléma miatt maradt le a múlt heti találkozóról, most azonban a kezdőcsapatban kapott helyet a macedón csatár.
júl. 22
20:02
NB II: a DVTK és az MTK volt játékosa Szolnokon folytathatja (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnok mindenben megállapodott Balajti Ádámmal, aki a legutóbbi két szezonban a Mezőkövesdet erősítette.
júl. 22
20:04
Vizes vb: A keret még nem minden helyzetben érett - Benedek (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatottnak és a női nemzeti csapatnak is az a célja, hogy érmet szerezzen a pénteken rajtoló vizes világbajnokságon az oroszországi Kazanyban.
júl. 22
20:18
Úszás: Abu-Dzabiban lesz a 2020-as rövid pályás vb (She)
Abu-Dzabiban rendezik meg 2020-ban a rövid pályás úszók világbajnokságát. Erről a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) határozott szerdán Kazanyban.
júl. 22
20:36
Roma: az Arsenal kapusa érkezik kölcsönbe (She)
A mértékadó The Telegraph szerint Wojciech Szczesny, az Arsenal kapusa megegyezett a Romával: egy évig az olasz fővárosba kerül kölcsönbe.

Keresés