2016. január 11. hétfő

jan. 11
13:36
Tenisz: Djokovics rajtolt a legmeggyőzőbben (Agroinform)
Szemügyre vettük, hogy az ATP nagyágyúi miként teljesítettek a 2016-os teniszszezon első hetében.
jan. 11
13:54
Női kézi NB I: később kezdődik a keddi győri rangadó (She)
A Győri Audi ETO KC tájékoztatása szerint a televíziós közvetítés miatt fél órával később kezdődik a csapat keddi, Érd elleni bajnokija.
jan. 11
14:12
Videó: Lewa a levegőben, sarokkal szerzett látványos gólt (She)
A Bayern München labdarúgócsapata jelenleg Katarban edzőtáborozik. A bajorok lengyel válogatott csatára – akit Lengyelországban megválasztottak az év sportolójának –, Robert Lewandowski sarokkal szerzett látványos gólt. Nézze meg a találatot!
jan. 11
14:14
Videó: erre senki sem számított a szabadrúgásnál… (She)
Legyünk őszinték, manapság már nem könnyű meglepni valamivel az ellenfelet egy szabadrúgásnál… Egy japán iskolai futballcsapat most mégis véghezvitte azt, amit azt hittük, nem lehet: bemutattak egy olyan figurát, amit még nem látott a világ. És tegyük hozzá: nemcsak szép, hatékony is!
jan. 11
14:30
Atlétika: a britek minden világcsúcsot törölnének (She)
A Brit Atlétikai-szövetség a sportág megújulása és hitelességének visszaszerzése érdekében 14 pontos javaslatcsomagot állított össze, amely többek között a jelenlegi világcsúcsok törlését is tartalmazza.
jan. 11
14:32
Franciaország: Benzema hazudott nekem – Valbuena (She)
Mathieu Valbuena vasárnap arról beszélt a francia televízióban, hogy képes lesz a jövőben együtt játszani Karim Benzemával a francia labdarúgó-válogatottban, ám a Le Monde-ban hétfőn napvilágot látott vallomásrészletek megnehezíthetik az újrakezdést.
jan. 11
14:36
Törölné a világcsúcsokat a Brit Atlétikai Szövetség (Metropol)
A brit szövetség szerint azokat a tiszta versenyzőket, akik doppingoló riválisok miatt estek el pénzdíjaktól, kompenzálni kell.
jan. 11
14:48
Magyar Aranylabda: az év edzője Dárdai, a kapusa Király (She)
A magyar sportújságírók voksai alapján a 2015-ös Magyar Aranylabda-szavazáson Dárdai Pál lett a legjobb edző megelőzve két német szakembert, Thomas Dollt és Bernd Storckot. A legjobb kapus Király Gábor lett.
jan. 11
15:06
Minden világcsúcsot törölne a Brit Atlétikai Szövetség (Infostart)
A Brit Atlétikai Szövetség a sportág megújulása és hitelességének visszaszerzése érdekében 14 pontos javaslatcsomagot állított össze, amely többek között a jelenlegi világcsúcsok törlését is tartalmazza.
jan. 11
15:06
Videoton: több klub is szerződtetné az elvágyódó védőt (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint két NB II-es klub is szerződtetné a Videotonban mellőzött hátvédet, Szekeres Adriánt.
jan. 11
15:24
Vidi: a PAFC-é a koponyasérülést szenvedő kapus – kölcsönben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönadta Filip Pajovicsot a Puskás Akadémiának.
jan. 11
15:24
FIFA: Úgy tűnik, eldőlt, ki kapja az Aranylabdát (Agroinform)
Néhány óra múlva kiderül, Messi, CR7 vagy Neymar kapja-e a díjat. A bukik szerint azonban ez már nem kérdés.
jan. 11
15:42
Videó: a volt MU-játékos három ellenfelét is megtáncoltatta (She)
A labdarúgó Török Kupa 32-es főtáblájának H-csoportjában a Fenerbahce megtartotta százszázalékos mérlegét a másodosztályú Giresunspor otthonában aratott 2–0-s győzelmével. Az isztambuliak portugál légiósa, Nani remek cselsorozatot mutatott be három ellenfelével szemben. Nézze meg a Manchester United korábbi játékosának mozdulatát!
