2020. január 19. vasárnap

jan. 19
19:06
Férfi kézi Eb: Ligetvári lövéseitől libabőrős a magyar szurkoló (She)
Ligetvári Patrik parádés teljesítményt nyújtott Szlovénia ellen a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. A magyar válogatott végül egy góllal, 29–28-ra nyert – nézze meg ismét a 23 éves átlövő elképesztő bombáit Méhes Gábor kommentálásával!
jan. 19
19:06
Huszonöt év után nyerte meg újra a jégkorong Magyar Kupát az FTC (Azenpenzem)
A zöld-fehér együttes a miskolci négyes döntő vasárnapi fináléjában 6-3-ra legyőzte a Hydro Fehérvár Av19 együttesét. 15. alkalommal hódították el a trófeát.
jan. 19
19:18
így ünnepelt az öltözőben a magyar válogatott (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi kézilabda-válogatott 29–28-ra legyőzte Szlovéniát az Európa-bajnokságon. A bravúros győzelmet követően az öltözőben ünnepelt a csapat.
jan. 19
19:30
Pl: Van Dijk és Szalah góljaival legyőzte a Liverpool a Unitedet (She)
Az angol élvonal 23. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a listavezető Liverpool 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet, s ezzel 16 pontra nőtt az előnye a tabellán a második Manchester City előtt.
jan. 19
19:36
Fantasztikus siker: a szlovénokat is legyőzték kézilabdázóink (Azenpenzem)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 29-28-ra legyőzte Szlovéniát vasárnap az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában Malmőben.
jan. 19
19:42
Csupasport: Futósorozat – Szomszédok retróköntösben (She)
A Szomszédok teleregény anno egy generációt próbált megtanítani a lakótelepi etikettre – a mű mély nyomokat hagyott a lelkekben, amit jelez, hogy a csupasport.hu bloggerét, Vágó Bogit is megihlette egy futóepizód erejéig.
jan. 19
19:42
2-0-ra legyőzte a vendég Manchester Unitedot a Liverpool (ATV)
Az éllovas Liverpool 2-0-ra legyőzte a vendég Manchester Unitedot az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
jan. 19
19:44
Légiósok: Nagy Dominik bemutatkozott Görögországban (She)
Ráadással együtt bő 20 percet töltött a pályán élete első görög bajnokiján Nagy Dominik. A Legia Warszawától a Panathinaikosznak kölcsönadott labdarúgó 1–0-s siker részese lehetett így. Megyeri Balázs kapott gól nélkül hozta le Atromitosz–Volosz (0–0) összecsapást. Egy másik Nagy – a névrokonhoz hasonlóan szintén januárban klubot váltó – Nagy Gerge
jan. 19
19:48
Megállíthatatlan a Liverpool (Infostart)
Az éllovas Liverpool 2-0-ra legyőzte a vendég Manchester Unitedot az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának rangadóján.
jan. 19
19:54
Férfi röplabda Extraliga: a Pénzügyőr legyőzte a Barcikát (She)
Az éllovas Pénzügyőr nagy csatában legyőzte a címvédő Kazincbarcikát a férfi röplabda Extraliga vasárnapi rangadóján.
jan. 19
19:56
Motorsport: spanyol siker a triál-vb budapesti versenyén (She)
A címvédő és 13-szoros világbajnok spanyol Toni Bou nyerte az X-Trial motoros ügyességi világbajnoki sorozat magyarországi futamát vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában.
jan. 19
20:00
Bundesliga: könnyed Bayer-siker a sereghajtó otthonában (She)
A Bayer Leverkusen 4–1-re nyert a Paderborn otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának záró mérkőzésén.
jan. 19
20:00
Aján Tamás: egyéni érdekek állnak a támadások mögött (Infostart)
Aján Tamás elnök sajnálatosnak nevezte, hogy a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) egy-két elnökségi tagja egyéni érdekből tönkre akarja tenni a sportágat.
jan. 19
20:02
Női kosár Nb I: könnyedén, 28 ponttal legyőzte a Sopron a Győrt (She)
A női kosárlabda NB I 16. fordulójában a Sopron 28 ponttal, 76–48-ra legyőzte a vendég Győrt vasárnap kora este – a találkozón a hazaiak már az első negyedben 20 ponttal vezettek, majd később már 34 pont is volt az előnyük, végül 28 lett a vége.
jan. 19
20:03
Shilton nem először nevezi csalónak Maradonát (BorsOnline)
Amíg él, nem bocsát meg Peter Shilton Diego Maradonának.
