2020. január 20. hétfő

jan. 20
11:45
3,3 millió forintot keresett havonta egy NB I-es focista 2018-ban átlagosan (SzMo)
Ez az akkori magyar átlagkereset tízszerese.
jan. 20
11:54
Golf: Andrew Landry nyert La Quintában (She)
Az amerikai Andrew  Landry nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) vasárnap zárult állomását, a 6.7 millió dollár összdíjazású American Express viadalt.
jan. 20
11:54
Haaland bravúros triplájáról beszél egész Európa (Azenpenzem)
A Borussia Dortmund Salzburgból igazolt 19 éves norvég csatárának mindössze 34 perc pályán töltött idő is elég volt új csapatában ahhoz, hogy három gólt érjen el az Augsburg ellen.
jan. 20
12:00
Psg: távozási kérelmet nyújtott be Edinson Cavani (She)
Távozni akar a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától Edinson Cavani, az uruguayiak sztárcsatára, akiért már be is jelentkezett az Atlético Madrid.
jan. 20
12:12
Omán: Branko Ivankovic lett Erwin Koeman utódja (She)
A varasdi születésű Branko Ivankovic lett az ománi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 20
12:24
Már két éve is átlagosan havi 3,3 milliót keresett egy Nb1-es focista (444.hu)
A magyar életnek van egy területe, ahol a fizetések tényleg elkezdtek felzárkózni Európához. Csakhogy lényegében tisztán állami támogatásokból.
jan. 20
12:36
Itt a vége, befejezi a veszprémi kézilabda-legenda (Infostart)
A beugrásra azért még kész lesz, ha szüksége lesz rá veszprémi kézilabdacsapatnak.
jan. 20
12:42
Férfi kézi Eb: gyászhangulat uralkodik következő ellenfelünknél (She)
Portugália után Norvégiától is kikapott Svédország a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, így a torna egyik házigazdája minden esélyét elvesztette arra, hogy bejusson a legjobb négy közé. A svéd sajtó nem kímélte a csapatot az újabb vereség után.
jan. 20
12:48
Megtréfálta kupaellenfeleit a Ferencváros (Azenpenzem)
.
jan. 20
12:48
A magyar kézisek hőse elárulta, ez a sikerek kulcsa (Ripost)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 29–28-ra legyőzte Szlovéniát az Európa-bajnokság középdöntőjében.
jan. 20
12:57
Olimpiai selejtezőt és elődöntőt érhet még egy győzelem a férfi kéziseinknek az Eb-n (SzMo)
A magyar együttes kedden 20.30-tól a pont nélkül álló Svédországgal, másnap 16 órától pedig Portugáliával találkozik. Elég egy csapatot megverni közülük.
jan. 20
13:06
F1: Rosberg bajnoki rajtszámával debütál Latifi (She)
A Williams színeiben idén bemutatkozó Nicholas Latifi elárulta, melyik rajtszámot választotta a Formula–1-es debütálásához.
jan. 20
13:18
Férfi kézi Eb: a németeknek kell szurkolni, s már csak egy lépés az olimpiai selejtező (She)
A kontinenstorna rendkívül fontos állomása az olimpiai kvalifikációnak. Az Európa-bajnok kijut a nyári, tokiói olimpiára, valamint a korábban olimpiai kvótát, vagy selejtezős részvételt nem szerző csapatok közül a két legjobb együttes is ott lesz a selejtezőtornán. Magyarország egyetlen lépésre lehet ettől.
jan. 20
13:30
Mu: összetörte 67 milliós Lamborghinijét a kapus – kép (She)
Csúnyán összetörte Lamborghinijét Sergio Romero, a Manchester United labdarúgócsapatának kapusa.
jan. 20
13:42
MotoGp: utánpótlás-sorozatot indított a Dorna, magyarok a mezőnyben (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) jogtulajdonosaként nemzetközi utánpótlás versenysorozatot indított a Dorna, amely az általa legjobbnak tartott észak- és közép-európai versenyzőket, köztük két magyart hívott meg az idén kezdődő hétfutamos szériába.
