2016. szeptember 18. vasárnap

szept. 18
19:34
Bundesliga: mesterhármas, a Hertha legyőzte a Schalkét is (She)
Zsinórban harmadik bajnokiját is megnyerte Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC, amely régi mumusát, a Schalkét győzte le odahaza a német labdarúgó-élvonal, a Bundesliga 3. fordulójának záró mérkőzésén.
szept. 18
19:36
Eredivisie: MU után PSV – rég látott formában a Feyenoord (She)
A holland labdarúgó-bajnokság rangadóján a Feyenoord 1–0-ra győzött Eindhovenben a PSV vendégeként, így hat forduló után is hibátlan teljesítménnyel áll, és ötpontos előnnyel vezeti a bajnokságot.
szept. 18
19:38
F1: Verstappen futószalagon rontja el a rajtokat (She)
Max Verstappen a Belga és az Olasz Nagydíj után Szingapúrban is elrontotta a rajtját, így vasárnap is esélytelen volt a dobogóra. csapattársa, Daniel Ricciardo a legutóbbi öt versenyből négyszer dobogóra állt, ez a hollandnak csak egyszer sikerült.
szept. 18
19:48
PL: Djilobodji-hiba után Kane győztes gólja, majd sérülése (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójának záró mérkőzésén a Tottenham Harry Kane góljával 1–0-ra legyőzte a Sunderlandet. A válogatott támadó megsérült, idő előtt le kellett cserélni, Adnan Januzajt pedig kiállította a játékvezető a hajrában.
szept. 18
20:06
Kajak-kenu: Csay a maratoni szakág legsikeresebb versenyzője (She)
A kajakozó Csay Renáta – Bara Alexandrával párosban – aranyérmet nyert Brandenburgban a maratoni kajak-kenu világbajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján, így minden idők legsikeresebb sportolójává vált a szakágban.
szept. 18
20:08
F1: „Nem értem, hogy lehet ezzel az autóval a hetedik” (She)
Fernando Alonso a Szingapúri Nagydíj első köre után olyan eredményben reménykedett, amelyről a következő 60-ban kiderült, még elérhetetlen a McLaren számára.
szept. 18
20:10
Serie A: feltámadt az Inter, hátrányból győzte le a Juvét! (She)
Az eddig mutatott szezonbeli forma alapján meglepetésre az Internazionale nyerte meg az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóját, a Derby d’Italiát: a milánóiak hátrányból, 2–1-re győzték le a Juventust.
szept. 18
20:21
Lengyelország: Kádárék és Nikolicsék is kikaptak (She)
Mindkét, vasárnap játszó magyar légiós csapata vereséget szenvedett a lengyel labdarúgó-bajnokságban.
szept. 18
20:23
NB II: balhé a dél-alföldi derbin, repültek a székek – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a Békéscsaba 3–0-ra győzött Szegeden, a SZEOL vendégeként a labdarúgó NB II 10. fordulójában. A mérkőzést követően a két szurkolótábor kisebb balhét generált: a két szektorból egymást követve repültek a székek és a különböző pirotechnikai eszközök a másik irányába. A szurkolók összecsapása azonban az ütközőszektor miatt szerencsére meghiúsult – derült ki a szegedma.hu…
szept. 18
20:25
F1: az FIA vizsgálatot indított a hajmeresztő jelenet miatt (She)
Az FIA vizsgálatot indított a Szingapúri Nagydíj biztonsági autós időszakának lezárásánál történtek miatt. Amikor a mezőny a második kör végén felgyorsított, egy pályabíró még a célegyenesben volt, s a száguldó autók mellett futott vissza a posztjára.
szept. 18
20:27
NB II: Felpörgött a Békéscsaba, kikapott a Nyíregyháza (Agroinform)
Továbbra is a Szpari vezeti a bajnokságot, de a 6. helyezett Puskás Akadémiáig bezárólag mindössze két pont a különbség.
