2016. március 12. szombat

márc. 12
0:03
NS: Bödének büdös – de mi? MU-válság – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
márc. 12
0:21
Ski Tour Canada: félperces különbségek a záró szakasz előtt (She)
A kanadai Canmore-ban férfi 15 és női 10 km-es szabad stílusú versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozatába tartozó Ski Tour Canada. A férfiaknál a finn Matti Heikkinen, a nőknél pedig a norvég Ingvild Flugstad Östberg szerezte meg a győzelmet. Összetettben előbbieknél az orosz Szergej Usztjugov, utóbbiaknál pedig a norvég Heidi Weng vezet, amikor már csak egy szakasz van hátra.
márc. 12
7:09
Eden Hazard hónapok óta sérülten futballozik (Infostart)
Guus Hiddink, az angol bajnoki címvédő Chelsea vezetőedzője megerősítette, hogy belga válogatott játékosa, Eden Hazard hónapok óta sérülten futballozik.
márc. 12
7:27
Szavazás: jó ötlet volt a veszprémi Sabaté kinevezése? (She)
A Szerbia elleni, júniusi vb-pótselejtezőkön az MVM Veszprém edzője, Xavier Sabaté irányítja majd szövetségi kapitányként a magyar férfi kézilabda-válogatottat. Ön jó ötletnek tartja a spanyol tréner kinevezését?
márc. 12
8:06
Premier League: Kötelező győzelem előtt a City (Agroinform)
Ezúttal idegenben kell legyőznie Manuel Pellegriniéknek egy kiesőjelölt csapatot, hogy életben tartsák reményeiket.
márc. 12
8:19
Egyre közelebb a bajnoki címhez a Ferencváros (Infostart)
A Puskás Akadémia elleni hazai összecsapáson újabb lépéssel közelebb kerülhet a bajnoki címhez a listavezető Ferencváros az OTP Bank Liga szombati 25. fordulójában.
márc. 12
8:42
Bundesliga: Münchenbe látogatnak Kleinheislerék (Agroinform)
A kiváló formában lévő Werder Bremennel is meggyűlhet a baja a Bayern Münchennek.
márc. 12
8:54
Nagy magyar siker a szöuli világbajnokságon (Infostart)
Liu Shaoang ezüstérmet nyert 1500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók szöuli világbajnokságának második, szombati versenynapján.
márc. 12
8:54
Rp. gyorskorcsolya vb: Liu Shaoang ezüstérmes 1500 m-en (She)
Liu Shaoang ezüstérmet nyert 1500 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók szöuli világbajnokságának második, szombati versenynapján.
márc. 12
8:56
Megemelkedett a szabadtéri tűzesetek száma (Infostart)
Márciusban eddig több mint hetven szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat, s ebből 55 eset az elmúlt hétvégén történt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF)
márc. 12
8:58
Örök nyugalomra helyezték Kaliforniában a volt first ladyt (Infostart)
A kaliforniai Simi Valleyben, a Reagan Elnöki Könyvtár melletti parkban férje, Ronald Reagan mellé eltemették pénteken Nancy Reagant.
márc. 12
9:12
Elképesztően nagy magyar sikerek a szöuli világbajnokságon (Infostart)
Liu Shaolin Sándor aranyérmet nyert szombaton 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók szöuli világbajnokságán, míg öccse, Shaoang, ugyanezen a távon bronzérmes lett.
márc. 12
9:12
Videó: Messinek nem ment, Griezmann csak „csalással” tudta legyőzni (She)
Antoine Griezmann megpróbált túljárni a robotkapuson, amely korábban Lionel Messin is kifogott. Az Atlético Madrid labdarúgója Kokéval fogadott a lehetetlennek tartott küldetésről, majd a spanyol televízióban egy nem megengedett trükk segítségével mutatta meg, hogyan lehet legyőzni a gépet.
márc. 12
9:15
Liu Shaoang ezüstérmes 1500 méteren (Metropol)
A magyar versenyzőnek ez pályafutása első vb-érme egyéniben, felnőtt vb-n.
