2019. november 17. vasárnap

nov. 17
15:09
Kamuti Jenő jelentős elismerésben részesült (Azenpenzem)
A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség az elsők között adta át a Nemzet Sportolójának is megválasztott vívó részére a Primo Nebiolo Medal névre keresztelt díjat.
nov. 17
15:42
Női Nb I: Vass László fölényes győzelemmel debütált a kispadon (She)
Győzelemmel mutatkozott be Vass László az MTK kispadján: a kék-fehérek 4–0-ra nyertek az Astra vendégeként Üllőn, a női labdarúgó NB I 10. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
nov. 17
15:48
Nb Iii: nincs már veretlen csapat a harmadosztályban (She)
A labdarúgó NB III 15. fordulójának eredményei és a csoportok állása!
nov. 17
16:06
Veszített, mégis jó hírt kapott Babos Tímea (Ripost)
Jó szerepléssel zárta az idei évet a világbajnok teniszezőnő, az i-re azonban nem tudta feltenni a pontot.
nov. 17
16:18
Argentína: a brazil kiakadt, szerinte Messi befolyásolja a bírókat (She)
A brazil válogatott csapatkapitánya, Thiago Silva nem finomkodott az argentinok elleni meccs után Lionel Messivel kapcsolatban: a PSG védője szerint az FC Barcelona sztárja mindent megtesz azért, hogy hasson a bírókra, akik így többször ítélnek az ő javára.
nov. 17
16:24
Bundesliga: eldőlt, Dárdai nem lesz a Köln vezetőedzője – sajtóhír (She)
Német sajtóhírek szerint sikertelenül zárult Dárdai Pál és az 1. FC Köln képviselőinek találkozója, vagyis a magyar vezetőedző biztosan nem ül le a német Bundesliga 17., azaz utolsó előtti helyén álló csapat kispadjára.
nov. 17
16:45
Fürjes Balázs: Jelesre vizsgázott az új Puskás Ferenc Aréna (HírTV)
Az aréna jelesre vizsgázott – értékelte az új Puskás Ferenc Stadion pénteki megnyitójának eseményeit Fürjes Balázs a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.
nov. 17
16:48
F1: Ecclestone szerint a Mercedes és Hamilton is távozhat jövőre (She)
Egyre erősödnek a pletykák, melyek szerint a Mercedes a közeljövőben búcsút inthet a Formula–1-nek. A sorozat korábbi vezetője, Bernie Ecclestone is azon a véleményen van, hogy az utóbbi évek sikercsapata nem várja meg, mit hoz a jövő a számára a 2021-es nagy szabályváltozásokkal. Ecclestone ráadásul azt is elárulta: ha Lewis Hamilton helyében lenn
nov. 17
16:50
Őrült első félidő, hattal nyerte a hatodikat a hibátlan Eto (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában a Győri Audi ETO KC 35–29-re legyőzte a Baník Most együttesét, így hibátlan mutatóval zárta ezt a szakaszt.
nov. 17
16:54
Férfi kézi Ehf-kupa: a Tatabánya is három góllal nyert (She)
A Csurgó és a Balatonfüred után a Tatabánya is háromgólos győzelmet aratott hazai pályán a férfi kézilabda EHF-kupában a selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén: Vladan Matics együttese 27–24-re nyert a ZTR Zaporizzsja ellen.
nov. 17
16:57
Pénteken volt a Puskás Ferenc Aréna nyitómérkőzése (HírTV)
Orbán Viktor miniszterelnök megható videót tett közzé Facebook-oldalán, a Puskás Aréna megnyitóján az Ismerős Arcok Nélküled című dalát eléneklő felvidéki gyerekekkel.
nov. 17
17:00
Zte: pénzbüntetést kapott a klub rasszista szurkolói miatt (She)
Rasszista megnyilvánulások miatt 200 ezer forintos pénzbüntetést kapott az NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC – írja a zte.hu.
nov. 17
17:06
Eb 2020, B-csoport: a szerbek nagyot küzdöttek, de CR-éké a biztos kijutó hely (She)
Szerbia a 94. percben kapott góllal hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a biztos csoportelső Ukrajnával, de így sem tudta kiharcolni a selejtezőben az Eb-részvételt. A címvédő Portugália eközben Luxemburg otthonában győzött 2–0-ra, ezzel megőrizte második helyét, s kijutott az Európa-bajnokságra.
