2016. szeptember 17. szombat

szept. 17
18:25
Férfi kosár Eb-sel.: hatból hat, megőriztük a hibátlanságunkat (She)
Az Eb-kvalifikációt már korábban megszerző magyar férfi kosárlabda-válogatott az utolsó selejtezőjén hazai környezetben küzdelmes mérkőzésen gyűrte le Macedóniát. Csapatunk mind a hat mérkőzését megnyerte, és készülhet a jövő évi kontinensbajnokságra, amelyen tizennyolc év kihagyás után vesz majd részt.
szept. 17
18:39
NB I: Újpest–Videoton – élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 17
18:41
NB I: Honvéd–MTK – élőben az NSO-n! (She)
Bp. Honvéd–MTK Budapest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 17
18:43
NB I: DVTK–Mezőkövesd – élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a borsodi rangadót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 17
18:45
NB I: Haladás–Vasas – élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 17
18:47
NB I: Paks–Gyirmót – élőben az NSO-n! (She)
Paks–Gyirmót találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 17
18:49
Videó: Xhaka hatalmas gólt vágott 35 méterről (She)
Óriási góllal adta meg a kegyelemdöfést Granit Xhaka, az Arsenal játékosa a Hull City elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Íme, a gól!
szept. 17
18:57
F1: Meglepett, hogy csak mi döntöttünk így – Ricciardo (She)
Daniel Ricciardo nem érti, a Red Bull fő riválisai miért nem a szuperlágy gumikon rajtolnak. Nico Rosberget látva a Mercedes szerint mindegy lehet, ki milyen abroncsokon megy, igaz, Lewis Hamilton elég lemondóan beszélt. A világbajnok úgy érzi, az egész szezonban formán kívül, elátkozva versenyzett.
szept. 17
18:57
Topligák: Gálázott a Dortmund, a City és az Atlético - videók (Agroinform)
Ott folytatták a nagyok, ahol a Bajnokok Ligájában abbahagyták. Több szépségdíjas gól is született szombat délután.
szept. 17
18:59
NB III: még mindig hibátlan az Érd; megyei derbit nyert a Pécs (She)
Egyedüli csapatként a mezőnyben hét forduló után is százszázalékos az Érd a labdarúgó NB III-ban: Limperger Zsolt együttese szombaton a Kaposvárt győzte le 2–1-re a Nyugati csoport rangadóján. A Középcsoportban a Szigetszentmiklós 4–1-re verte a Dunaharasztit, és jobb gólkülönbsége révén megelőzte az eddig élen álló Budafokot, a PMFC pedig idegenben 3–1-re megnyerte a gyengélkedő Komló elleni…
szept. 17
19:33
Videó: az év legrosszabb büntetőjét lőtte a Pescara (She)
Büntetőhöz jutott a Pescara a Lazio ellen az olasz labdarúgó-bajnokságban 0–0-s állásnál. Ledian Memushaj vállalkozott a feladatra, de nem éppen mintaszerű végrehajtást láthattak a nézők az albántól.
szept. 17
19:35
Kajak-kenu: Csay újabb aranya, beérte a vb-rekorder Csabait (She)
A szombati nap is a magyarok sikereitől volt hangos a Brandenburgban zajló maratoni kajak-kenu világbajnokságon, ötből négy aranyat sikerült begyűjteni. Csay Renáta immár 17-szeres maratoni vb-győztes, ezzel beérte az eddigi egyedüli rekorder Csabai Edvint.
szept. 17
19:37
Ligue 1: Falcao-gól, évtizedek óta nem kezdték így a szezont (She)
Bajnoki sikerrel fejelte meg a Tottenham elleni szerdai, londoni BL-győzelmet a Monaco: a hercegségbeliek hazai pályán 3–0-ra verték a Rennes-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 5. fordulójának szombati játéknapján, és visszavették a tabella első helyét a PSG-től.
szept. 17
19:39
F1: megbüntették a szabálytalan pilótát, 8 helyet vesztett (She)
Sergio Pérez nyolc rajthelyes büntetést kapott a Szingapúri Nagydíjon, mert veszélyesen közlekedett sárga zászlónál.
szept. 17
19:51
Davis-kupa: szépítettek a britek, vezetnek a horvátok (She)
A címvédő britek nyerték a szombati párosmérkőzést az argentinok ellen a tenisz Davis-kupa glasgow-i elődöntőjében, így a zárónap előtt 2–1-re szépítettek.
szept. 17
19:53
Paralimpia: Tóth Tamás viszi a zászlót a záróünnepségen (She)
A küldöttség eddigi egyetlen aranyérmese, Tóth Tamás viszi majd a magyar zászlót a riói paralimpia vasárnap esti záróünnepségén, a Maracana Stadionban.
