2016. március 25. péntek

márc. 25
18:24
Magyar–horvát: Szalai és négy játékos – őket emelte ki Cacic (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 18 órától Horvátország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Ante Cacic szövetségi kapitány mellett Domagoj Vida, a Dinamo Kijev védője válaszolt az újságírók kérdésére.
márc. 25
18:42
Tenisz: Babos Tímea legyőzte a világranglista 14. helyezettjét! (She)
Babos Tímea három játszmában, 5:7, 6:2, 7:6-ra legyőzte a világranglista 14. helyén álló Karolína Plískovát a miami kemény pályás tenisztorna második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 32 közé. A magyar hölgy a harmadik körben a japán Oszaka Naomival találkozik.
márc. 25
19:00
Telt ház lesz, kiemelt kockázatú a magyar-horvát meccs (Metropol)
Minden jegy elkelt a szombati mérkőzésre.
márc. 25
19:33
Felkészülés: Zuhanórepülésben a horvátok szorzója (Agroinform)
Hiába a sérültek, egyre nagyobb esélyt látnak a bukmékerek a horvátok sikerére.
márc. 25
20:09
Miami tenisztorna - Babos a 32 között (Infostart)
Babos Tímea szetthátrányból fordítva legyőzte a cseh Karolina Pliskovát és bejutott a 32 közé a miami keménypályás tenisztorna női versenyében.
márc. 25
20:09
Női kézi NB I: a Debrecen Budaörsön rendezett fiesztát (She)
A női kézilabda NB I 21. fordulójában a Debrecen 12 góllal nyert a Budaörs otthonában.
márc. 25
20:11
Kovács Zsófia negyedik lett a tornász-világkupán (Infostart)
Kovács Zsófia ugrásban és felemáskorláton is negyedik lett a tornászok Dohában zajló világkupáján.
márc. 25
20:45
Örökös eltiltást kapott az orosz doppingolók edzője (Infostart)
Örökös eltiltást kapott Viktor Csegin orosz atléta edző, akinek több gyalogló tanítványa fennakadt a doppingvizsgálaton. Az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) bizonyítottnak látta, hogy a tréner tiltott szerekkel segítette sportolóit.
márc. 25
20:45
Felkészülés: Hollandia–Franciaország élőben az NSO-n! (She)
Pénteken többek között holland–francia felkészülési mérkőzéssel folytatódik a labdarúgók válogatott hete, kövesse a rangadót online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 25
20:47
Videó: eltört a lába a Barcelona 50 milliós kiszemeltjének (She)
Súlyos sérülése miatt ebben a szezonban valószínűleg már nem léphet pályára Aymeric Laporte, az Athletic Bilbao labdarúgócsapatának francia korosztályos válogatott középhátvédje.
márc. 25
21:03
Győzni jöttek a horvátok (Infostart)
A horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ante Cacic és a védője, Domagoj Vida is tisztelettel beszélt a magyar csapatról, azonban mindketten kijelentették: győzni szeretnének a szombati, budapesti barátságos mérkőzésen.
márc. 25
21:21
Egyetlen hibája volt Johan Cruyffnak (Infostart)
Johan Cruyff szinte bármire képes volt, csapataira komolyabb hatása volt a labdarúgópályán mint az edzőinek a kispadról - mondta az InfoRádiónak a csütörtökön elhunyt holland legendáról Kottán György, aki 1979-ben Johan Cruyff csapattársa volt Los Angelesben. Kiemelte, hogy a magánéletben nem voltak sztárallűrjei, közvetlennek ismerte meg, egyetlen hibája csak a dohányzás volt.
márc. 25
21:21
Barcelona: Turant is beáldoznák Özilért, a Real keresztbe tehet (She)
Óriási átigazolási pletykát szellőztetett meg a madridi As. A spanyol lap szerint a Barcelona szeretné megszerezni Mesut Özilt az Arsenaltól. Maga a hír, hogy a német esetleg a Barcába mehet, nem új, most azonban három nem akármilyen név vetődött fel az ügy kapcsán.
márc. 25
22:33
Videó: lehet ugyanazért kétszer Puskás-díjat kapni? (She)
Hamit Altintop Puskás-díjat érő gólját és Mracskó Mihály bombáját idézte Szafír Taider, az algériai labdarúgó-válogatott játékosa az Etiópia elleni világbajnoki selejtezőmeccsen Afrikában. A gólpassz a Leicester Cityben játszó Rijad Mahreztől jött.
márc. 25
22:35
NB II: a ZTE szlovén, a Várda szlovák csapattal ikszelt (She)
Négy másodosztályú labdarúgócsapat is pályára lépett pénteken felkészülési mérkőzésen. A ZTE 2–2-es döntetlent ért el a szlovén első osztályban szereplő NK Rudar Velenje ellen, míg a Kisvárda azzal a szlovák élvonalbeli együttessel játszott 1–1-et, amely a téli felkészülési időszakban 3–1-re legyőzte a DVSC-t. A második sorával felálló Gyirmót remizett az Ajkával.
márc. 25
22:51
Felkészülés: ír győzelem Svájc ellen; kellemetlen szlovák iksz (She)
A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében pénteken este több Eb-résztvevő válogatott is pályára lépett. Szlovákia hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott Lettországgal, míg a kontinenstornára egyaránt kvalifikáló két csapat csatáján, Ciaran Clark 2. percben szerzett góljával Írország legyőzte Svájcot.
márc. 25
22:51
Babos a 32 közé küzdötte magát Miamiban (Metropol)
Babos Tímea szetthátrányból fordítva legyőzte a cseh Karolina Pliskovát.
márc. 25
23:09
Férfi kosár Euroliga: egy híján száz pontot szedett be a Real (She)
A férfi kosárlabda Euroliga F jelű középdöntős csoportjának 12. fordulójában a Real Madrid idegenben 99–84-re kikapott az Olympiakosztól, így a legutóbbi négy mérkőzéséből a harmadikat veszítette el. A madridi és a pireuszi csapat mellett a Himki Moszkva, a Barcelona és a Borse Baskets is 6–6-os mérleggel áll, de az öt együttes közül minden bizonnyal csak kettő juthat be a legjobb nyolc közé.…
márc. 25
23:27
Videó: CR majdnem belőtte a büntetőt és a kipattanót is… (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a bolgárok idegenben vezetnek Portugália ellen. Ehhez az is kell, hogy a második félidőben Cristiano Ronaldo kihagyjon egy büntetőt, majd a kipattanót mellé lője…
márc. 25
23:45
Felkészülés: CR büntetőt rontott, bolgár siker Portugáliában (She)
A franciaországi Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatottal azonos csoportban szereplő Portugália hazai pályán 1–0-ra kikapott Bulgáriától a két csapat péntek esti felkészülési mérkőzésén.
márc. 25
23:47
NS: Újra itt van a nagy csapat! – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Keresés