2020. január 2. csütörtök

jan. 2
19:18
Légiósok: Szalai Ádám festői helyen kezdte új esztendőt – kép (She)
Szalai Ádám festői helyszínen, 3200 méter magasban indította 2020-at – a Maint magyar válogatott csatára a Facebook-oldalára töltött fel egy képet, amelyen Saint-Martin-de-Belleville-ben látható a hófödte hegycsúcsok közepette.
jan. 2
19:36
Női kézi Nb I: az Mtk 39 percig tartotta az Eto tempóját (She)
A női kézilabda NB I 21. fordulójában a Győri Audi ETO KC nyögvenyelős kezdés után 31–25-re legyőzte idegenben az MTK-t.
jan. 2
19:42
Nhl: megbüntették a Blue Jackets edzőjét a bírók kritizálásért (She)
John Tortorellát, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Columbus Blue Jackets vezetőedzőjét 20 ezer dollárra (5.9 millió forint) büntették, amiért kritizálta a játékvezetőket vasárnapi vesztes mérkőzésük után.
jan. 2
19:44
Női kosár Nb I: a 3. helyezett sem tudta megfékezni a Sopront (She)
A listavezető Sopron Basket 31 ponttal 94–63-ra legyőzte a női kosárlabda NB I harmadik helyén álló NKE-Csatát.
jan. 2
20:12
Újabb rekordot zsebelt be Messi (Infostart)
Ronaldót és Lewandowskit előzte meg a listán.
jan. 2
20:18
Nhl: bírókritizálásért fizethet a Blue Jackets edzője (She)
John Tortorellát, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Columbus Blue Jackets vezetőedzőjét 20 ezer dollárra (5.9 millió forint) megbüntették, amiért kritizálta a játékvezetőket vasárnapi vesztes mérkőzésük után.
jan. 2
20:20
Pl: Kane a Liverpool, a Man. City és Gulácsiék ellen sem lehet ott (She)
Nemcsak az 1–0-s vereség, hanem Harry Kane elvesztése miatt is fájó emlék marad a naptári év első, a Southampton ellen lejátszott bajnokija a Tottenham számára.
jan. 2
20:30
Eb 2020: Cristiano Ronaldóék a Margitszigeten készülhetnek (She)
A részben magyar rendezésű Európa-bajnokságra készülő portugál labdarúgó-válogatott Magyarországon rendezi be főhadiszállását.
jan. 2
20:32
Játékossors: edzője megerősítette, Európába igazol az egyik legnagyobb brazil ígéret (She)
Európában folytatja pályafutását az egyik legnagyobb brazil ígéretként számon tartott Reinier – mindezt a Flamengo vezetőedzője, Jorge Jesus erősítette meg egy helyi rádióinterjúban.
jan. 2
20:34
Felkészülés: három német és a román bajnokkal meccsel a télen az Ftc (She)
A Ferencváros hivatalos honlapján közölte, hogy a január 7-én kéthetes edzőtáborba utazó csapat négy felkészülési mérkőzést játszik a spanyol Benidormban. Szerhij Rebrov csapata megmérkőzik a német élvonal újoncával, az Union Berlinnel, a másodosztályú Hannoverrel 96-tal valamint a szintén másodosztályú SV Wehennel, valamint a román bajnoki címvédő
jan. 2
20:42
Szabó Tünde: Sikeres évet zárt a magyar sport (Azenpenzem)
A szakpolitikus kiemelte: az olimpiát megelőző év mindig nagyon kemény, hiszen a sportolók fókuszában az ötkarikás játékok állnak, ezzel a szemlélettel és felkészültséggel szerepelnek a világeseményeken.
jan. 2
20:48
Sportdiplomácia: Sikeres évet zárt a magyar sport – Szabó Tünde (She)
Sikeres évet zárt a magyar sport Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint.
