2016. április 29. péntek

ápr. 29
20:17
Férfi kézi NB I: a sereghajtó otthonában nyert a Mezőkövesd (She)
A férfi kézilabda NB I rájátszásában a sereghajtó Cegléd hazai pályán kapott ki 29–27-re a Mezőkövesdtől, míg a PLER három góllal legyőzte az Egert.
ápr. 29
20:19
NB II: nem bírt egymással a Sopron és a Szolnok (She)
A Sopron hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Szolnokkal labdarúgó NB II 25. fordulójának nyitó mérkõzésén.  A hazai együttes négy mérkõzés óta nyeretlen, a vendégcsapat három forduló óta nem kapott ki.
ápr. 29
20:51
Bundesliga 2.: feljutott a Freiburg, Gulácsiék botlottak (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 32. fordulójában a Freiburg idegenben 2–1-re legyőzte a Paderbornt, ezzel eldőlt, hogy biztosan az első két hely valamelyikén végez, így egy szezon szünet után visszatér az első osztályba.
ápr. 29
21:09
Férfi vízi ob I: szoros meccsen nyert a Vasas a helyosztón (She)
A Vasas vízilabdacsapata 11–10-re legyőzte a Honvédot a férfi vízilabda ob I 7. helyéért rendezett párharc második mérkőzésén.
ápr. 29
21:27
Juve: megfelelt a gaboni, végleg megvették – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy végleg megvásárolta a 22 esztendős Mario Leminát a Marseille-től.
ápr. 29
21:27
Vettel öthelyes büntetést kapott (Metropol)
Vettelt váltócsere miatt öt hellyel hátrébb sorolják az időmérőn elért eredményéhez képest a vasárnapi Orosz Nagydíj rajtrácsán.
ápr. 29
21:29
Jégkorong: majdnem bravúr, egygólos vereség a kazahoktól (She)
Az oroszországi elit vb-re készülő magyar jégkorong-válogatott negyedik felkészülési mérkőzésén remek teljesítménnyel egygólos vereséget szenvedett Kazahsztántól a Tüskecsarnokban. A mieink az 51. percig vezettek és teljesen egyenrangú partnernek bizonyultak, a hajrában azonban elfáradtak.
ápr. 29
21:31
Real Madrid: Cristiano Ronaldo Barcelonából kér segítséget (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid labdarúgója Barcelonából kér orvosi segítséget – írja a sport.es.
ápr. 29
22:03
Női sakkbajnokság: Gara Anita növelte előnyét (She)
Gara Anita növelte előnyét a női sakkbajnokság ötödik fordulójában.
ápr. 29
22:36
La Liga: nagy lépést tett a bentmaradás felé a Gijón (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában kétgólos hazai siker született a Sporting Gijón–Eibar mérkőzésen.
ápr. 29
22:38
Serie B: törtélemi pontszerzés, először az élvonalban a Crotone (She)
Fennállása során először szerepelhet az olasz élvonalban (Serie A) a Crotone, miután 1–1-es döntetlent játszott a Modena vendégeként a Serie B 39. fordulójában. A csapat így a hátralévő mérkőzéseitől függetlenül az első két hely valamelyikén végez, amely automatikus feljutást ér.
ápr. 29
22:40
Ligue 1: Ibra bombagólt lőtt, néggyel nyert a PSG – videó (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) nem kímélte a Rennes csapatát a PSG, amely négy góllal győzte le a tabella 7. helyén álló együttesét. A találkozón Zlatan Ibrahimovic duplázott, aki a második találatából nem spórolta ki az erőt.
ápr. 29
22:42
Bundesliga: az Augsburg ikszelt a Kölnnel (She)
Az Augsburg hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Kölnnel a Bundesliga 32. fordulójának nyitó mérkőzésén.
ápr. 29
22:54
NB II: 3 mérkőzés időpontja változik a tévéközvetítés miatt (She)
Az MLSZ versenybizottságának határozata értelmében több NB II-es labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontja is megváltozott a televíziós közvetítés miatt. Három másodosztályú találkozót is közvetítésre jelöltek ki, ami miatt a kezdési időpont is módosult.
ápr. 29
22:56
Eurofutball: a hajrában bukta el a kupadöntőt a Slovan (She)
A Szlovák Kupa 2015–2016-os kiírásának döntőjében a Trencín 1–0-s hátrányból 3–1-re nyert a Priskin Tamást nélkülöző Slovan Bratislava ellen, így megvédte a címét. Törökországban a sérült Dzsudzsák Balázs csapata, a Bursaspor 1–1-es döntetlent játszott a Galatasarayjal, míg Portugáliában a Benfica újabb lépést tett a bajnoki cím felé.
ápr. 29
23:30
NS Hosszabbítás: Jó mindennap így ébredni – Temesvári (She)
Szombaton ismét nyolcoldalas Hosszabbítás melléklettel jelenik meg a Nemzeti Sport.
ápr. 29
23:32
MU: holland tehetség érkezik, az „új Fellaini” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United sajtóinformációk szerint szerződtette a tizenhat éves holland támadó középpályást, Tahith Chongot.
ápr. 29
23:48
Sznúker-vb: Fu egyenlített; McManus és Ting rekordja (She)
A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon a Marco Fu–Mark Selby elődöntő második szakaszát az elsővel ellentétben a hongkongi nyerte meg 5–3-re, így összesítésben kiegyenlített. A másik elődöntőben két szakaszt is rendeztek, előbb Alan McManus nyert 5–3-ra, majd Ting Csün-huj, így összesítésben 14–10-re a kínai vezet a záró felvonás előtt.
ápr. 29
23:50
NS: az ítélet napja; a vastréner tizenöt parancsa – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés