2015. július 8. szerda

júl. 8
19:45
Légiósok: ezt kell felülmúlnia a Besiktasnak Dzsudzsákért (She)
Török lapok tudni vélik, milyen feltételeket kell megteremtenie a Besiktasnak ahhoz, hogy magához csábítsa Dzsudzsák Balázst a Dinamo Moszkvától.
júl. 8
19:47
Juventus: Vidal börtönbe megy, de ülni nem fog (She)
Arturo Vidal ügyvédje egyezségre jutott az ügyészekkel, így a Juventus és a chilei válogatott középpályása elkerüli a börtönbüntetést ittas vezetése miatt, ugyanakkor két évig nem vezethet autót és jelentős pénzösszeggel kárpótolja az okozott baleset károsultját.
júl. 8
20:03
NB III: mégis megkapta a licencet a Felsőtárkány (She)
Az MLSZ elfogadta a Felsőtárkány nevezését az NB III 2015–2016-os idényére.
júl. 8
20:05
El: Andó-Szabó Sándor csütörtökön Feröeren vezet meccset (She)
A vasárnapi magyar Szuperkupa után csütörtökön az Európa-ligában is feladatot kap Andó-Szabó Sándor játékvezető.
júl. 8
20:21
Casilla lesz Casillas utóda? (Infostart)
Az FC Porto labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását Iker Casillas, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok kapusa.
júl. 8
20:21
El: a Fradi ellen készülő edző ilyet még nem látott (She)
A Ferencváros elleni csütörtöki El-selejtező előtt a holland Go Ahead Eagles vezetőedzője Dennis Demmers beszélt a meglepő időjárási körülményekről, a pálya állapotáról, a zárt kapukról és az esélyekről is.
júl. 8
20:23
Fradi: „Gyakoroljuk edzésen a 11-est, ez nagyon fontos" (She)
A csütörtöki, Go Ahead Eagles elleni Európa-liga-selejtező visszavágója (első mérkőzés: 1–1) előtt sajtótájékoztatót tartott a Ferencváros labdarúgócsapata. Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője elárulta, az edzéseken gyakorolják a tizenegyeseket.
júl. 8
20:25
Arsenal: egy évvel hosszabbított a csapatkapitány (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere megerősítette, hogy Mikel Arteta meghosszabbította szerződését a klubbal.
júl. 8
20:27
Röplabda: megkezdte a munkát az ügyvivő testület (She)
A július 7-i rendkívüli közgyűlés után – amelyen a tagság az addigi elnök, Poór Csaba visszahívása mellett döntött –, megalakult az MRSZ Ügyvivő Testülete, amelynek fő feladata a július 24-én esedékes rendkívüli tisztújító közgyűlés előkészítése. Ezen eseményre a Jelölő Bizottság felállítása az első ülés alkalmával megtörtént, ennek elnöke László Éva, a Nyilvántartási és Átigazolási Bizottság…
júl. 8
20:29
Felkészülés: ötöt kapott a Tatabánya és a Nyíregyháza is (She)
A másodosztályú bajnokságra készülő Csákvár 5–2-re felülmúlta hazai pályán játszó Tatabányát felkészülési mérkőzésen, a Fejér megyei csapat az első félidőben öt gólt szerezve győzte le ellenfelét. A jelen állás szerint az NB III-ban induló Nyíregyháza Spartacus szintén öt gólt kapott hazai pályán (1–5) a harmadosztály Keleti csoportjának elmúlt szezonbeli bajnokától, a Kisvárdától.
júl. 8
20:39
Felkészülés: Kalmár góllal járult hozzá a Soton elleni ötöshöz (She)
A RasenBallsport Leipzig felkészülési mérkőzésen 5–4-re legyőzte az angol élvonalbeli Southamptont az ausztriai Bischofshofenben. A szünetben 1–1 volt az állás, akkor állt be a német másodosztályú csapatba Kalmár Zsolt, aki a 67. percben góllal járult hozzá a lipcseiek sikeréhez.
júl. 8
20:39
Casillas a Portóba igazolhat (Metropol)
Casillast az elmúlt néhány évben sorozatosan kritizálták a szurkolók, a legutóbbi, trófea nélküli idényben pedig többször is kifütyülték.
júl. 8
20:57
MU: Van Persie négy évre aláír a Fenerhez – sajtóhír (She)
A Sky Sports értesülései szerint megegyezett egymással a Manchester United és a Fenerbahce, a török klub Robin van Persie-vel is dűlőre jutott, így a rutinos holland center Törökországba szerződik.
júl. 8
21:15
Wimbledon - Babos elődöntős női párosban (Infostart)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal szerdán bejutott a legjobb négy közé a wimbledoni nyílt teniszbajnokság páros versenyében.
