2020. január 17. péntek

jan. 17
18:00
Rp. gyorskori: az olimpiai bajnok nem indul(hat) az Eb-n (She)
Nincs még fegyelmi döntés, de az már tény, hogy az olimpia bajnok Burján Csaba nem lesz ott a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 17
18:12
A favorit még más szint – rémálomszerű kezdés után kikaptunk Norvégiától (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének 1. fordulójában a legutóbbi két világbajnokságon döntőző Norvégia megmutatta, miért számít a torna favoritjának: 36–29-re legyőzte a magyar válogatottat. Az ismét remekül játszó Sander Sagosen vezérletével ellenfelünk a 18. percben már 10 góllal vezetett, és bár a szünet után kissé feljavult a véde
jan. 17
18:36
Labdarúgás: eljárás egy hamis engedélyekkel szereplő játékos és edzője ellen (She)
Közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy hamis engedélyekkel játszó labdarúgó és edzője ellen – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon pénteken.
jan. 17
18:38
Felkészülés: ikszelt Miriutáékkal a Puskás Akadémia (She)
Döntetlent játszott a Puskás Akadémia az utolsó spanyolországi felkészülési mérkőzésén: a felcsúti labdarúgócsapat 1–1-re végzett pénteken a Miriuta László irányította, a román bajnokság 10. helyén álló FC Hermannstadttal.
jan. 17
18:48
Kézilabda: előkészítő ülés volt a vesztegetések ügyében (She)
A Fővárosi Törvényszék az előkészítő ülést követően tárgyalásra utalta a T. P. és 5 társa ügyében indult büntetőeljárást. Az ügyészség a terhelteket önálló intézkedésre jogosult személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés elfogadásának bűntettével és vesztegetéssel vádolja – áll a Fővárosi Törvényszék sajtóközleményében.
jan. 17
18:54
Női víz Eb: Magyarország–Görögország élőben az Nso-n! (She)
A hazai rendezésű női vízilabda Európa-bajnokságon pénteken ismét láthatjuk női válogatottunkat, ezúttal a mieinkhez hasonlóan százszázalékos Görögország ellen, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 17
19:00
Csoportelső lett a magyar női vízilabda-válogatott! (She)
A Budapesten zajló női vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének negyedik fordulójában a magyar válogatott 13–10-re legyőzte Görögországot, így megőrizte hibátlan mérlegét, és az utolsó kör eredményeitől függetlenül megnyerte a csoportját.
jan. 17
19:02
Női kézi Nb I: a Vác 71 gólos meccsen nyert Dunaújvárosban (She)
A Vác 36–35-re nyert a Dunaújváros vendégeként Szekszárdon a női kézilabda NB I-ben pénteken.
jan. 17
19:18
Csupasport: szépségkirálynő a Himalájában (She)
Korántsem meglepő, ha a világ legjobb hegymászói közé tartozó Gyenisz Urubko és Don Bowie a Himalájában tartózkodik. Némileg azonban szokatlan, ha velük tart egy csinos hölgy is.
jan. 17
19:20
Real Madrid: nyáron érkezik az Ajax középpályása – sajtóhír (She)
Donny van de Beek nagyon közel áll ahhoz, hogy 2020 nyarán az Ajax mezét a Real Madridéra cserélje – írja a spanyol Marca a holland De Telegraafra hivatkozva.
jan. 17
19:30
Sportkonferencia: Mark Spitz és Mocsai Lajos közösen tartott előadást (She)
Úszólegenda, szövetségi kapitány és egyetemi rektor közös előadás-sorozatban osztotta meg tudását a Testnevelési Egyetemen rendezett konferencián – a szakemberek a sikerek összetevőit vizsgálták.
jan. 17
19:42
A kínaiakat megsértő magyar olimpiai bajnok gyorskorcsolyás nem indulhat a hazai rendezésű Európa-bajnokságon (444.hu)
Burján Csaba fegyelmi ügye még nem zárult le, ezért nem is járhat a válogatott edzéseire.
jan. 17
19:42
Hosszú Katinka ebben még verseng Egerszegi Krisztinával (Ripost)
Az év sportolónője-címek után következnek az olimpiai aranyérmek is? Nyáron, Tokióban minden kiderül.
