2016. április 2. szombat

ápr. 2
16:09
Videó: dobjon el mindent, és nézze meg Ribéry csodagólját! (She)
A Bayern München Franck Ribéry akrobatikus mozdulattal lőtt góljával megszerezte a vezetést az Eintracht Frankfurt ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójában. Nézze meg a találatot!
ápr. 2
16:21
Bundesliga 2.: Gulácsi nagyot védett, csapata újra az élen (She)
Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig 3–1-re legyőzte a Bochumot a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 28. fordulójának szombati játéknapján, és újra átvette a vezetést a tabellán.
ápr. 2
16:39
NB II: a 21. forduló mérkőzései – élő eredménykövető (She)
A labdarúgó NB II 21. fordulójának szombati játéknapján hét mérkőzést rendeznek, többek között pályára lép az éllovas Gyirmót és az őt üldöző Zalaegerszeg és Mezőkövesd is. Kísérje figyelemmel az eredmények alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével, majd olvassa el a meccsek összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozókról!
ápr. 2
16:41
Női kézi BL: a Győri ETO nagyon simán nyert a Fradi otthonában (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Győri ETO tizenhárom góllal nyert a Ferencváros vendégeként.
ápr. 2
16:43
Videó: a Man. City második gólját napestig néznénk (She)
Az alábbi videós összeállításban a Bournemouth–Manchester City angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
ápr. 2
16:57
F1: Bahreini Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Az F1 vezetői képtelenek voltak megegyezni arról, hogyan korrigálják az Ausztrál Nagydíjon rémesen debütáló időmérő edzést, így Bahreinben is ugyanarra a borzalomra számíthatunk a harmadik szakaszban, ami a melbourne-i kvalifikáció végét beárnyékolta. Az első két etap viszont izgalmasabb lehet, mint két hete. Kövesse velünk az időmérőt!
ápr. 2
16:59
Videó: Falcao így reagált Pato beállításakor (She)
A Chelsea 4–0-ra nyert az Aston Villa otthonában az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójának nyitó mérkőzésén. A londoniak csatára, Loic Rémy megsérült a 23. percben, helyére pedig a télen szerződtetett Alexandre Pato állt be, aki góllal és remek játékkal járult hozzá csapata sikeréhez. A „kékek” kispadján azonban ott volt Falcao is, akinek valószínűleg nem tetszett, hogy Guus…
ápr. 2
17:15
Atlétika: Gyulai Márton bizottsági alelnök lesz az IAAF-ban (She)
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) főtitkára, Gyulai Márton lesz a nemzetközi szövetség (IAAF) ifjúsági ügyekért és közösségi médiáért felelős bizottságának alelnöke.
ápr. 2
17:15
13 góllal nyert a Győr a Ferencváros ellen (Metropol)
A két csapat a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében csapott össze. A visszavágót egy hét múlva rendezik a győri Audi Arénában.
ápr. 2
17:17
Videó: megint botrányosan kezdődött a Charlton meccse (She)
A rendőrségi figyelmeztetés ellenére ismét hallatott magáról a CARD, avagy a Charlton Athletic szurkolói azon csoportja, amely a tulajdonos Roland Duchatelet munkássága ellen tüntet az utóbbi időszakban.
ápr. 2
17:19
Ökölvívás: hagyományteremtő tisztelgés Papp László emléke előtt (She)
A sportág országos szövetségének (MÖSZ) döntése értelmében ezentúl a férfi országos bajnokság döntőinek napja egyben az Ökölvívás napja is lesz.
ápr. 2
17:33
Videó: Griezmann góljánál mit akart a Betis kapusa? (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni meccsén az Atlético Madrid elképestztő kapushiba után növelte az előnyét 2–0-ra. A gólszerző Antoine Griezmann volt, de a találat fő „felelőse” mindenképpen a Betis kapusa, Antonio Adán volt.
