2015. július 24. péntek

júl. 24
14:20
F1: így tiszteleg Rosberg és Ricciardo Bianchi emléke előtt (She)
A Formula-1 pilótái és istállói minden lehetőséget kihasználnak, hogy méltóképp emlékezzenek Jules Bianchira a 30. Magyar Nagydíj hétvégéjén.
júl. 24
14:22
PAFC: Futószalagon jönnek ki az ígéretes fiatalok – Orbán (She)
Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója a felcsúti klub honlapján nyilatkozott a Videoton történelmi BL-tettéről – a fehérváriak sikerrel vették a selejtező első próbatételét –, amit részben magukénak érez.
júl. 24
14:36
Videó: Sterling kezezett, Ramos kezezett, kint volt, de 11-es (She)
Érdekes jelenetet követően szépített a Manchester City a Real Madrid elleni felkészülési mérkőzésen, amelyet az angol csapat 4–1-re elveszített.
júl. 24
14:38
Sportlövő Eb: bronzérmes a futócéllövő-csapat (She)
Bronzérmet nyert a Sike József, Tasi Tamás, Boros László összeállítású csapat a futócéllövők 30+30 lövéses versenyében a maribori sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 24
14:54
A vízilabda-világbajnokságok történetének legsikeresebb szereplője Magyarország (Infostart)
A vízilabda-világbajnokságok 1973 óta íródó történetének legsikeresebb szereplője Magyarország: férfiválogatottjai révén a tíz éremmel - három arany, hat ezüst, egy bronz - az örökrangsor első helyén áll, a nők éremlajstromában pedig - holtversenyben Olaszországgal - a második két arannyal, egy ezüsttel és egy bronzzal.
júl. 24
14:54
Újpest: Élvezetes meccs lesz, a Vasas kiváló csapat – Forró (She)
Szombaton 20.30 órai kezdéssel Vasas–Újpest rangadót rendeznek az NB I 2. fordulójában. A vendég lila-fehérek válogatott védője, Forró Gyula élvezetes meccsre számít, hiszen kiváló csapatnak tartja az újonc ellenfelet.
júl. 24
14:54
Kiütötte a Real a Cityt (Metropol)
A Real Madrid labdarúgócsapata 4-1-re nyert a Manchester City elleni felkészülési mérkőzésen.
júl. 24
14:56
MTK: Az idei Honvéd erősebb, mint a tavalyi – László Cs. (She)
Szombaton 15.30 órai kezdéssel Bp. Honvéd–MTK mérkőzéssel indul az NB I 2. fordulója. A vendégek szakvezetője, László Csaba agresszív ellenfélre számít és győzelemre játszik a kék-fehérekkel.
júl. 24
14:58
Vb 2018: véglegesítették a nyitány és a döntő helyszínét (She)
A moszkvai Luzsnyiki Stadionban rendezik meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzését és fináléját. Az első meccs egyik résztvevője a házigazda Oroszország lesz – jelentette be pénteken a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA).
júl. 24
15:00
Légiósok: Lovrencsics 15 perc alatt elfáradt, de nem lepte meg (She)
Lovrencsics Gergő három hónap után újra tétmérkőzésen lépett pályára. A Lech Poznan szélsője a hosszabbítással együtt negyedórát kapott edzőjétől az FK Sarajevo elleni BL-selejtezőn, de ennyi is elég volt neki ahhoz, hogy elfáradjon. Ez persze nem meglepő.
júl. 24
15:12
Orbán Viktor: a Vidi továbbjutása a Puskás Akadémia eddigi legnagyobb sikere is (Infostart)
A Videoton továbbjutása a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) eddigi legnagyobb sikere is egyben Orbán Viktor miniszterelnök, az utánpótlás-nevelő intézet alapítója szerint.
júl. 24
15:12
MU: Ibrát annyira irritálja Van Gaal, hogy nem zár ki semmit (She)
Amióta Louis van Gaal egy sajtótájékoztatón utalást tett rá, hogy még a nyáron egy „titkos csatár” érkezik a Manchester Unitedhez, a nemzetközi sajtó azt találgatja, ki lehet az. Sokan úgy vélik, Zlatan Ibrahimovic személyében kell keresnünk a választ.
