2016. április 26. kedd

ápr. 26
16:34
Real Madrid: Cristiano Ronaldo megegyezett a PSG-vel, de... (She)
Cristiano Ronaldo megegyezett arról, hogy csatlakozik egy új csapathoz, ha a Real Madrid úgy dönt, eladja őt – adta hírül a Mundo Deportivo.
ápr. 26
16:48
PL: rekordösszeget buknak a fogadóirodák a Leicesteren (She)
Fennállásuk legnagyobb veszteségét könyvelhetik majd el a fogadóirodák az angol labdarúgó bajnoksággal összefüggésben, ha a listavezető Leicester City a hétvégén megnyeri története első élvonalbeli bajnoki címét.
ápr. 26
16:50
PAFC: „Ebbe még a szövetségi kapitány sem avatkozhat bele” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia közleményt adott ki, reagálva Bernd Storck szövetségi kapitány nyilatkozatára.
ápr. 26
17:12
Kiütéses győzelem az albánok ellen (Metropol)
A magyar női labdarúgó-válogatott 6-0-ra legyőzte az albánokat kedden a Gyirmóton rendezett barátságos mérkőzésen.
ápr. 26
17:24
F1: új motorkoncepcióval jelentkezik 2017-re a Honda (She)
A Formula–1-ben szereplő Honda teljesen új motorkoncepción dolgozik, amelyet a 2017-es idényben használhatnak a McLaren istálló pilótái.
ápr. 26
17:30
Kikaptak a negyeddöntőben a női tőrözők (Metropol)
A magyar csapat a riói vívó csapat-világbajnokságon az oroszoktól szenvedett vereséget, így a folytatásban az 5-8. hely valamelyikén végezhet.
ápr. 26
17:42
Férfi kézi BL: veszprémi és szegedi jelöltek az álomcsapatba (She)
Öt veszprémi és két szegedi játékos kerülhet be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015–2016-os szezonjának All-Star-csapatába.
ápr. 26
18:00
Rg: visszavonul a magyar rekorder Vass Dóra (She)
A riói előolimpiai kvalifikációs verseny után bejelentette visszavonulását Vass Dóra. A 38-szoros felnőtt egyéni magyar bajnok ritmikus gimnasztikázó 22. lett az ötkarikás tesztversenyen (a kvótaszerzéshez az első kilencbe kellett volna kerülni), így nem jutott ki a nyári olimpiára.
ápr. 26
18:33
Férfi kézi: Pastort eltiltották, és fizetnie is kell a lökésért (She)
Juan Carlos Pastort, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzőjét egy mérkőzésre szóló eltiltással és pénzbüntetéssel sújtották a Magyar Kupa-döntőn tanúsított sportszerűtlen magatartása miatt.
ápr. 26
18:35
Női röplabda NB I: veretlenül lett bajnok a Békéscsaba (She)
Másodszor is megvédte bajnoki címét a Linamar-BRSE, miután a döntő harmadik mérkőzésén is – ezúttal három játszmában – legyőzte a Vasas Óbudát. A kék-fehérek nem akadtak legyőzőre ebben az idényben sem a bajnokságban, sem pedig a Magyar Kupában.
ápr. 26
18:51
Németország: elhatárolják magukat az Orban-gyalázástól (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Kaiserslautern közleményt adott ki, melyben a klub elhatárolja magát szurkolói Willi Orbannal kapcsolatos gyalázkodásaitól.
ápr. 26
18:53
Tottenham: nem elég a botlás, még az év fiatalját is eltilthatják (She)
Szertefoszlani látszanak a Tottenham Hotspur bajnoki reményei az angol élvonalbeli labdarúgóligában – a Spurs hétfőn 1–1-et játszott hazai pályán a West Bromwich Albionnal, hátránya a listavezető Leicester Cityvel szemben hét pont három fordulóval a zárás előtt. Az FA ráadásul eltilthatja az év fiatal játékosát, Dele Allit is.
ápr. 26
19:09
Videó: sosem találja ki, ki fogadott a Leicesterre (She)
Tom Hanks, kétszeres Oscar-díjas amerikai színész is beugrott a Leicester City labdarúgócsapatának „divatszurkolói” közé, bár állítja, ő már a szezon előtt is bízott a csapatban, sőt, fogadott is a „rókákra”…
ápr. 26
19:27
NBA: Steve Kerr lett az idény edzője; 1992 óta nem volt ilyen (She)
A Golden State Warriorst irányító Steve Kerrt választották a szezon legjobb edzőjének az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).
ápr. 26
19:45
BL: Cristiano Ronaldo nem játszik Manchesterben (She)
Cristiano Ronaldo nem épült fel combizomsérüléséből, ezért nem játszhat a Real Madrid labdarúgócsapatában a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén. A 20.45 órakor kezdődő találkozót (tv: M4 Sport, Sport1) a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
ápr. 26
20:03
Irány Franciaország: Böde 2040-ben kinn lenne az Eb-n, de nem akárhogy (She)
Az Irány Franciaország! kilencedik adásában Böde Dániel reményt keltő hírekkel szolgált Cristiano Ronaldónak az Európa-bajnokságra. Bár ki tudja. Priskin Tamás feltűnő dolgokról beszélt a válogatott legutóbbi meccsei kapcsán.
