2016. szeptember 23. péntek

szept. 23
20:25
Mol Liga: idegenben nyert a DVTK, a Fradi és az Újpest (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában idegenben nyert a DVTK, a Fradi és az Újpest, hazai környezetben a Dunaújváros.
szept. 23
20:27
Mészárosék 400 millióval drágábban villamosítanak (Behaviour)
A vasútvonal fejlesztését már így is milliárdokkal több pénzért vállalták.
szept. 23
20:39
Légiósok: Dzsudzsák lement, majd megtörtént, amit nem akartak (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az al-Dzsazirával az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságának második fordulójában.
szept. 23
20:41
Női röpi Eb-sel.: ötszettes siker a finnek ellen (She)
A magyar női röplabda-válogatott öt játszmában legyőzte Finnország együttesét a Lengyelországban zajló, második Európa-bajnoki selejtezőtorna nyitónapján, így négy mérkőzés után nyolc ponttal továbbra is a második helyen áll a csoportban.
szept. 23
20:57
Bundesliga 2.: Megyeri pechje, a 93. percben kapott gólt – videó (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) hetedik fordulójában Megyeri Balázs együttese, a Greuther Fürth hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a Sandhausennel.
szept. 23
21:15
Férfi kosár: Hanga remeklése sem segített a Szuperkupában (She)
Hanga Ádám csapatával, a Saski Baskoniával a spanyol férfi kosárlabda Szuperkupa elődöntőjében óriási csatában 84–80-ra kikapott a Gran Canariától, így nem jutott be a hazai pályán vívott torna fináléjába.
szept. 23
21:51
EBEL: túlórában nyert a Fehérvár, újabb hazai siker (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszának harmadik fordulójában a Fehérvár AV 19 túlórás mérkőzésen győzött a Villach ellen. A szezont idegenbeli vereséggel kezdő Volán második hazai mérkőzését nyerte meg. Az osztrák csapat két győzelem után most vereséget szenvedett.
szept. 23
22:27
Férfi vízi MK: a Fradi, az OSC és a Szeged volt a leggyorsabb (She)
A férfi vízilabda Magyar Kupa csoportkörének első napján hét csapat maradt hibátlan, a sikerrel megvívott két-két mérkőzés az A-Híd OSC Újbuda, a Contitech Szeged Diapóló, valamint az FTC PQS Waterpolo esetében máris továbbjutást ért.
szept. 23
22:29
Bundesliga: a százados betalált, a BVB tapad a Bayernre (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának nyitó mérkőzésén a Borussia Dortmund hazai pályán 3–1-re legyőzte a Freiburgot. A hazaiak első gólját a századik Bundesliga-mérkőzésén pályára lépő Pierre-Emerick Aubameyang szerezte.
szept. 23
23:03
Szavazás: igaza van Dollnak a bajnoki szünettel kapcsolatban? (She)
Thomas Doll szerint érthetetlen, hogy a válogatott miatt már másodszor van háromhetes szünet a bajnokságban. Igaza van a Ferencváros edzőjének?
szept. 23
23:05
Ligue 1: tíz emberrel kapott ki a PSG, ez már a második vereség (She)
A címvédő Paris Saint-Germain idegenben 2–0-s vereséget szenvedett a Toulouse-tól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának nyitó mérkőzésén. A 46. perctől emberhátrányban játszó párizsi csapat már most annyiszor kapott ki a Ligue 1-ben, mint a teljes előző szezonban – kétszer.

Keresés