júl. 24
15:14
Faragó Tamás: látok esélyt a címvédésre (Infostart)
Pénteken megkezdődik Kazanyban a vizes világbajnokság. A magyar férfi válogatott hétfőn címvédőként kezdi meg a nyár egyik legnagyobb sporteseményét. Az olimpiai bajnok Faragó Tamás a torna kihívásairól és esélyeiről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.
júl. 24
15:14
Videoton: Boldogan igazoltam Fehérvárra – Rudolf Gergely (She)
Mint azt a Nemzeti Sport Online elsőként előre jelezte, a legutóbb a Győri ETO labdarúgócsapatában játszó Rudolf Gergely kétéves szerződést írt alá a Videoton FC-vel. A hírt – amelyet a játékosnak az átigazolási procedúra során jogi segítséget nyújtó Hivatásos Labdarúgók Szövetsége (HLSZ) már csütörtökön bejelentett – pénteken erősítette meg hivatalos honlapján a labdarúgó NB I bajnoki…
júl. 24
15:30
Közel 100 ezer néző előtt verte a Real Madrid a Manchester Cityt (Infostart)
A Real Madrid labdarúgócsapata 4-1-re nyert a Manchester City elleni felkészülési mérkőzésen.
júl. 24
15:30
Újpest: „Messi és CR mellett a bátyám a legjobb″ (She)
Nagy küzdelem, de kevés helyzet jellemezte az Újpest–Paks mérkőzést a labdarúgó NB I 1. fordulójában, amelyben bemutatkozott a Chelsea-sztár öccse, Kylian Hazard is. A középpályás Újpesten szeretné bizonyítani, hogy van olyan jó játékos, mint Eden Hazard, aki szerinte a világ legjobb három labdarúgója között van.
júl. 24
15:48
Hamilton maradt az élen, Ricciardo motorja elfüstölt (Infostart)
A Mercedes angol pilótája, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Formula-1-es Magyar Nagydíj második szabadedzésén. A címvédő az első szabadedzést is megnyerte, ezúttal pedig a Red Bull versenyzőit utasította maga mögé.
júl. 24
15:48
F1: Szujó elmondta, miért szeretik a pilóták a Magyar Nagydíjat (She)
Négy kérdés, négy válasz. Szujó Zoltánt a 30. Formula–1-es Magyar Nagydíj hétvégéjén kérdeztük emlékekről, múltról, jelenről és jövőről.
júl. 24
15:50
Magyar Nagydíj: Hamilton az élen maradt, Ricciardo elfüstölt (She)
Az első után a második szabadedzésen is Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a 30. Magyar Nagydíjon. A Mercedes legközelebbi üldözőjévé a Red Bull vált, Danyiil Kvjat lett a második, Daniel Ricciardo pedig a harmadik. Igen ám, de Ricciardo Red Bull-Renault-jában elfüstölt a motor, ami miatt pénteken már harmadszor állították meg piros zászlóval az edzést. Nico Rosbergnek és Sebastian Vettelnek nem…
júl. 24
15:52
El-selejtező: Írországból érkezik a játékvezető Debrecenbe (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a DVSC-Teva–Rosenborg Európa-liga-selejtező játékvezetőjét. A jövő csütörtöki találkozón az ír Neil Doyle dirigál.
júl. 24
16:00
Sportfogadás: Itt a hétvégi tuti! (Agroinform)
Nyerni akarsz? Akkor ezt a kombit játszd meg a hétvégén!
júl. 24
16:06
Légiósok: Németh Krisztiánnak sikerült meglepnie a kedvesét (She)
Németh Krisztián remek formában futballozik a Sporting Kansas Cityben, nem csoda, hogy a klub honlapjának egyik szerkesztője kíváncsi volt a magyar csatár civil életére is.
júl. 24
16:08
Magyar Nagydíj: Ecclestone kért is, kapott is, ígért is (She)
A Magyar Nagydíj újabb ötéves szerződéséről és a Hungaroring teljes megújulásáról is tárgyalt péntek délután Bernie Ecclestone, a Formula–1 gazdasági vezetője és Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter.
