2016. szeptember 28. szerda

szept. 28
16:06
La Liga: nem tudta felrázni a csapatot, menesztették az edzőt (She)
A gyenge eredmények miatt menesztették Paco Jémezt a Granada labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.
szept. 28
16:08
Válogatott: Juhász elmondta, C. Ronaldo mit súgott Némethnek (She)
Juhász Roland egy brüsszeli élménybeszámolón többek között elmondta azt is, hogy Cristiano Ronaldo mit súgott Németh Krisztián fülébe a nyári Magyarország–Portugália Eb-mérkőzésen.
szept. 28
16:12
Bulvár: Komoly esély van rá, hogy újra összeáll az Oasis (Agroinform)
A fogadóirodák szerint a '90-es évek meghatározó rockbandája 2017-ben újra koncertezhet.
szept. 28
16:22
FIFA 17: az Arsenal-sztár barátnője megküzdött az értékekkel (She)
Az angolok talán már sajnálják, hogy nem csaptak le időben Alex Iwobira, az Arsenal támadójára, akit úgy választottak a Chelsea ellen 3–0-ra megnyert PL-mérkőzés legjobb játékosának, hogy gólt sem szerzett. Jay-Jay Okocha unokaöccse végigjárta a korosztályos angol válogatottakat, felnőttként aztán Nigéria mezében mutatkozott be.
szept. 28
16:24
Rio 2016: három bokszolót büntettek meg fogadásért (She)
Két ír és egy brit ökölvívót megrovásban részesített a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), amiért fogadásokat kötöttek sportágukban a riói játékokon.
szept. 28
16:26
Vívás: olimpiai bajnok kardozónk óriási elismerésben részesült (She)
Szabó Bence olimpiai bajnok kardvívót, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkárát beválasztották a Nemzetközi Vívószövetség (FIE) által létrehozott sportági Hírességek Csarnokába.
szept. 28
16:57
BL: hoppá! CR nemcsak kezezett, csúnya mozdulatot is tett – videó (She)
Cristiano Ronaldo góllal vette ki a részét a Real Madrid pontszerzéséből a Borussia Dortmund otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. A portugál sztárnak azonban két, rendkívül érdekes megmozdulása is volt. A 11. percben egy hazai szabadrúgásba ért bele kézzel, de Mark Clattenburg nem ítélt büntetőt. A másik a 64. percben történt, amikor mintha szándékosan rúgott…
szept. 28
17:06
Karrier: Valami nem kerek Cristiano Ronaldóval (Agroinform)
A Real Madrid portugál klasszisa az elmúlt napokban több jelét is adta annak, hogy idegrendszere nincs a toppon.
szept. 28
17:15
Tenisz: Kerber kiesett, Djokovics sérülés miatt visszalépett (She)
Nem a teniszvilágelsők napja ez a szerda: Angelique Kerber kiesett a vuhani tornán, míg Novak Djokovics visszalépett a jövő heti pekingi versenytől.
szept. 28
17:33
Minifutball: óriási magyar siker – BL-győztes az Aramis! (She)
Az Aramis SE Mad-Dogs csapata nyerte meg az első alkalommal megrendezett minifutball Bajnokok Ligáját Mariborban. A magyar együttes a döntőben az 1–1-es rendes játékidőt követően szétlövésben 3–2-re győzte le a romániai Juventus Sibiut.
szept. 28
17:42
Bajnokok Ligája: Így fogadják az Atlético - Bayernt (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói meglepően kevés esélyt adnak a spanyolonak. Igazuk lesz?
szept. 28
18:27
PL: ettől ment annyira jól a góllövés? – Vardy nagy titkot árult el (She)
Az angol bajnok Leicester City labdarúgócsapata a Premier League-ben egyelőre bukdácsol, a Bajnokok Ligájában viszont két győzelemmel jelenleg vezeti a csoportját. Az előző szezon nagy sikerében óriási érdeme volt Jamie Vardynak, aki egy kis titkot is elárult most megjelenő önéletrajzi könyvében.
szept. 28
18:29
Férfi kézi BL: Nagy L. az álomcsapatban, a csarnokok közt a veszprémi a legjobb (She)
Az európai szövetség a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján részt vevő csapatok vezetőedzőivel az idén is megszavaztatta a sorozat legjobb játékosait posztok szerint. A szakemberek voksai alapján Nagy László, a Telekom Veszprém jobbátlövője is bekerült az álomcsapatba, melynek képzeletbeli vezetőedzője Talant Dujsebajev, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya. És…
szept. 28
18:31
F1: Ricciardo és Verstappen ezúttal külön csapatban – videó (She)
Így lazult a Red Bull két versenyzője a Malajziai Nagydíj előtt a helyi válogatott játékosok társaságában. Az ausztrál pilóta labdarúgókat megszégyenítő mozdulattal szerzett pontot a holland csapata ellen.
szept. 28
18:45
U17: könnyed siker a Liechtenstein elleni Eb-selejtezőn (She)
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra nyert Lichtenstein ellen a Telkiben rendezett Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 28
18:51
Tenisz: Nehéz meccs vár Babosékra (Agroinform)
Csütörtök reggel a magyar-kazah páros a Bacsinszky/Kuznyecova duó ellen lép pályára a wuhani torna nyolcaddöntőjében.
