2016. április 9. szombat

ápr. 9
19:08
Edzősors: Mourinho nyáron elárulja, hol folytatja tovább (She)
Érdekes interjút készítettek José Mourinhóval az O Jogo munkatársai. A portugál tréner megerősítette, hogy visszatér a nyáron, de azt még nem tudja megmondani, hogy hol lesz ismét edző.
ápr. 9
19:10
Ligue 1: csikócsapattal nyert a PSG, de veszteség is érte (She)
A Paris Saint-Germain 2–0-ra győzött a Guingamp vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 33. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 9
19:21
Bundesliga: az 1–2 után repülhet a Werder edzője (She)
Mint arról beszámoltunk, a német labdarúgó Bundesliga 29. fordulójában a Bremen hazai pályán szenvedett 2–1-es vereséget az Augsburgtól. A Werder magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László kilencpercnyi játéklehetőséget kapott. A kulcsfontosságú kiesési helyosztó elvesztése után az edzőváltás is elképzelhető a brémaiaknál.
ápr. 9
19:23
Röplabda: a nőknél a Vasas a döntőben, jöhet a címvédő (She)
A Vasas 3:0-ra legyőzte az Újpestet a női röplabda NB I elődöntőjének ötödik mérkőzésén szombaton, így bejutott a döntőbe.
ápr. 9
19:33
Bő fél óra alatt rúgott négy gólt a Real Madrid (Metropol)
A Real Madrid az első félidőben szerzett négy góllal kiütötte a vendég Eibart.
ápr. 9
19:57
Videó: megtérdelte saját védőjét a PSG kapusa (She)
Szerencsétlenül jött ki a lépés Kevin Trappnak és Layvin Kurzawának a Guingamp–PSG francia élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek kapusa saját védőjével és Marcus Cocóval ütközött össze, aminek következtében megtérdelte csapattársát, s közben ő sérült neg jobban. Laurent Blanc, a párizsiak vezetőedzője a félidőben lecserélte Trappot.
ápr. 9
19:59
NB I: a Videoton nem bírt Felcsúton a Vasassal (She)
Mohamed Remili duplájával hamar kétgólos előnybe került a Vasas a Videoton vendégeként, de a fehérváriak a fordulás után egyenlíteni tudtak a labdarúgó NB 27. fordulójában rendezett bajnokin.
ápr. 9
20:15
NB I: egy góllal győzött a Haladás a Békéscsaba ellen (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a Haladás ideiglenes otthonában, Sopronban David Williams góljával 1–0-ra legyőzte a kiesés elől menekülő Békéscsabát.
ápr. 9
20:17
Férfi kosár NB I: idegenben nyert a Szolnok és a Fehérvár (She)
A címvédő Szolnok szoros mérkőzésen legyőzte a vendéglátó Zalaegerszeget, míg a Fehérvár a Körmend otthonában nyert a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján, a középszakasz felsőházi mérkőzésein.
ápr. 9
20:19
NB I: Kabát mentett pontot az Újpestnek a PAFC ellen (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában az Újpest odahaza 2–2-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával. A felcsútiak kétszer is vezettek, de nem tudták megtartani az előnyüket, Kabát Péter a 92. percben egyenlített.
ápr. 9
20:21
NB I: a DVTK ellen szakadt meg az MTK újvárosi mágiája (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában az MTK gól nélküli döntetlent játszott a DVTK-val. Érdekesség, hogy az MTK-nak ez volt az első dunaújvárosi mérkőzése, amelyet nem nyert meg, a korábbi hármon begyűjtötte a három pontot.
ápr. 9
20:23
Serie A: a svájci ismét betalált kedvenc ellenfelének (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának szombati mérkőzésnapján a Genoa és a Chievo is 1–0-ra nyert, előbbi a Sassuolo, utóbbi a Carpi ellen. A genovaiak győztes gólját a svájci Blerim Dzemaili szerezte, aki harmadszor kezdett az olasz élvonalban a Sassuolo ellen, és harmadik alkalommal is gólt szerzett ellene.
