2020. január 14. kedd

jan. 14
10:02
Férfi kézilabda Eb: Ilyen edzőkkel könnyű dolgozni – Szita Zoltán (She)
A balátlövő Szita Zoltán szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott edzői stábjának is jár a gratuláció, mivel hétfő este 24–24-es döntetlent ért el a csapat az olimpiai és világbajnok Dániával szemben az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, Malmőben.
jan. 14
10:18
Válság a Barcában: Xavi vagy Pochettino váltja Valverdét? (BorsOnline)
Válságértekezletet tartott a Barcelona vezetősége, hogy megtárgyalják Ernesto Valverde edző jövőjét. Helyé­re a klublegenda Xavi és a Spurs ex­trénere, Pochettino nevét dobták be.
jan. 14
10:42
Barca: vendégként ő nyert legutóbb a Camp Nouban – íme, az új vezetőedző! (She)
Hétfőtől már nem Ernesto Valverde az FC Barcelona vezetőedzője. A La Liga címvédője megköszönte az 55 éves tréner munkáját, miután a katalán csapat 2–1-es vezetésről 3–2-re kikapott az Atlético Madridtól a spanyol Szuperkupa elődöntőjében. Utódja Quique Setién lett, akinek a nevéhez fűződik Valverde egyetlen hazai pályán elszenvedett veresége a
jan. 14
10:44
Vívás: a 30 éves Szilágyi Áron még két olimpiai érmet szeretne (She)
Kétszeres olimpiai bajnok kardvívónk, Szilágyi Áron január 14-én tölti be harmincadik életévét. A Vasas sportolója elárulta, még két olimpiai éremre vágyik.
jan. 14
10:46
Férfi kézi Eb: Mintha készülnénk elaludni – dán reakciók (She)
Dániában ízlelgetik a számukra furcsa fejleményt, hogy a mieink elleni mérkőzésen hajszálnyira voltak a kieséstől a férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Dán visszhangok a 24–24-es döntetlenre végződő hétfői, malmői csoportmérkőzés után.
jan. 14
10:48
Aranycipő: Immobile vezet, Messi kicsúszott a top tízből (She)
Immár Ciro Immobile vezeti a legjobb európai gólvágónak járó Aranycipőért zajló versenyfutást: a Lazio támadója duplázott a Brescia ellen, majd a Napoli elleni rangadót is eldöntötte.
jan. 14
10:48
Alig nevezték ki a Barcelona új edzőjét, a Nemzeti Sport máris az idény legborzasztóbb szóviccét sütötte el a nevével (444.hu)
Ez sajnos quiquerülhetetlen volt.
jan. 14
10:48
Kiállították, mégis a meccs embere lett (Azenpenzem)
Százhúsz percnyi meddő játék után a 11-es párbajt magabiztosan, 4-1-re megnyerte a Real Madrid az Atlético ellen, így hódította el vasárnap éjszakába nyúlóan a Spanyol Szuperkupát.
jan. 14
10:51
Budapesti átok sújtotta a pólósokat, ennek most vége lehet (Ripost)
Az aranyérem és az olimpia a célja a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a budapesti Eb-n.
jan. 14
11:00
Köhögőrohamot kapott a füsttől és feladta a meccset egy teniszező az Australian Openen (Behaviour)
Letérdelt, mert úgy érezte, a földön könnyebben kap levegőt. Egy másik versenyző úgy fogalmazott, olyan „mintha egy borsólevesben lennénk.” A tornaigazgató szerint javult a helyzet, ezért engedélyezték a játékot.
jan. 14
11:02
Mester a magasban (Behaviour)
Weisz Árpád portréjával emlékszik meg Roman Abramovics, a Chelsea labdarúgócsapatának tulajdonosa az auschwitzi haláltábor felszabadításáról.
jan. 14
11:24
Vívás: Házhoz mentem a pofonért, de kellett – Siklósi (She)
Két arany a heidenheimi vk-viadalon: a 22 éves világbajnok Siklósi Gergely egyéniben és csapatban is brillírozott a hétvégén, már „csak” ezt a formát kell hoznia a következő hónapokban – és Tokióban is.