ápr. 2
17:35
Teke BL: a címvédőt legyőzve jutott a fináléba a Szeged (She)
Története tizedik Bajnokok Ligája négyes döntőjében hetedszer jutott a fináléba a Szegedi TE férfi tekecsapata, és vasárnap a Bamberg (német)–Podbrezova (szlovák) párharc győztesével játszik, hogy negyedszer hódítsa el a trófeát.
ápr. 2
17:37
Rio 2016: lemondott az olimpia biztonsági főnöke (She)
Lemondott Adilson Moreira, a brazil biztonsági erők parancsnoka, az augusztusi, riói olimpia biztonsági főnöke.
ápr. 2
17:39
Bundesliga: a Bayern győzött, Huszti megsérült Münchenben (She)
A bajnoki címre törő Bayern München hazai pályán 1–0-ra győzött az Eintracht Frankfurt ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójának szombati játéknapján. Huszti Szabolcs, a frankfurtiak magyar középpályása a második félidő elején sérülés miatt cserét kért. Szalai Ádám csapata, a Hannover tovább sodródik a kiesés felé – ezúttal a Hamburgtól kapott ki 3–0-ra hazai…
ápr. 2
17:41
Gyász: elhunyt a Vasas ötszörös bajnoka, aki bent tartotta a Fradit (She)
Nyolcvannégy éves korában elhunyt Sárosi László, 46-szoros magyar válogatott labdarúgó, a Vasas ötszörös magyar bajnok játékosa. Erről a család barátja, Nyári József értesítette a Nemzeti Sportot.
ápr. 2
17:43
Férfi vízi ob I: magabiztosan nyert az újonc Miskolc (She)
Végig vezetve, öt góllal győzött az újonc Miskolc a KSI vendégeként a férfi vízilabda-bajnokság középszakaszának szombati játéknapján a Komjádi uszodában.
ápr. 2
17:51
Drónok Harca: vasárnap debütál az új hazai légi parádé (She)
Ismerik a Red Bull Air Race-t, ugye? Nos, áprilisban indul egy versenysorozat Magyarországon, amely hasonlít a látványos légi parádéhoz, csak éppen olyan lesz, mint annak a kicsinyített mása. Sportrepülők helyett versenydrónok száguldoznak majd a különböző kapuk, zászlók és akadályok között, remek díszletet biztosító helyszíneken.
ápr. 2
17:53
Női kosár NB I: magabiztos BEAC-siker a helyosztón (She)
Az ELTE-BEAC magabiztos győzelmet aratott a Vasas Akadémia felett a női kosárlabda NB I-ben.
ápr. 2
18:09
PL: az Arsenal és a Man. City hengerelt; a Leicesteren a sor (She)
A bajnoki címre hajtó Arsenal, Manchester City páros könnyedén begyűjtötte a három-három pontot az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 2
18:11
F1: pályarekorddal lett Hamiltoné a bahreini pole (She)
Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíj abszolút pályarekordját megdöntve megszerezte a pole pozíciót az idény második versenyére. A Mercedes brit pilótája 77 ezreddel verte meg Nico Rosberget, a második sor pedig az Ausztrál GP-hez hasonlóan a Ferrarié.
ápr. 2
18:13
Kézi BL: „Bocsánatot kérek a világ legjobb drukkereitől” (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén a Győri Audi ETO KC tizenhárom góllal nyert a Ferencváros vendégeként. A találkozó után Elek Gábor és Kovacsics Anikó értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 2
18:15
NB I: Verpecz és Nagy Dominik is kezd a Loki–Fradin (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában győzelme esetén Debrecenben bajnok lehet a Ferencváros. A Loki kapuját ezúttal Verpecz István védi a rangadón, míg a vendégeknél bekerült a kezdőbe Nagy Dominik is.
ápr. 2
18:27
La Liga: ötöt hintett az Atlético, megvan az év potyagólja? (She)
Az Atlético Madrid 5–1-re kiütötte a Betist a La Liga 31. fordulójában.