jan. 17
19:48
Alpesisí-vk: Pinturault második hellyel lett első Wengenben (She)
A férfi alpesi sízők világkupájának wengeni állomásán kombinációs futamot rendeztek. A győzelmet az osztrák Matthias Mayer szerezte meg a francia Alexis Pinturault előtt, aki viszont minimális különbséggel, de átvette a vezetést az összetett világkupában. A sílövők női váltóversenyét Norvégia nyerte meg a németországi Ruhpoldingban.
jan. 17
19:54
Év Sportolója: az ázsiai sztárvendégnek új látásmódot hozott a budapesti gála (She)
Ekler Luca díját Madzsid Rased adta át. Ő pedig nem más, mint az Ázsiai Paralimpiai Bizottság elnöke: szerdán érkezett hazánkba a protokollmenedzserével, és szombaton utazik haza, úgyhogy három napot tölt nálunk a 43 esztendős Arab Emírségekből származó sportvezető, akin látszott, hogy jól érzi magát nálunk, és ezt az alábbi interjúban sem titkolta
jan. 17
20:00
Férfi kézi Eb: Norvégia már túl nagy falatnak bizonyult (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott elszenvedte első vereségét az osztrák, norvég, svéd közös rendezésű Európa-bajnokságon, miután a középdöntő első fordulójában hét góllal kikapott a végső győzelemre is esélyes Norvégiától. Már az első tíz perc végére hétgólos hátrányba kerültünk, de utána sikerült megfognunk a meccset, és a második játékrészt egy
jan. 17
20:00
Nem sikerült az újabb bravúr a norvégok ellen (444.hu)
A kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első meccsén elszenvedte első vereségét a magyar válogatott.
jan. 17
20:06
Női kézi Nb I: a Vác 71 gólos meccsen verte meg az Újvárost (She)
A Vác 36–35-re nyert a Dunaújváros vendégeként Szekszárdon, míg a Mosonmagyaróvár hazai környezetben tizenhét góllal megverte a sereghajtó Szent Istvánt (40–23) a női kézilabda NB I-ben pénteken.
jan. 17
20:08
Férfi kézi Eb: Norvégia már túl nagy falatnak bizonyult (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott elszenvedte első vereségét az osztrák, norvég, svéd közös rendezésű Európa-bajnokságon, miután a középdöntő első fordulójában hét góllal kikapott a végső győzelemre is esélyes Norvégiától. Már az első tíz perc végére hétgólos hátrányba kerültünk, de utána sikerült megfognunk a meccset, és a második játékrészt egy
jan. 17
20:12
Férfi kézilabda Eb - Súlyos magyar vereség Norvégiától (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 36-29-re kikapott a világbajnoki ezüstérmes Norvégiától az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában pénteken, Malmőben.
jan. 17
20:12
Női vízi Eb: görögverés után csoportelsők vagyunk (She)
A Budapesten zajló női vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének negyedik fordulójában a magyar válogatott 13–10-re legyőzte Görögországot, így megőrizte hibátlan mérlegét, és az utolsó kör eredményeitől függetlenül megnyerte a csoportját.
jan. 17
20:12
Hétgólos magyar vereség Norvégiától a férfi kézilabda Eb-n (Azenpenzem)
A skandináv együttes továbbra is százszázalékos a kontinenstornán, a mieinknek pedig ez volt az első vereségük.
jan. 17
20:15
Megtört a lendület: férfi kézilabdázóink kikaptak Norvégiától (BorsOnline)
Az eddig kifogástalanul menetelő magyar férfi kézilabda-válogatott elszenvedte első Eb-vereségét, 36-29-re alulmaradt a középdöntőben a norvégokkal szemben, de végzetes baj még nincs.
jan. 17
20:18
Férfi kosár Nb I: győzelemmel köszöntötte új edzőjét az Alba (She)
Az Alba Fehérvár győzelemmel köszöntötte a napokban kinevezett új vezetőedzőjét, Arik Siveket: a kiélezett csata utolsó percében a házigazda székesfehérváriak hárompontos hátrányban voltak, ám fordítani tudtak, és 88–86-ra legyőzték a PVSK-t a férfi kosárlabda NB I 16. fordulójában. A másik pénteki mérkőzést két rossz passzban lévő, zsinórban n
jan. 17
20:18
Nyert és csoportelső az Eb-n a magyar női vízilabda-válogatott (Azenpenzem)
Bíró Attila együttese a nyolc között a B csoport negyedik helyezettjével, az olasz vagy a francia válogatottal találkozik majd.