nov. 17
17:12
Cr lövést rontott, a szurkolók Messit emlegették (She)
„Személyre szabott” üzenettel „kedveskedtek” a luxemburgi szurkolók Cristiano Ronaldónak a Luxemburg–Portugália Eb-selejtező közben. A Juventus sztárja elhibázott egy lövést, mire a humoros kedvű rajongók elkezdték a jelenkor másik zsenije, Lionel Messi nevét skandálni…
nov. 17
17:15
Eb-selejtezők: Kijutottak a címvédő portugálok (ATV)
Az Európa-bajnoki címvédő portugál labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert Luxemburg vendégeként a selejtezősorozat utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel kijutott a jövő évi kontinenstornára.
nov. 17
17:42
Verstappen-győzelem, Ferrari-ütközés és Hamilton-hiba a Brazil GP-n (She)
Újabb kaotikus futamot láthattuk Brazíliában, aminek a végén Max Verstappen ünnepelhetett győzelmet a Red Bull-lal. A csapattársa, Alexander Albon nagyon közel járt élete első F1-es dobogójához, de az utolsó előtti körben kilökte őt Lewis Hamilton. A második helyen nem kis meglepetésre Pierre Gasly ért célba. Hamilton harmadikként látta meg a kocká
nov. 17
17:54
Vívás: ezüstérmes a férfi kardcsapat a kairói vk-n (She)
Ezüstérmet szerzett a férfi kardcsapat a kairói világkupaversenyen: a mieink a döntőben Dél-Koreától szenvedtek 45:41-es vereséget.
nov. 17
17:57
Luxemburgi győzelmükkel kijutottak a labdarúgó Eb-re a címvédő portugálok (Azenpenzem)
.
nov. 17
18:00
Felkészülés: kikapott Kolozsváron a Kisvárda a Cfr-től (She)
Jótékonysági célú felkészülési mérkőzésre hívta meg a kolozsvári CFR a Kisvárdát vasárnapra, amelyen 1500 néző előtt mindkét félidőben egy gólt szerezve 2–0-ra nyert a román élvonal listavezetője.
nov. 17
18:02
Anglia négy góllal nyert, irány az első kalap! (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában Anglia négygólos, Bulgária pedig egygólos győzelmet aratott – előbbi idegenben Koszovó ellen, utóbbi hazai pályán Csehországgal szemben.
nov. 17
18:03
Szabó Tünde: Lényeges, hogy a magyar gyerekek minél több sportággal megismerkedjenek (Azenpenzem)
Az államtitkár a térség országgyűlési képviselőjeként külön örül annak, hogy a capoeira Európa-bajnokság gyermek kategóriájában a 12 esztendős nyíregyházi Petulante lett a legjobb.
nov. 17
18:03
Szabó Tünde: Fontos, hogy a magyar gyerekek külföldi kultúrák sportágaival is megismerkedjenek (HírTV)
Fontos, hogy a gyerekek minél több sportággal megismerkedjenek, köztük olyanokkal, mint a brazil gyökerű capoeira.
nov. 17
18:03
Videón, ahogy kilőtte a stadion világítását a tizenegyest rúgó kapus (SzMo)
Már az is meglepő volt, hogy egy csatár helyett a kapus vállalkozott a büntető elvégzésére. Ám az eredménye megdöbbentő - és életveszélyes lett.
nov. 17
18:18
Bebiztosította olimpiai szereplését a magyar férfi kardválogatott (Infostart)
Ezüstérmet nyert a magyar férfi kardválogatott a kairói világkupa-versenyen, ezzel megerősítette második helyét az olimpiai kvalifikációs rangsorban, így gyakorlatilag biztos, hogy ott lehet a tokiói ötkarikás játékokon.
nov. 17
18:18
Kontinentális Kupa: kikapott, s nem jutott a négyes döntőbe a Fradi (She)
A Ferencváros jégkorongcsapata nem jutott be a négyes döntőbe a Kontinentális Kupában, miután a harmadik kör vasárnapi játéknapján 5–1-re kikapott a francia Gothiques Amiens együttesétől.
