2015. július 23. csütörtök

júl. 23
13:42
NB II: hét új játékos Siófokon, további érkezők lehetnek (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok hét új játékost szerződtetett, és még további érkezők lehetnek a közeljövőben a Balaton-parti klubnál.
júl. 23
13:44
Magyar Nagydíj: Button büntetés nélkül használhatja Erikát (She)
Fernando Alonso és Jenson Button is új motort kap a Magyar Nagydíjra, de a napokban elfogadott szabály miatt ezért nem jár büntetés a McLaren párosának.
júl. 23
13:46
Magyar Nagydíj: gondoskodnak a nézőkről a kánikulában (She)
A rendkívüli kánikula miatt mégis beengedik a Magyar Nagydíjra kilátogató nézők műanyag palackos italait, s a kapukon belül is több módon biztosítják a közönség hűsítését.
júl. 23
14:00
Barca: „Ha aggódnék a helyem miatt, már repülőre ültem volna” (She)
Élesedik a kapusok közötti rivalizálás a Barcelonánál, hiszen a Copa América-győztes Claudio Bravo továbbra is a nyári szabadságát tölti, Marc-André ter Stegen azonban az U21-es Európa-bajnokságot követően lerövidítette a vakációját, és elutazott a csapat egyesült államokbeli túrájára. A chilei kapus ennek ellenére nem félti a helyét a katalánok kapujában.
júl. 23
14:02
Röplabda: jövő héten rajtol a női Európa-liga (She)
A Magyar Röplabdaszövetség szerdán sajtótájékoztatót tartott, melynek fő témája a jövő héten kezdődő női Európa-liga volt, amelyen részt vesz a 28 év után (az idei) Európa-bajnokságra kijutó válogatottunk is.
júl. 23
14:30
Sportfogadás: Íme a mi kombink az Európa Ligára! (Agroinform)
Szerkesztőink és tippmestereink egy hétközi kombival próbálják tovább fosztogatni a bukmékereket.
júl. 23
14:36
Ősztől DVTK-Jegesmedvéknek szurkolhatnak a miskolciak (Infostart)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata felveszi a Diósgyőri VTK, azaz a DVTK nevet, eszerint változatlan szakmai irányítás mellett megújul a klub tulajdonosi háttere. A miskolci szurkolók az őszi szezontól már a DVTK-Jegesmedvéknek szoríthatnak - jelentették be csütörtökön a miskolci városházán tartott sajtótájékoztatón.
júl. 23
14:36
Magyar mérnők segíti a Forma-1-es Red Bull-istálló munkáját (Blikk)
Milton Keynes - A négyszeres Forma-1-es konstruktőri világbajnok istállónál, a Red Bullnál dolgozik mérnökként Kling Sándor (29), aki a Nemzeti Sportnak adott interjút munkájáról.
júl. 23
14:54
Haladás: próbajátékra érkezett a Lazio 25 éves csatára (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnál vesz részt próbajátékon Ettore Mendicino, a Lazio csatára. A szombathelyi együttes szakmai stábja hamarosan eldönti, szüksége van-e a 25 éves támadóra – írja a Haladás hivatalos honlapja.
júl. 23
14:56
Jégkorong: a Volán válogatottja marad; kanadai bekk a MAC-ban (She)
Két évvel meghosszabbította lejárt szerződését Orbán Attila, a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának válogatott védője.
júl. 23
14:58
NB II: tíz Hali-játékos Sopronban, Pécsről is lehet érkező (She)
Biztossá vált, hogy Bedi Noel, Dallos Márk, Grabant Bence, Grabant Péter, Gyűrű László, Hirschler Bence, Jancsó András, Rácz Barnabás, Soltész Bence és Tihanyi Olivér személyében tíz Haladás-játékos folytatja a pályafutását Sopronban – mondta Supka Attila, a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron szakmai igazgatója a Nemzeti Sport Online-nak.
júl. 23
15:00
NBA: itt a nap híre, LeBronnal jöhet a Space Jam 2! (She)
Egybehangzó tengerentúli sajtóértesülések szerint jó esély mutatkozik minden idők egyik legnépszerűbb sport témájú mozifilmje, a Space Jam (Zűr az űrben) folytatására, amelyben LeBron James léphet Michael Jordan, az eredeti film főszereplőjének örökébe.
