2020. január 12. vasárnap

jan. 12
21:24
Férfi kézi Eb: ha nem nyernek ellenünk a dánok, pakolhatnak (She)
Mivel Dánia vereséggel kezdett első csoportmeccsén, Rasmus Lauge szerint felértékelődött a magyarok elleni meccs, és szükségük van a két pontra.
jan. 12
21:36
Megdőlt a 10 km-es utcai futás világrekordja (Azenpenzem)
.
jan. 12
21:39
Egy éve minden klappol (Behaviour)
A Jürgen Klopp vezette Liverpool újabb rekordot döntött meg, egyetlen top ligás csapat sem állt még 61 ponttal 21 forduló után.
jan. 12
21:41
Sima győzelemmel rajtolt a magyar női póló-válogatott (Behaviour)
A házigazda magyar válogatott vasárnap a papírformának megfelelően, a horvátok felett aratott sima
jan. 12
21:42
Birkózás: Németh Zsanett ezüstérmes lett Isztambulban (She)
Isztambulban, a hagyományos, immár 48. Yasar Dogu-emlékversennyel indult a nemzetközi birkózóidény. A magyarok a nők között voltak érdekeltek, s a vasárnapi záró napon Németh Zsanett (76 kg) ezüstérmes lett – tájékoztatott a magyar szövetség hírlevelében.
jan. 12
21:48
Női röplabda: visszavágott a Vasas a szerdai vereségért (She)
A bajnoki címvédő Vasas Óbuda saját közönsége előtt 3-0-ra legyőzte a tavaly Magyar Kupa-győztes Fatum Nyíregyházát a női röplabda Extraliga vasárnapi rangadóján. A férfiaknál a Kaposvár négy játszmában győzött a Kecskemét ellen hazai pályán.
jan. 12
21:54
Spanyol Szuperkupa: a Real Madrid lett az aranyérmes! (She)
A Real Madrid lett a spanyol Szuperkupa győztese, miután Szaúd-Arábiában tizenegyesekkel legyűrte az új lebonyolítású torna döntőjében az Atlético Madridot.
jan. 12
22:06
A Real Madridé a Spanyol Szuperkupa (Infostart)
A Real Madrid története során 11-edszer hódította el a labdarúgó Spanyol Szuperkupát, miután a vasárnapi fináléban tizenegyesekkel legyőzte a városi rivális Atléticót Szaúd-Arábiában.
jan. 12
22:06
Varázslatos kezdés, magyar sikertől volt hangos a Duna Aréna (Ripost)
A magyar női vízilabda-válogatott sima, 19 gólos győzelemmel rajtolt Horvátország ellen a budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.
jan. 12
22:24
Horvátok, de nem a férfiak szintjén (Azenpenzem)
A Horvátország elleni lehengerlő, kiütéses, 25-6-os győzelemmel kezdte a budapesti Európa-bajnokságot a magyar női vízilabda-válogatott a Duna Arénában.
jan. 12
22:30
Beugrásból jeles – Moncz Attila publicisztikája (She)
„Vámos miért nincs az összeállításban?” „Mert sebesült a lába. Tegnap voltam vele MRI-n. Próbáltuk titkolni, eddig lehetett.” „Deszpotovics sincs, a...
jan. 12
22:32
Kávéházi Konrádok – Malonyai Péter jegyzete (She)
Igaza van Nagy Lászlónak, a felelős játékosból felelős vezetővé lett kézilabdaklasszis az oroszok legyőzése után nem győzi hangsúlyozni, hogy „a dán...
jan. 12
22:42
Három magyar aranyérem a prágai evezős ergométeres Eb-n (Azenpenzem)
.
jan. 12
22:54
Serie A: a Juventus egy góllal nyert a Roma otthonában (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójának vasárnapi játéknapján a címvédő Juventus 2–1-re nyert a Roma otthonában.
jan. 12
22:54
A MAC és a DVTK is otthon kapott ki a szlovák jégkorongligában (Azenpenzem)
.
jan. 12
22:56
Síugró-vk: Geiger duplázott Val di Fiemmében (She)
Az olaszországi Val di Fiemmében két versennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. Mindkét versenyen ugyanazok a versenyzők lettek az érmesek: a német Karl Geiger nyert az osztrák Stefan Kraft és a lengyel Dawid Kubacki előtt. Ugyanott norvég győzelem született az északiösszetett-világkupa csapatsprintjében.
jan. 12
23:00
Labdarúgás: Háromhetente kapok ajánlatot – Dárdai Pál (She)
Dárdai Pál ezúttal a Német Hírügynökségnek (DPA) adott interjút, amelyben elárulta, hogy rengeteg ajánlatot kap különböző csapatoktól, ám úgy tűnik, továbbra is hűséges a berliniekhez.
jan. 12
23:02
Sannino hálás a szurkolóknak; Hanga, a Barca karmestere (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
jan. 12
23:06
Ligue 1: hatgólos meccsen ikszelt először a bajnokságban a Psg (She)
A francia bajnokság 20. fordulójának záró mérkőzésén a listavezető PSG 3–3-as döntetlent játszott a Monacóval hazai pályán.
jan. 12
23:48
Hétfői sportműsor: pályán a férfi kézi- és a női pólóválogatott (She)
Folytatódik Svédországban a férfi kézilabda Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott Dánia ellen lép pályára, s a körülmények alakulása folytán akár már estére kiharcolhatja a továbbjutást. Vízbe száll a női vízilabda-válogatott is a budapesti rendezésű sportági Európa-bajnokságon. Szerencsés vesztesként pályára lép Babos Tímea az Adeleaide-be
jan. 12
23:54
Alpesisí-vk: Yule hazai pályán nyerte meg a szlalomot (She)
A férfi alpesi sízők számára a svájci Adelbodenben műlesikló-, a nőknek az ausztriai Altenmarktban kombinációs futamot rendeztek a világkupában. Előbbieknél a győzelmet a svájci Daniel Yule, utóbbiaknál pedig az olasz Federica Brignone szerezte meg.

Keresés