júl. 24
16:24
Magyar Nagydíj - További szerződéshosszabbítás várható Ecclestone-nal (Infostart)
Megkezdődnek a tárgyalások arról, hogy a Hungaroring 2026-ig rendezhessen Forma-1-es futamot - jelentette be a 30. Magyar Nagydíj pénteki napján Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter.
júl. 24
16:24
BL: itthon macedón, kint dán játékvezetőt kapott a Videoton (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének játékvezetői küldéseit.
júl. 24
16:42
Női kézi BL: nehéz helyzetben a Győr norvég riválisa (She)
Gyakorlatilag az összes beálló kidőlt a Glassverket női kézilabdacsapatánál, a Győri Audi ETO KC várható BL-selejtezős ellenfelénél.
júl. 24
16:42
Hamilton fölényben a Hungaroringen (Metropol)
Hatalmas bukás is volt a pénteki első szabadedzésen. Erősödnek a Red Bullok.
júl. 24
16:44
Vizes vb: ifjúsági olimpiai bajnokunk nem úszhat (She)
Kenderesi Tamás betegsége miatt nem indulhat a kazanyi vizes világbajnokságon – tudatta Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya pénteken az MTI-vel.
júl. 24
17:00
Felkészülés: a libériai Ronaldinho felavatta Bogdánt (She)
Bogdán Ádám először kapott gólt a Liverpool kapusaként hivatalos mérkőzésen. Az angol csapat 1–1-es döntetlent játszott a malajziai élvonal All-Star-csapatával, a magyar kapus végigvédte a találkozót.
júl. 24
17:02
Videó: C. Ronaldo oda kapott rúgást, ahová utoljára szeretne (She)
A Real Madrid felkészülési mérkőzésen négy gólt vágott a Manchester Citynek, az angol csapatnak nem sok esélyt hagyva a mérkőzésen. A gólszerzők közé az a Cristiano Ronaldo is feliratkozott, akit a találkozó egy pontján a brazil Fernando a lehető legérzékenyebb pontján talált el.
júl. 24
17:12
Forma-1: Így fogad egy profi a száguldó cirkuszra (Agroinform)
Oldalunk szakértője, Henrik_L osztotta meg legjobb tanácsait a közelgő Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt.
júl. 24
17:18
Röplabda: Ludvig Zsolt a szövetség elnöke, hatvan napra (She)
Ludvig Zsolt lett a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnöke, aki a megbízást csak hatvan napra vállalta.
júl. 24
17:36
Vizes vb - Kenderesi Tamás nem úszhat (Infostart)
Kenderesi Tamás betegsége miatt nem indulhat a kazanyi vizes világbajnokságon - tudatta Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya pénteken az MTI-vel.
júl. 24
17:54
Videó: Beckham ezúttal egy rákos férfi álmát váltotta valóra (She)
Mint megírtuk, David Beckham, a Real Madrid és a Manchester United korábbi sztárja egy tv-műsor keretében százezer dollárral lepett meg egy családot. A 40 esztendős exfocista számára szemmel láthatóan nagyon fontos a jótékonykodás, ezúttal egy rákos férfi kívánságát teljesítette, aki egy közösségi csatornára felrakott videójában árulta el, nagy vágya, hogy személyesen találkozzon Beckhammel.
júl. 24
18:30
Barca: megszületett a döntés – két játékos is távozik? (She)
Spanyol sajtóinformációk szerint Pedro és Adriano távozik a legutóbbi szezonban triplázó Barcelona labdarúgócsapatától, Marc Bartra azonban a szárnyra kapott hírekkel ellentétben marad a katalánok játékosa.
júl. 24
18:30
Nem támadják meg a K2 csúcsár a magyarok (Metropol)
A tartósan kedvezőtlen időjárási viszonyok és felszerelésük egy részének elvesztése miatt nem indulnak neki a csúcsnak.
júl. 24
18:30
K2 - Elmarad a csúcstámadás (Behaviour)
A folyamatos kőomlások és lavinák több balesetet is okoztak, valamennyi expedíció a levonulás mellett döntött.
júl. 24
18:42
Európa Liga: Megégnek-e Debrecenben a norvégok? (Agroinform)
A bukmékerek egy hajszálnyival ugyan, de a Lokit látják esélyesebbnek hazai pályán a Rosenborg ellen.