ápr. 2
18:29
NB I: DVSC-Teva–FTC – élőben az NSO-n! (She)
Ha a Ferencváros legyőzi a Debrecent, már a 28. fordulóban bajnokot lehet avatni, ez esetben behozhatatlan előnybe kerülnek a zöld-fehérek. Sőt, előfordulhat az is, hogy az FTC a három pont megszerzése nélkül is örülhet már ma. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el…
ápr. 2
18:31
NB I: Budapest Honvéd–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Honvéd–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 2
18:33
Rio 2016: a francia klasszis nem indulhat 100 méter gyorson (She)
Florent Manaudou, a világ legjobb sprinterei közé tartozó francia úszó nem állhat rajthoz 100 méter gyorson a riói olimpián, mivel csak harmadik lett az országos bajnokságon.
ápr. 2
18:35
NB I: Paksi FC–MTK – élőben az NSO-n! (She)
Az MTK az egyetlen csapat, amely még – matematikailag – befoghatja a Ferencvárost. Ha a kék-fehérek nem nyernek, akkor a debreceni meccstől független biztosan bajnok az FTC. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 2
18:45
La Liga: ötöt hintett az Atlético, megvan az év potya gólja? (She)
Az Atlético Madrid 5–1-re kiütötte a Betist a La Liga 31. fordulójában.
ápr. 2
18:47
NB I: Puskás Akadémia–Haladás élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 2
18:49
NB I: Békéscsaba–DVTK élőben az NSO-n! (She)
Békéscsaba–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 2
18:51
Venezuela: világhírű kapitányra nem volt pénz, övé lett a kispad (She)
Noel Sanvicente helyett Rafael Dudamel irányítja szövetségi kapitányként a venezuelai labdarúgó-válogatottat.
ápr. 2
19:03
WTCC: egy kizárás után Michelisz előrébb és hátrébb is került (She)
Az autó fenéklemezének szabálytalan magassága miatt kizárták a túraautó-vb első időmérőjéről a szombat délután a hatodik helyen végző volvós Thed Björköt, így módosul Michelisz Norbert rajthelye. A gyári Honda magyar pilótája az első futamot az ötödik, a másodikat a hatodik helyről kezdi.
ápr. 2
19:03
Hamilton rajtolhat az élről Bahreinben (Metropol)
A 31 éves Hamiltonnak ez pályafutása 52. pole pozíciója.
ápr. 2
19:05
Ligue 1: Ibrahimovic elképesztő formában szórja a gólokat (She)
Zlatan Ibrahimovic három góllal járult hozzá ahhoz, hogy a Paris Saint-Germain hazai pályán 4–1-re legyőzze a Nice-t a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 2
19:20
Videó: döbbenten figyelte, amint a nemi szervét fogdossák (She)
Érdekes eset történt az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában rendezett Norwich City–Newcastle United (3–2) mérkőzésen. Az egyik hazai szögletnél Steven Naismith szó szerint fogdosta a vendégek holland védőjének, Daryl Janmaatnak a nemi szervét.
ápr. 2
19:22
FTC: a hívek már elkönyvelték a bajnoki címet – videó (She)
A Debrecen–FTC NB I-es bajnoki mérkőzés előtt a szurkolókat kérdeztük. A zöld-fehér szurkolók némelyikének már kész terve van a bajnoki cím megünneplésére…
ápr. 2
19:24
NB III: nyert a Szpari és a Cegléd, újra botlott az ETO (She)
A Keleti csoport bajnoki címéért versenyt futó Nyíregyháza és Cegléd egyaránt győzött a labdarúgó NB III 25. fordulójának szombati játéknapján. Ugyancsak három ponttal gazdagodott a Középcsoportot utcahosszal vezető Kozármisleny, eközben Nyugaton az ETO nem bírt a III. Kerületi TVE-vel (2–2), és lépéshátrányba került a Mosonmagyaróvár, Dorog kettős mögött.