szept. 17
20:09
NB I: Jovanovic, Tőzsér, Holman – nem a Fradi, hanem a Fradi ellenfelének kezdője (She)
Gera Zoltán, Hajnal Tamás és Lovrencsics Gergő is helyet kapott a Ferencváros kezdőcsapatában az NB I 9. fordulójának záró mérkőzésén. A házigazda Debrecenben kezd a korábbi három ferencvárosi játékos, Holman Dávid, Tőzsér Dániel és Aleksandar Jovanovic is.
szept. 17
20:11
Serie A: a Lazio az utolsó 25 percben darálta be az újoncot (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio hazai pályán huszonöt perccel a vége előtt még gól nélküli döntetlenre állt az újonc Pescara ellen, ám végül 3–0-ra nyert.
szept. 17
20:13
Női kézi NB I: a Fradi nyolccal nyert Budaörsön (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria nyolc góllal nyert a Budaörs vendégeként. A Vác megszórta az újonc kispestieket, az Érd néggyel győzött Siófokon.
szept. 17
20:15
Férfi kézi NB I: szűken nyert a Csurgó, 15 góllal a Szeged (She)
A férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság második fordulójában a Mol-Pick Szeged 15 góllal nyert a Budakalász vendégeként. A Csurgó otthon szűken, minimális különbséggel múlta felül a váciakat. A Tatabánya és a Balatonfüred is otthon tartotta a pontokat, előbbi öttel győzte le a Gyöngyöst, a fürediek hárommal az Orosházát.
szept. 17
20:27
NB I: a Haladás legyőzte Sopronban az éllovas Vasast (She)
Az éllovas Vasas minden helyzetét kihagyta Sopronban a Haladás ellen, a szombathelyiek viszont egyszer legalább a kapuba találtak, és Iszlai Bence fejes gólja így három pontot ért.
szept. 17
20:29
Bundesliga: a Gladbach három góllal győzte le a Werdert (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach már az első félidőben négy góllal vezetett, végül 4–1-re nyert.
szept. 17
20:45
NB I: Ferencváros–Debrecen – élőben az NSO-n! (She)
FTC–DVSC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 17
20:47
NB I: a Honvéd kiütötte a rossz napot kifogó MTK-t (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Budapest Honvéd 5–0-ra legyőzte az MTK-t. A hazaiak magabiztosan játszva, a mérkőzést végig irányítva tartották otthon a három pontot.
szept. 17
20:49
NB I: hétgólos meccsen nyert a Videoton az Újpest ellen (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Videoton 4–3-ra győzött az Újpest ellen a Vasas pályáján megrendezett találkozón.
szept. 17
20:51
NB I: a Mezőkövesd egy pontot elhozott Diósgyőrből (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a DVTK hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel.
szept. 17
20:53
La Liga: pontosztozkodás Eibarban – a Sevilla bánta (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 4. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott egymással az Eibar és a Sevilla a szombati játéknapon.
szept. 17
20:55
Videó: varázslatos gólpasszt adott a saját tizenhatosáról (She)
Kellett hozzá az ellenfél védelme is, de tökéletes pontossággal rajzolta Jannik Vestergaard a labdát Thorgan Hazard elé a Mönchengladbach–Werder Bremen német bajnoki labdarúgó-mérkőzés második találatánál.
szept. 17
21:03
Lengyelország: végre megtört a Guzmicsékat sújtó átok (She)
Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin 2–0-ra kikapott a Wisla Plock vendégeként a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajokság (Ekstraklasa) szombati játéknapján, a Guzmics Richárdot a soraiban tudó Wisla viszont régen várt győzelmet aratott.
szept. 17
21:05
Női röplabda Eb-selejtező: ismét 3:1-re nyert a válogatott (She)
A házigazda magyar válogatott szetthátrányból 3:1-re legyőzte a finn együttest a négycsapatos Európa-bajnoki selejtezőtornán Érden.
szept. 17
21:21
Eurofutball: Futács Márkó kevés időt kapott, de kihasználta! (She)
Futács Márkó megszerezte első gólját a horvát labdarúgó-bajnokságban: a magyar támadó a negyediket vágta a a Hajduk Split négyéből, a dalmátok 4–0-ra verték meg a Slaven Koprivnicát szombat este.