márc. 12
9:30
Elképesztő magyar sikerek a szöuli világbajnokságon (Infostart)
Liu Shaolin Sándor arany-, öccse, Liu Shaoang pedig bronzérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók szöuli világbajnokságának szombati versenynapján.
márc. 12
9:30
Rp. gyorskorcsolya vb: Liu Shaolin történelmi győzelme 500 m-en! (She)
Liu Shaolin Sándor 500 méteren aranyérmet nyert, öccse, Shaoang pedig 1500-on ezüst-, 500-on bronzérmet szerzett a szöuli rövid pályás gyorskorcsolya világbajnokság szombati versenynapján.
márc. 12
9:32
Barca: már tárgyalnak – 50 milliót is adnának a 21 éves brazilért (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germainben futballozó Marquinhos ügynöke és testvére a múlt héten tárgyalóasztalhoz ült az FC Barcelona képviselőivel. A téma természetesen a brazil játékos esetleges átigazolása volt.
márc. 12
9:48
Hertha: Játékos voltam, amikor legutóbb ilyen történt – Dárdai (She)
Mint beszámoltunk róla, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójában a Hertha BSC 2006 óta először verte meg a Schalke 04 együttesét. A legutóbbi siker alkalmával még a pályán volt Dárdai Pál vezetőedző, aki szerint az érdem nem az övé, hanem a játékosaié.
márc. 12
9:51
Három érmet nyertek a Liu testvérek szombaton (Metropol)
Az idősebbik Liu pályafutása, s egyben a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázás történetének is az első felnőtt vb-aranyát szerezte.
márc. 12
9:54
NB I: Harmadik nekifutásra már legyőzné a Vidi a Békéscsabát (Agroinform)
A Videoton és a Békéscsaba eddig kétszer találkozott a szezonban, s a lila-fehérek még veretlenek a bajnok ellen.
márc. 12
10:06
Anglia: az edző megcsalta feleségét, nagyon ráfaragott (She)
Sam Collinsnak, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hartlepool segédedzőjének félrelépésére az elképzelhető legkínosabb módon derült fény, miután felesége feltörte Twitter-fiókját.
márc. 12
10:30
Sportfogadás: Gigaoddsú kombival készültünk a hétvégére! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
márc. 12
10:42
Bayern: Ribéry ezért mondott nemet a mesés kínai fizetésre (She)
Franck Ribéryt nem izgatja a pénz. Legalábbis a nagyon sok pénz. A Bayern München francia támadója saját bevallása szerint visszautasította annak a lehetőségét, hogy Kínában folytassa pályafutását, mert számára a trófeák fontosabbak a fizetésénél.
márc. 12
10:44
Tenisz: csak az egyik Williamsnek sikerült Indian Wellsben (She)
Venus Williams két szettben kikapott az Indian Wells-i nemzetközi tenisztorna női egyesének második fordulójában, míg testvére, Serena két játszmában győzött.
márc. 12
11:16
Barca: Suárez és Piqué összecsapott, egy lövés döntött (She)
Ezúttal Luis Suárezt és Gerard Piquét állították kihívás elé a Barcelona labdarúgócsapatánál. A feladat elméletben egyszerű volt: egyetlen rúgásból kellett a kapu mögül gólt rúgni. Így sikerült.
márc. 12
11:21
FA Kupa: Az utolsó szalmaszálba kapaszkodna a Chelsea (Agroinform)
Guus Hiddinkék már csak az FA Kupában alkothatnak maradandót, szombaton az Evertonhoz látogatnak.
márc. 12
11:33
BVB: a Dortmund-sztár tömör véleménye a Real-pletykákról (She)
Pierre-Emerick Aubameyang, a Borussia Dortmund támadója az Európa-ligára is átmentette gólerős formáját, csütörtökön, a Tottenham ellen 3–0-ra megnyert nyolcaddöntős mérkőzés első találatát a gaboni csatár szerezte.
márc. 12
11:54
Venus kiesett, Serena Williams továbbjutott (Metropol)
Venus 2001 után lépett pályára ismét Indian Wellsben. Eddig azért maradt távol a tornától, mert 15 évvel ezelőtt őt, húgát, illetve édesapjukat kifütyülték és rasszista bekiabálásokkal sértegették.