ápr. 26
20:54
Férfi kosár Euroliga: 23–5 a 4. negyedben, kiesett a Barca (She)
A Lokomotiv Kubany jutott be utolsóként a férfi kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe. A krasznodari csapat 81–67-re nyert otthon a Barcelona elleni negyeddöntős párharcának ötödik, mindent eldöntő mérkőzésén.
ápr. 26
21:12
Videó: a Man. City szurkolói nagyon erősen kezdtek (She)
Bámulatos élőképet mutatott be a Manchester City szurkolótábora a Real Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-meccs előtt.
ápr. 26
21:14
Tenisz: hol van már a múlt heti hó… Eső jött helyette (She)
Eső miatt mindössze két egyéni mérkőzést tudtak lejátszani a müncheni salakpályás teniszversenyen kedden.
ápr. 26
22:06
BL: CR arcai; így nézte a sérült Ronaldo a Man. City–Realt – fotók! (She)
Cristiano Ronaldo egészségi állapotát nem találták megfelelőnek a Manchester City–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő előtt, így a combsérüléssel küszködő portugál világklasszis csak nézhette társait az Etihad Stadionban. CR arcai – galéria!
ápr. 26
22:08
Férfi vízi ob I: a Vasas került közelebb a 7. helyhez (She)
A Vasas 8–7-re győzött a Honvéd vendégeként a férfi vízilabda ob I 7. helyéért zajló párharc első mérkőzésén.
ápr. 26
22:24
Csapat vívó-vb: a hatodik helyen végeztek a női tőrözők (She)
A hatodik helyen fejezték be szereplésüket a magyar női tőrözők a vívó csapat-világbajnokságon, Rio de Janeiróban.
ápr. 26
22:26
Jégkorong-vb: szlovén vereség, Dél-Korea feljutó helyen (She)
A házigazda lengyel jégkorong-válogatott két vereség után életjelet adott magáról a Katowicében zajló divízió 1/A vb-n, miután három góllal legyűrte az eddig magabiztosan lépkedő Szlovéniát. Utóbbi botlását kihasználva Dél-Korea áll jelenleg feljutó helyen – amennyiben az eddigieknek megfelelően két feljutó lesz idén is, mert ez az elit vb ismeretében változhat –, hiszen az ázsiai…
ápr. 26
22:28
BL: Zidane nem fogja vissza magát, megint a nadrágja bánta (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatát irányító Zinédine Zidane a jelek szerint még nem szokta meg, hogy elegáns öltözékben nem tanácsos hirtelen, széles mozdulatokat tennie. A Manchester City elleni BL-mérkőzésükön ismét „elhasznált” egy nadrágot.
ápr. 26
22:30
Női sakk ob: Havanecz a második partiját is megnyerte (She)
Havanecz Bianka a nyolcfős mezőnyben egyedüliként a hétfői után a keddi, második partiját is megnyerte a női sakkbajnokságon.
ápr. 26
22:42
BL: Pepe ziccerben Hartba bombázta a labdát – videó (She)
Az alábbi videós összeállításban a Manchester City–Real Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első meccsének legfontosabb jeleneteit nézhetik meg!
ápr. 26
22:44
BL: nem született gól a City és a Real Madrid első összecsapásán (She)
Nem született egyetlen gól sem a Manchester City–Real Madrid elődöntő első mérkőzésén a labdarúgó Bajnokok Ligájában, így a döntés a visszavágóra maradt.
ápr. 26
23:00
BL: nem született gól a City és a Real első összecsapásán (She)
Nem született egyetlen gól sem a Manchester City–Real Madrid elődöntő első mérkőzésén a labdarúgó Bajnokok Ligájában, így a döntés a visszavágóra maradt.
ápr. 26
23:09
Gól nélküli döntetlen Manchesterben (Metropol)
Nem bírt egymással a Manchester City és a Real Madrid.
ápr. 26
23:33
BL: Amikor nálunk volt a labda, akkor kezdődtek a gondok – Pellegrini (She)
Nem született gól Manchesterben a City és a Real Madrid első összecsapásán, így a labdarúgó Bajnokok Ligája jövő szerdai visszavágóját 0–0-ról várhatja az angol, illetve a spanyol együttes. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
ápr. 26
23:35
Szerdai sportműsor: Atlético Madrid–Bayern München, FTC–DVSC (She)
Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében Atlético Madrid–Bayern München mérkőzést rendeznek. A női kézilabda NB I-ben a Ferencváros és a Debrecen szintén a döntőért csap össze, míg a férfi BL-ben a Kielce és a Flensburg arról dönt, hogy melyik csapat jut be elsőként a final fourba. Babos Tímea a brit Laura Robsonnal találkozik a rabati teniszverseny nyolcaddöntőjében. Íme, a mai…
ápr. 26
23:51
Sznúker-vb: alaposan elpáholták a kétszeres bajnokot (She)
Már az első napon fény derült az első elődöntős kilétére a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A kínai Ting Csün-huj tőle régen látott nagyszerű játékkal ütötte ki a kétszeres világbajnok Mark Williamst.

Keresés