jan. 17
20:21
Súlyos vereséget szenvedett Norvégiától a férfi kézi-válogatott (Behaviour)
Az Eb középdöntőjében 36-29-re kapott ki a magyar csapat a világbajnoki ezüstérmestől.
jan. 17
20:23
A női pólóválogatott a görögöket is legyőzte, és csoportelsőként végzett az Eb-n (Behaviour)
A legutóbbi kontinensviadalon ezüstérmes csapat ellen 13-10-re sikerült nyerni.
jan. 17
20:24
Vízilabda Eb - A görögök legyőzésével csoportelső a magyar női válogatott (Infostart)
A házigazda magyar válogatott 13-10-re legyőzte a legutóbbi kontinensviadalon ezüstérmes görög csapatot a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának pénteki negyedik fordulójában, ezzel eldőlt, hogy a vasárnapi, szerbek elleni zárófordulós mérkőzés eredményétől függetlenül csoportelsőként kap ellenfelet a negyeddöntőben.
jan. 17
20:24
Norvégia már túl nagy falat volt a kéziseknek, de semmi sincs veszve (888.hu)
Norvégia hét góllal legyőzte a magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokság középdöntőjének első meccsén.
jan. 17
20:30
Bundesliga: Schalke–Mönchengladbach élőben az Nso-n! (She)
Schalke–Borussia Mönchengladbach találkozó a Bundesliga-tavasz nyitófordulójából percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jan. 17
20:39
Hibátlan magyar lányok Magyarország–Görögország 13-10 (BorsOnline)
Negyedszer is nyert a vízilabda Eb-n a magyar női válogatott, amely ezúttal hagyományos riválisát, a görögöket múlta felül három góllal
jan. 17
20:42
Férfi kézi Eb: Ezek is mi vagyunk, néha halványabb teljesítményt nyújtunk – Gulyás (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott hét góllal kikapott Norvégiától a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. A találkozó után Gulyás István szövetségi kapitány arról beszélt, a ma látott csapat is mi vagyunk, de nem szabad csüggedni, mert még további három meccsünk van arra, hogy tovább fejlődjünk.
jan. 17
20:44
Inter: megvették a Man. United rutinos szélsőjét – hivatalos (She)
Hivatalossá vált, hogy Ashley Young nyolc és fél év után elhagyja a Manchester Unitedet, és az olasz bajnoki címért harcoló Internazionaléban folytatja pályafutását. A 34 éves, szélső védőként és támadóként is bevethető angol labdarúgó átigazolását mindkét érintett klub megerősítette a hivatalos honlapján.
jan. 17
20:45
A magyar válogatott túl van a nehezén az Eb-n, vasárnap győzni kell (Ripost)
Elszenvedte első vereségét a magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságon.
jan. 17
20:54
A női póló-válogatott a görögöket is legyőzte, és csoportelsőként jutott tovább az Eb-n (Behaviour)
A legutóbbi kontinensviadalon ezüstérmes csapat ellen 13-10-re sikerült nyerni.
jan. 17
20:56
A lényeg, hogy a kiütést sikerült elkerülni Malmőben (Behaviour)
A középdöntő első összecsapásán csak a kezdésig volt partiban az eddig remekelő magyar kézilabda-válogatott, az Eb-házigazda Norvégia simán győzött.
jan. 17
20:58
A lényeg, a kiütést sikerült elkerülni Malmőben (Behaviour)
A középdöntő első összecsapásán csak a kezdésig volt partiban az eddig remekelő magyar kézilabda-válogatott, az Eb-házigazda Norvégia simán győzött.
jan. 17
21:00
A Gladbach bealudt a rajton, Schalke-győzelemmel indult a Bundesliga-tavasz (She)
A Schalke hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Borussia Mönchengladbachot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) tavaszi szezonjának nyitó mérkőzésén.
