2020. január 23. csütörtök

jan. 23
12:12
Nagy meccset nyert a Sopron az Euroligában (Azenpenzem)
.
jan. 23
12:30
Aus. Open: Thiem öt, Kyrgios négy, Zverev három szettben nyert (She)
Nikoloz Baszilasvili (26.) kivételével eddig minden kiemelt játékos, így Danyiil Medvegyev, Dominic Thiem, Alexander Zverev és Nick Kyrgios is továbbjutott a férfi mezőnyben az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) második fordulójában csütörtökön.
jan. 23
13:00
Aus. Open: Kyrgiosék Nadalt parodizálták, mindenki rajtuk nevetett (She)
Nikoloz Baszilasvili (26.) kivételével minden kiemelt játékos, így Danyiil Medvegyev, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stan Wawrinka, Nick Kyrgios és a világelső Rafael Nadal is továbbjutott a férfi mezőnyben az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) második fordulójában csütörtökön.
jan. 23
13:02
Férfi kézi Eb: négy magyar kerülhet be a torna álomcsapatába – szavazzon! (She)
A szurkolók is szavazhatnak arról, kik alkothatják az osztrák, norvég, svéd közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatát. A magyar válogatottból Mikler Roland, Ligetvári Patrik, Bánhidi Bence és Balogh Zsolt jelölt.
jan. 23
13:06
Légiósprogram: Hull City–Chelsea; Frankfurt–Rb Leipzig (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
jan. 23
13:15
Fucsovics lemondta a páros meccsét, ez az oka (Ripost)
A magyar játékos a pénteki egyes mérkőzésére koncentrál.
jan. 23
13:18
Rp. gyorskori Eb: „Nem érezzük annyira a nyomást, mert megszoktuk” (She)
Bánhidi Ákos szerint a nehézségekkel teli hónapok után is a sikersorozat folytatása a célja a magyar csapatnak a pénteken kezdődő debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 23
13:24
A debreceni kard megint szép lesz (Azenpenzem)
Nemrég vívott, s nem is rosszul a magyar női kardcsapat tagjaként a világkupában a 16 éves Battai Sugár Katinka, aki a Debrecenben működő Békessy Béla Vívóklubból indult el a csúcsok felé.
jan. 23
13:42
F1: a Racing Point a Mercedesszel és a Red Bull-lal példálózott (She)
A Racing Point hatodikként osztotta meg, mikor mutatja be a 2020-as autóját, amellyel mindenképpen előrelépne. A csapatfőnök, Otmar Szafnauer azonban leszögezte, a sikerhez idő kell a Formula–1-ben.
jan. 23
14:00
Női vízilabda-Eb-elődöntő: a támadás nem lehet gond, a védekezés a kulcs (Infostart)
A volt és a jelenlegi kapitány is megfogalmazta várakozásait a Spanyolország elleni budapesti Eb-elődöntővel kapcsolatban, a kapus Gangl Edina pedig ígéri: harapósak lesznek.
jan. 23
14:06
Női kézi Bl: Eljött az idő a Csm Bucuresti legyőzésére – Szucsánszki (She)
Megkezdődik a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntője, amelynek 1. fordulójában a Ferencváros a CSM Bucuresti-et látja vendégül Érden. A zöld-fehéreknél 2018. április 14. után játszhat ismét a legrangosabb európai kupasorozatban Szucsánszki Zita, akinek bár egyelőre furcsa a visszatérés, készen áll a tavaszi szezon jelentette kihívásokra.
jan. 23
14:18
Ötszettes drámák és 11 éve nem látott helyzet Melbournben (Infostart)
A világelső Rafael Nadal a második fordulóban sem vesztett szettet a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 23
14:18
Óriási sikert ért el a magyar sportolónő az ifjúsági olimpián (Ripost)
Nagy Laura és a kanadai Nathan Young aranyérmet nyert a curlingesek vegyes páros versenyében szerdán, a Lausanne-ban zajló téli ifjúsági olimpia utolsó versenynapján.