jan. 20
13:44
Rali-vb: Chile visszalépett a rendezéstől (She)
Az eredetileg tervezett 14 helyett csak 13 versenyre kerül sor az idei rali világbajnoki (WRC) sorozatban, miután az áprilisra kiírt chilei futam szervezői visszaléptek az esemény megrendezésétől.
jan. 20
13:54
F1: távozik a sorozat kereskedelmi igazgatója – hivatalos (She)
A Formula–1 hivatalos oldalán jelentette be, hogy a sorozat kereskedelmi ügyekért felelős vezetője, Sean Bratches távozik a posztjáról.
jan. 20
13:56
Aus. Open: Djokovics győzött, 900-adszor karrierje során (She)
Roger Federer három sima játszmában, 6:3, 6:2, 6:2-re legyőzte az amerikai Steve Johnsont az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) férfi egyesének első fordulójában. Novak Djokovics szintén nyert, a szerb klasszis Jan-Lennard Struff ellen profi pályafutása 900. győzelmét könyvelte el. A hölgyeknél a hétszeres bajnok Serena Williams,
jan. 20
14:18
Női kézi: újabb Európa- és világbajnok kapus igazol Győrbe (She)
Ahogyan azt korábban már jeleztük, mára hivatalossá vált: a Győri Audi ETO KC csapatában folytatja pályafutását Silje Solberg. A norvég kapus a Siófoktól érkezik a Bajnokok Ligája címvédőjéhez és hároméves szerződést írt alá – számolt be a klub honlapja.
jan. 20
14:18
Teniszre jó, lovaknak káros (Azenpenzem)
A bozóttüzek, az áradások, a pusztulás árnyékában kezdődik meg ma az év első Grand Slam-teniszversenye, az Australian Open. A levegő katasztrofális állapotáról több szó esik, mint az esélyekről.
jan. 20
14:20
Heti program: visszatér az Nb I; folytatódik a férfi kézi és a vízilabda Eb (She)
Az előttünk álló héten hétközi fordulót rendeznek az angol Premier League-ben – kedden pikáns londoni derbi vár ránk, amelyen a Chelsea fogadja az Arsenalt. A férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében ismét pályán a magyar válogatott, ezúttal Svédország ellen. A vízilabda Eb-n véget ért a csoportkör, jöhet az egyenes kieséses szakasz! A hétv
jan. 20
14:36
Férfi vízi Eb: „Sajnálom szegény máltaiakat, de nem volt mit tenni...” (She)
A máltaiak elleni kiütéses győzelemmel csoportelső magyar válogatott szövetségi kapitánya szeretné tovább javítani csapata erőnlétét a szerdai negyeddöntőig.
jan. 20
14:42
Nb I: Ön szerint ki lesz a jelenlegi idény bajnoka? – szavazás (She)
Véget ért a téli szünet, hétvégén folytatódik a labdarúgó NB I. Ön szerint melyik csapat örülhet majd az idény végén? Szavazzon!
jan. 20
14:48
Műkorcsolya: Bori-Szűcs remek innsbrucki eredménye (She)
A női mezőny egyedüli magyar műkorcsolyázójaként lépett jégre Bori-Szűcs Katalin a Winter World Masters Gamesen Innsbruckban. Az ötévente megrendezendő tornán két kategóriában is megmérettette magát: a művésziben a 10., szabadprogramjával a 21. helyet nyerte el a 18 és a 27 fős mezőnyben.
jan. 20
15:00
Férfi vízi Eb: szlovák és francia siker az alsóházban (She)
A szlovák és a francia csapat sikerét hozta a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján az alsóházi rájátszás első fordulója.
jan. 20
15:00
Világbajnok norvég kapust igazolt a Siófoktól a győri női kézilabdacsapat (Azenpenzem)
Világbajnok norvég kapust igazolt a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi Eto Kc női kézilabdacsapata, melyhez nyáron csatlakozik Silje Solberg.
