2019. november 2. szombat

nov. 2
16:03
Özbas Szofi aranyérmes lett az U23-as cselgáncs-Eb-n (Azenpenzem)
Az ifjúsági olimpiai bajnok magyar sportoló hét naptári héten belül a harmadik világversenyen győzött.
nov. 2
16:05
Cselgáncs: Özbas Szofi aranyérmes az U23-as Eb-n (She)
A 63 kilogrammos Özbas Szofi aranyérmet nyert a cselgáncsozók izsevszki U23-as Európa-bajnokságán szombaton.
nov. 2
16:21
Úszás: Tusup megerősítette, Földházit elküldték, Cusinato követte (She)
Shane Tusup a nyilvánosság előtt erősítette meg a korábbi sajtóhíreket, miszerint már nem a csapatának tagja Földházi Dávid és Ilaria Cusinato.
nov. 2
16:21
Meglepetés a Premier League-ben (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati nyitómeccsén a Bournemouth nyerni tudott vendége, a Manchester United ellen.
nov. 2
16:27
Nb I: a Honvéd nyerni tudott a Puskás Akadémia otthonában (She)
A Puskás Akadémia 2–1-re kikapott odahaza a Budapest Honvédtól a labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzésén.
nov. 2
16:39
Férfi kézi Bl: kikapott a Veszprém a Kielce otthonában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 6. fordulójában a lengyel Kielce hazai pályán 34–33-ra legyőzte a Telekom Veszprémet.
nov. 2
16:51
Szurkolókat érintő döntést hozott a Fradi (Infostart)
A jégkorong Erste Ligában címvédő Ferencváros műszaki probléma miatt zárt kapuk mögött játssza soron következő hazai mérkőzéseit.
nov. 2
16:51
ilyet riktán látni az Nb I-ben, gyönyörű gólt rúgott Gazdag (She)
Mint arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia 2–1-re kikapott odahaza a Budapest Honvédtól a labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzésén. A győztes gólt a 72. percben Gazdag Dániel szerezte, aki gyönyörű akció végén, egy tökéletes csel után talált a hazaiak kapujába!
nov. 2
16:51
Egy szépségdíjas Gazdag Dániel-góllal győzött a Honvéd Felcsúton (Azenpenzem)
Amikor a második félidő közepén leült a Puskás Akadémia-Bp. Honvéd meccs, a kispestiek labdarúgója szenzációs megmozdulással ugrasztotta talpra a lelátón helyet foglalókat.
nov. 2
16:53
Nb I: Zalaegerszeg–Fehérvár élőben az Nso-n! (She)
ZTE–Fehérvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 2
16:55
Nb I: Kaposvári Rákóczi–Újpest Fc élőben az Nso-n! (She)
Kaposvár–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 2
16:57
Nb I: Diósgyőr–Kisvárda találkozó élőben az Nso-n! (She)
Diósgyőri VTK–Kisvárda találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 2
16:57
Labdarúgó NB I: A Budapest Honvéd 2-1-re verte a Puskás Akadémiát (ATV)
A Budapest Honvéd 2-1-re győzött a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati első mérkőzésén.
nov. 2
17:03
Nagy csatát bukott el a Veszprém (Infostart)
A Telekom Veszprém 34-33-ra kikapott a lengyel Vive Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában, szombaton.
nov. 2
17:03
Sakk Eb: a férfiak kikaptak, a nők remiztek a zárófordulóban (She)
A magyar férfiválogatott a törököktől elszenvedett vereséggel, a női együttes pedig a szerbekkel játszott döntetlennel fejezte be szereplését a sakkcsapatok 22. Európa-bajnokságán a grúziai Batumiban.
nov. 2
17:05
Nehéz szülés volt, de végül öttel győzött és továbbjutott az Eto (She)
A Győri Audi ETO KC a gyengébben sikerült első félidő után a második harminc percben felülmúlta a szlovén Krim Mercator Ljubljanát, és ötgólos győzelmet aratott, így folytatódik a csapat győzelmi sorozata a női kézilabda Bajnokok Ligájában: négyből négyet megnyert, és biztosította helyét a középdöntőben.
nov. 2
17:09
Serie A: a Roma legyőzte a Napolit a szombat délutáni rangadón (She)
A Roma nyerte meg az olasz labdarúgó Serie A 11. fordulójának szombat délutáni rangadóját, mivel 2–1-re legyőzte a Napolit a Stadio Olimpicóban.
nov. 2
17:09
„Magyar pályákon ritkán látható” csodagóllal verte a Honvéd a Puskást (444.hu)
Gazdag Dániel varázsolt egyet a miniszterelnöki szentélyben.
