2016. április 27. szerda

ápr. 27
17:35
Női kézi: újabb francia válogatott igazolt Bukarestbe (She)
A balátlövő Gnonsiane Niombla után újabb francia válogatott játékossal erősítette meg következő idénybeli keretét a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata: a jobbátlövő Camille Ayglon is a bukarestieknél folytatja pályafutását.
ápr. 27
17:51
Rio 2016: Zika-biztos olimpiai uniformisban a dél-koreaiak (She)
Nem veszik félvállról a dél-koreai olimpiai csapatnál az egészségügyi óvintézkedéseket: a teljes ötkarikás küldöttség „Zika-biztos” egyenruhát kapott, amelyet ma mutattak be.
ápr. 27
18:09
Férfi vízi BL: ismét lehet bérletet venni a hatos döntőre (She)
Kisebb átmeneti szünet után – amelyet a jogtulajdonos LEN szabályai szerint kellett beiktatni – újra lehet bérletet venni a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőre – olvasható a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos oldalán, a waterpolo.hu-n.
ápr. 27
18:45
Vívás: Szilágyiék döntősök a riói csapat-vb-n! (She)
Második szerdai összecsapását is megnyerte a magyar férfi kardválogatott, ezzel bejutott a döntőbe a vívók csapat-világbajnokságán, Rio de Janeiróban.
ápr. 27
19:27
Babos könnyed győzelemmel a nyolc között (Metropol)
A negyeddöntőben a francia Pauline Parmentier-vel találkozik, akivel eddig egyszer játszott, és akkor nyert.
ápr. 27
19:39
Videó: félbeszakadt a meccs, mégis mindenki nevetett (She)
Rövid időre meg kellett szakítani a Tachira–Pumas mérkőzést a Libertadores-kupában. A bonyodalmat egy pályára rohanó kutya okozta, aki láthatóan jól érezte magát a játékosok között, talán csak a labdát hiányolta. A sportbarát ebet végül az egyik játékos a karjában vitte le a pályáról – egyelőre nem érkezett hír, hogy bármelyik csapat szerződtette volna. A mérkőzést a Tachira nyerte meg 1–0-ra.
ápr. 27
19:41
Női kézi NB I: a Fradi majdnem leadta nagy előnyét a Loki ellen (She)
A női kézilabda NB I elődöntőjének első mérkőzésén a Ferencváros a második félidőben ugyan visszaengedte a DVSC-t, de végül hétgólos előnyt (31–24) szerzett a visszavágóra.
ápr. 27
19:57
FTC: NB III-as csapattal jelentettek be együttműködést (She)
Az FTC és a Dabas SE együttműködési megállapodást kötött egymással – olvasható a Ferencvárosi Torna Club hivatalos oldalán, a fradi.hu-n.
ápr. 27
19:59
BL: négy spanyol a Bayern kezdőjében, Müller és Ribéry csere (She)
Thiago Alcántara, Javi Martínez, Xabi Alonso és Juan Bernat személyében négy spanyol játékos is kezd a Bayern München labdarúgócsapatában az Atlético Madrid elleni BL-elődöntő első mérkőzésén, Thomas Müller és Franck Ribéry viszont csak a kispadon kapott helyet a vendégeknél.
ápr. 27
20:33
Férfi kosár NB I: az Alba a 2., Körmend–ZTE lesz a playoffban (She)
Hazai győzelmek születtek a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján: a Szolnoki Olaj 77–72-re győzte le a ZTE-t, míg az Alba Fehérvár 88–78-ra a Körmendet. A középházban a PVSK a Kecskemétet, a Sopron pedig a Kaposvárt múlta felül, a pécsieknek ez a playofftagságot jelentette. A rájátszásban Szolnok–PVSK, Alba Fehérvár–Kaposvár, Atomerőmű–Sopron és Körmend–ZTE párharcok következnek, az elöl…
ápr. 27
20:35
Férfi kézi BL: egy gól és vitatott döntések sora – a Kielce megy Kölnbe (She)
A Vive Tauron Kielce hazai pályán egy góllal legyőzte a meccs végén a továbbjutásért támadó Flensburgot, így elsőként bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe.
ápr. 27
20:36
A Kielce már a Final Fourban (Metropol)
Elsőként a Kielce jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe. A Flensburgot ejtették.