jan. 14
11:26
kínai és hát mögötti dobás! Parádés gól a kézi Eb-n (She)
Szenzációs gólt szerzett a Spanyolország elleni férfi kézilabda Európa-bajnoki mérkőzésen Jeffrey Boomhouwer, a holland válogatott játékosa. A balszélső Bobby Schagen passza után kínai figurából, a dobást háta mögött végrehajtva szerzett gólt.
jan. 14
11:30
Sportgazdaság: először a Barca a leggazdagabb futballklub (She)
Története során először a Barcelona lett a világ leggazdagabb futballklubja a Deloitte nemzetközi tanácsadó cég tanulmánya szerint.
jan. 14
11:42
Év Sportolója Gála: hajsza az aranyért – ki nyer a férfiaknál? (She)
Rég nem látott nagy rivalizálás zajlik a férfiaknál a koronáért, a legjobb három közül kiszorulók között is van olyan, aki más évben favoritnak számítana.
jan. 14
11:54
Játékossors: befuccsolt a reggeliző, Washingtonban taxizik Hakan Sükür (She)
Nagyjából másfél éve számoltunk be az egykoron a Boszporusz Bikájaként ismert korábbi 112-szeres válogatott török csatár, Hakan Sükür kálváriájáról: Törökországban elfogatóparancsot adtak ki ellene, és halálbüntetéssel fenyegető per várná, ha hazatérne. A 2018. szeptemberi cikkünkben még arról számoltunk be, Hakan Sükür kávét árul Kaliforniában, mo
jan. 14
11:54
Hihetetlen sebesség, ennyit mértek a magyar válogatott játékosánál (Ripost)
A magyar férfi kézilabda-válogatott bravúros, 24-24-es döntetlent játszott Dániával az Európa-bajnokság csoportkörében.
jan. 14
12:24
A Barcelona a leggazdagabb futballklub (Azenpenzem)
Története során először a Barcelona lett a világ leggazdagabb futballklubja a Deloitte nemzetközi tanácsadó cég tanulmánya szerint.
jan. 14
12:48
Belgium: Bernd Storck hívja Eppel Mártont – sajtóhír (She)
Ahogy azt a Nemzeti Sport elsőként megírta, Eppel Márton jó eséllyel Belgiumba szerződhet, helyi kollégáktól megtudtuk, az élvonal sereghajtója, a Cercle Bruges lehet a befutó, amelynek vezetőedzőjét Bernd Storcknak hívják.
jan. 14
12:48
„Nem annyira fényes a helyzet” - Megszólalt egy magyar teniszező az ausztráliai légszennyezettségről (SzMo)
„Egy-két játékos rosszul is lett, de nem nagyon volt beleszólásuk, hogy akarnak-e játszani” - mondta Bondár Anna, aki az első ausztrál nyílt teniszbajnokságára készül.
jan. 14
12:54
Férfi vízi Eb: az első negyed másként nézett ki, de Spanyolország kiütötte Máltát (She)
Elkezdődött a férfi vízilabdázók Európa-bajnoksága is! A budapesti viadalon Hollandia egygólos győzelmet aratott Románia felett, míg a 2008-as Eb-győztes montenegróiak kiütötték Szlovákiát. A magyarok csoportjában, vagyis a C jelű kvartettben Spanyolország Málta kiütésével kezdett.
jan. 14
12:54
Hétfőn is meglett a laza húszas (Azenpenzem)
Még a legvérmesebb szurkolók is izgalomra vágynak, ebből azonban hétfőn is hiány volt a Duna Arénában, még a legszorosabb meccsen.
jan. 14
13:00
Australian Open: Nem annyira fényes a helyzet – Bondár Anna (She)
A légszennyezettségről is beszélt az első ausztrál nemzetközi teniszbajnokságára készülő Bondár Anna. A világranglista 222. helyezettje kedden a közmédiának Melbourne-ből elmondta: ez a harmadik Grand Slam-selejtezője, az előző kettőn nem tudott meccset nyerni.
jan. 14
13:12
Játékszabályzat (She)
1. A Játék szervezője és lebonyolítójaA nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zr...
jan. 14
13:18
Női kézi: Pálinger szerint a sértettség beszél Rasmussenből (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség női szakágért felelős alelnöke, Pálinger Katalin szerint az elnökségnek nem volt más választása, mint meneszteni Kim Rasmussent a női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, a dán edzőből pedig csak a sértettség beszél.