nov. 17
18:20
Fisu: Primo Nebiolo-díjat kapott Kamuti Jenő (She)
Újonnan alapított díjjal tüntette ki Kamuti Jenőt a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU): a Nemzet Sportolójának is megválasztott vívó az elsők között vehette át a szervezet alapításának 70. évfordulójára létrehozott, Primo Nebiolo Medal névre keresztelt díjat, mellyel az universiadék 60 éves történelme előtt is tisztelegnek.
nov. 17
18:30
F1: csak a jövő év végén kerülhet a mozikba Schumacher életrajzi filmje (She)
Csak 2020 negyedik negyedévében kerülhet a mozikba a legendás, hétszeres Formula-1-es világbajnok német Michael Schumacher életét és pályafutását feldolgozó film – írta vasárnapi számában a Bild című német napilap.
nov. 17
18:32
Női kézi Bl: hat góllal nyert a Győr, továbbra is hibátlan (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában a Győri Audi ETO KC hazai pályán 35–29-re legyőzte a cseh Baník Most együttesét.
nov. 17
18:51
Megvédte világbajnoki címét a kick-boxos Rákóczi Renáta (Azenpenzem)
Az 55 kilósok között a tavaly szeptemberben Norvégiában elhódított címet védte meg a Titán Se sportolója azzal, hogy gyakorlatilag minden menetben felülmúlta ukrán riválisát.
nov. 17
18:54
Birkózás: a Honvéd nyerte az Extraligát, a Bvsc az Nb I-et (She)
A hétvégén zajlottak a birkózók csapatbajnoki küzdelmeinek visszavágói, egyrészt az Extraligában, másrészt a másodosztálynak számító NB I-ben. A legjobbak Monoron viaskodtak egymással, a favoritnak számító Honvéd véghez vitte azt a bravúrt, hogy újjáalakulása óta 2017-ben megnyerte az NB II-t, tavaly az NB I-et, most pedig az Extraligát.
nov. 17
18:56
Férfi kézi Bl: Elverum–Szeged – élőben az Nso-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 8. fordulójában a Mol-Pick Szeged Norvégiában lép pályára az Elverum ellen. Kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
nov. 17
18:57
Megvédte világbajnoki címét a kick-boxos Rákóczi Renáta (ATV)
A kick-boxos Rákóczi Renáta legyőzte az ukrán Antonina Oszeckát, így címét megvédve nyerte meg a budapesti TEK Gálán a WAKO világszervezet profi full-contact világbajnoki övéért rendezett mérkőzést.
nov. 17
18:57
Megvédte világbajnoki címét a kick-boxos Rákóczi Renáta (SzMo)
Gyakorlatilag minden menetben felülmúlta ukrán riválisát.
nov. 17
19:00
Franciaország: Benzema kifakadt, másik országért játszana (She)
Csalódottan üzent a Twitteren Karim Benzema, a Real Madrid francia labdarúgója. Az utóbbi időben remek formában futballozó csatár azt kéri, ha már a francia válogatottban nem léphet pályára, engedjék másik nemzeti csapatban játszani.
nov. 17
19:09
Ezüstérmes a férfi kardcsapat a kairói vívó világkupa versenyen (Azenpenzem)
A magyar válogatott megerősítette második helyét az olimpiai kvalifikációs rangsorban, így gyakorlatilag biztos, hogy ott lehet a tokiói ötkarikás játékokon.
nov. 17
19:12
Fft: Az angol válogatott történetének 20 legnagyobb meccse (She)
Anglia nemrégiben játszotta 1000. válogatott meccsét. Ennek apropóján a FourFourTwo brit szerkesztői összeállítást tettek közzé minden idők 20 legnagyobb, legfontosabb – és nem csupán legdicsőbb – angol válogatott meccseiből.
nov. 17
19:24
Capoeira Eb: ezért vállalta el Szabó Tünde a fővédnöki tisztet (She)
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint fontos, hogy a magyar gyerekek minél több sportággal megismerkedjenek, köztük olyanokkal, mint a brazil gyökerű capoeira, amely jól ötvözi a sport és a kultúra elemeit.
nov. 17
19:42
Férfi röpi Nb I: a Pénzügyőr öt szettben nyert Kaposváron (She)
A legutóbb döntős Pénzügyőr kétszettes hátrányból fordítva, nagy csatában győzött az elmúlt idény bronzérmese, a Kaposvár vendégeként a férfi röplabda NB I vasárnapi rangadóján.
