2019. november 2. szombat

nov. 2
19:07
Női kézi Bl: Martín csapata 8 gólos sikerrel állt bosszút (She)
Ambros Martín csapata, a Rosztov-Don hazai pályán 34–26-os győzelemmel vágott vissza az Esbjergnek a dániai 31–26-os vereségéért. A korábbi ETO-tréner együttesében Julija Managarova hat, a szintén volt győri Anna Szeny pedig öt gólt szerzett.
nov. 2
19:09
Nb I: hármat vágott a Loki, megint kikapott a Paks (She)
A Debrecen hazai pályán 3–1-re legyőzte a Paksot a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A végig jobban játszót Loki nagyobb különbséggel is nyerhetett volna, Böde révén csak a hajrában szépítettek a tolnaiak.
nov. 2
19:11
Nb I: gólparádés meccsen ikszelt a Fehérvár Zalaegerszegen (She)
Bobál-duplával szerzett biztos vezetést a Zalaegerszeg a labdarúgó NB I 11. fordulójában a Mol Fehérvár FC ellen, ám a második félidőben két percen belül kiegyenlített a vendégcsapat Nego és Hodzic góljával, sőt, Futács révén megszerezte a vezetést is. Ám Lesjak kiegyenlített, így 1-1 pontot szerzett mindkét csapat.
nov. 2
19:12
Labdarúgó Nb I: Nem bírt egymással a Ferencváros és a Mezőkövesd (HírTV)
A Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának rangadóján.
nov. 2
19:13
Fortuna Liga: megszakadt a Dac győzelmi sorozata (She)
A DAC hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a szeredi csapattal, míg a szintén odahaza játszó éllovas Slovan 2–0-ra verte a szeniceieket a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) szombati játéknapján. A dunaszerdahelyiek négy győzelem után veszítettek pontokat a bajnokságban, a pozsonyiak sorozatban harmadszor nyertek.
nov. 2
19:15
Döntetlent játszottak a dobogós helyen állók (Azenpenzem)
A magyar labdarúgó bajnokság első osztályának 11. fordulójában csak a Honvéd, a Debrecen, a DVTK és az Újpest gazdagodott három ponttal.
nov. 2
19:27
Vívás: Szűcs 2. Szocsiban a junior női kardozók vk-viadalán (She)
Szocsiban, a szezonnyitó junior kard-világkupaversenyen a kadét-világbajnok Szűcs Luca nyújtotta magyar szempontból a legragyogóbb teljesítményt; a BVSC-Zugló 17 esztendős reménysége ezüstéremmel gazdagodott Szocsiban.
nov. 2
19:30
Hosszú aranyat, Jakabos két bronzot szerezett az úszó vk-ban (HírTV)
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú, aki pénteken 200 méter pillangón győzött, ezzel pedig a vk-sorozat 2012-es indulása óta kereken 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be
nov. 2
19:39
Ligue 1: nyert az Om, negatív gólkülönbséggel is harmadik (She)
Az Olympique Marseille hazai pályán 2–1-re legyőzte a Lille-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 12. fordulójának szombat kora esti mérkőzésén.
nov. 2
19:51
Birkózás: Kecskeméti a bronzért küzd, Torba az 5. az U23-as vb-n (She)
A kötöttfogásúak között Torba Erik ötödik, Kecskeméti Krisztián a bronzért megy, Lévai Tamás vigaszágas a budapesti U23-as birkózó-vb-n.
nov. 2
19:53
Női kézi Nb I: az újonc legyőzte a Dunaújvárost (She)
Az újonc Szombathely pályaválasztóként 23–18-ra legyőzte a Dunaújvárost a női kézilabda NB I 8. fordulójának szombati játéknapján. A másik mérkőzésen is hazai siker született: a Debrecen 32–26-ra verte meg a Mosonmagyaróvárt.
nov. 2
19:57
Női kézi Bl: a Fradi kiharcolta a győzelmet Horvátországban (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria 27–26-ra legyőzte a Podravka Koprivnicát.
nov. 2
20:03
Férfi kézi Bl: a tavalyi győztes az utolsó pillanatokban mentett pontot (She)
A Barcelonától elszenvedett vereség után az Aalborg elleni rangadón újra remekelt a Paris Saint-Germain: a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 6. fordulójában 37–24-re győzött a francia együttes.
