2020. január 4. szombat

jan. 4
13:36
Egy karnyújtásnyira van Fucsovics a főtáblától (Behaviour)
A világranglistán 70. magyar játékos a fehérorosz Jegor Geraszimovot múlta felül három játszmában.
jan. 4
13:36
Szörnyű halálhír rázta meg a Fradi-családot (Ripost)
Gyászolnak a legendák és a B-közép is. A hétéves Attikát nagy álma teljesülése után győzte le a gyilkos kór.
jan. 4
13:38
Babos is selejtezős győzelemmel kezdte az évet (Behaviour)
A párosban világbajnok magyar játékos a főtáblára kerülésért vasárnap az orosz Margarita Gaszparjannal csap össze.
jan. 4
13:42
Gyorskorcsolya: Bejczi Botond és Nagy Alexandra vezet az ob-n (She)
A férfiaknál Bejczi Botond, míg a nőknél a címvédő Nagy Alexandra vezet a gyorskorcsolyázók Városligeti Műjégpályán zajló sprint országos bajnokságának első, szombati napja után.
jan. 4
14:18
Dunaszerdahely: portugál edzője lehet a Dac-nak? (She)
Helyi lapértesülések szerint portugál trénere lehet a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dunaszerdahelynek.
jan. 4
14:24
Jégkorong: Ebel-bajnok balszélsőt igazolt a Dunaújváros (She)
Rutinos horvát-kanadai balszélsőt szerződtetett az Erste Ligában szereplő Dunaújvárosi Acélbikák, amely az idény végéig szóló megállapodást kötött a 35 éves Tom Zanovskival.
jan. 4
14:36
Tour de Ski: Lampic és Klaebo győzelme után szoros az élboly (She)
Az olaszországi Val Di Fiemmében klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél pedig a szlovén Anamarija Lampic ért elsőként a célba. Összetettben a férfiaknál Klaebo egy másodperccel megelőzte az eddigi éllovas orosz Alekszandr Bolsunovot, míg a nőknél a nor
jan. 4
14:42
Gyász: elhunyt az Ftc–Pafc kezdőrúgását elvégző kisfiú (She)
Hétévesen elhunyt a február óta halálos betegséggel küzdő Pintér Attila, aki decemberben elvégezhette a kezdőrúgást a Ferencváros–Puskás Akadémia NB I-es bajnokin.
jan. 4
14:48
Női kézi Ehf-kupa: egy góllal győzött a Dvsc Törökországban (She)
Egy góllal nyert a DVSC női kézilabdacsapata az EHF-kupa csoportkörének első mérkőzésén Törökországban.
jan. 4
15:00
La Liga: Maxi Gómez mattolta a volt újpestit, nyert a Valencia (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójának első szombati mérkőzésén a Valencia otthon 1–0-ra legyőzte az Eibart.
jan. 4
15:18
Neuer útját járja a legtehetségesebb fiatal német kapus (Infostart)
A Bayern München labdarúgócsapata felkészült Manuel Neuer pótlására, ugyanis nyártól leigazolta a Schalke 04 tehetséges kapusát, Alexander Nübelt.
jan. 4
15:30
Real: „Itt egyik nap Pelé vagy, másnap már nem játszol” (She)
Jól tudjuk már, hogy nem kis teherrel jár a legnagyobb sztárcsapatokban futballozni. Ezt a Real Madrid játékosa, Vinícius is megtapasztalta már – az ifjú támadónak Marcelo segített abban, hogy feldolgozhassa a történéseket.
jan. 4
15:42
FA-kupa: a Newcastle nem bírt harmadosztályú riválisával (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Rochdale nagy meglepetésre 1–1-re végzett az élvonalbeli Newcaste-lel, így a felek ellentétes pályaválasztással újra egymásnak feszülnek az FA-kupában.
jan. 4
15:42
Meglepő helyre igazolt a magyar válogatott fiatal sztárja (Ripost)
A norvég Elverum HB kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását Máthé Dominik.
jan. 4
16:00
Férfi kéziválogatottunk győzelemmel hangolt az Európa-bajnokságra (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokság előtti utolsó hivatalos felkészülési mérkőzésén 27–24-re legyőzte Csehországot.
jan. 4
16:06
Babos Tímea is győzelemmel kezdte az évet (888.hu)
Teniszben is jól indult az év.
jan. 4
16:24
Sportért felelős államtitkár: Világelsők vagyunk a világesemények megrendezésében (444.hu)
Szabó Tünde szerint már a nemzetközi sportszervezetek jelentkeznek a magyar kormánynál, hogy "szeretnénk-e megrendezni egy világeseményt."
jan. 4
16:30
Síugró-vk: Lindvik duplázott a Négysáncversenyen, de nem vezet (She)
Egymás után a második Négysáncversenyét is megnyerte a norvég Marius Lindvik, aki ezúttal Innsbruckban diadalmaskodott, s az összesítésben is feljött a második helyre a lengyel Dawid Kubacki mögé. Az eddigi éllovas és címvédő japán Kobajasi Rjoju még a dobogóról is lecsúszott, mert a német Karl Geiger is megelőzte.