nov. 2
17:15
Puskás-díjra méltó góllal szomorították a Puskás Akadémiát (Infostart)
A vendég Budapest Honvéd Gazdag Dániel fantasztikus góljával 2-1-re nyert a Puskás Akadémia otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának nyitómérkőzésén.
nov. 2
17:15
Jégkorong: műszaki hiba, zárt kapuk mögé szorul a Fradi (She)
A jégkorong Erste Ligában címvédő Ferencváros műszaki probléma miatt zárt kapuk mögött játssza soron következő hazai mérkőzéseit.
nov. 2
17:15
Műszaki hiba miatt zárt kapuk mögött játssza hazai mérkőzéseit az FTC jégkorongcsapata (Azenpenzem)
.
nov. 2
17:27
Tenisz: Nadal sérülés miatt visszalépett; Djokovics finalista (She)
Rafael Nadal sérülés miatt nem vállalta a játékot a Denis Shapovalov elleni elődöntőben a párizsi kemény pályás férfi tenisztornán.
nov. 2
17:39
Bundesliga: óriási pofont kapott a Bayern; Gulácsiék megszórták Szalaiékat (She)
A Bayern München nagy meglepetésre 5–1-re kikapott a Frankfurttól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 10. fordulójában. Gálázott az RB Leipzig is, amely 8–0-ra kiütötte a Mainzot.
nov. 2
17:39
Tenisz WTA-vb: Babosék a címvédés küszöbén (Azenpenzem)
Babos Tímea sorozatban harmadszor jutott be a világbajnokság páros fináléjába, ez legutóbb a dél-afrikai/amerikai Liezel Hubernek sikerült 2007 és 2009 között.
nov. 2
17:45
Wta-vb: a 2. kiemelt páros lesz Babosék ellenfele a döntőben (She)
A második helyen kiemelt Hszie Szu-vej, Barbora Strycová kettős lesz Babos Tímeáék ellenfele a női tenisz-világbajnokság döntőjében azt követően, hogy a tajvani, cseh duó két sima szettben legyőzte az Anna-Lena Grönefeld, Demi Schuurs német, holland párost.
nov. 2
17:57
Könnyedén nyert a Szolnok (Infostart)
A Szolnok 16-9-re győzött a Debrecen felett a férfi vízilabda ob I hatodik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
nov. 2
18:03
Őrült eredmények a Bundesligában (Infostart)
Szalai Ádám csapata, a Mainz 8-0-s vereséget szenvedett a Gulácsi Pétert soraiban tudó RB Leipzig vendégeként a német labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának szombati játéknapján.
nov. 2
18:03
Fft: így ússzák meg a klubok – pénzmosás a futballban (She)
Az amatőr és profi futballcsapatokról is gyakran mondják, hogy illegális úton szerzett pénzzel gazdálkodnak. A FourFourTwo feltárja a szervezett bűnözés homályos világát, és összeszedi azokat a trükköket, amelyekkel a klubok kijátsszák a törvényeket. Vajon az ön kedvenc csapata is így csinálja?
nov. 2
18:09
Csupasport: a koplalás a legnagyobb ellenfél (She)
Juniorkorúként indul a férfi testépítő- és fitnesz-világbajnokságon a Mens Physique kategóriában Szabó Roland, aki először szerepel vb-n a felnőttek mezőnyben. Interjút adott a Csupasportnak.
nov. 2
18:11
La Liga: már megint a Levante – kikapott a Barcelona! (She)
Óriási meglepetésre a Levante megint legyőzte a Barcelonát! A katalánok „mumusa” most 3–1-re nyert hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójában.
nov. 2
18:12
Szörnyethalt egy fiatal motoros, videón a tragikus baleset (Ripost)
Afridza Munander mindössze húsz éves volt, hatalmas tehetségnek tartották.
nov. 2
18:13
Úszás: Hosszú egy aranya, Jakabos két bronza (She)
Hosszú Katinka egy aranyat, Jakabos Zsuzsanna két bronzot nyert az úszók oroszországi világkupa-állomásának második, szombati versenynapján.
nov. 2
18:15
Pl: a Manchester City és a Liverpool is a végén fordított (She)
Szenzációs végjátékokat hozott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulója, a Manchester City és a Liverpool is csak a végén tudta maga javára billenteni a meccsét.
nov. 2
18:15
Úszó vk: Hosszú újabb aranyat nyert (ATV)
Hosszú Katinka egy aranyat, Jakabos Zsuzsanna két bronzot nyert az úszók oroszországi világkupa-állomásának második, szombati versenynapján.