nov. 2
20:09
F1: az 1. után a 3. edzést is behúzta Verstappen Austinban (She)
Max Verstappen zárta az élen az Amerikai Nagydíj harmadik szabadedzését. A Red Bull versenyzője mögött Sebastian Vettel (Ferrari) végzett, a harmadik leggyorsabb kisebb meglepetésre Lando Norris volt a McLarennel. Charles Leclerc alatt már a felvezető körén leállt a Ferrari.
nov. 2
20:11
Serie A: a 91. percben belőtt 11-essel fordított az Inter (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a fordulót megelőzően 2. helyen álló Inter 0–1-ről fordítva, a 91. percben értékesített büntetővel verte meg idegenben 2–1-re a meccset a 11. helyről váró Bolognát.
nov. 2
20:15
F1: az 1. után a 3. edzést is behúzta Verstappen Austinban (She)
Max Verstappen zárta az élen az Amerikai Nagydíj harmadik szabadedzését. A Red Bull versenyzője mögött Sebastian Vettel (Ferrari) végzett, a harmadik leggyorsabb kisebb meglepetésre Lando Norris volt a McLarennel. Charles Leclerc alatt már a felvezető körén leállt a Ferrari.
nov. 2
20:15
Női kézilabda BL: Idegenben is legyőzte horvát ellenfelét a Fradi (Azenpenzem)
Kaproncai sikerükkel a zöld fehérek nagy lépést tettek a középdöntőbe jutás felé.
nov. 2
20:21
Amerikában eltiltották egy középiskolai futballcsapat edzőjét, mert túl nagy arányban győzték le az ellenfelet (444.hu)
Rob Shavert egy meccsre ítélték, amiért nem fogta vissza a fiait és 48 pontot vertek egy másik kölyökcsapatra.
nov. 2
20:27
Az FTC és a Fehérvár sem nyert (Infostart)
Nem bírt a címvédő Fradi a Mezőkövesddel az OTP Bank Ligában. A fehérváriak kétgólos hátrányból álltak fel, de az utolsó percben egyenlített a ZTE. Győzött az Újpest, a DVSC és a Diósgyőr is.
nov. 2
20:27
Női kosár Nb I: 100 pont fölött a Győr, pécsi vereségek (She)
A Győr száz pont fölött dobott a vendég BEAC ellen a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján és 101–58-ra győzött. A PEAC-Pécs otthon kapott ki a Csatától, a PINKK idegenben a Vasastól, szoros meccsen nyert a Szekszárd.
nov. 2
20:33
Pl: Foster lehetett volna a hős, de Kepa megmentette a Chelsea-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában a Chelsea 2–1-re győzött a Watford otthonában, így utóbbi továbbra is nyeretlen, előbbi pedig sorozatban az ötödik sikerét aratta már.
nov. 2
20:35
Bundesliga: az újonc alaposan meglepte a Herthát (She)
Az Union Berlin hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Herthát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 10. fordulójában, és már a 13. a táblázaton.
nov. 2
20:39
La Liga: Diego Costa kihagyta a büntetőt, iksz lett a rangadó (She)
Az Atlético Madrid 1–1-es döntetlenre végzett a Sevilla otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójának szombat kora esti rangadóján.
nov. 2
20:41
Férfi vízi ob I: hibátlan maradt a Szolnok és az Újbuda is (She)
Hétgólos győzelmet aratott a Szolnok hazai medencében a Debrecen felett a férfi vízilabda ob I hatodik fordulójának szombati nyitó mérkőzésén.
nov. 2
20:43
Nb I: Önök nem látták, hogyan nézett ki a csapat az öltözőben – Rebrov (She)
Egy egyre végződött a Ferencváros–Mezőkövesd budapesti rangadója a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.
nov. 2
20:51
Fontos meccset nyert meg a Fradi a BL-ben (Infostart)
A Ferencváros 27-26-ra góllal nyert a horvát Podravka Koprivnica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, szombaton, ezzel nagy lépést tett a középdöntőbe jutás felé.
nov. 2
20:51
Erste Liga: a listavezető legyűrte az Acélbikákat (She)
A jégkorong Erste Liga szombati játéknapján a listavezető Csíkszereda hazai pályán 3–1-re legyőzte a Dunaújvárosi Acélbikákat.