jan. 11
16:18
Világfutball: így választanak a posztra, amely Storcké is volt (She)
A kazah szurkolók internetes szavazáson nyilváníthatnak véleményt arról, ki legyen a labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
jan. 11
16:18
Atlétika: A Brit Atlétikai Szövetség minden világcsúcsot törölne (Agroinform)
A 2015-ös oroszországi doppingbotrány hatására a britek megreformálnák az atlétikát.
jan. 11
16:36
Aranylabda 2015: Lionel Messi „királyi” lesz? – fotó (She)
Nemzetközi beszámolók szerint kiszivárgott, milyen öltönyt visel ma Lionel Messi a zürichi Aranylabda-gálán.
jan. 11
16:38
Real Madrid: Navas elárulta, hogyan motiválta őket Zidane (She)
Zinedine Zidane bemutatkozása tökéletesre sikeredett a Real Madrid kispadján, a blancók nagyszerű futballt bemutatva ötöt vágtak a Deportivónak. Keylor Navas most elárulta, mit mondott az öltözőben az első meccse előtt a francia legenda.
jan. 11
16:54
Videó: kihagyta a büntetőt, mindenki őt ünnepelte! (She)
Még csak 12-13 évesek, de már jobban tudják, miről szól a futball, mint a „nagyok”! Spanyolországban a lugói ifibajnokságban az Antas–Monterroso találkozón az egyik játékos azt hitte, a játékvezető sérülés miatt megállította a játékot, így felvette a labdát. Rosszul hallotta azonban, nem volt sípszó, így kezezésért tizenegyest kellett ítélni. A hazaiak azonban úgy érezték, ez így nem fair, így a…
jan. 11
16:56
Heti program: NB I-es „rajt”, pályán a Fradi és az Újpest is (She)
Miközben Angliában két bajnoki fordulót is rendeznek a héten, Spanyolországban pedig kialakul a Király-kupa negyeddöntőjének mezőnye, az NB I csapatai lejátsszák első téli felkészülési mérkőzéseiket. A szerdai ízelítő után szombaton igazi dömping lesz, tíz élvonalbeli csapat kilenc meccsén lesz érdemes fürkészni a próbajátékosokat és azt, hogy ki milyen formában mozog a téli pihenő és a rövidke…
jan. 11
17:30
Videó: a barátnője kérte, ne fogja vissza magát! Megkapta… (She)
A 44-szeres amerikai válogatott Alejandro Bedoyáról mindenki tudja, milyen kemény, a futballpályán nem is kezdenek ki sűrűn a támadóval. A Nantes játékosát most barátnője kérte fel egy kis labdázásra, egy feltétellel: ne fogja vissza magát. Íme, a végeredmény…
jan. 11
17:32
Aranylabda 2015: CR-t nem lepné meg, ha Messi kapná a díjat (She)
Cristiano Ronaldo igen józanul értékelte a hétfő esti FIFA-Aranylabda-díjátadó esélyeit: a Real Madrid portugál támadója a ceremónia előtti sajtótájékoztatón elmondta, nem tartja magát esélyesnek a címvédésre – a 2015-ben a Barcelonával elhódított trófeák Lionel Messi és Neymar mellett szólnak.
jan. 11
17:34
Kecskemét: vezetőedzőként tér vissza a volt csapatkapitány (She)
Kedden új vezetőedzővel kezdi meg a felkészülést a KLC-KTE felnőttcsapata: a tavaszi szezonban Némedi Norbert irányítja a keretet – adta hírül hivatalos honlapján a kecskeméti labdarúgóklub.
jan. 11
17:48
NFL: cincinnati csontzene, minnesotai fagy – a legjobb képek (She)
A hétvégén újabb négy csapat kiszállt a versenyfutásból a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL). Főnöki mészárlás, Bernard és Big Ben kiütése, fagyos szépségek, flegma DeSean Jackson. A wild card kör legjobb képeiből szemezgettünk.
jan. 11
18:06
Videó: bámulatos a 16 éves freestyle-os, Szász Kitti ellenfele (She)
Lisa Zimouche jól ismert név a freestyle világában. A mindössze 16 éves francia tini már szerzett világbajnoki címet, ő a szintén világbajnok Szász Kitti egyik legnagyobb ellenfele ebben a sportágban. Hogy mit tud? Íme, egy kis ízelítő.