jan. 23
14:36
Leipzig: Barca-nevelés riválist kapott Gulácsi – hivatalos (She)
A spanyol Josep Martínez július elsejétől a Gulácsi Péter személyében magyar kapust foglalkoztató RB Leipzig labdarúgója lesz.
jan. 23
14:48
Tokió 2020: elégedettek a szervezők az előkészületekkel (She)
Fél évvel a rajt előtt a szervezők elégedettek a tokiói olimpia előkészületeivel, mely szerintük időarányosan, a terveknek megfelelően zajlik.
jan. 23
14:50
Férfi kézi Eb: Mikler és Bánhidi volt a legjobb magyar – értékelés (She)
A világon semmit nem mond el a válogatott Európa-bajnoki szerepléséről, ha csak azt nézzük, hogy kilencedik helyen végzett, ami egyébként jobb az elmúlt két kontinensviadalon elért eredménynél. Fiatal csapatunk nagyon jól kezdett, bravúrgyőzelmeket aratott, papíron erősebb ellenfeleket legyőzve jutott tovább a középdöntőbe, amit senki sem várt tőle
jan. 23
14:57
Súlyos betegségben elhunyt a 15 éves pilisszántói labdarúgó (BorsOnline)
„Balla Gergő a PILE-Szántó U16-os csapatának megkerülhetetlen, mindig lelkes és im
jan. 23
15:21
Nehéz volt az Eb, így látta a magyar válogatott kapitánya (Ripost)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 34-26-ra kikapott Portugáliától az Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
jan. 23
15:21
Egyre kényelmetlenebb helyzetben van Aján Tamás (BorsOnline)
Egyre kényelmetlenebb helyzetben van Aján Tamás, akit 90 napra felfüggesztettek a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöki tisztéből. Főleg az oroszok és amerikaiak vennék a fejét.
jan. 23
15:36
Rb Leipzig: Dani Olmo a lipcseieknél folytatja – sajtóhír (She)
A spanyol As információi szerint a fél Európa által kiszemelt Dani Olmo az RB Leipzignél folytatja pályafutását.
jan. 23
15:48
Válogatott focisták gyülekeznek a "blasz egyes" BVSC-nél (Infostart)
Balogh Béla után Hrepka Ádám is a BLSZ I. osztályában bajnokesélyes zuglói labdarúgóklubban folytatja pályafutását.
jan. 23
15:54
Ajánló: Rakonczay evez, szurkolóit futásra buzdítja (She)
Pénteken indul 5200 kilométeres útjára az Atlanti-óceánon át egy SUP hátán Rakonczay Gábor extrém sportoló. Aki szeret futni, most egy kihíváshoz csatlakozhat.
jan. 23
16:06
Nhl: Kovalcsuk az utolsó szalmaszálat ragadhatja meg (She)
Előbb gólkirály lett a liga leggyengébb csapatával, majd rekordszerződést kötött, amit aztán veszni hagyott, hogy hazatérjen Oroszországba. Ilja Kovalcsuk visszatéréséből méretes bukta lett, de lehet, most megragadja az utolsó szalmaszálat.
jan. 23
16:12
Sílövő-vk: Johannes Bö győzelemmel tért vissza (She)
A szlovéniai Pokljukában zajló sílövő-világkupán a kisfia születése miatt két állomást is kihagyó norvég Johannes Bö nyerte meg a 20 km-es versenyt két francia, Martin Fourcade és Fabien Claude előtt.
jan. 23
16:24
Focisták többmilliós fizetése, reagált az MLSZ (Ripost)
Az MLSZ az eredeti UEFA-anyag áttekintését javasolja azoknak, akik szeretnék megismerni az európai futball adatait.
jan. 23
16:36
Két világszervezet harca a vezető pozícióért a dartstáblák mögött (She)
PDC vagy BDO? Sokáig harc volt a dartsban, melyik lesz a vezető világ-szervezet, de mostanára eldőlni látszik. A honi sporttelevíziónak hála az elmúlt hetekben nyomon követhettük mindkettő világbajnokságát – nos, ha nem is volt ég és föld a különbség, sok szempontból már a laikusoknak is szembeötlő. És ha még tudnák, mi zajlik a színfalak mögött!