nov. 17
19:44
Curling Eb: a magyar női csapat kikapott Spanyolországtól (She)
A magyar női csapat 8:6-ra kikapott Spanyolországtól a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokságon vasárnap.
nov. 17
19:54
Kick-boksz: megvédte világbajnoki címét Rákóczi Renáta (She)
A kick-boxos Rákóczi Renáta legyőzte az ukrán Antonina Oszeckát, így címét megvédve nyerte meg a budapesti TEK Gálán a WAKO világszervezet profi full-contact világbajnoki övéért rendezett mérkőzést.
nov. 17
19:56
Tipsport Liga: nagy pofont kapott Trencsénben a Mac (She)
A szlovákiai bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (Tipsport Liga) vasárnap kora esti mérkőzésein a Trencsénbe látogató MAC Újbuda csúnya verést kapott, Majoross Gergely csapata 9–2-re kikapott. A DVTK Jegesmedvék a HC Kosicét fogadva nyertek 3–1-re, és ezzel feljöttek a tabella hatodik helyére.
nov. 17
20:00
F1: Verstappen nyert Brazíliában; a két Ferrari ütközött (She)
A Red Bull holland versenyzője, Max Verstappen aratott győzelmet az F1-es Brazil Nagydíj versenyén. Másodikként az utolsó métereken is nagyot csatázó Pierre Gasly szelte át a célvonalat Lewis Hamilton előtt. A brit az utolsó előtti körben forgatta ki az akkor még a 2. helyen haladó Alexander Albont. A negyedik Carlos Sainz Jr. lett, míg Valtteri
nov. 17
20:06
Eb 2020, A-csoport: Anglia gálával zárta a selejtezőket (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában Anglia négygólos, Bulgária egygólos győzelmet aratott – előbbi idegenben Koszovó ellen, utóbbi hazai pályán Csehországgal szemben.
nov. 17
20:08
Férfi kosár Nb I: megszenvedett, de nyert Jászberényben a listavezető (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszát hibátlan mérleggel vezető Falco ötpontos győzelmet aratott a még nyeretlen sereghajtó, a Jászberényi KSE otthonában. A hazaiak a harmadik negyedet tíz ponttal nyerték, és úgy tűnt, akár meg is lephetik az éllovast, ám a szombathelyiek végül érvényesítették a papírformát.
nov. 17
20:24
Súlyemelés: magyar ezüst a V4-ek lengyelországi versenyén (She)
Magyar második helyeket hozott két nemzetközi súlyemelőverseny is vasárnap: a V4-ek lengyelországi viadalán a hagyományos csapatversenyben végeztek Mitykó Veronikáék ezüstérmesként, míg Szuromi Tímea a törökországi világkupán állhatott fel a dobogó második fokára.
nov. 17
20:27
Brazil Nagydíj - Verstappen nyert, Gasly a második (BorsOnline)
A 22 éves Verstappennek ez az idei harmadik, egyben pályafutása nyolcadik futamgyőzelm
nov. 17
20:30
Atp-vb: Sztefanosz Cicipasz–Dominic Thiem döntő élőben az Nso-n! (She)
A londoni ATP-világbajnokság döntőjében a görög Sztefanosz Cicipasz az osztrák Dominic Thiemmel találkozik. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 17
20:32
Férfi vízi ob I: kétgólos miskolci siker a Dvse ellen (She)
A Miskolc 12–10-re legyőzte a Debrecent a férfi vízilabda ob I 7. fordulójában az A-csoportban. A hazaiak már az első negyedben kétgólos előnyre tettek szert, s innentől kezdve taktikusan csak őrizniük kellett a fórt.
nov. 17
20:36
Férfi kézi Bl: szűk Szeged-siker Norvégiában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 8. fordulójában a Mol-Pick Szeged Norvégiában lépett pályára az Elverum ellen, és a hazai hétgólos siker után ezúttal egy góllal nyert.
nov. 17
20:42
így ütközött Vettel és Leclerc, mindketten kiestek (She)
Bosszankodhat a Ferrari az F1-es Brazil Nagydíj után: Sebastian Vettel és Charles Leclerc sem tudta befejezni a futamot, ráadásul azért, mert a két pilóta egymással ütközött.

Keresés