szept. 17
21:23
PL: óriási Stekelenburg-hiba vagy kapustámadás? Nyert az Everton – videó (She)
Különös góllal szerzett vezetést a Middlesbrough az Everton ellen az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban. A 21. percben egy beívelt labdára egyszerre érkezett a liverpooliak kapusa, Maarten Stekelenburg és a Boro támadója, Álvaro Negredo. Bár az ötösön belül történt az eset, a játékvezető megadta a találatot, amelyet így öngólként jegyeznek. Ön szerint szabályos volt a gól? Szavazzon a…
szept. 17
21:25
Mol Liga: az Újpest megszórta a Beogradot, fehérvári csíny (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában az Újpest megszórta a Beogradot, míg a Fehérvári Titánok kétgólos hátrányból felállva győztek szétlövéssel Csíkszeredában.
szept. 17
22:15
Ligue 1: Lang Ádám csapata nagy lehetőséget szalasztott el (She)
Lang Ádám ott volt a Dijon keretében, de nem lépett pályára a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) szombati játéknapján. Az augusztus végén szerződtetett, a bajnoki bemutatkozásra még váró magyar védő csapata hazai pályán 0–0-ra végzett a Metzcel.
szept. 17
22:17
Rio 2016: megható fotó – a férfi, aki megérdemli Hosszú olimpiai érmeit (She)
Hosszú Katinka a legnagyobb jutalmat kapta ma: végre annak a személynek a nyakába akaszthatta ötkarikás érmeit, akinek igazán szerette volna. Ő nem más, mint anyai nagyapja, Bakos László, aki annak idején megtanította úszni háromszoros olimpiai aranyérmesünket.
szept. 17
22:33
Kosár: a futball Eb óta így nem ünnepeltek magyar válogatottat – videó (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 63–61-re nyert Macedónia ellen, így hibátlan mérleggel jutott ki az Európa-bajnokságra. A szolnoki közönség méltóképpen megünnepelte nemzeti csapatunkat, megható volt, ahogy a játékosokkal együtt teli torokból énekelte a Himnuszt. Természetesen minderről nem maradt le az NSO Tv stábja sem, ráadásul riporterünk megszólaltatott a bírálóinak üzenő Sztojan Ivkovics…
szept. 17
22:35
NB I: a Ferencváros három gólt lőtt a Debrecennek odahaza (She)
Böde Dániel kétszer, Emir Dilaver egyszer talált be a Debrecennek, amely csak egy gólt szerzett a Ferencváros otthonában, Ivan Bobko révén, így a címvédő győzelmével ért véget a labdarúgó NB I 9. fordulója.
szept. 17
22:51
Serie A: megvan Nagy Ádám első gólpassza, hatalmas gól lett belőle – videó (She)
Bár nem élete megmozdulása volt a Bologna játékosának, Nagy Ádámnak, ahogy odabelsőzte a labdát Simone Verdihez, de jó döntésnek bizonyult. Az olasz középpályás ugyanis az átvétel után hatalmas gólt ragasztott a Napoli kapujába. És statisztikailag így bizony gólpassznak számít Nagy átadása.
szept. 17
22:53
La Liga: a Las Palmas tartja a lépést a Barcelonával (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 4. fordulójában a Las Palmas otthon tartotta a három pontot a Málaga ellen, így jelenleg ugyanolyan mérleggel áll, mint a címvédő Barcelona: mindkét együttesnek három győzelme és egy veresége van.
szept. 17
23:09
Gyász: elhunyt a riói paralimpikon, aki a versenyen bukott (She)
Kórházba szállítás után meghalt Bahman Golbarnezad iráni parakerékpáros a riói paralimpia szombati versenynapján.
szept. 17
23:27
Férfi kosár: teljes a 2017-es Eb mezőnye; sorsolás nov. 22-én (She)
Lezárult a 2017-es férfi kosárlabda Európa-bajnokság selejtezője. A magyar együttes hibátlan mérleggel kvalifikálta magát a kontinensviadalra – 18 év után játszhatunk újra az Eb-n –, amire rajtunk kívül csupán Szlovénia és Oroszország válogatottja volt képes, bár utóbbinak csak két riválist kellett maga mögé utasítania. Az Eb-sorsolást november 22-én tartják, a torna csoportkörének küzdelmeit…
szept. 17
23:29
Vizes vb 2017: már csak 300 nap a rajtig, elindult az óra (She)
Szombaton elkezdődött a visszaszámlálás a jövő évi budapesti vizes világbajnokságra abból az alkalomból, hogy az esemény kereken 300 nap múlva, 2017. július 14-én veszi kezdetét.
szept. 17
23:45
FTC: Nagyon tetszett, fontos volt ez a siker – Thomas Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője úgy véli, csapata megérdemelt győzelmet (3–1) aratott a DVSC ellen a labdarúgó NB I szombati játéknapján.

Keresés