nov. 2
18:17
Óriási harc, kiszenvedte a sikert Horvátországban az Ftc (She)
Hihetetlenül nehéz mérkőzésen, nem tökéletes, de harcos játékkal szerezte meg a két pontot a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az FTC. Elek Gábor alakulata a Podravka Koprivnicát győzte le egy góllal.
nov. 2
18:21
Csúnyán megégett a Barcelona (Infostart)
A címvédő és éllovas FC Barcelona 3-1-es vereséget szenvedett a Levante otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 2
18:27
Hosszú Katinka egy aranyat, Jakabos Zsuzsanna két bronzot szerezett az úszó vk-ban (Azenpenzem)
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú a világkupa-sorozat 2012-es indulása óta kereken 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be.
nov. 2
18:33
Női kézi Bl: a szünetben még ikszre állt, de nyert a Győr (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC a vártnál szorosabb meccsen 31–26-ra győzött a Krim Mercator Ljubljana ellen.
nov. 2
18:39
Hosszú Katinka nem tud leállni (Infostart)
Hosszú Katinka egy aranyat, Jakabos Zsuzsanna két bronzot nyert az úszók oroszországi világkupa-állomásának második, szombati versenynapján.
nov. 2
18:39
Verstappen az élen, Norris a 3. helyen az austini időmérő előtt (She)
Max Verstappen zárta az élen az Amerikai Nagydíj harmadik szabadedzését. A Red Bull versenyzője mögött Sebastian Vettel (Ferrari) végzett, a harmadik leggyorsabb kisebb meglepetésre Lando Norris volt a McLarennel. Charles Leclerc alatt már a felvezető körén leállt a Ferrari.
nov. 2
18:51
Női Nb I: az Mtk és a Dvtk is simán hozta a kötelezőt (She)
A Diósgyőr a szegedi Szent Mihály (3–0), az MTK az újonc Kelen SC (5–0) ellen szerzett kötelező három pontot a női labdarúgó NB I 9. fordulójában.
nov. 2
18:51
Csoportelsőként jut a középdöntőbe a Győr a női kézilabda BL-ben (Azenpenzem)
.
nov. 2
18:57
Ráijesztett szurkolóira az angol foci két nagyágyúja (Infostart)
Az éllovas Liverpool és a címvédő Manchester City is nyert az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 2
18:57
Nb I: az Újpest ötgólos mérkőzést nyert meg Kaposváron (She)
Az Újpest idegenben 3–2-es győzelmet aratott a sereghajtó Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 11. fordulójában, így zsinórban három nyeretlenül megvívott bajnokit követően tudott ismét győzni az élvonalban.
nov. 2
18:59
Nb I: hármat vágott a Loki, megint kikapott a Paks (She)
A Debrecen hazai pályán 3–1-re legyőzte a Paksot a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A végig jobban játszót Loki akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna, Böde révén csak a hajrában szépítettek a tolnaiak.
nov. 2
19:01
Nb I: Keleti csatát nyert, tovább zárkózik a Dvtk (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a hazai pályán játszót Diósgyőr egy villámgóllal szerzett vezetést a Kisvárda ellen, amely egyenlítette a második félidőben, ám nem tudta elérni, hogy ugyanaz az eredmény szülessen, mint a két csapat előző szezonbeli három összecsapásán, mert Iszlai Bence és Rui Pedro is lőhetett egy-egy tizenegyest, amikkel 3–1-re
nov. 2
19:03
Nb I: a Ferencváros nem tudta legyőzni a Mezőkövesdet (She)
Egy egyre végződött a Ferencváros–Mezőkövesd fővárosban rendezett rangadója a labdarúgó NB I 11. fordulójában.
nov. 2
19:03
Már biztosan csoportelső a Győr (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 31-26-ra legyőzte a szlovén Krim Mercator Ljubljana csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ezzel biztosította, hogy csoportelsőként jut tovább a középdöntőbe.
nov. 2
19:03
Szétesőben Shane Tusup úszócsapata (444.hu)
A Hosszú Katinka kihívójának tartott Ilaria Cusinato és Földházi Bence is elhagyta az edzőt.
nov. 2
19:05
Nb I: gólparádés meccsen ikszelt a Fehérvár Zalaegerszegen (She)
Bobál-duplával szerzett biztos vezetést a Zalaegerszeg a labdarúgó NB I. 11. fordulójában a MOL Fehérvár FC ellen, ám a második félidőben két percen belül kiegyenlített a vendégcsapat Nego és Hodzsics góljaival, sőt, Futács révén megszerezte a vezetést is. Ám Lesják végül kiegyenlített, így 1-1 pontot szerzett mindkét csapat.

Keresés