ápr. 2
19:26
Vitorlázás: Berecz nyerte meg a finn dingisek éremfutamát (She)
Berecz Zsombor nyerte meg az éremfutamot finn dingiben a vitorlázók utolsó európai kvalifikációs versenyén, Palma de Mallorcán.
ápr. 2
19:28
Női kézi BL: a 16. percben tíz volt közte a Vardar–Larvikon (She)
Ugyan előzetesen az egyik legkiélezettebbnek ígérkezett a Vardar Szkopje és a Larvik párharca a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, gyakorlatilag a visszavágóra lefutottá vált, miután az első meccsen a macedón bajnok 34–20-ra kiütötte ellenfelét.
ápr. 2
19:36
Videó: hátborzongató – így szólt a „Nélküled” a DAC–Slovan előtt! (She)
Több száz magyarországi szurkoló is elutazott a szlovák labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának rangadójára, a DAC–Slovan Bratislava mérkőzésre. A szokásokhoz híven a találkozó előtt a közönség együtt énekelte a Nélküled című számot.
ápr. 2
19:54
Öttusa-vk: Demeter Bence 14. lett Rómában (She)
Demeter Bence a 14., Málits István pedig a 30. helyen végzett az öttusázók idei harmadik világkupaversenyén, Rómában.
ápr. 2
19:56
Ökölvívás: megvan az olimpiai selejtező viadalra utazó csapat (She)
A Magyar Ökölvívó-szövetség (MÖSZ) elnöksége szombaton véglegesítette a samsuni európai olimpiai kvalifikációs tornára utazó csapat összeállítását.
ápr. 2
19:58
El Clásico: MSN vs. BBC – megvannak a kezdők! (She)
A két vezetőedző kijelölte a kezdőcsapatát a 20.30-kor kezdődő Barcelona–Real Madrid mérkőzésre.
ápr. 2
20:00
F1: buta hibája miatt veszélyben volt Hamilton pole-ja (She)
Veszélybe került Lewis Hamilton Bahreini Nagydíjon megszerzett pole pozíciója, a sportfelügyelő testület ugyanis beidézte, mert az időmérő edzés végén tolatott a bokszutcában – ami tilos. Az angol pilóta végül figyelmeztetéssel megúszta az esetet.
ápr. 2
20:06
El Clásico: Újra nyílt a bajnokság, a Real Madrid nyerte a derbit (Agroinform)
Pocsék első félidőt követően a Real Madrid magasabb fokozatba kapcsolt és idegenben tudta megverni a Barcát.
ápr. 2
20:12
La Liga: döbbenetes öngóllal kapott ki a Valencia (She)
A német válogatott Shkodran Mustafi öngóljával a Las Palmas 2–1-re megnyerte a Valencia elleni csatát a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén.
ápr. 2
20:14
Férfi kézi NB I: a Szeged kilenc góllal nyert Nagyatádon (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata kilenc góllal nyert a Csurgói KK vendégeként Nagyatádon az NB I rájátszásában. A vendégeknél a jobbszárny vitte a prímet: a szélső Rajko Prodanovics és az átlövő Ancsin Gábor 7-7 akciógóllal zárt.
ápr. 2
20:16
Röplabda: CEV-kupa-győztes lett a magyar játékos (She)
Szombaton rendezték meg a röplabdázók második számú európai klubkupája, a CEV-kupa fináléinak a visszavágóit. A férfiaknál a német BR Volleys győzött, amelynek soraiban játszik a magyar válogatott ütője, Baróti Árpád is.
ápr. 2
20:30
Férfi kosár NB I: a Paks üzent az Olajnak, ZTE-siker a rangadón (She)
A férfi kosárlabda NB I középszakaszának 3. fordulójában a Körmend az ősi rivális ZTE-t fogadta – ennek megfelelő izgalmakat és végül vendégsikert hozott a találkozó. A másik felsőházi mérkőzésen az Atomerőmű meglepően simán nyert a Szolnok ellen. Győzött a Kecskemét, a Falco és a Jászberény is.

Keresés