júl. 23
15:30
Man. City: óvatosan, Sterling! Még kiutálnak a többiek... (She)
Nagyszerűen kezdődött Raheem Sterling karrierje a Manchester Cityben, de a támadó az edzésen sem vesz vissza. Csütörtökön három csapattársát verte át piszkosul szemtelen trükkökkel, mindössze hét másodperc alatt.
júl. 23
15:32
Honvéd: elnézést kérnek Kemenes nevében – nem az MLSZ a felelős (She)
Mint arról a Nemzeti Sport Online is beszámolt, a Honvéd kapusa, Kemenes Szabolcs szerdán nyilvánosan bírálta a Magyar Labdarúgó-szövetség azon határozatát, hogy szombaton 15.30 órakor, kánikulai melegben kell pályára lépniük. A kispesti klub ma közleményben kért elnézést a futballista kirohanása miatt, mert a kezdési időpontok televíziós közvetítés esetén az MTVA-tól függnek. A Honvéd…
júl. 23
15:48
Felkészülés: Müller kihagyta, kikapott Kínában a Bayern (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a német Bayern München gól nélküli döntetlen után tizenegyesekkel kikapott a kínai Kuangcsou Evergrandétől.
júl. 23
16:06
Kézilabda: augusztus 29-én Győrben lesz a Szuperkupa (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség kezdeményezésére idén augusztusban is sor kerül a női és férfi Szuperkupára, azaz a 2014–2015-ös szezon NB I-es bajnokainak és második helyezettjeinek díjmérkőzésére. A tavalyi veszprémi premiert követően idén Győr a házigazda, a találkozókra augusztus 29-én kerül sor. A női Szuperkupa-meccs 14 órakor, a férfiak csúcstalálkozója 16 órakor kerül sorra. A Szuperkupára…
júl. 23
16:24
DVSC: három csatár – így kezd a Loki a Skonto ellen (She)
Háromcsatáros felállásban kezdi a DVSC-Teva labdarúgócsapata a lett Skonto elleni Európa-liga-selejtezőt. Rigában 2–2-es döntetlent játszottak a csapatok, a második mérkőzés 17.00-kor kezdődik.
júl. 23
16:24
Napvilágra került a 2024-es olimpiáról készült hatástanulmány (Metropol)
A DK szerint a tanulmány készítői szerint sincs meg a rendezéshez szükséges társadalmi támogatottság, sok drága és bizonytalan sorsú beruházásra lenne szükség.
júl. 23
16:26
U19-es női kézi Eb: a végére kicsit szétestünk a svédek ellen (She)
Vereséggel kezdte a spanyolországi U19-es női kézilabda Európa-bajnokságot a magyar válogatott. A C-csoportban megrendezett találkozó hajrájában húztak el jobban az U17-es Európa-bajnok svédek, akik a félidei háromgólos vezetésüket megduplázva 24–18-ra nyertek.
júl. 23
16:42
MU: Beckham új tetoválása egy legendás BL-döntőre utal (She)
Új tetoválása van David Beckhamnek, az angol labdarúgó-válogatott korábbi klasszisának.
júl. 23
17:00
El: DVSC-Skonto Riga visszavágó élőben az NSO-n (She)
Az idegenben elért 2–2-es döntetlen után derűlátóan készülhetett a DVSC-Teva a lett Skonto Riga elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára. Kövesse nyomon a mérkőzést online tudósításunk segítségével!
júl. 23
17:12
Bulvár: Mi az esélye, hogy valakibe a villám csap és még a lottót is megnyeri? (Agroinform)
Egy kanadai férfi gyermekkorában túlélt egy villámcsapást, most pedig megnyerte a lottót. A matematika nem vele volt...
júl. 23
17:18
El: Böde a kezdőben, Radó és Sesták a padon (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a Ferencváros szarajevói El-selejtező-visszavágójára. A magyar csapat ugyanazzal a csapattal fut neki a Zeljeznicar elleni meccsnek, mint amelyikkel a hétvégén az NB I nyitó fordulójában Szombathelyen is kiállt.