jan. 4
16:45
Vérszomjas fenevadak lesnek a Hertha focistáira (Ripost)
Aligátor-riadó a floridai edzőtáborban. Ha messzire gurul a labda a pályától, nagyon kell vigyázniuk Klinsmann játékosainak.
jan. 4
17:06
Kép: a világ legdrágább Rolexével tűnt fel C. Ronaldo (She)
Mint beszámoltunk róla, Cristiano Ronaldo, a Juventus klasszis futballistája egy egyesült arab emírségekbeli sportkonferencián, a Globe Soccer Awards gálán jelent meg nemrég, ahol átvehette az év legjobb labdarúgójának járó díjat. És a portugál sztár egészen különleges ékszerekkel jelent meg Dubaiban…
jan. 4
17:18
óriási gólt rúgott a kiscsapat játékosa az FA-kupában (She)
Mint beszámoltunk róla, a harmadosztályú Rotherham United 3–2-es vereséget szenvedett a Hull Citytől az angol FA-kupában. A vereség ellenére semmi szégyenkeznivalójuk nincs a hazaiaknak, sőt, Kyle Vassell találata miatt a kiesés ellenére is szívesen gondolhatnak majd vissza a meccsre! A támadó ugyanis elképesztően nagy gólt szerzett!
jan. 4
17:30
Alpesisí-vk: alaposan Shiffrin orrára koppintott Vlhová Zágrábban (She)
A női alpesi sízők számára a horvátországi Zágrábban műlesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet a szlovák Petra Vlhová szerezte meg, aki mind a két futamban a leggyorsabb volt, s majdnem másfél másodperccel előzte meg a vk-éllovas amerikai Mikaela Shiffrint. A többiek legalább három és fél másodperces hátránnyal értek célba.
jan. 4
17:42
La Liga: Getafe–Real Madrid élőben az Nso-n! (She)
Getafe–Real Madrid találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jan. 4
17:44
Férfi kézilabda: háromgólos magyar győzelem az Eb-főpróbán (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokság előtti utolsó hivatalos felkészülési mérkőzésén 27–24-re legyőzte Csehországot.
jan. 4
17:46
Atp-kupa: Djokovics és Nadal győzelemmel segítette csapatát (She)
Novak Djokovics és Rafael Nadal is kétszettes győzelemmel segítette csapatát az Ausztráliában zajló tenisz ATP-kupa szombati napján.
jan. 4
17:54
Djokovics és Nadal is győzelemmel segítette csapatát (Infostart)
Novak Djokovic és Rafael Nadal is kétszettes győzelemmel segítette csapatát az Ausztráliában zajló tenisz ATP-kupa szombati napján.
jan. 4
18:00
A magyar kézilabda-válogatott legyőzte Csehországot (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-24-re legyőzte Csehországot a Győrben rendezett szombat délutáni felkészülési mérkőzésen.
jan. 4
18:00
Női kosár Nb I: 100 pont felett a Sopron; itt az első Pinkk-siker (She)
Noha a második negyedet meglepetésre a TFSE-MTK nyerte meg, a címvédő Sopron száz pont fölé jutva, nagy különbséggel (105–73) győzte le fővárosi vendégét a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. A délutáni meccsen az eddig nyeretlen PINKK-Pécs hosszabbítás után győzött a BEAC otthonában.
jan. 4
18:00
Lehet, hogy Ronaldóék a felcsúti stadiont teszik meg főhadiszállásuknak az Európa-bajnokság idejére (Behaviour)
Orbán Viktor szomszédja lehet egy időre a portugál válogatott.
jan. 4
18:06
La Liga: a Real idegenben három góllal verte a Getafét (She)
A Real Madrid idegenben 3–0-ra legyőzte a Getafét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójában, így három ponttal kezdte az új évet.
jan. 4
18:08
FA-kupa: óriási gólokkal búcsúztatta PL-ellenfelét a Fulham (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Fulham bejutott az FA-kupa legjobb 32 csapata közé, mivel Anthony Knockaert és Harry Arter bombagóljával 2–1-re legyőzte az élvonalbeli Aston Villát.
jan. 4
18:12
Férfi röplabda Extraliga: a Pénzügyőr győzelemmel kezdett (She)
Az előző idényben ezüstérmes Pénzügyőr a magyar utánpótlás-válogatott felett aratott 3:0-s győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi röplabdázók Extraligájában.
jan. 4
18:12
Győzelem az Eb-főpróbán (Azenpenzem)
A jövő héten kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokság előtt lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a magyar válogatott. Gulyás István csapata 27-24-re győzött Csehország ellen.
jan. 4
18:24
Férfi kosár Nb I: a Falco simán nyerte a nyugati presztízscsatát (She)
A címvédő Falco már az első negyedben jelentős előnyt szerzett a ZTE otthonában, és bár az utolsó játékrészben csökkent a különbség, így is magabiztosan (98–89) nyerte meg a férfi kosárlabda NB I 14. fordulójának szombat kora este lejátszott nyugat-magyarországi presztízsmeccsét. A Körmend nagyon megizzadt Oroszlányban, de 18–4-es hajrá végén,
jan. 4
18:42
Női kosár Nb I: 100 pont felett a Sopron; itt az első Pinkk-siker (She)
Noha a második negyedet meglepetésre a TFSE-MTK nyerte meg, a címvédő Sopron száz pont fölé jutva, nagy különbséggel (105–73) győzte le fővárosi vendégét a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. A DVTK hazai pályán fölényes sikert aratott a Győr felett, a ZTE több mint harminc pontot vert a Ceglédre, míg a délutáni meccsen az eddig nyeretlen PIN
jan. 4
18:51
Dalra fakadt Klopp és a Liverpool, 12 nyelven énekeltek (Ripost)
Ez a hangulat is közrejátszhat a sikereikben.
jan. 4
18:54
Női kézi Nb I: végül simán nyert Fehérváron az Ftc (She)
Az FTC 25–17-re győzött az Alba Fehérvár vendégeként a női kézilabda NB I-ben, ezzel visszavette második helyét a tabellán a hibátlan Győri ETO mögött.
jan. 4
19:00
A Real Madrid győzelemmel kezdte az évet (Infostart)
A Real Madrid 3-0-ra győzött a Getafe vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának második szombati mérkőzésén.
jan. 4
19:12
Csupasport: rosszul lett, mégis megnyerte az Utmb-t (She)
Ludovic Pommeret fiatalon elképzelhetetlennek tartotta, hogy valaha futó lesz, sokkal jobban vonzotta a snowboard és a szörfözés. Ám ez megváltozott, amikor 2016-ban megnyerte az Ultra-Trail du Mont-Blanc-t.
jan. 4
19:12
Fucsovics megnyerte első meccsét a dohai keménypályás tenisztornán (Azenpenzem)
A 27 éves Fucsovics vasárnap a cseh Jiri Veselyvel küzd meg a főtáblára kerülésért, aki 105. a világranglistán.
jan. 4
19:36
FA-kupa: beszólt a Man. City játékosának, az internet hőse lett! (She)
Az angol negyedosztályban szereplő Port Vale nem kapott egyszerű sorsolást az FA-kupában, a kiscsapat a Manchester Cityvel került össze. Tökéletes lehetőség volt ez Tom Pope-nak, hogy bizonyítsa, nem csak a szája jár!
jan. 4
19:48
Női kézi Ehf-kupa: drámai érdi vereség az első körben (She)
Az Érd hazai pályán 28–27-es vereséget szenvedett az Odensétől a női kézilabda EHF-kupa csoportkörének első fordulójában.
jan. 4
19:50
Erste Liga: óriási verést kaptak a Fehérvári Titánok Brassóban (She)
A jégkorong Erste Liga alapszakaszában a Brassó hazai pályán 11–3-ra legyőzte a Fehérvári Titánokat.
jan. 4
19:52
Tipsport Liga: a Mac a hosszabbításban gyűrte le a Kassát (She)
A Tipsport Liga szombati játéknapján a MAC Újbuda szoros találkozón, a hosszabbításban 4–3-ra legyőzte a HC Kosice együttesét.
jan. 4
19:54
Férfi kézi: Nem várhatja el senki, hogy félig gyógyult játékost vigyek az Eb-re – Gulyás (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokság előtti utolsó hivatalos felkészülési mérkőzésén 27–24-re legyőzte Csehországot. A találkozó után Gulyás István szövetségi kapitánnyal beszélgetett az NSO Tv stábja.
jan. 4
19:56
Nem várhatja el senki, hogy félig gyógyult játékost vigyek az Eb-re – Gulyás (She)
.
jan. 4
20:36
Tipsport Liga: a Mac legyűrte az éllovast évkezdésként! (She)
A Tipsport Liga szombati játéknapján a MAC Újbuda szoros találkozón, a hosszabbításban 4–3-ra legyőzte a HC Kosice együttesét.
jan. 4
20:42
Második meccsét is könnyedén nyerte a férfi vízilabda-válogatott Olaszországban (Infostart)
A másfél hét múlva kezdődő Európa-bajnokságra házigazdaként készülő magyar férfi vízilabda-válogatott 10-5-re nyert a görög csapat ellen az olaszországi Cuneóban zajló nemzetközi torna szombati második fordulójában.
jan. 4
20:42
La Liga: nyert, ezzel újra dobogón az Atlético Madrid (She)
Bár Diego Simeone több kulcsemberét is kénytelen volt nélkülözni az Atlético Madrid első idei bajnokiján, a fővárosiak így is legyőzték a Levantét, s ezzel újra elfoglalták a La liga tabellájának 3. helyét (2–1).
jan. 4
20:48
Férfi vízi: a görögök sem jelentettek gondot a magyar válogatottnak (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott második meccsét is megnyerte az olaszországi felkészülési tornán – Märcz Tamás csapata 10–5-re legyőzte Görögországot.

Keresés