júl. 8
21:15
FTC: így dőltek az Üllői úti fák a viharban - képek (She)
A Magyarországon átvonuló viharzóna megcincálta a Ferencváros Üllői úti stadionjának környékét, így a díszfákat is – a vízelvezetés az arénán belül viszont kimondottan jól működött, mivel a holland Go Ahead Eagles vezetőedzője, Dennis Demmers dicsérte a játéktér állapotát. A stadionon kívül viszont áll a víz az utakon a lezúdult hatalmas mennyiségű csapadék miatt. A Ferencváros népligeti…
júl. 8
21:15
Babos elődöntős női párosban (Metropol)
Wimbledonban is jól megy párosban a magyar teniszezőnek.
júl. 8
21:17
Wimbledon: Gasquet lesz Djokovics ellenfele pénteken (She)
Richard Gasquet öt játszmában, a döntő szettben 11:9-re legyőzte a Roland Garros-győztes Stanislas Wawrinkát a wimbledoni tenisztorna elődöntőjében, így pénteken ő játszhat Novak Djokoviccsal a fináléért.
júl. 8
21:19
Wimbledon: Babosék elődöntősök női párosban (She)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic elődöntőbe jutott a wimbledoni tenisztorna női páros küzdelmeiben, miután három szettben legyőzte a hetedik kiemeltet.
júl. 8
21:33
Videó: focistákat meghazudtolóan bánik a labdával a szépség (She)
Johanna Solano 2011-ben megnyerte a hazájában, Costa Ricában megrendezett szépségversenyt, azóta pedig kommentátorként dolgozik a TDN Tv-csatornánál. A 24 éves hölgy videójából – amit a Marca internetes hírportál osztott meg – az is kiderül, hogy a labdával is remekül bánik.
júl. 8
21:51
Videó: mint egy focista, úgy bánik a szépség a labdával (She)
Johanna Solano 2011-ben megnyerte a hazájában, Costa Ricában megrendezett szépségversenyt, azóta pedig kommentátorként dolgozik a TDN Tv-csatornánál. A 24 éves hölgy videójából – amit a Marca internetes hírportál osztott meg – az is kiderül, hogy a labdával is remekül bánik.
júl. 8
22:09
NB III: Pölöskey aláírt, majdnem teljes a Nyíregyháza kerete (She)
Pölöskey Péter aláírt Nyíregyházán, így már csak két játékos szerződtetésén dolgozik az NB I-es licencétől megfosztott, az NB III-ban visszasorolt Spartacus.
júl. 8
22:45
NFL: JPP-t „másolta” a Bucs védője, két ujjába került (She)
Nem mindenki úszta meg a július 4-ei tűzijátékozást. Amíg az NFL-ben szereplő New York Giants sztárja, Jason Pierre-Paul a hírek szerint „csak" ideg és szövetkárosodást szenvedett butasága miatt, addig C.  J. Wilson, a Tampa Bay Buccaneers játékosa két ujját is elveszítette az önfeledt mulatozásban.
júl. 8
22:47
Videó: olimpiai bobpályán zúztak le bringával, kemény menet! (She)
Néhány kerékpáros elég bevállalósnak bizonyult ahhoz, hogy a Bosznia-Hercegovinában található trebevici, már csak ritkán használt olimpiai bobpályán leszáguldozzon. A három kerekes sebessége a 62 kilométer per órát is elérte. Még kívülről is durvának tűnik...
júl. 8
22:49
Románia: Miriuta László a Szuperkupa-győztes edzője (She)
Miriuta László a román Digisportnak elárulta, hogy megegyezett a marosvásárhelyi labdarúgócsapattal (Targu Mures), így azt követően, hogy az együttes szerda este még Dan Petrescuval a kispadon megnyerte a Steaua elleni Szuperkupa-mérkőzést, hivatalosnak tekinthető, hogy átveszi az irányítást.
júl. 8
23:21
El: 21 éves támadót szerződtetett az MTK ellenfele (She)
Az MTK elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára készülő FK Vojvodina labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott Ognjen Ozegoviccsal, a 21 éves labdarúgó a következő három szezonban az újvidéki csapatot erősíti.
júl. 8
23:57
El: John Newman, a Clean Bandit, a The Prodigy vs. MTK (She)
Az Exit Fesztivál tartja lázban Újvidéket, hiszen jön John Newman, a Clean Bandit és a The Prodigy, de megérkezett az MTK Budapest is, így a háttérben tiszta erőből készülnek az Európa-liga visszavágóra – számolt be róla az MTK hivatalos honlapja.
júl. 8
23:59
NS: Stiebert hátba veregették; jönnek a kis Ibrák - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Keresés