jan. 2
20:54
Statisztika: Messi szerezte a legtöbb gólt az tízes években (She)
A Transfermarkt szakportál összegzése alapján az FC Barcelona és az argentin válogatott hatszoros aranylabdás támadója többször volt eredményes (522), mint ahány találkozón pályára lépett (521). A Real Madridot, majd a Juventust erősítő portugál Cristiano Ronaldo közelítette még meg a meccsenkénti egygólos átlagot (477 találat/489 mérkőzés).
jan. 2
21:00
Pl: Liverpool–Sheffield United élőben az Nso-n! (She)
Egy mérkőzés maradt csütörtökre a Premier League 21. fordulójából: az éllovas Liverpool a jól teljesítő újoncot, a Sheffield Unitedet fogadja az Anfielden, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 2
21:30
Statisztika: Messi szerezte a legtöbb gólt a tízes években (She)
A Transfermarkt szakportál összegzése alapján a 2010–2019-es időszakban az FC Barcelona és az argentin válogatott hatszoros aranylabdás támadója többször volt eredményes (522), mint ahány találkozón pályára lépett (521). A Real Madridot, majd a Juventust erősítő portugál Cristiano Ronaldo közelítette még meg a meccsenkénti egygólos átlagot (477
jan. 2
21:45
Nagy tervek, Shane Tusup ezt várja 2020-tól (Ripost)
Az amerikai úszóedző tavaly költözött vissza Magyarországra, úgy tűnik, hogy megtalálta a számításait.
jan. 2
22:06
Juventus: átigazolták és kölcsön is adták az Atalanta játékosát (She)
Szerződtette az Atalantától Dejan Kulusevskit a Juventus – jelentette be a torinói klub –, majd rögvest kölcsön is adta az idény végéig ahhoz a Parmához, amelyben ősszel is futballozott. A 19 éves, egyszeres svéd válogatott középpályásért most 35 millió eurót, bizonyos feltételek teljesülése esetén pedig további 9 millió bónuszt kell kifizetnie a J
jan. 2
22:06
Budapesten lesz a címvédő portugálok bázisa (Azenpenzem)
Budapesten lesz a címvédő portugál válogatott bázisa a nyári labdarúgó Európa-bajnokságon.
jan. 2
22:36
Chelsea: 40 milliót ajánlottak a gólvágóért, kosarat kaptak! (She)
A Sky Sports értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea 40 millió eurós ajánlatot tett Moussa Dembéléért, de az Olympique Lyon nemet mondott rá.
jan. 2
22:48
Anglia: Rooney gólpasszal debütált a Derby Countyban (She)
Jól sikerült Wayne Rooney visszatérése Angliába: a 34 éves csatár gólpasszt adott, csapata, a Derby County pedig 2–1-re legyőzte a Barnsleyt a másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 26. fordulójában.
jan. 2
22:54
Velem maradtak – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Szokták mondani, hogy az embernek vannak kedves halottjai – hát nem. Csak olyanok lehetnek az Úrban boldogultak között emlékezetesek, akik életü...
jan. 2
22:56
Kisgömböc – S. Tóth János jegyzete (She)
Amikor 1971-ben Szűcs Lajos saját elhatározásából elköszönt a Ferencvárostól és a Budapesti Honvédhoz igazolt, az olimpiai bajnok, világválogatott k...
jan. 2
22:58
Pl: 2–0-val 20-ból egy híján 20 – a Pool számára jól indult 2020 (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójának záró mérkőzésén a Liverpool Mohamed Szalah és Sadio Mané góljával 2–0-ra legyőzte a Sheffield Unitedet, így idénybeli 20. bajnoki mérkőzéséből a 19.-et nyerte meg.
jan. 2
23:06
Pl: újabb fontos győzelmet aratott a Liverpool (She)
ANGOL PREMIER LEAGUE21. FORDULÓLiverpool FC–Sheffield United 2–0 (Szalah 4., Mané 64.)A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!
jan. 2
23:12
Ronaldóék Budapesten; Lukács legnehezebb döntése (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
jan. 2
23:30
Messi az elmúlt évtized legeredményesebb gólszerzője (Azenpenzem)
Lionel Messi lett a 2010-es évek legeredményesebb labdarúgója.

Keresés