jan. 14
13:24
Profi boksz: Fury kiütést és alvást ígér Wildernek (She)
A brit Tyson Fury azt ígérte februári ellenfelének, az amerikai Deontay Wildernek, hogy kiüti őt a Las Vegas-i ökölvívógálán.
jan. 14
13:30
Amerikaifutball: az Lsu nyerte a Tigrisek nagydöntőjét (She)
Fantasztikus hangulatú összecsapáson az LSU nyerte az amerikai egyetemi amerikaifutball-liga nagydöntőjét. A Tigrisek harcában – merthogy mindkét együttest Tigersnek hívják – 42–25-re diadalmaskodtak, ezzel 2007 óta az első, történetük negyedik végső sikerét aratták az NCAA-ben. Joe Burrow tovább halmozta a rekordokat.
jan. 14
13:42
Barcelona: Valverde levélben búcsúzott, majd végleg távozott (She)
Ernesto Valverde elbúcsúzott az FC Barcelonától. A hétfőn késő este menesztett vezetőedző búcsúlevelet írt a szurkolóknak, elköszönt a játékosoktól és a stábtagoktól, majd végleg elhajtott az edzőközpontból.
jan. 14
13:44
Férfi vízi Eb: Märcz szerint ott vagyunk az esélyesek között (She)
Megkezdi szereplését a vízilabda Európa-bajnokságon a magyar férfi pólóválogatott, de az első mérkőzését még gyakorlásra használja a csapat.
jan. 14
13:54
Egy névtelen Cruyff- és Messi-rajongó a Barcelona kispadján (Infostart)
Hétfő délután Ernesto Valverde még mosolyogva hagyta el az elnökkel, Josep Maria Bartomeuval folytatott tárgyalása színhelyét – de mindez csak színjáték volt. Állítólag a presidente már ott megmondta neki: nem maradhat tovább a Barcelona csapatának élén. Az éjszakai órákban már azt is bejelentették, hogy Quique Sétient szerződtette a klub, 2022-ig.
jan. 14
13:54
Tenisz: megszületett a világelső idei első győzelme (She)
Megszerezte idei első győzelmét a világelső Ashleigh Barty: az ausztrál teniszező az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovát győzte le az Adelaide-ben zajló kemény pályás torna női versenyében.
jan. 14
14:00
Ilyet még nem láttál, ez minden idők legpocsékabb büntetőlövése (Ripost)
Jó eséllyel minden idők legpocsékabb büntetőlövését hajtotta végre a csatár.
jan. 14
14:18
Teqball sztárparádé a Hősök terétől a Budai Várnegyedig (BorsOnline)
Ronaldinho és Puyol, a két focilegenda nagy sikerrel népszerűsítették a magyar főváros utcáin az új, mobil Teq Lite asztalt, a 2019-es Teqball Világbajnokság idején.
jan. 14
14:36
Király-kupa: harmadosztályú ellenfelet kapott a Barca és a Real (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elkészítette a Király-kupa negyedik fordulójának párosítását, a tét a legjobb 16 közé jutás. A Barcelona és a Real Madrid is harmadosztályú ellenfelet kapott, előbbi az Ibizát, utóbbi az Unionistast.
jan. 14
15:00
Balogh Norbert megkezdte a visszatérést (Azenpenzem)
Angliából vegyesen érkezett jó és rossz hír magyarokról. Végre írhatjuk ezt többes számban, mert ez azt jelenti, hogy nemcsak Nagy Ádám, hanem a Championship másik magyarja is érdekelt volt a mérkőzésen.
jan. 14
15:03
Aggasztó hír jött Fucsovicsról, ezért adta föl a meccsét Ausztráliában (Ripost)
Kiderült végre, miért lépett vissza váratlanul a magyar teniszező a mérkőzése közben. Mi lesz így az Australian Opennel?
jan. 14
15:12
Felkészülés: hétgólos meccsen nyert a Kaposvár (She)
A Kaposvár téli harmadik felkészülési mérkőzésén 4–3-ra nyert az azeri Sumqayit ellen.