ápr. 27
20:37
Női kosár NB I: a PINKK elvitte a bronzérmet Miskolcról (She)
A PINKK-Pécsi 424 lett a bronzérmes a női kosárlabda NB I-ben, mivel 67–59 nyert a DVTK otthonában a harmadik helyért vívott párharc harmadik, mindent eldöntő mérkőzésén.
ápr. 27
20:39
Férfi vízi: az olimpiai bajnok nyáron távozik Debrecenből (She)
A szezon végén távozik posztjáról Varga Tamás, a férfi vízilabda ob I-ben szereplő Debrecen vezetőedzője.
ápr. 27
20:51
BL: At. Madrid–Bayern München elődöntő élőben az NSO-n! (She)
Szerda este az Atlético Madrid–Bayern München összecsapással folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntője, kövesse a rangadót online, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 27
20:53
Ligue 1: Lille-ben lassan lemondhatnak a BL-szereplésről (She)
A Lille labdarúgócsapata hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott az Angersszel a francia élvonal (Ligue 1) 35. fordulójában.
ápr. 27
20:55
Rio 2016: hat számjegyű bírság vár az autósokra, ha… (She)
Az olimpiai sávot jogosulatlanul használó autósok 425 dolláros (117 ezer forint) bírságra számíthatnak Rio de Janeiróban az augusztusi ötkarikás játékok időszakában.
ápr. 27
21:09
Videó: Saúl hatalmas szólógóljával nyert az Atlético (She)
Saúl Níguez góljával 1–0-ra legyőzte az Atlético Madrid a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén. Alábbi cikkünkben a találkozó gólját nézheti meg!
ápr. 27
22:03
PL: a Leicester bajnoki címére fogadott, még sincs nála nagyobb vesztes (She)
„A sporttörténelem legrosszabb cash outja.” Csak így ír az angol sajtó arról a sportfogadóról, aki a 2015–2016-os szezon kezdete előtt a Leicester City bajnoki címére fogadott a Premier Leauge-ben, de nem sokkal később elkövetett egy hatalmas hibát.
ápr. 27
22:18
Jégkorong-vb: Szlovénia az élre állt, Japánnak nincs pontja (She)
A szlovén jégkorong-válogatott 5–1-re legyőzte Dél-Koreát a Katowicében zajló divízió 1/A vb-n, ezzel az utolsó forduló előtt az élre állt. A szebb napokat látott japánok a negyedik mérkőzésüket is elvesztették.
ápr. 27
22:20
Videó: gerelyként hajította a szögletzászlót a drukkerek közé (She)
A svéd labdarúgó-bajnokságban szereplő IFK Göteborg és a Malmö FF egymás elleni mérkőzésén az utóbbi csapat egyik cserejátékosa, Tobias Sana szögletzászlót hajított a nézőtérre, miután onnan majdnem eltalálták egy pirotechnikai eszközzel.
ápr. 27
22:22
Vívás: vereség az oroszoktól, ezüstérmesek kardozóink (She)
A magyar férfi kardcsapat 45:38-ra kikapott Oroszországtól a döntőben, így ezüstérmet nyert a vívók csapatvilágbajnokságán Rio de Janeiróban.
ápr. 27
22:36
Vívás: vereség az oroszoktól, ezüstérmesek férfi kardozóink (She)
A magyar férfi kardcsapat 45:38-ra kikapott Oroszországtól a döntőben, így ezüstérmet nyert a vívók csapat-világbajnokságán Rio de Janeiróban.
ápr. 27
23:30
BL: Tettük, amit tudunk, szenvedve nyertünk – F. Torres (She)
Az Atlético Madrid Saúl Níguez szép találatával legyőzte odahaza a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
ápr. 27
23:32
Juve: Pogbán kifogott a pezsgő, a földön kötött ki – videó (She)
A Roma Napoli elleni győzelmével eldőlt, hogy a Juventus nyerte meg az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 2015–2016-os szezonját. Miután a torinóiak megtudták a jó hírt, hatalmas ünneplésbe kezdtek. Paul Pogbán azonban kifogott az ünnepi ital.
ápr. 27
23:34
NS: bentmaradási abc és némi szégyenérzet – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
ápr. 27
23:36
Ezüstérmes a férfi kardválogatott (Metropol)
Ezüstérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Iliász Nikolász, Decsi Tamás összeállítású kardválogatott szerdán a vívó csapat-világbajnokságon.
ápr. 27
23:38
Egygólos meccsen szerzett előnyt az Atlético Madrid (Metropol)
A visszavágót május 3-án rendezik a müncheni Allianz Arénában.

Keresés