nov. 2
20:53
Férfi kézi Nb I: az Orosháza nyerte meg az újoncok csatáját (She)
Az Orosháza házigazdaként négy góllal legyőzte az ugyancsak újonc Vác csapatát a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
nov. 2
20:55
Férfi kosár Nb I: a Falco és a Pvsk is veretlen maradt (She)
A címvédő Falco 13 ponttal győzött az Alba Fehérvár otthonában a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján, ezzel a szombathelyiek továbbra is veretlenek, ahogy a DEAC ellen nyerő PVSK is.
nov. 2
20:57
Birkózás: Kecskeméti Krisztián bronzért küzdhet az U23-as vb-n (She)
A magyar csapat továbbra is érem nélkül maradt Budapesten, a Ludovika Arénában zajló U23-as birkózó-világbajnokságon. A hatodik napon a kötöttfogású Torba Erik (63 kg) előtt volt a medálszerzés lehetősége, de a bronzcsatában az orosz Valitov bizonyult jobbnak. A zárónapon, vasárnap Kecskeméti Krisztián (60 kg) a harmadik helyért lép szőnyegre, míg
nov. 2
20:59
Real Madrid: kihagyott helyzetek, kihagyott lehetőség (She)
A Real Madrid a Betist fogadta odahaza a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 12. fordulójában, és a madridiak győzelemmel a tabella élére ugrottak volna, ám a csak helyzeteket hozó mérkőzésen nem született gól.
nov. 2
21:27
Női röplabda Extraliga: ötszettes meccsen nyert az Mtk (She)
Az MTK ötjátszmás mérkőzésen győzött az Újpest vendégeként a női röplabda Extraliga alapszakaszának szombati játéknapján.
nov. 2
21:30
Tripla vagy semmi: kőkemény november vár az AC Milanra (Behaviour)
Három egymás utáni rangadóra készül az olasz labdarúgó bajnokságban szereplő AC Milan, ha pedig itt sem tud új erőre kapni, az a teljes szezont romokba döntheti.
nov. 2
21:39
Női vízi Euroliga: az Uvse és a Dunaújváros is továbbjutott (She)
Második mérkőzését is elveszítette a Ferencváros a női vízilabda Euroliga első selejtezőkörében: a szombati játéknapon a zöld-fehér csapat a spanyol Mataróval szemben maradt alul négy góllal. Később győzött az UVSE és a Dunaújváros is, amivel mindkét együttes továbbjutott.
nov. 2
21:41
Meglepetés Austinban: Bottas a pole-ban, Hamilton az ötödik (She)
Valtteri Bottas indulhat az élről az Amerikai Nagydíjon, a Mercedes finn versenyzője ugyanis megnyerte az austini kvalifikációt. A tűzijáték elmaradt a végén, és a Q3 elején a legjobb kört autózó Bottas rajtelsőségére már senki sem volt veszéllyel. A második helyről Sebastian Vettel, a második rajtsorból pedig Max Verstappen és Charles Leclerc
nov. 2
21:57
Ismét Szuperkupa-győztes az FTC (Infostart)
A Ferencváros férfi vízilabdacsapata címét megvédve hódította el az Európai Szuperkupát: a Bajnokok Ligája-győztes zöld-fehérek a 14-11-re győzték le idegenben az Eurokupában bajnok francia CN Marseille együttesét.
nov. 2
21:57
Megvédte címét a Fradi a férfi vízilabda Európai Szuperkupában (Azenpenzem)
A Bajnokok Ligája-győztes FTC-Telekom a fináléban 14-11-re legyőzte az Eurokupa nyertesét, a francia Marseille-t, és negyedik alkalommal hódította el a trófeát.
nov. 2
22:03
Férfi vízi: marseille-i diadal, újra Ftc nyerte az Európai Szuperkupát (She)
A címvédő FTC nyerte meg az Európai Szuperkupát, miután a trófeáért zajló összecsapáson 14–11-re legyőzte a spanyol Marseille-t.
nov. 2
22:24
Szomorú hírt közölt a Fradi, nem mehetnek nézők a hokimeccsekre (Ripost)
Egyelőre nem tudni pontosan, hány meccsről van is szó.