jan. 11
18:06
Tenisz: Babos feljött az 59. helyre (Agroinform)
A jövő hét hétfőn kezdődő Australian Openen 301-szeres pénzt érne Timi győzelme.
jan. 11
18:08
Aranylabda 2015: Messit nem öt Aranylabda tenné boldoggá (She)
A FIFA-Aranylabda-díjátadó előtti sajtótájékoztatón Lionel Messi elárulta, nem akkor lenne a legboldogabb, ha megnyerné az ötödik Aranylabdáját.
jan. 11
18:10
Golf: Spieth elképesztő játéka továbbra is Woodsét idézi (She)
Napjaink legjobb golfozója úgy kezdte az új évet, ahogyan a számára öt tornagyőzelmet hozó legutóbbit abbahagyta: az amerikai Jordan Spieth rekordkönyvekbe kívánkozó sikert aratott az 5.9 millió dollár összdíjazású hétvégi kapaluai versenyen.
jan. 11
18:24
FTC: szerdán is meccs, megyei I-es csapatot fogadnak (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros szerdán a megyei I. osztályban érdekelt Bonyhádot fogadja felkészülési mérkőzésen – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 11
18:26
Aranylabda: a legszebb fenekű brazil forró képpel favorizálja Messit (She)
A 2015-ös évben a legszebb fenekű brazil hölgynek választott Suzy Cortez rövidre zárta a Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldó vitát, és azt is egyértelművé tette, ő melyik sztárnak szurkol a zürichi FIFA-Aranylabda-gálán. Véleményét forró fotóval szemléltette az Instagramon.
jan. 11
18:28
Női kosárlabda: Honti Kata hazatér, aláír Sopronba (She)
Az UNIQA Sopron női kosárlabdacsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy saját nevelésű játékosa, Honti Kata légiósévei után visszatér a klubhoz.
jan. 11
18:30
NB II: fél év után visszatér a közönségkedvenc Sopronba (She)
Kétéves szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron Fazakas Gézával. A 26 éves jobbhátvéd Kisvárdáról érkezik a klubhoz, amelyben korábban már három évig futballozott – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 11
18:42
Vízilabda Eb - oroszok győztek a magyarok csoportjában (Infostart)
Az orosz válogatott 17-8-ra győzte a törököt a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság magyar érdekeltségű csoportjának hétfői nyitófordulójában.
jan. 11
18:42
Kézilabda: Nagy László és Szucsánszki Zita az év játékosa (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség megválasztotta a 2015-ös év legjobb kézilabdázóit. A felnőttjátékosok között Szucsánszki Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria) és Nagy László (MVM Veszprém) lett az év játékosa.
jan. 11
18:44
FIFA.gála élőben: kap-e három díjat is Lionel Messi? (Infostart)
Zürichben megkezdődött a 2015-ös teljesítményeket honoráló FIFA-gála. A következő másfél órában kiderül, kik voltak az előző év legjobb játékosai, legjobb edzői, valamint, hogy kit tüntetnek ki a Puskás-díjjal.
jan. 11
18:44
Női kézi: a dán topedző a szezon végén elhagyja a Vardart (She)
A szezon végén távozik posztjáról a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának tanácsadója, Jan Pytlick – jelentette be a klub hivatalos honlapja.
jan. 11
19:00
Felkészülés: Dárdai örült, Szalai végig játszott (She)
Felkészülési mérkőzést játszott a törökországi Belekben Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC és a Szalai Ádámot végig soraiban tudó Hannover. A Hertha Vedad Ibisevic góljával megérdemelten, 1–0-ra győzött a Hannover ellen. Jürgen Röber, a Hertha korábbi sikeredzője a helyszínen tekintette meg a találkozót.
jan. 11
19:02
Aranylabda 2015: 4-4 barcelonai és madridi az álomcsapatban (She)
A zürichi Aranylabda-gálán nyilvánosságra hozták a FIFA FIFPro 2015-ös álomcsapatát. Az év legjobb tizenegyébe a Barcelonából (Daniel Alves, Andrés Iniesta, Lionel Messi, Neymar) és a Real Madridból egyaránt négy (Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Cristiano Ronaldo) játékost került be.
