2016. szeptember 1. csütörtök

szept. 1
18:18
Eb: 2016: Nagy Ádám, Szalai, Böde és a többiek – mi lett a magyar Eb-hősökkel? (She)
Bár kiváló eredményt ért el a magyar labdarúgó-válogatott, játékosainkért nem álltak sorban a külföldi nagy klubok. Összeállításunkban megnézheti, hogy mi történt a magyar Eb-hősökkel, ki hová igazolt és ki maradt korábbi csapatánál.
szept. 1
18:36
Magyar válogatott: Elmaradt az áttörés - mi lett az Eb-hősökkel? (Agroinform)
Véget ért az átigazolási szezon, csokorba szedtük, hogy az Eb-t megjárt hősök közül kinek hogyan alakul a karrierje.
szept. 1
18:48
Brazília: megvan Neymar utódja, ő a selecao új csapatkapitánya (She)
A 2014-ben megválasztott, ám az olimpiai aranyérem után a karszalagról lemondó Neymar helyét az Inter 31 éves védője, Miranda veszi át, így ő lesz a brazil labdarúgó-válogatott új csapatkapitánya a csapat soron következő két világbajnoki selejtezőjén.
szept. 1
19:06
Vuelta: belga szakaszgyőzelem, Quintana maradt az élen (She)
Jens Keukeleire nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 12., csütörtöki szakaszát, amelyen megőrizte előnyét az összetettben élen álló kolumbiai Nairo Quintana.
szept. 1
19:24
Vb 2018: tuti gólt nem adtak meg, meglepetés a nyitányon (She)
Kiadós meglepetéssel kezdődött a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének 12 csapatos ázsiai döntője csütörtökön: Japán hazai pályán 2–1-re kikapott az Arab Emírségek válogatottjától.
szept. 1
19:42
MLSZ: Mészöly Kálmán, Mezey György – 75, 75! (She)
Mészöly Kálmán július 16-án ünnepelte 75. születésnapját, Mezey György pedig szeptember 7-én tölti be 75. életévét – a két korábbi szövetségi kapitányt a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vezérkara is felköszöntötte, élén Csányi Sándor elnökkel.
szept. 1
20:00
Paralimpia 2016: az oroszok semlegesként sem indulhatnak (She)
A riói paralimpiáról kizárt orosz sportolók semleges színekben sem vehetnek részt a szerdán kezdődő versenyeken.
szept. 1
20:18
Vízilabda: elődöntősök a mieink az U18-as világbajnokságon (She)
Magyarország válogatottja ötméteresekkel legyőzte Görögországot az U18-as férfi vízilabda-világbajnokság csütörtöki negyeddöntőjében Montenegróban, és bejutott a legjobb négy közé.
szept. 1
20:20
US Open: Babos Tímea újra nyert, bejutott a legjobb 32 közé (She)
Babos Tímea 6:2, 6:4-re nyert a holland Richel Hogenkamp ellen az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) második fordulójában. A 31. helyen kiemelt magyar játékos könnyed sikerével bejutott a legjobb 32 teniszező közé, ahol a tornán az 5. helyen rangsorolt román Simona Halep vár rá.
szept. 1
20:36
Jégkorong: a kanadai válogatott stábjában a fehérvári edző! (She)
Kiderült, milyen „kihagyhatatlan ajánlat” miatt hagyta el Tyler Dietrich a Fehérvár AV19-et: a szakember a kanadai jégkorong-válogatott stábjában dolgozik majd.
szept. 1
20:54
Labdarúgás: Beckenbauer ellen büntetőeljárás indult Svájcban (She)
Franz Beckenbauer és a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) három korábbi tisztségviselője ellen büntetőeljárás indult Svájcban.
szept. 1
20:56
Feröeri-magyar: Szalai Ádám egészséges, játszhat kedden (She)
Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csatára ismét társaival készülhet, miután az orvosi vizsgálatok egészségesnek találták.