jan. 23
16:42
Játékossors: a világbajnok támadó a török élvonalban folytatja (She)
A török élvonalbeli Antalyaspor labdarúgócsapata hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy szerződtette Lukas Podolskit.
jan. 23
16:44
„a visszavonulás kezdete” – Chicharito kifakadt (She)
Mint ismert, nemrég a tengerentúli profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyhoz szerződött Javier Hernández, becenevén Chicharito. Úgy tűnik, a korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban is megforduló támadót megviseli, hogy nem játszhat Európában – legalábbis ez derül ki legutóbbi videójából.
jan. 23
17:03
Bessenyey Zoltán: „Azért ki tud borítani egy-egy szituáció a pályán” (SzMo)
A kétszeres Európa-bajnok autóversenyző egy súlyos baleset után tért vissza a pályára, újra versenyez, és egy sérültekkel foglalkozó különleges programnak is részese lett, hogy másoknak is segíthessen.
jan. 23
17:06
Inter: kölcsönvették a Chelsea kegyvesztett szélsőjét – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy kölcsönvette a Chelsea 29 éves játékosát, Victor Mosest.
jan. 23
17:06
Nadal eltalált, majd megpuszilt egy labdaszedőt az Australian Openen (videó) (Behaviour)
A spanyol teniszező természetesen véletlenül lőtte arcon a kislányt, akinek vélhetően örökre emlékezetes fájdalomdíjat adott.
jan. 23
17:12
Ifi téli olimpia: hat érem, kitűnő helytállás a magyar mérleg (She)
Nagy elvárások nem voltak a magyar fiatalokkal szemben, így azoknak nem is kellett megfelelniük a III. ifjúsági téli olimpián Lausanne-ban. Ettől függetlenül mindenki igyekezett, hogy a legtöbbet hozza ki magából. A küldöttség a vegyes csapatok küzdelmeiben hat érmet szerzett, a jégkorongozó Hegedüs Levente és a curlinges Nagy Laura révén két arany
jan. 23
17:24
Férfi vízilabda Eb: később kezdődik a mieink elődöntője (She)
Felcserélték a két elődöntő kezdési időpontját, így a házigazda magyar férfi vízilabda-válogatott pénteken a második mérkőzést játssza a négy között a Duna Arénában zajló Európa-bajnokságon.
jan. 23
17:27
Itt bukkant fel Böde Dániel, szerencsét hozott a párjának (Ripost)
Szombaton először lép pályára Böde Dániel a Groupama Arénában, amióta távozott a Ferencvárostól.
jan. 23
17:36
Műkorcsolya Eb: nem jutott tovább a jégtáncos kettősünk (She)
A 24. helyen végzett ritmustáncban a Monaghan Emily, Fourati Ilias kettős a jégtáncosok versenyében a grazi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon.
jan. 23
17:38
Női vízi Eb: görög–olasz mérkőzés az 5. helyért (She)
A papírformának megfelelően a görög és az olasz válogatott játszik az ötödik helyért a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornáján.
jan. 23
17:42
élete ütését hozta össze Melbourne-ben Szvitolina (She)
Egészen hihetetlen ütést hozott össze az Australian Openen az ukrán teniszező, Elina Szvitolina. A Lauren Davis elleni találkozó során a 25 éves ukrán az ellenfele térfelére ütötte a labdát, amely viszont érintés nélkül visszajött Szvitolina oldalára – így az övé lett a pont.
jan. 23
17:44
Rp. gyorskori Eb: edzője szerint Fontana öregszik, de gyorsul (She)
Edzője és egyben férje szerint öregszik ugyan, de valahogy mégis gyorsulni tud az egyéves pihenő után visszatért Arianna Fontana, aki a rövid pályás gyorskorcsolyázók között a legtöbb világversenyes éremmel rendelkezik a női mezőnyben.