szept. 28
19:03
MU: kérdéses a csapat sztárjának csütörtöki játéka (She)
José Mourinho, a Manchester United menedzsere a csütörtöki Zorja Luhanszk elleni Európa-liga-csoportmérkőzés előtti sajtótájékoztatóján elmondta, nem biztos, hogy hadra fogható lesz az együttes kapitánya, Wayne Rooney.
szept. 28
19:05
UEFA: Szerbia a CAS-nál támadta meg Koszovó tagságát (She)
A Szerb Labdarúgó-szövetség a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) megtámadta Koszovó felvételét az európai szövetségbe (UEFA).
szept. 28
19:21
BL: CR és Bale nem értette Navas hibáját, szerintük így kellett volna – videó (She)
A Borussia Dortmund először Pierre-Emerick Aubameyang találatával egyenlített a Real Madrid elleni (2–2) labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. A gaboni támadó 43. percben született gólja előtt a spanyolok kapusa, Keylor Navas nagyot hibázott, amikor középre ütötte a dortmundi szabadrúgást. A szünetre igyekvő Cristiano Ronaldo és Gareth Bale egymásnak magyarázta, hogyan kellett volna a Costa…
szept. 28
19:39
Női kézi NB I: a Győr tíz góllal nyert a DVSC vendégeként (She)
A Győr 28–18-ra nyert a Debrecen vendégeként a női kézilabda NB I szerdai játéknapján, a Ferencváros 43–19-re győzött a Kispest otthonában.
szept. 28
19:41
Válogatott: „Magyarország megmutatta az Eb-n, hogy...” (She)
A svájci labdarúgó-válogatott október 7-én a magyar csapattal találkozik világbajnoki selejtezőn Budapesten. Vladimir Petkovic fiai nagy álmokat dédelgetnek az Eb-győztes legyőzése után, de a kapitány óva int az ünnepléstől, és szerinte lépésről lépésről kell haladniuk.
szept. 28
19:45
Karrier: Ez a bajnokság egy vicc, lehet, hogy visszavonulok - mondja az argentin csillag (Agroinform)
Ha nem változik valami az argentin futballban, könnyen lehet, hogy a 76-szoros válogatott visszavonul.
szept. 28
19:57
Vb 2018: régi lett ismerős is rohamozhatja a magyar kaput (She)
Marians Pahars, a lett labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét (amely még bővülhet) a Feröer és Magyarország elleni vb-selejtezőre.
szept. 28
19:59
Ifi BL: döntetlennel kezdett a Puskás Akadémia (She)
A labdarúgó ifjúsági Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában a Puskás Akadémia 1–1-es döntetlen játszott a PAOK csapatával.
szept. 28
20:01
Lengyel Kupa: Gyurcsó-gól, negyeddöntős a Szczecin! (She)
A Lengyel Kupa nyolcaddöntőjében a Pogon Szczecin 4–1-re legyőzte otthon a Jagielloniát, a hazaiak harmadik gólját Gyurcsó Ádám szerezte a 86. percben.
szept. 28
20:15
Férfi kézi BL: a Löwen újabb szoros végjátékon van túl (She)
A Rhein-Neckar Löwen a Szegeden kiharcolt döntetlen után Frankfurtban 31–30-ra győzött a Celje ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.
szept. 28
20:33
Férfi vízi ob I: könnyedén nyert az Eger a Tatabánya ellen (She)
Az Eger fölényesen győzött szerdán a vendég Tatabánya ellen a férfi vízilabda-bajnokság 2016–2017-es szezon nyitó fordulójában.  A Vasas szoros mérkőzésen győzte le 11–10-re a Debrecent.
szept. 28
20:51
Vb 2018: Petar Hubcsev lett a bolgár szövetségi kapitány (She)
Petar Hubcsev lett a bolgár labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, megbízatása a 2018-as világbajnokság selejtezőjének végéig szól.
szept. 28
20:53
BL: Gladbach–Barca, Arsenal–Basel és Atlético–Bayern – ÉLŐ (She)
A szerdai nyolc labdarúgó BL-mérkőzésből háromról (Atlético Madrid–Bayern München, Mönchengladbach–Barcelona és Arsenal–Basel) olvashatnak oldalunkon élő, szöveges közvetítést. A többi találkozó alakulását az összeállításokkal együtt szintén nyomon követhetik nálunk.
szept. 28
21:09
BL: nem ilyen kezdésre készültek a Man. Citynél… – videó (She)
Nyolc mérkőzést rendeznek szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólokat nézheti meg.
szept. 28
21:11
NB I: az MLSZ nem büntette meg Kassait a derbi miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Játékvezetői Bizottsága figyelmeztetésben részesítette Kassai Viktort a Ferencváros–Újpest bajnoki mérkőzésen tanúsított fellépése miatt.
szept. 28
22:33
BL: így fordított a Barca; tönkreveri a Napoli a Benficát – videó (She)
Nyolc mérkőzést rendeznek szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólokat nézheti meg.

Keresés