júl. 23
17:36
Sportlövő Eb - Olimpiai kvótát szerzett Csonka Zsófia (Infostart)
Indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára Csonka Zsófia a Mariborban zajló sportlövő Európa-bajnokságon a sportpisztolyosok között, és hamarosan az aranyéremért lő.
júl. 23
17:36
Videó: óriási Tisza-gól után beindult a Loki gólhengere (She)
Tisza Tibor és Sidibe duplájával, Balogh Norbert, Dusan Brkovics, Bódi Ádám és Geoffrey Castillion góljával, valamint Szakály Péter panenkás büntetőjével 9–2-re vezet a Debrecen a Skonto Riga ellen az Európa-liga-selejtező visszavágóján. Íme, a mérkőzés találatai!
júl. 23
17:38
Eb 2016: egy pontjukba került a horvátoknak a horogkereszt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egy pontot levont a horvát válogatottól, amiért a június 12-i Horvátország–Olaszország Eb-selejtezőn horogkereszt volt látható a spliti Poljud-stadion gyepén. Az UEFA ezenkívül két zárt kapus mérkőzésre és 100 ezer euróra is megbüntette a horvátokat.
júl. 23
17:54
Sportlövészet: Csonka Zsófia aranyérmes, irány Rio! (She)
Csonka Zsófia aranyérmes a női sportpisztolyosok 30+30 lövéses számában, és indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára a Mariborban zajló sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 23
17:56
Tour de France: francia diadal a lélegzetelállító 18. szakaszon (She)
A francia Romain Bardet nyerte meg az országúti kerékpáros Tour de France 18., hegyi szakaszát, az összetett első továbbra is a brit Chris Froome.
júl. 23
17:58
Női kézi: Wolteringtől tanulhat a Fraditól távozó kapus (She)
A német Borussia Dortmund női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a Ferencvárostól távozó 21 éves kapus, Ferenczi Annamária.
júl. 23
18:00
El: Zeljeznicar–Ferencváros visszavágó élőben az NSO-n! (She)
Zeljeznicar–FTC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 23
18:12
Aranyérmes és olimpiai kvótát szerzett Csonka Zsófia (Infostart)
Aranyérmet nyert, ezzel indulási jogot szerzett a jövő évi olimpiára Csonka Zsófia a női sportpisztolyosok között a maribori sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 23
18:12
Juventus: a Fiorentina kapusa a „zebráknál” folytatja (She)
A Fiorentina labdarúgócsapatát elhagyó Neto a Juventusban folytatja pályafutását. A 26 éves brazil kapus a 25-ös mezben játszik majd új klubjában.
júl. 23
18:14
Eb-selejtezők - Egy pontot levontak a horvátoktól a horogkereszt miatt (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egy pontot levont a horvát válogatottól, mivel egy horogkereszt volt látható a pálya füvén júniusban az olaszok elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
júl. 23
18:14
Női kézi BL: a norvég rivális rendezi a Győr selejtezőjét (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) csütörtöki bejelentése szerint a norvég Glassverket rendezi azt a Bajnokok Ligája-selejtezőtornát, amelyen a Győri Audi ETO-t is érdekelt.
júl. 23
18:30
Magyar Nagydíj: így érkeztek; Rosberg a folyosón öltözött át (She)
Csütörtökön megérkeztek az F1-es pilóták a 30. Magyar Nagydíj helyszínére, a Hungaroringre. A versenyzők egy része civilben, a másik része a csapat pólójában lépett be a paddockba. Nico Rosberg volt az átmenet, a Mercedes németje a parkolót a paddockkal összekötő „aluljáróban” öltözött át a csapat egyenruhájába. Fotók a Hungaroringről.
júl. 23
18:32
BL: megvan a Videoton–BATE meccs kezdési időpontja (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján megerősítette a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének pontos menetrendjét – egyelőre csak az első mérkőzések kezdési időpontja ismert. A Videoton FC a várakozásoknak megfelelően július 28-án (kedd) 20.30-kor kezdi mérkőzését a fehérorosz BATE ellen.
júl. 23
18:48
Videó: kegyelemdöfés a 91. percben, így esett ki a Fradi (She)
Zoran Kokot és Ognjen Djelmic találatával 2–0-ra győzött a Zeljeznicar a Ferencváros ellen az Európa-liga-selejtező visszavágóján. Íme, a mérkőzés találatai!