márc. 12
12:09
Továbbra is százszázalékos a női pólóválogatott (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott az olaszok és az oroszok felett aratott - egyformán kétgólos - pénteki győzelem után szombat délelőtt a francia nemzeti együttest verte 13 góllal Athénban, az öt csapatot felvonultató Thetisz Kupa második napján.
márc. 12
12:09
ETO: Borzasztóan vagyok, semmi erőm – Verebes József (She)
Verebes József egyre rosszabb állapotban van. A nemsokára 75 éves mesteredző nagyon beteg, állapota romlik.
márc. 12
12:11
NB I: rémes felcsúti mérleg – ezen kellene javítani az FTC otthonában (She)
Máris itt a labdarúgó NB I 25. fordulója, amely nagy rangadót nem hoz – a felsőházi csapatok szinte kivétel nélkül alsóháziakkal csapnak össze. A listavezető Ferencváros ismét összeméri erejét a Puskás Akadémia FC-vel, a második DVSC-Teva a Honvédot fogadja, a 37 pontos csapatok közül az Újpest a DVTK-val, az MTK a Haladással, a Videoton a Békéscsabával mérkőzik. Statisztikák, érdekességek a…
márc. 12
12:15
Bundesliga: Zsinórban negyedik győzelmére készül a Wolfsburg (Agroinform)
A Farkasok a kiesőjelölt Hoffenheim együttesénél vizitálnak a hétvégén.
márc. 12
12:27
Rp. gyorskorcsolya vb: Úgy keltem fel, mint egy bajnok – Liu Shaolin (She)
Mint korábban megírtuk, Liu Shaolin Sándor 500 méteren aranyérmet nyert a szöuli rövid pályás gyorskorcsolya világbajnokság szombati versenynapján. A magyar versenyző érezte, hogy benne van a siker.
márc. 12
12:29
NB I: eggyel több bajnokit lehet ma élőképen nézni (She)
A labdarúgó NB I 2015–2016-os szezonjában hétvégenként már csak két bajnokit lehet látni a televízióban. Ez a helyzet ebben a fordulóban sem változik, a DVSC–Honvéd és az FTC–Puskás Akadémia találkozó mellett azonban ezúttal az Újpest–DVTK-t az m4sport.hu élőképen közvetíti – számolt be róla a dvtk.eu.
márc. 12
12:45
DVSC: Nem volt szép, ahogy az FTC szakított velem – Holman (She)
Holman Dávid egy évet kölcsönben a lengyel Lech Poznannál töltött, majd a télen végleg elhagyta a Ferencváros labdarúgócsapatát, és Debrecenbe igazolt. A támadó úgy érzi, nem volt szép, ahogy az FTC szakított vele.
márc. 12
12:47
Videó: íme, Liu Shaolin Sándor történelmi világbajnoki címe! (She)
Mint beszámoltunk róla, Liu Shaolin Sándor elképesztő teljesítménnyel aranyérmes lett a szöuli rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokság 500 méteres versenyében. Öccse, Liu Shaoang szintén bravúros versenyzéssel a harmadik helyen végzett. Nézze meg a világbajnoki finálét!
márc. 12
12:48
Thetisz Kupa: Három meccsből három győzelem (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott az olaszok és az oroszok felett aratott pénteki győzelem után szombat délelőtt a francia nemzeti együttest verte 13 góllal a görög fővárosban.
márc. 12
13:03
Egy győzelem, négy vereség a birkózó Eb-n (Infostart)
Németh Iván, Jäger Krisztián és Majoros Ármin Mózes a nyolcaddöntőben, míg Módos Péter a selejtezőben szenvedett vereséget a Rigában zajló birkózó Európa-bajnokság első kötöttfogású versenynapján.
márc. 12
13:03
Futsal: Hollandia ellen készülünk a világbajnoki selejtezőre (She)
A magyar futsalválogatott két mérkőzésen is pályára lép az elkövetkező hetekben. Március 15-én, 18 órától, felkészülési mérkőzést játszik Miskolcon Hollandiával, ezt követően március 22-én, szintén 18 órától Olaszország ellen lép pályára a csapat vb-pótselejtezőn, ugyancsak a miskolci Generali Arénában.