jan. 11
19:18
Aranylabda 2015: a gálától távol maradó L. Enrique az év edzője (She)
A Barcelonával tavaly öt trófeát nyerő Luis Enriquét választották meg az év edzőjének a zürichi FIFA-Aranylabda-gálán. A katalán együttes trénere nem vett részt az eseményen.
jan. 11
19:36
FIFA-gála élőben: kap-e három díjat is Lionel Messi? (Infostart)
Zürichben megkezdődött a 2015-ös teljesítményeket honoráló FIFA-gála. A következő másfél órában kiderül, kik voltak az előző év legjobb játékosai, legjobb edzői, valamint, hogy kit tüntetnek ki a Puskás-díjjal.
jan. 11
19:36
NB II: kölcsönadhatja fiatal védőjét a Balmazújváros (She)
A több játéklehetőség reményében várhatóan kölcsönadja fiatal védőjét, Pataki Zsoltot a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 11
19:38
Kikapott a szerb női csapat a vízilabda Eb-n (Infostart)
A szerb női válogatott egygólos vereséget szenvedett Németországtól a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság B csoportjának hétfői nyitófordulójában.
jan. 11
19:38
Aranylabda 2015: így készült a szelfi, amely történelmet írhat (She)
Minden idők egyik legjobb szelfijeként vonulhat be a labdarúgás történetébe az a fotó, amelyet James Nesbitt, a FIFA-Aranylabda-gála férfi műsorvezetője sütött el a színpadon. Az északír színész mögött a 2015-ös év hat legjobb labdarúgója (a három férfi és a három női jelölt), valamint a másik műsorvezető, Kate Abdo pózolt. Egyelőre csak a fotó készítéséről vannak, minden bizonnyal hamarosan…
jan. 11
19:54
Aranylabda 2015: Liráé a legszebb gólért járó Puskás-díj! (She)
A Goianésia labdarúgója, Wendell Lira nyerte meg a legszebb gólért járó 2015-ös Puskás-díjat.
jan. 11
19:56
Aranylabda 2015: a vb-döntőben triplázó amerikai az év női játékosa (She)
A világbajnok amerikai női válogatott csapatkapitánya, Carli Lloyd kapta meg az év legjobb női játékosának járó díjat a zürichi FIFA-Aranylabda-gálán. A második helyen a vb után visszavonuló Célia Sasic végzett, míg a harmadik a japán Mijama Aja lett.
jan. 11
20:00
Messi nyerte az aranylabdát, Lira a Puskás-díjat (Metropol)
Messi ötödször is aranylabdás, a brazil Wendell Lira nyerte az év legszebb góljáért járó Puskás Ferenc-díjat.
jan. 11
20:12
Ötödször is Lionel Messi a világ legjobb futballistája (Infostart)
Lionel Messi és Carli Lloyd kapta meg a FIFA-gálán a 2015-ös esztendő legjobb játékosának járó díjat. Az edzők között Luis Enriquét és Jill Ellist választottáknak a legjobbnak. A Puskás-díjat egy "ismeretlen" brazil, Wendell Lira érdemelte ki.
jan. 11
20:12
Aranylabda 2015: Lionel Messi ötödször az év legjobbja! (She)
A Barcelona argentin kiválósága, Lionel Messi nyerte meg a 2015-ös Aranylabdát! Az argentin klasszis ötödször hódította el az év legjobbjának járó elismerést. A második helyen a Real Madrid kiválósága, Cristiano Ronaldo végzett, a harmadik Messi csapattársa, a brazil Neymar lett.
jan. 11
20:14
Lionel Messi ötödször aranylabdás (Infostart)
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin válogatott futballistája nyerte el 2015-ös teljesítménye alapján a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat, amelyet a FIFA zürichi gáláján adtak át hétfőn. A legszebb gólért járó Puskás-díj a brazil Wendell Liráé lett.
jan. 11
20:14
Férfi vízi Eb: Magyarország–Görögország élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Görögország ellen kezdi meg szereplését a belgrádi Európa-bajnokságon. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 11
20:16
Lira nyerte a Puskás Ferenc-díjat (Infostart)
A brazil Wendell Lira nyerte az év legszebb góljáért járó, idén hetedszer átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi éves gáláján vehetett át.

Keresés