jan. 20
15:12
Újpest: újabb két játékosért jelentkezhet be a Vasas (She)
Az NB II-es Vasas labdarúgócsapata Feczesin Róbert személyében egy játékost már szerződtetett a télen Újpestről, és az angyalföldiek a hírek szerint újabb két labdarúgót is kiszemeltek a liláktól.
jan. 20
15:42
Egy újabb győzelem olimpiai selejtezőt érhet a magyar férfi kézilabda-válogatottnak (Azenpenzem)
.
jan. 20
15:48
Férfi vízilabda Eb: Montenegró és Spanyolország negyeddöntős (She)
A hétfői nyolcaddöntőben szereplő csapatok közül elsőként Montenegró jutott be a negyeddöntőbe a Duna Arénában zajló férfi vízilabda Európa-bajnokságon, miután simán legyőzte Törökországot. Spanyolország kicsit nehezebben, de nagyobb izgalom nélkül lépett túl a németeken.
jan. 20
15:57
Szomorú hírt közölt szurkolóival a Ferencváros (Ripost)
Nem így tervezték az edzőtábort a Fradi labdarúgócsapatánál.
jan. 20
16:18
Giro d’Italia: rózsaszínbe borulnak a magyar városok (She)
Január 30-án, 100 nappal a 103. Giro dItalia magyarországi Nagy Rajtja előtt a patinás viadal hagyományainak megfelelően rózsaszín díszkivilágítást kapnak emblematikus épületeink, a Városligeti Műjégpályán pedig a Nemzeti Sportügynökség olimpiai bajnok nagykövetei népszerűsítik az eseményt.
jan. 20
16:42
Ultrafutás: Csécsei 12 és 24 órás futópados világcsúcsot döntött (She)
Világcsúcsot döntött 24 órás futópados futásban Csécsei Zoltán Budapesten. A magyar sportoló vasárnap 18 órakor kezdett futni, s már hétfőn 16 óra után megdöntötte a 264 kilométeres világrekordot!
jan. 20
16:44
Cüneyt Cakir: Szívesen megnézném a budapesti stadiont (She)
A török FIFA-bíró, Cüneyt Cakir a VAR-ról, Kassai Viktorról és az Európa-bajnoki reményeiről is beszélt, amikor kollégánk az edzőtáborban faggatta a terveiről.
jan. 20
16:46
Topligák: a Poolé a fair play díj; az Nb I-ben az Ftc az élen (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) a legfrissebb tanulmányában az európai ligák legsportszerűbb csapatait vette górcső alá.
jan. 20
16:48
Férfi kézi Eb: „Ez történik, ha túlhajtanak” – sérülés a norvég alapembernél (She)
Minimum az elődöntőig, de könnyen lehet, hogy az egész Európa-bajnokságra elveszítette egyik alapemberét a norvég férfi kézilabda-válogatott. Magnus Röd a svédek ellen 23–20-ra megnyert találkozón szenvedett lábsérülést, és az orvosi vizsgálatok alapján a csoportkörből hátralévő két mérkőzésen már biztosan nem állhat csatasorba – írja a norvég csa
jan. 20
16:54
Fft: A legjobban a meccsnapok tetszettek az Old Traffordon – Kléberson (She)
Kléberson arról, milyen volt Kakával az erkélyről integetni, és hogy mi nem ment a Manchester Unitedban.
jan. 20
17:00
Szoboszlai gólt lőtt és megsérült, ennyit kell kihagynia (Ripost)
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Red Bull Salzburg labdarúgócsapata.
jan. 20
17:36
Légfegyveres Eb: huszonhét magyar indul Wroclawban (She)
A Magyar Sportlövőszövetség (MSSZ) elnöksége hétfőn elfogadta Győrik Csaba szövetségi kapitány előterjesztését a február 25-én rajtoló olimpiai kvalifikációs 10 méteres Európa-bajnokságra utazó csapatról, amely 27 fővel szerepel a lengyel városban.