márc. 12
13:24
Birkózó Eb: egy győzelem, négy vereség a nyitányon (Metropol)
Németh Iván, Jäger Krisztián és Majoros Ármin Mózes a nyolcaddöntőben, Módos Péter a selejtezőben szenvedett vereséget a Rigában zajló Európa-bajnokság első kötöttfogású versenynapján.
márc. 12
13:27
Indian Wells-i tenisztorna: Bemutatkozik Murray és Wawrinka (Agroinform)
Szombaton a férfiknál is ütőt ragadnak a kiemelt játékosok, vagyis megkezdődnek a második körös küzdelmek.
márc. 12
14:12
Légiósok: Vadóczcal és Sándorral a soraiban hengerelt a Perth (She)
A Perth Glory labdarúgócsapata hazai pályán 4–0-s győzelmet aratott a Central Coast Mariners felett az ausztrál bajnokság 23. fordulójában. A perthi együttesben Sándor György és Vadócz Krisztián végigjátszotta a mérkőzést.
márc. 12
14:30
Bundesliga: elgyalogolnék Madridig, hogy a Real mezét viseljem (She)
Hangzatos kijelentéssel reagált a Real Madrid érdeklődéséről szóló pletykákra Wendell, a Bayer Leverkusen 22 éves játékosa és az európai labdarúgás egyik legkeresettebb szélső hátvédje.
márc. 12
14:30
Jäger a vigaszágon is kikapott, minden magyar kiesett (Infostart)
Jäger Krisztián a vigaszágon folytathatta, ám ott is kikapott, így kiesett, csakúgy, mint Módos Péter, Németh Iván és Majoros Ármin Mózes a Rigában zajló birkózó Európa-bajnokság szombati, első kötöttfogású versenynapján.
márc. 12
14:32
Birkózó Eb: Jäger kikapott a vigaszágon, minden magyar kiesett (She)
Jäger Krisztián a vigaszágon folytathatta, ám ott is kikapott, így kiesett, csakúgy, mint Módos Péter, Németh Iván és Majoros Ármin Mózes a Rigában zajló birkózó Európa-bajnokság szombati, első kötöttfogású versenynapján.
márc. 12
14:33
Miklós Edit 50. lett az alpesi vk-n (Metropol)
Cornelia Hütter személyében osztrák győztest avattak a svájci Lenzerheidében szombaton, az alpesi sízők világkupa-sorozatának szuper-óriásműlesikló versenyén.
márc. 12
14:34
NB II: a 19. forduló mérkőzései – élő eredménykövető (She)
Hat mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II szombati játéknapján. Kísérje figyelemmel az összecsapások alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével, majd olvassa el a meccsek összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozókról!
márc. 12
15:06
Babosék párosmeccsét elhalasztották (Infostart)
Babos Tímea - oldalán Jaroszlava Svedovával - magyar idő szerint szombat helyett vasárnap este lép pályára a kaliforniai Indian Wellsben zajló keménypályás tenisztorna női párosversenyében.
márc. 12
15:06
NB I: a Lokinál Sidibe, a Honvédnál Youla kezd elöl – kezdőcsapatok (She)
A hazaiaknál Ibrahima Sidibe, a vendégeknél Souleymane Youla lesz az előre tolt ék a DVSC-Teva–Bp. Honvéd mérkőzésen a labdarúgó NB I 25. fordulójában.
márc. 12
15:08
Videó: Mascherano nagyon felidegesítette Suárezt, aki így reagált (She)
A Barcelona labdarúgócsapata szombaton 16 órától a Getafét fogadja a spanyol bajnokság (La Liga) 29. fordulójában. A katalánok legutóbbi edzésén nagyon eleven volt Javier Mascherano, aki Neymart és Luis Suárezt is piszkálta egy kicsit. Míg a brazil csatár jót nevetett az argentin védő csínytevésén, az uruguayi sztár kevésbé volt elnéző.

Keresés