jan. 23
17:46
Női kosár Ek: Semmi sem lehetetlen! – Krnjics Szara (She)
Noha 18 ponttal kikapott szerdán a Szekszárd a Gernika elleni párharc első felvonásán Bilbaóban, Krnjics Szara szerint nem lehetetlen a spanyolokat nagy különbséggel legyőzni.
jan. 23
17:48
Szerhij Rebrov – Nem készülünk külön Bödére; Somália nem játszik (She)
.
jan. 23
17:50
Nb I: Nem készülünk külön Bödére; Somália nem játszik – Rebrov (She)
A Ferencváros a tavaszi idény első fordulójában a Paksot fogadja a labdarúgó NB I-ben. A zöld-fehérek hazai mérkőzése előtti, szokásos sajtónapon beszélt az NSO Tv-nek Szerhij Rebrov a találkozóról, Böde Dánielről, illetve az új igazolásokról.
jan. 23
17:54
Asztalitenisz: a magyar és a női válogatott is olimpiai kvótáért játszik (She)
A nőihez hasonlóan a magyar férfiválogatott is megnyerte nyitómérkőzését az asztaliteniszezők csapat olimpiai kvalifikációs versenyén, a portugáliai Gondomarban, így bekerült csoportja döntőjébe, amelynek győztese kvótát szerez a tokiói játékokra.
jan. 23
18:00
Asztalitenisz: a férfi és a női válogatott is olimpiai kvótáért játszik (She)
A nőihez hasonlóan a magyar férfiválogatott is megnyerte nyitó mérkőzését az asztaliteniszezők csapat olimpiai kvalifikációs versenyén, a portugáliai Gondomarban, így bekerült csoportja döntőjébe, amelynek győztese kvótát szerez a tokiói játékokra.
jan. 23
18:06
Ha a focihoz nem is, az arrogáns közlemények megírásához ért az MLSZ (888.hu)
Indokolatlanul magas lóról osztja az észt a Magyar Labdarúgó-szövetség.
jan. 23
18:30
Sportlövészet: jobb eredménnyel zárt Pekler a világcsúcsnál (She)
Pekler Zalán (20) a világcsúcsnál több mint három körrel jobb eredményt ért el a müncheni nemzetközi légfegyveres viadalon a junior puskások között.
jan. 23
18:42
Puskás Akadémia: Ezekiel Henty távozott a klubtól (She)
A 26 éves, korábban a Milanban is megforduló Ezekiel Henty távozott az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia együttesétől, ezt maga a labdarúgó jelentette be közösségi oldalán.
jan. 23
19:00
Bundesliga: hamarosan megdöntheti rekordját a Hertha (She)
A francia LÉquipe szerint a Bundesligában szereplő Hertha labdarúgócsapata hamarosan megdönti az átigazolási rekordját, ugyanis a lap szerint célegyenesbe ért a berlini klub az Olympique Lyonnal Lucas Tousart megvételével kapcsolatban.
jan. 23
19:02
Dráma a végén, nem jutott be az Eb-döntőbe a női vízilabda-válogatott (She)
A bronzéremért játszhat a magyar női vízilabda-válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, mivel az elődöntőben Spanyolországtól 11–10-re kikapott. A záró játékrészben a rivális már néggyel is vezetett, de az utolsó pillanatokban az egyenlítésért támadhattunk – mindhiába. Sorozatban a hatodik elődöntőt bukta el a magyar válogatott a spanyo
jan. 23
19:04
Női vízi Eb: Oroszország szétlövéssek után jutott a döntőbe (She)
A női vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében Oroszország 7–7-es döntetlent után, ötméteresekkel 4–3-ra legyőzte Hollandiát, ezzel bejutott a szombaton megrendezendő döntőbe.
jan. 23
19:06
Honvéd: Szeretnénk az első négyben végezni – Sannino (She)
Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője szeretne csapatával a hétvégén folytatódó bajnokságban az első négyben végezni, a Magyar Kupában pedig úgy szerepelni, hogy az nyártól Európa-liga-indulást érjen.

Keresés