nov. 2
22:27
Ligue 1: Depay újra formában, győztes gólt lőtt a 95. percben (She)
Több mint két hónap után ismét képes volt megnyerni egymás után két mérkőzést a Lyon a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1): a múlt heti, Metz elleni győzelem után szombat késő este az OL 3–2-re nyert a Toulouse vendégeként.
nov. 2
22:30
Férfi vízilabda Európai Szuperkupa: Megvédte címét a Ferencváros (HírTV)
A Ferencváros 1978, 1980 és 2018 után negyedszer hódította el a trófeát.
nov. 2
23:03
La Liga: a Real Madrid nem tudta legyőzni a Betist (She)
A Real Madrid a Betist fogadta odahaza a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 12. fordulójában, és a madridiak győzelemmel a tabella élére ugrottak volna, ám a csak helyzeteket hozó mérkőzésen nem született gól.
nov. 2
23:05
Serie A: az Inter nem sokáig állt az élen – győzött a Juventus (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A első két helyezettje, a Juventus és az Inter is szombat este lépett pályára. Az Inter a 91. percben szerzett büntetővel fordított a Bologna vendégeként, míg a Juve nagy nehezen legyűrte a Torinót, így maradt a tabella élén.
nov. 2
23:09
F1: Bottasé a pole pozíció az Amerikai Nagydíjra (She)
Valtteri Bottas indulhat az élről az Amerikai Nagydíjon, miután a Mercedes finn versenyzője bizonyult a leggyorsabbnak az austini kvalifikáción. A tűzijáték elmaradt a végén, és a Q3 elején a legjobb kört autózó Bottas rajtelsőségére már senki nem volt veszéllyel. A máaosik helyről Sebastian Vettel, a második rajtsorból pedig Max Verstappen és Char
nov. 2
23:15
F1: Bottasé a pole pozíció az Amerikai Nagydíjra (She)
Valtteri Bottas indulhat az élről az Amerikai Nagydíjon, miután a Mercedes finn versenyzője bizonyult a leggyorsabbnak az austini kvalifikáción. A tűzijáték elmaradt a végén, és a Q3 elején a legjobb kört autózó Bottas rajtelsőségére már senki nem volt veszéllyel. A máaosik helyről Sebastian Vettel, a második rajtsorból pedig Max Verstappen és Char
nov. 2
23:21
Mercedes indulhat az élről, de nem Hamilton (Infostart)
A Mercedes finn pilótája, Valtteri Bottas autózta a leggyorsabb kört az Egyesült Államok Forma-1-es Nagydíjának időmérő edzésén.
nov. 2
23:27
U17-es vb: Dél-Korea a torna leggyorsabb góljával sokkolt (She)
Franciaország 2–0-ra legyőzte Haitit magyar idő szerint szombat este, így százszázalékos teljesítménnyel jutott be a nyolcaddöntőbe a Brazíliában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokságon. A C-csoport másik továbbjutója Dél-Korea, amely ki-ki meccsen 2–1-re megverte Chilét. A dél-amerikaiak reménykedhetnek, hogy a harmadik helyezettek egyikeként
nov. 2
23:39
F1: Bottasé a pole pozíció az Amerikai Nagydíjon (She)
Valtteri Bottas indulhat az élről az Amerikai Nagydíjon, a Mercedes finn versenyzője ugyanis megnyerte az austini kvalifikációt. A tűzijáték elmaradt a végén, és a Q3 elején a legjobb kört autózó Bottas rajtelsőségére már senki sem volt veszéllyel. A második helyről Sebastian Vettel, a második rajtsorból pedig Max Verstappen és Charles Leclerc vágh
nov. 2
23:41
Preisinger: Lemaradtunk...; Babos a vb-arany küszöbén (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019. november 3. vasárnap

nov. 3
0:03
Nyolcadik hellyel is világbajnok lesz Hamilton: négy pontra van szüksége a brit pilótának (Blikk)
Mindössze négy pont választja el a brit Lewis Hamiltont (34) attól, hogy hatszoros világbajnok legyen a Forma–1-ben. A Mercedes sztárjának újabb trónra lépéséhez a vasárnapi Amerikai Nagydíjon annyi kell, hogy minimum a nyolcadik helyen célba érjen, a címért még versenyben lévő csapattársa, vagyis a finn Valtteri Bottas (30) kiszolgáltatott helyzet

Keresés