ápr. 9
20:25
Lengyelország: Mervó lecsapott, megvan az első wroclawi gólja – videó (She)
Harmadik meccsén megszerezte első gólját a Slask Wroclawban és a lengyel labdarúgó-bajnokságban Mervó Bence. A 21 éves csatár csapata az alapszakasz utolsó fordulójában 2–1-re győzte le a Cracoviát hazai pályán.
ápr. 9
20:33
Férfi vízi ol. sel.: fölényes sikerrel döntős a magyar csapat (She)
Az olaszországi Triesztben zajló olimpiai kvalifikációs torna elődöntőjében a magyar csapat 15–9-re legyőzte a francia válogatottat. A mieink ellenfele a fináléban a Spanyolország–Olaszország meccs győztese lesz.
ápr. 9
20:35
La Liga: győzött az Atlético, él a Griezmann-gólsorozat (She)
Csak néhány óráig állt a második helyen a Real Madrid: a városi rivális Atlético Madrid 3–1-re győzött az Espanyol vendégeként szombat kora este, így visszaszerezte a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) tabellájának második pozícióját.
ápr. 9
20:37
PL: fordított a Manchester City, de Agüero megsérült (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójában a Manchester City otthon 2–1-re legyőzte a West Bromwich Albiont, de az öröme nem lehet felhőtlen, mivel Sergio Agüerót le kellett cserélni  sérülés miatt.
ápr. 9
20:45
A magyar válogatottra az olaszok várnak a döntőben (Metropol)
A válogatott a szombati elődöntős összecsapáson hat góllal legyőzte a franciák legjobbjait.
ápr. 9
20:47
Nem bírt egymással az MTK és a Diósgyőr (Metropol)
Kétgólos hátrányból egyenlített a Videoton a Vasas ellen. A 92. percben mentett pontot az Újpest.
ápr. 9
20:51
NB I: Paks–DVSC-Teva mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Paks–DVSC-Teva (Tv: M4 Sport) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 9
20:53
Bundesliga: a Mainz nem Real Madrid, botlott a Wolfsburg (She)
A Bajnokok Ligájában a Real Madridot ugyan 2–0-ra legyőzte a hét közben a Wolfsburg, ám a Bundesligába nem tudta átmenteni a jó formát: a kimerült „farkasok” hazai pályán 1–1-et játszottak a remekül szereplő Mainzcal.
ápr. 9
21:09
NB II: négyet vágott a Csákvár, három gólt szerzett a ZTE (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójában a Csákvár hazai környezetben 4–0-ra legyőzte a Dunaújvárost, míg a ZTE – szintén otthon – háromgólos sikert aratott a Siófok ellen.
ápr. 9
21:11
Férfi röplabda NB I: egyenlített a Kazincbarcika az elődöntőben (She)
A Kazincbarcika egyenlített a férfi röplabda NB I elõdöntőjében, miután hazai pályán három szettben legyőzte a Kecskemétet.
ápr. 9
21:13
Videó: csak a szokásos – vezet a Real Sociedad a Barca ellen (She)
Az alábbi összeállításban a Real Sociedad–Barcelona spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg.
ápr. 9
21:15
Női kosár NB I: előnyben a DVTK a Győr ellen (She)
Az Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabdacsapata az NB I elődöntőjének első mérkőzésén hazai pályán 82–73-as győzelmet aratott a CMB Cargo-UNI Győr ellen.
ápr. 9
21:17
Férfi vízilabda ob I: küzdöttek, de kikaptak az újoncok (She)
A nyolccsapatos alsóházban szereplő két újonc együttes vendégként harcos meccseken maradt alul a férfi vízilabda-bajnokság szombati játéknapján. A Tatabánya az UVSE otthonában kapott ki kettő, a Miskolc pedig a Pécsen egy góllal.