júl. 23
18:50
El: a Fradi ultráit végül nem engedték be a stadionba (She)
A FradiMob Facebook-oldalának beszámolója szerint a Ferencváros ultrái hiába indultak útnak Szarajevóba, nem jutottak be a Zeljeznicar elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára.
júl. 23
19:06
Jövő márciusra kész a vb-uszoda (Infostart)
2016. március végére lesz kész a Dagály strand területén már épülő új uszodakomplexum. A vizes vb helyszínei mellett további kapcsolódó beruházások valósulnak meg 2017-ig, mondta az InfoRádiónak Fürjes Balázs kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos.
júl. 23
19:06
El: a Debrecen kiütötte a Skontót, és továbbjutott (She)
Gólesőben fürdette meg lett ellenfelét a Debrecen, és óriási zakóval (9–2) küldte haza a Skonto Rigát az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában, és bejutott a következő fordulóba.
júl. 23
19:08
U19: félpályás gól – újra legyőztük a fehéroroszokat (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott a keddi 1–0 után csütörtökön 2–1-re győzte le a fehérorosz válogatottat felkészülési mérkőzésen Telkiben.
júl. 23
19:10
Magyar Nagydíj: svájci pilóta debütál a Hungaroringen (She)
A Magyar Nagydíj első szabadedzésén autóba ülhet a Manor Marussiánál Fabio Leimer, aki Roberto Merhi autójával köröz 11 óra és 12.30 között.
júl. 23
19:24
Európa Liga - A Debrecen kiütéses győzelemmel jutott túl a Skontón (Infostart)
A Debrecen kiütéses, 9-2-es győzelmet aratott lett vendége, a Skonto felett a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójának csütörtöki visszavágóján, így 11-4-es összesítéssel jutott tovább.
júl. 23
19:24
El: A Debrecen mikor állt meg a félidő után? – Kondás (She)
Óriási, 9–2-es zakóval küldte haza a Debrecen a Skonto Rigát az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában. A találkozót követően Kondás Elemér vezetőedző értékelte a Loki teljesítményét.
júl. 23
19:42
El: ilyen szépen ritkán búcsúztatnak magyar játékost (She)
Mint megírtuk, a Strömsgodset labdarúgócsapatát elhagyó Kovács Pétert a norvég gárda Mladá Boleslav elleni csütörtöki El-mérkőzésén búcsúztatják. A magyar csatár aktív résztvevője a találkozónak, bár nem a pályán.
júl. 23
19:42
A Debrecen kiütéses győzelemmel jutott túl a Skontón (Metropol)
A magyar csapat a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójának csütörtöki visszavágóján 9-2-re győzött.
júl. 23
19:44
F1: mosolyt csempészett a szomorú délutánba Grosjean (She)
A Magyar Nagydíj csütörtöki „nulladik” napja elsősorban Jules Bianchiról szólt, a versenyzők a sajtóeseményeken az egy hete elhunyt 25 éves francia pilótára emlékeztek. A hivatalos FIA-sajtótájékoztatón is elsősorban Bianchi volt a téma, de természetesen más is szóba került – Romain Grosjean még humort is csempészett a szomorú délutánba.
júl. 23
20:00
El: a Ferencváros idegenben is kikapott a bosnyákoktól (She)
Odahaza egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros a Zeljeznicar ellen, majd a boszniai visszavágón is alulmaradt, 2–0-ra kapott ki a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében.
júl. 23
20:18
Idegenben is kikapott a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros labdarúgócsapata búcsúzott az Európa Ligától, mivel a selejtező második fordulójában, a hazai pályán elszenvedett vereséget követően a csütörtöki visszavágón, idegenben is kikapott a Zeljeznicartól.
júl. 23
20:18
El: a West Ham tizenegyesekkel jutott tovább Máltán (She)
Az angol élvonalban legutóbb a 12. helyen végző West Ham United tizenegyesekkel búcsúztatta a máltai Birkirkarát a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörében. A Rosenborg kettős győzelemmel verte ki az izlandi KR-t, így a norvég csapat lesz a DVSC következő ellenfele az El-ben.

Keresés