jan. 17
21:02
Birkózás: Ligeti és Olejnik ötödik lett Rómában (She)
Ligeti Dániel és Olejnik Pavlo ötödik lett a birkózók római rangsorversenyén, a Matteo Pellicone-viadalon.
jan. 17
21:06
Női röplabda: Kaposváron nyert rangadót a Békéscsaba (She)
Hiába nyerte fölényesen az első szettet, végül 3:1-es vereséget szenvedett az 1. MCM-Diamant Kaposvár hazai pályán a Békéscsabától a női röplabda Extraliga 12. fordulójának rangadóján.
jan. 17
21:12
Erste Liga: a sereghajtó nyerte az alapszakasz utolsó meccsét (She)
A sereghajtó Vasas győzelmével ért véget a jégkorong Erste Liga alapszakasza: az angyalföldiek hazai jégen 3–1-re megverték a Hokiklubot péntek este.
jan. 17
21:18
Női röplabda: Kaposváron rangadót nyert a Békéscsaba (She)
Hiába nyerte fölényesen az első szettet, végül 3:1-es vereséget szenvedett az 1. MCM-Diamant Kaposvár hazai pályán a Békéscsabától a női röplabda Extraliga 12. fordulójának rangadóján.
jan. 17
21:36
Ez volt a baj a magyar férfi kézilabda-válogatottal Norvégia ellen (Infostart)
Gulyás István szövetségi kapitány elmondta, a magyar férfi kézilabda-válogatott félénk hozzáállása volt a legnagyobb baj a Norvégiával szemben 36-29-re elveszített mérkőzésen az Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában.
jan. 17
21:42
Női vízi Eb: Eddig maximálisan elégedett vagyok – Bíró Attila (She)
Kicsit nehezen indult, de végül biztos, 13–10-es győzelemmel ért véget a magyar női vízilabda-válogatott csoportmérkőzése a görögök ellen a budapesti Európa-bajnokságon. A biztos csoportelsőség birtokában értékelt Bíró Attila szövetségi kapitány és Gurisatti Gréta az NSO Tv-nek.
jan. 17
21:48
Kisvárda: bejelentették a Kövesd kapusának érkezését (She)
Beigazolódtak a Nemzeti Sport információi, Dombó Dávid szerződést bontott az NB I-ben harmadik helyen telelő Mezőkövesd labdarúgócsapatánál, és Kisvárdán folytatja pályafutását. Az átigazolás tényét mindkét klub megerősítette a hivatalos honlapján.
jan. 17
22:12
Női kosár Nb I: a Szekszárd simán felülmúlta a Pinkk-et (She)
Érvényesítette a papírformát a Szekszárd a sereghajtó PINKK ellen a női kosárlabda NB I pénteki játéknapján: a tolnaiak 85–71-re megnyerték a mérkőzést, amelyet – mivel a hétvégi Hepp-kupán házigazda PINKK feladta a pályaválasztói jogot – Szekszárdon rendeztek meg.
jan. 17
22:30
Bundesliga: Schalke-góllal és -győzelemmel indult az év (She)
A Schalke hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Borussia Mönchengladbachot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) tavaszi szezonjának nyitó mérkőzésén.
jan. 17
22:54
Futsal Nb I: a szünetre megvolt a fradista mesternégyese (She)
A Berettyóújfalu az utolsó percben szerzett góllal győzte le 5–4-re a Nyírgyulajt a futsal NB I 16. fordulójának pénteki rangadóján. Az Aramis és az FTC szintén hazai pályán könyvelt el győzelmet, utóbbiban Rábold Richárd négy gólt szerzett – mindegyiket az első félidőben.
jan. 17
23:00
Africa Race: a turbógondok ellenére is vezet Kovács Miklós (She)
„Mese nincs, velük volt a Jóisten!” A Qualisport Racing kamionos legénysége ezzel a felkiáltással nyugtázta a 2020-as Africa Eco Race 10. szelektív szakaszát, amelyet Tidzsikdzsa és Idini között bonyolítottak Mauritániában. A Kovács, Czeglédi, Ács triónak jó oka volt arra, hogy hálát adjanak az égieknek...
jan. 17
23:06
La Liga: egyik legjobbjuk elment, kaptak egy sima hármast (She)
A Getafe 3–0-s győzelmet aratott a Leganés vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 20. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén.

Keresés