ápr. 9
21:19
Hertha: Egy ember sem adott volna kettő fillért erre – Dárdai-exkluzív (She)
Az NSO Tv meglátogatta a Hertha BSC-t Németországban. Az exkluzív riportban megszólal Dárdai Pál vezetőedző és Petry Zsolt kapusedző. Szó esik arról, hogy a média miért látja rosszul az előzetes várakozásokat messze felülmúló csapat szereplését.
ápr. 9
21:45
Tenisz: Giorgi és Cibulková játszik a katowicei döntőben (She)
Camila Giorgi és Dominika Cibulková játssza a vasárnapi döntõt a 250 ezer dollár (69 millió forint) összdíjazású katowicei kemény pályás női tenisztornán.
ápr. 9
21:47
Videó: hogy szedte ki Buffon Balotelli szabadrúgását?! (She)
Szenzációs védéssel mentette meg csapatát a góltól Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa az AC Milan elleni olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Pedig Mario Balotelli gyönyörűen tekert a kapura.
ápr. 9
22:03
Női kézi: európai kupadöntőben Konkoly Csaba csapata (She)
A TuS Metzingen a női kézilabda EHF-kupa elődöntőjének visszavágóján is legyőzte brassói ellenfelét, így kettős sikerrel jutott be a fináléba.
ápr. 9
22:05
Szinkronkorcsolya-vb: 15. a magyar csapat, orosz győzelem (She)
A Team Passion nevű magyar csapat a 15. helyen végzett a budapesti Syma Csarnokban rendezett szinkronkorcsolya-világbajnokságon, amelyet a szombaton bemutatott kűrök után az oroszok elsõ csapata nyert meg.
ápr. 9
22:54
NB I: a Debrecen nyerni tudott idegenben a Paks ellen (She)
Szabó János öngólja döntött a Paks és a Debrecen bajnokiján a labdarúgó NB I 27. fordulójában, a hajdúságiak szeptember közepe óta először nyertek idegenben.
ápr. 9
22:56
Serie A: volt esélye a Milannak, ám a Juve sorozata tovább él (She)
Tovább tart a Juventus labdarúgócsapatának október 28. óta őrzött veretlenségi sorozata a Serie A-ban: a torinói gárda ezúttal az AC Milan vendégeként fordítva nyert 2–1-re – annak ellenére, hogy január 10. óta először kapott gólt a bajnokságban nem tizenegyesből.
ápr. 9
22:58
Videó: kiállították a PSV-játékost, a berendezés bánta (She)
Miután a játékvezető kiállította Santiago Ariast a PSV–Willem II (2–0) holland bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, a kamera követte a hazaiak védőjét a játékoskijáróba is. A kolumbiai nem tudott tökéletesen uralkodni az idegein.
ápr. 9
23:30
Tenisz: Kerber beteg lett, nem jutott döntőbe Charlestonban (She)
Az első helyen kiemelt Angelique Kerber vírusos betegség miatt feladta a Sloane Stephens elleni mérkőzést, így nem jutott be a 753 ezer dollár (207 millió forint) összdíjazású charlestoni salakpályás női tenisztorna döntőjébe.
ápr. 9
23:32
MotoGP: Márquez most sem adta az austini pole-t (She)
Az Amerikai Nagydíj időmérőjének favoritja egyértelműen Marc Márquez volt, aki az összes szabadedzést megnyerte. Az első gyors kör a hétvége eddigi leggyorsabbja is lett, 2:03.613, és Jorge Lorenzo futotta. Márquez válasza 2:03.188 volt, amit később sem tudtak megjavítani. Lorenzo még faragott az idejéből, de 69 ezreddel így is elmaradt honfitársa mögött, ami azt jelenti, hogy Márquezen kívül…
ápr. 9
23:48
NS: magyarok, futsal és villányi vörösbor a Dárdai-interjúban – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Keresés