jan. 19
20:12
Férfi kézi Eb: Norvégia legyőzte Svédországot is (She)
Norvégia Svédországot is legyőzte a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezeti a középdöntő 2. csoportját.
jan. 19
20:12
A Manchester United sem talált fogást a Liverpoolon (Azenpenzem)
Az éllovas Liverpool 2-0-ra legyőzte a vendég Manchester Unitedot az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
jan. 19
20:14
Serie A: megszerezte első 2020-as bajnoki sikerét az As Roma (She)
Az AS Roma 3–1-re legyőzte idegenben az utolsó előtti helyre visszacsúszó Genoát, így két vesztes mérkőzés után ismét három pontot tudott szerezni, és őrzi negyedik helyét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). Mattia Perin óriási bakija pecsételte meg a kieső helyen tanyázó genovaiak sorsát.
jan. 19
20:18
Női vízi Eb: 27 gólos kiütéssel zárták a csoportkört a magyarok (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 27 gólos győzelemmel zárta a csoportkört a hazai rendezésű Európa-bajnokságon.
jan. 19
20:18
A női pólóválogatott felülmúlta a férfiak góltermését (Infostart)
A magyar női válogatott 27-0-ra legyőzte Szerbiát a budapesti olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokság ötödik fordulójában vasárnap, így csoportjából hibátlan teljesítménnyel jutott a negyeddöntőbe, ahol a franciákkal találkozik.
jan. 19
20:20
Férfi kosár Nb I: a Körmend nyerte a rangadót Szolnokon (She)
A férfi kosárlabda NB I vasárnap esti mérkőzésén a harmadik helyen álló Körmend az eggyel mögötte álló Szolnok otthonában a negyedik negyedben fordítva aratott 87–84-es győzelmet.
jan. 19
20:21
Magyarország-Szerbia 27-0 (HírTV)
Ahogy a magyar férfiak szombaton - 26-0 Málta ellen -, úgy most a nők is lenullázták ellenfelüket, ami rendkívül ritka a vízilabdában.
jan. 19
20:27
Hibátlan győzelem a magyar női vízilabdázóknál: Magyarország-Szerbia 27-0 (BorsOnline)
A magyar női válogatott 27-0-ra legyőzte Szerbiát a budapesti olimpiai kvalifikációs
jan. 19
20:30
Kiütötte a szerbeket a női vízilabda-válogatott (Azenpenzem)
Tét nélküli összecsapással zárta a csoportküzdelmet a magyar válogatott, ráadásul az egész torna egyik leggyengébb csapata, a szerb ellen, így a gólkülönbség volt az egyetlen kérdés.
jan. 19
20:45
Válságülést tart a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség az Aján elleni korrupciós vádak miatt - reagált az elnök (Behaviour)
A sportág az olimpiai programból is kikerülhet, sokan a magyar elnök lemondását követelik.
jan. 19
20:47
Nagyot lépett az elődöntő felé a férfi kézi-válogatott (Behaviour)
A magyar válogatott 29-28-ra legyőzte Szlovéniát az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában Malmőben.
jan. 19
20:49
27-0-ra verte a magyar válogatott a szerbet a Duna Arénában (Behaviour)
A magyar csapat hibátlan teljesítménnyel jutott a negyeddöntőbe, ahol majd a franciákkal találkozik.
jan. 19
21:00
La Liga: Barcelona–Granada élőben az Nso-n! (She)
A La Ligában a Barcelona zárja a kört, kövesse a Getafe elleni bajnokit onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 19
21:03
Elképesztő arányú győzelmet aratott a magyar női vízilabda-válogatott (Ripost)
Veretlenül zárta a csoportkört a magyar női vízilabda-válogatott a hazai rendezésű Eb csoportkörében.
jan. 19
21:06
Francia Kupa: megszenvedett, de továbbjutott a Psg (She)
Nem született igazi meglepetés a Francia Kupa legjobb legjobb 16 közé kerülésért lejátszott, vasárnapi mérkőzésein. A bajnoki éllovas PSG egyetlen góllal, de legyőzte a másodosztályú Lorient-t. A Rennes az ötödosztályú Athlético Marseille-t, a Montpellier és a másodosztályú Caent, az Angers a negyedik ligás Rouent búcsúztatta. A Dijon kiütötte a li
jan. 19
21:12
Mahomes ismét varázsolt, 50 év után ismét Super Bowlban a Chiefs (She)
A Kansas City Chiefs 35−24-re legyőzte a Tennessee Titanst a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) főcsoportdöntőjében az Amerikai főcsoportban (AFC), ezzel bejutott a Super Bowlba.