szept. 18
20:27
NB II: otthon botlott a Szpari, Bobál góljával nyert a ZTE (She)
A labdarúgó NB II 10. fordulójában a Szolnok 2–0-s hátrányból felállt a ZTE vendégeként, ám Bobál Gergely góljának köszönhetően a zalai együttes otthon tartotta a három pontot. A listavezető Nyíregyháza a hazai pályán 3–1-re kikapott a Balmazújvárostól, így a Balmaz egy pontra megközelítette a Szparit a tabellán. A Kisvárda Csákváron játszott gól nélküli döntetlen, míg a Siófok hazai pályán nyert…
szept. 18
20:57
Hertha: A Bayern ellen is megőriznénk veretlenségünket – Dárdai (She)
Három forduló után a Bayern München százszázalékos teljesítménnyel vezeti a német labdarúgó Bundesliga tabelláját, a második helyen pedig – szintén hibátlanul – a Dárdai Pál irányította Hertha BSC áll. A „makulátlanok” csúcsrangadóját a Bundesliga következő fordulójában rendezik: szeptember 21-én, szerdán a rekordbajnok fogadja a berlinieket.
szept. 18
21:15
Videó: borzalmas lábtörést szenvedett a durva belépő után (She)
Sokkoló jelenettel ért véget az Augsburg–Mainz (1–3) német bajnoki labdarúgó-mérkőzés. A 93. percben a vendégektől José Rodríguez durva belépő következtében eltörte Dominik Kohr lábszárát – nyílt szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. Rodríguez piros lapot kapott, Korht pedig kórházba szállították.
szept. 18
21:33
Jégkorong, Mol Liga: a Fradi legyőzte a Dunaújvárost (She)
A Ferencváros hazai pályán egy góllal legyőzte a Dunaújvárost a jégkorong Mol Liga alapszakaszában. A címvédő DVTK a játéknapon a Debrecent fogadta, és két góllal győzött ellene.
szept. 18
21:51
Női röplabda Eb-selejtező: 2. lett itthon a magyar csapat (She)
A házigazda magyar női röplabda-válogatott szoros mérkőzésen, négy szettben kikapott a favorit lengyel csapattól vasárnap, így a második helyen zárta a kétfelvonásos Európa-bajnoki selejtezőtorna első, érdi körét.
szept. 18
21:53
Legia: az újabb vereség után kirúgták Nikolicsék edzőjét (She)
Már nem Besnik Hasi a lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawa vezetőedzője. A koszovói-albán tréner menesztését a Zaglebie Lubin elleni vasárnapi, hazai pályán elszenvedett 3–2-es vereséget követően jelentették be.
szept. 18
21:55
Bundesliga: új szerződés a rákkal küzdő kulcsjátékosnak (She)
A német élvonalban szereplő Eintracht Frankfurt labdarúgócsapata kétéves új szerződést kínált a rákos megbetegedéssel küzdő Marco Russnak. A 31 éves hátvéd alá is írta az új megállapodást – Russ szerződése 2017. június 30-án járt volna le.
szept. 18
22:27
Serie A: A Juventus az egyik kedvenc ellenfelem – Icardi (She)
Hiába szerzett vezetést a második félidő közepén a Juventus, az idényben eddig keveset mutató Internazionale a remekül játszó Mauro Icardi vezetésével fordított, és 2–1-re megnyerte az olasz bajnokság negyedik fordulójában rendezett Derby d’Italiát. A milánóiak irányítását a nyáron átvevő Frank de Boer szerint játékosai végre csapatként játszottak.
szept. 18
22:45
La Liga: nincs Bale? Nincs CR? Van James! Van Benzema! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság (La Liga) 4. fordulójában a Real Madrid Cristiano Ronaldo és Gareth Bale nélkül is 2–0-ra legyőzte idegenben az Espanyolt, így továbbra is százszázalékos.
szept. 18
22:47
NFL: újabb irányítót vesztett a Pats, de így is nyert (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) második fordulójában az eltiltott Tom Brady nélkül felálló, és a második számú irányítóját sérülés miatt elveszítő New England Patriots 31–24-re nyert a Miami Dolphins ellen.
szept. 18
23:36
Darts: Van Gerwent ezúttal sem bénította meg a „kígyómarás” (She)
A világelső Michael van Gerwen sikerével zárult a dartsozók idei European Tour-sorozatának kilencedik állomása. A holland kiválóság a németországi Sindelfingenben rendezett verseny döntőjében 6–2-re győzte le a skót Peter Wrightot.

Keresés