szept. 1
21:12
NB II: ZTE-siker született a félbeszakadt meccs pótlásán (She)
Lejátszották az egy héttel ezelőtt, a labdarúgó NB II 6. fordulójában egy félidő után félbeszakadt ZTE–Cegléd mérkőzést. A félbeszakított találkozóhoz hasonlóan a hazai csapat ezúttal is egygólos előnyt szerzett az első félidőben, a második negyvenöt perc hajrájában pedig újra betalált, így a ZTE 2–0-ra legyőzte a Ceglédet.
szept. 1
21:48
Röplabda: tisztes búcsú az olaszok ellen a junior Eb-n (She)
A szlovák–magyar rendezésű junior röplabda Európa-bajnokság csoportkörének záró napján, a meglepő eredményt hozó orosz–szerb meccs után – utóbbiak győzelme azt jelentette, hogy ők jutottak az elődöntőbe, s az őket legyőző olaszoknak maradt az 5–8. hely –, a magyar válogatott számára is felcsillant a lehetőség, hogy a nem túl motivált olaszok elleni győzelemmel kiharcolják a továbbjutást. A…
szept. 1
21:50
F1: Ez még belefért – Alonso a védelmébe vette Verstappent (She)
Fernando Alonso megvédte Max Verstappent. A kétszeres világbajnok szerint a holland teljesen szabályos módon védekezett Kimi Räikkönen ellen Belgiumban.
szept. 1
22:06
U21: Mervó-duplával magabiztos siker Liechtenstein ellen (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 4–0-ra nyert Gyirmóton Liechtenstein ellen Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 1
22:42
Felkészülés: Morata megsérült, de nyertek a spanyolok (She)
Spanyolország labdarúgó-válogatottja 2–0-ra győzött Belgium vendégeként a két csapat csütörtök esti felkészülési mérkőzésén Brüsszelben.
szept. 1
23:00
Felkészülés: hazai pályán szenvedett vereséget Hollandia (She)
Hollandia 2–1-re kikapott Görögországtól a két labdarúgó-válogatott csütörtök este Eindhovenben lejátszott felkészülési mérkőzésén.
szept. 1
23:02
Felkészülés: Nani indította be a portugál gólgyárat (She)
A hajrában a gólokkal sem fukarkodva érvényesítette a papírformát Portugália labdarúgó-válogatottja: vb-selejtezős csoportellenfelünk 5–0-ra legyőzte Gibraltárt a két csapat csütörtök esti portói felkészülési mérkőzésén. Spanyolország és Görögország is győzelemmel hangolt a hamarosan kezdődő vb-selejtezőkre.
szept. 1
23:15
Felkészülés: a franciák elrontották Ventura debütálását (She)
A francia labdarúgó-válogatott 3–1-re legyőzte Olaszországot Bariban, a két csapat csütörtök esti felkészülési mérkőzésén.
szept. 1
23:17
Vidi: Ezzel a kerettel versenyben lehetünk a csoportkörért – Kovács Z. (She)
A nyári átigazolási szezon végeztével hosszabb interjút adott Kovács Zoltán a Videoton hivatalos honlapjának. A sportigazgató szerint készen van a keret, és elég erős ahhoz, hogy egy sikeres idény után versenyben legyen a csoportkörért.
szept. 1
23:33
Gyémánt Liga: Perkovic ismét maximális pontszámmal nyert összetettben (She)
Az olimpiai bajnok horvát Sandra Perkovic a Gyémánt Liga zürichi versenyén is győzött női diszkoszvetésben, így ötödször nyerte meg az összetett pontversenyt és ez másodszor sikerült neki a maximális 80 ponttal.
szept. 1
23:51
Haladás: szerződést bontottak a bal oldali védővel (She)
A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződést bontott Katona Mátéval.
szept. 1
23:53
NB II: a Cigánd a román harmadosztályból igazolt (She)
A román harmadosztályú FCM Avántul Reghin együttesétől átigazolta Modra Lehelt a labdarúgó NB II újonca, a Cigánd – számolt be róla a klub honlapja.
szept. 1
23:55
NS: kapós a válogatott mez; Rossi az erősítésekről – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés