2012. január 1. vasárnap

jan. 1
6:24
Gázai diákok zöld iskolamodellje (168 Óra Online)
A durbani klímakonferencián mutatták be az UNRWA (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East) ENSz-szervezet megrendelésére készült „Green School” programot. A szervezet már jó ideje foglalkozik alacsony áru és technológiájú iskolaépületek megvalósításának segítésével.
jan. 1
15:15
"Talán nem ártana keresni egy másik bolygót, ahol tovább élhetünk" (Infostart)
2012 decemberében várhatóan nem lesz világvége, de pénzt és energiát kellene fordítani arra, hogy kivédjük az űrből érkező veszélyeket. Szükség esetén akár egy másik bolygót is kereshetnénk, hogy tovább éljen az emberiség - mondta az InfoRádiónak Almár Iván űrkutató-csillagász, a Válság és Apokalipszis című könyv egyik szerzője.
jan. 1
15:45
Távhő: a finnek ezért kedvelik (168 Óra Online)
Hazánkban a távhőszolgáltatás helyzete már régóta egy vitatott témakör. Ezért az Energetikai Szakkollégium felkérte Orbán Tibort, a FŐTÁV Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettesét, hogy beszéljen a hazai távhőszolgáltatás jelenéről, jövőjéről. Erről bővebben az alábbi cikkben olvashat. www.eszk.org
jan. 1
20:42
Minden ötödik magyar előfizető okostelefont használ (168 Óra Online)
Már minden ötödik magyar előfizető okostelefont használ, a legtudatosabban a huszon-, és harmincévesek, akik ki is próbálják a legújabb applikációkat és technológiákat, a felhasználók többsége igénybe vesz valamilyen clouding, felhő alapú technológiát is, bár ezzel kevesen vannak tisztában.

Keresés