jan. 14
15:14
még mindig érzi a kaput! Remek gól a 43 éves Tottitól (She)
Nem felejtett el futballozni a 2017-ben visszavonuló Francesco Totti – legalábbis kapura lőni még mindig remekül tud. Erről tanúskodik a közösségi médiában keringő videó, melyen az látható, ahogyan a 43 éves római legenda egy nyolc nyolc elleni kispályás torna egyik mérkőzésén csavar a kapuba szabadrúgásból.
jan. 14
15:24
Két magyar úszó győzött, Hosszú Katinka nincs köztük (Infostart)
Kenderesi Tamás és Késely Ajna is begyűjtött egy-egy aranyérmet, míg Hosszú Katinka és Kapás Boglárka egy-egy második hellyel kezdett a Kínában zajló Úszó Bajnokok Sorozata viadalán.
jan. 14
15:30
Férfi kosár: izraeli edzőt neveztek ki az Alba Fehérvár élére (She)
Az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata kedden szerződést bontott Jesus Ramírez vezetőedzővel, valamint megállapodott az izraeli Arik Shivekkel.
jan. 14
15:32
Nb Iii: korábban Cegléden dolgozó edző lehet a Deac új trénere (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Schőn László lesz a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC új vezetőedzője.
jan. 14
15:42
Úszás: Kenderesi és Késely is győzött a Bajnokok Sorozatában (She)
Kenderesi Tamás és Késely Ajna is begyűjtött egy-egy aranyérmet, míg Hosszú Katinka és Kapás Boglárka egy-egy második hellyel kezdett a Kínában zajló Úszó Bajnokok Sorozata viadalán.
jan. 14
15:54
Ftc: ismét hírbe hozták a csapattal a szerb középpályást (She)
Kedden lengyel forrásokban is megjelent, amiről már decemberben írtak Szerbiában, hogy a Crvena zvezda 29 éves védekező középpályása, Dusan Jovancsics szerepel a Ferencváros kiszemeltjei között, a wtk.pl híre szerint a játékos másik kérője a lengyel Lech Poznan.
jan. 14
15:57
Edzőváltás a Barcelonánál – vége a Valverde-korszaknak (Behaviour)
Quique Setién két és fél éves szerződést kötött a klubbal, kedd délután fél háromkor bemutatták a sajtónak, az esti edzést pedig már ő vezette.
jan. 14
15:59
Először nyert tornát anyaként Serena (Behaviour)
A 38 éves, 23-szoros egyéni Grand Slam-bajnok Serena Williams három éve várt erre az örömteli pillanatra.
jan. 14
16:00
Nb Ii: távozik a Barcika házi gólkirálya, Békéscsabára igazol (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika házi gólkirálya, Lukács Raymond távozik a klubtól, Békéscsabán folytatja pályafutását – számolt be róla a barcikaiak honlapja, a kbsc.hu.
jan. 14
16:06
Különleges pillanat, szülőhazája ellen remekelt a magyar pólóslány (Ripost)
Sok izgalmat nem hozott a Magyarország-Szlovákia (20-2) mérkőzés a női vízilabda Európa-bajnokságon.
jan. 14
16:12
Női kézilabda: Evés közben jön meg az étvágy – Golovin Vlagyimir (She)
Nem törte a fejét a szövetségi kapitányi poszton Golovin Vlagyimir, aki szerint még mindig sokat fejlődhet a már eddig is jól teljesítő MTK.
jan. 14
16:18
Felkészülés: korábbi El-résztvevőt vert meg az Mtk (She)
A Törökországban edzőtáborozó MTK másodosztályú labdarúgócsapata 3–0-ra legyőzte a korábban az Európa Liga csoportkörében is szereplő azeri Qabala FK-t, így harmadik sikerét könyvelhette el a tábor során – számolt be róla a klub honlapja, az mtkbudapest.hu.
jan. 14
16:30
Felkészülés: Novothny duplázott, Feczesin keretben sem volt az Újpestnél (She)
Az Újpest 3–0-s győzelmet aratott a ciprusi edzőtábor első felkészülési mérkőzésén. A lila-fehérek Litauszki Róbert góljával, valamint a Dél-Koreából visszatért Novothny Soma duplájával 3–0-ra legyőzték a görög másodosztály 5. helyén álló Apollon Lariszát.

Keresés