jan. 19
21:18
27-0-ra verte a magyar női válogatott Szerbiát a Duna Arénában (Behaviour)
A szerbek elleni papírforma győzelemmel fejezte be a csoportkört a magyar válogatott a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornáján.
jan. 19
21:30
Honvéd: Izraelből érkezhet középpályás – sajtóhír (She)
A téli átigazolási időszakban még legalább egy középső középpályást szerződtetne a Budapest Honvéd – értesült a Nemzeti Sport Online. Izraeli források szerint a magyar csapat már kapcsolatba is lépett kiszemeltjével, aki nem más, mint a Maccabi Netanya 28 esztendős labdarúgója, Nico Olsak.
jan. 19
21:39
Egygólos magyar siker Szlovénia ellen - Megállíthatatlan a férfi kézilabda-válogatott (BorsOnline)
Drámai csatában 29-28-ra legyőzte Szlovéniát a magyar válogatott az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában Malmőben.
jan. 19
21:48
Balotelli beállt, majd nyolc percre rá kiállították (She)
Nem mondhatni, hogy élete meccsét játszotta Mario Balotelli a Brescia–Cagliari (2–2) olasz bajnokin. A hazaiak támadója a 74. percben lépett pályára, a 81. percben megkapta első sárga lapját, majd a 82. percben a második sárgája már kiállítást ért.
jan. 19
21:50
Női vízi Eb: Tévénézés a jutalom és a ráhangolódás a negyeddöntőre (She)
Azt mondják a magyar női vízilabda-válogatott tagjai, hogy nem irigyelték meg a fiúk Málta felett aratott 26–0-s győzelmét, egyszerűen csak azért nyertek 27–0-ra a Szerbia elleni Eb-csoportmérkőzésen, mert mindig a maximumra törekednek. Ennek hétfőn este, egy keményebb edzés után lesz meg a jutalma.
jan. 19
22:42
Sportlövészet: Major és Péni is kiemelkedően lőtt az utolsó Eb-válogatón (She)
A már tokiói kvótás Major Veronika és Péni István szerepelt kiemelkedően a hétvégén Budapesten rendezett Honvéd70 Kupa elnevezésű légfegyveres sportlövő-viadalon, mely a harmadik, egyben utolsó válogató volt a februári olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra.
jan. 19
22:48
Serie A: legutóbb Trezeguet tett olyat, mint C. Ronaldo – győzött a Juventus (She)
A Juventus hazai pályán 2–1-re legyőzte a Parmát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójában, ezzel kihasználta az Internazionale botlását és négy pontra növelte előnyét az élen.
jan. 19
23:06
La Liga: Messi góljával győzött odahaza a Barcelona (She)
Az új vezetőedző, Quique Setién győzelemmel mutatkozott be az FC Barcelona kispadján, csapata emberelőnyben Lionel Messi góljával csikarta ki a győzelmet a Granada ellen a La Liga 20. fordulójának záró mérkőzésén.
jan. 19
23:08
Vincze Istvánt nem felejtették el Leccében; Priskin Tamás győri tervei (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
jan. 19
23:18
Serie A: Vincze Istvánt ünnepelték az olasz bajnokin (She)
Leccében harminc év elteltével sem feledkeztek meg Vincze Istvánról, akit meghívtak az Internazionale elleni bajnokira, amelyen, miután a szurkolók ovációja közepette felköszöntötték, kiszurkolta a bravúros pontszerzést.
jan. 19
23:20
Megbecsülve – Bodnár Zalán jegyzete (She)
A délolasz emberekről általában is azt tartják, szenvedélyesek. A délolasz futballszurkolókra ez hatványozottan igaz, a legfinomabb megfogalmazá...
jan. 19
23:36
Hétfői sportműsor: Melbourne-ben megkezdődik az Australian Open (She)
Hétfőre csupán egy topligás mérkőzés maradt – az olasz Serie A-ban Atalanta–SPAL bajnokit rendeznek, ezt a televízió képernyőjén is láthatják. A férfi kézilabda-Eb-n a középdöntő 3. fordulójában újabb három találkozó vár ránk: Horvátország–Csehország, Spanyolország–Fehéroroszország és Németország–Ausztria. A vízilabda Európa-bajnokságon helyosztóka
jan. 19
23:38
Tiltanak is, meg nem is – Moncz Attila publicisztikája (She)
„A sport semlegessége alapelv, és el kell különíteni mindennemű politikai, vallási vagy egyéb típusú beavatkozástól. A játéktéren és az azt kísé...

Keresés