jan. 20
17:38
Mu: különleges záradékok; mégsem jön a portugál középpályás? (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United a Sporting CP portugál válogatott középpályásával, Bruno Fernandessel erősítené meg a keretét a téli átigazolási időszakban. Annak ellenére, hogy korábban közel volt a klubváltás, a Daily Mail szerint néhány záradék miatt kútba eshet az üzlet.
jan. 20
17:42
Férfi kézi: küzdelmes kezdés után kiütéses spanyol siker (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének I. csoportjában Horvátország a szegedi Luka Stepancic utolsó előtti másodpercben szerzett góljával 22–21-re legyőzte Csehországot.
jan. 20
17:48
Nagy László: „Ki kell használnunk a magassági fölényünket” (Azenpenzem)
A férfikézilabda-válogatott edzője, a korábbi kiváló átlövő is tagja volt annak a magyar válogatottnak, amely legutóbb – 11 éve – legyőzte tétmeccsen a holnapi Eb-középdöntős ellenfelet, Svédországot.
jan. 20
17:54
Real Madrid: szerződtették a 18 éves brazil csodagyereket – hivatalos (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Flamengo 18 éves brazil tehetségét, Reiniert. A közlemény szerint a támadó középpályás 2026 júniusáig szóló megállapodást írt alá, és az U23-as válogatottbeli kötelezettségei után, februárban pedig a Real Madrid Castillához, azaz a királyi gárda spanyol harmados
jan. 20
18:03
Intim pillanat Ronaldótól, csattant a férficsók (Ripost)
Rendhagyó gólörömöt rögzített a kamera a Juventus labdarúgócsapatának hétvégi mérkőzésén.
jan. 20
18:05
Hihetetlen siker, Guinness-rekordot döntött a magyar futó (Ripost)
Az ultrafutó új rekordot állított föl a 12 órás futópados futásban, de nem állt le, mert a 24 órásat is szeretné megdönteni.
jan. 20
18:06
Érmekért és kvótáért utaznak az Eb-re a sportlövők (Infostart)
A Magyar Sportlövő Szövetség (MSSZ) elnöksége elfogadta Győrik Csaba szövetségi kapitány előterjesztését a február 25-én rajtoló olimpiai kvalifikációs 10 méteres Európa-bajnokságra utazó csapatról, mely 27 fővel szerepel a lengyel városban.
jan. 20
18:12
Férfi kézi Eb: Már számolgathatunk, megdolgoztunk érte – Gulyás (She)
Gulyás István, férfi kézilabda-válogatottunk szövetségi kapitánya szerint már megtehetik a játékosai, hogy számolgassanak az olimpiai kvalifikáció esélyeiről.
jan. 20
18:18
Dvsc: megoperálták a sérült Tőzsér Dánielt – kép (She)
Bokaműtéten esett át Tőzsér Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC magyar válogatott játékosa.
jan. 20
18:24
Super Bowl 2020 – időpont (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es szezonjának nagydöntőjét, az 54. Super Bowlt magyar idő szerint február 3-án, 0.30-kor rendezik meg, Miamiban. A Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers találkozót Sport Tv élőben közvetíti, sőt 22 órától felvezető műsorral is jelentkezik.
jan. 20
18:30
Super Bowl 2020 – felvezetés (She)
Alapinformációk, ismertetők, érdekességek, elemzések és könnyebb lélegzetvételű anyagok. Minden, amit az 54. Super Bowlról (Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers) tudni érdemes!
jan. 20
18:36
Nfl: melyik csapat nyeri meg az 54. Super Bowlt? (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es szezonjának nagydöntőjét, az 54. Super Bowlt magyar idő szerint február 3-án, 0.30-kor rendezik meg Miamiban, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers feszül egymásnak. Ön szerint a legjobb passzjátékkal büszkélkedő Patrick Mahomesék, vagy a legerősebb futójátékkal és v

Keresés