júl. 24
18:48
Honvéd: újabb játékos távozik, de legalább lesz sör és sátor (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján szűkszavú közleményben tudatta, hogy Czár Richárd közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.
júl. 24
19:06
Tour: a címvédőé a szakasz, csökkent Froome előnye (She)
A címvédő olasz Vincenzo Nibali nyerte pénteken a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 19. szakaszát, amelyen fél perccel csökkent az éllovas brit Chris Froome előnye legfőbb üldözőjével, a kolumbiai Nairo Quintanával szemben.
júl. 24
19:08
Képgaléria: száguldó Hamilton, totálkáros Force India (She)
A hét végén a 30. Formula–1-es Magyar Nagydíjat rendezik meg a Hungaroringen. Tekintse meg a pénteki szabadedzés legjobb képeiből összeállított galériánkat!
júl. 24
19:24
Videó: most összejött – CR parádés gólt rúgott edzésen (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál klasszis labdarúgója csapata legutóbbi edzésén hatalmas gólt szerzett: a 30 éves zseni kapásból rabonázott a kapuba. CR 2014 decemberében a klubvilágbajnokságon a Cruz Azul ellen már megpróbálta ugyanezt a mozdulatot, ám akkor nem sikerült betalálni.
júl. 24
19:26
F1: Storck favoritja német, de az olaszok is tetszenek neki (She)
A 30. Magyar Nagydíj pénteki szabadedzéseire kilátogatott Bernd Storck is. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – aki a fiával érkezett a ringre – röviden beszélt élményeiről a Nemzeti Sport Online-nak.
júl. 24
19:28
Tenisz: Fucsovics már a négy között, jöhet az első kiemelt? (She)
A világranglista 202. helyén álló Fucsovics Márton két szettben, 6:4, 6:4-re legyőzte a belga Yannick Mertenset (195.) az olaszországi Recanatiban zajló kemény pályás challenger-teniszverseny negyeddöntőjében.
júl. 24
19:42
U19-es női kézi Eb: négy góllal legyőztük a világbajnok románokat (She)
A spanyolországi Valenciában zajló U19-es női kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában a magyar válogatott 24–20-ra legyőzte a korosztályos világbajnok románokat, ami azt jelenti, hogy a mienknek a franciák ellen már a döntetlen is elég a továbbjutáshoz.
júl. 24
20:00
U19-es női kézi Eb: megvertük a világbajnok románokat (She)
A spanyolországi Valenciában zajló U19-es női kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában a magyar válogatott 24–20-ra legyőzte a korosztályos világbajnok románokat, ami azt jelenti, hogy a mienknek a franciák ellen már a döntetlen is elég a továbbjutáshoz.
júl. 24
20:02
Hoffenheim: Szabics korábbi társa érkezett Szalai posztjára (She)
Visszatér a Bundesligába, és a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheimben folytatj a pályafutását Kevin Kuranyi, a német labdarúgó-válogatott korábbi támadója.
júl. 24
20:04
Utánpótlás: Vojtekovszki Csaba a Bozsik-program élén (She)
Vojtekovszki Csaba irányítja a jövőben a Bozsik-programot, a Magyar Labdarúgó-szövetség utánpótlás-programját – olvasható a heol.hu-n.
júl. 24
20:18
NB I: a diósgyőri ultrák egyelőre nem térnek vissza (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Békéscsaba és a Diósgyőr ,,szervezett szurkolói” még kitartanak, továbbra is távolmaradásukkal tiltakoznak a regisztráció ellen – adta hírül a boon.hu.
júl. 24
20:20
Videó: golf vagy biliárd? Gyönyörű trükkel ötvözte a kettőt (She)
Az nem újdonság, hogy egy biliárdjátékos elképesztő trükkökkel rukkoljon elő, ám az már ritkább, hogy valaki a mutatványába belevonjon egy másik sportágat is, nevezetesen a golfot. A videóban szereplő úriember így tett, és nem is vallott szégyent: játszi könnyedséggel lökte be a biliárdgolyót a golf lyukba.

Keresés