2007. október 18. csütörtök

okt. 18
12:30
FC Barcelona: a kameruni Samuel Eto'o spanyol állampolgár lett (She)
Samuel Eto'o, az FC Barcelona kameruni labdarúgója szerdán megkapta a spanyol állampolgárságot.
okt. 18
12:59
Eto,o spanyol (is) lett (Behaviour)
Samuel Eto,o, az FC Barcelona kameruni labdarúgója szerdán megkapta a spanyol állampolgárságot. A támadó azért folyamodott az illetékes hatóságokhoz, hogy európai unióbeli játékosként szerepelhessen, így klubjában felszabadítson egy helyet.
okt. 18
14:06
Pályakerékpár: Berkesi és Ivanics megvédte címét a madison ob-n (She)
A páros, vagy ismertebb nevén madison országos bajnoksággal zárult a magyarországi pályakerékpáros szezon: a győzelmet a címvédő Berkesi András, Ivanics Gergely duó szerezte meg a Millenáris betonteknőjében.
okt. 18
14:13
Az angol sajtó McClarent okolja a labdarúgó-válogatott kudarcáért (Behaviour)
Az angol napilapok egytől-egyig Steve McClaren szövetségi kapitányt okolják a labdarúgó-válogatott szerdán Oroszországban elszenvedett vereségéért. A szigetországiak a mérkőzés elején megszerezték a vezetést Wayne Rooney góljával, az ellenfél azonban a csereként beállt Roman Pavljucsenko két találatával öt perc alatt megfordította az eredményt, így ha Oroszország megnyeri hátralévő két…
okt. 18
14:42
Kovács Katalin: "Ez egy nagyon kezdetleges lépés" (Infostart)
Elvileg újra együtt versenyezhet az Athénban olimpiai bajnok Kovács Katalin, Janics Natasa kajak kettes. A két sportoló egyelőre külön készül, és Janics Natasa sem békült még ki volt edzőjével, Fábiánné Rozsnyói Katalinnal. Kovács Katalin az InfoRádiónak elmondta: örül, hogy lesz lehetőségük ismét együtt indulni Janiccsal, de hozzátette: ez még kezdetleges lépés. A 23-szoros világbajnok kiemelte:…
okt. 18
14:59
NHL: edzőmenesztés Atlantában, Bob Hartley munka nélkül (She)
A hat mérkőzésen elszenvedett hat vereség után menesztették Bob Hartleyt, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Atlanta Thrashers vezetőedzőjét.
okt. 18
16:57
Brazil Nagydíj: Michael Schumacher a díványáról figyeli a zárófelvonást (Metropol)
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher pontosan tudja, mekkora nyomás nehezedik egy versenyzőre a végső győzelemről döntő futam előtt, s nagyon örül, hogy ezúttal otthonában, a díványáról figyelheti a 2007-es szezon csúcspontját, a vasárnapi Brazil Nagydíjat.
okt. 18
17:43
Pályakerékpár-ob: Berkesi és Ivanics megvédte címét Madisonban (She)
okt. 18
18:23
Tenisz: a világelső Justine Henin könnyed győzelme Zürichben (She)
Ma újabb két nyolcaddöntőt játszottak le a zürichi 1,34 millió dolláros összdíjazású női tenisztornán.
okt. 18
18:40
Kosárlabda: Orlando-győzelem a kínai All Star-válogatott ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Orlando Magic felkészülési mérkőzésen csapott össze Makaón a kínai All-Star-válogatottal.
okt. 18
19:20
Bécs-Pozsony-Budapest szupermaraton: Bogár János és Vozár Attila is rajthoz áll (Metropol)
Pénteken rajtol a 18. Samsung Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoni futóverseny, melynek során, öt szakaszon összesen 320 km-t kell megtennie a mezőnynek.
okt. 18
19:54
Tenisz: Kiefer és Nalbandian is a nyolc között Madridban (She)
Újabb két nyolcaddöntőt játszottak le a 2,45 millió dolláros összdíjazású madridi mestertornán.
okt. 18
20:10
Kerékpár: Danilo Di Lucát kizárták a Pro Tour-sorozatból (She)
A doppingvétség miatt három hónapra eltiltott olasz Danilo Di Lucát (képünkön) törölték a kerékpáros Pro Tour-sorozatból, amelynek az élén állt. Az idei Giro d'Italián diadalmaskodó Di Luca éppen a rangos háromhetes viadal 17. szakasza után adott mintája miatt került bajba.
okt. 18
20:37
Premier League, Arsenal: Robin van Persie egy hónapra kidőlt (She)
Körülbelül egy hónapig nem léphet pályára Robin van Persie (képünkön), az Arsenal holland labdarúgója. A támadó hazája válogatottjának a szlovénok elleni szerdai Európa-bajnoki selejtezőjén szenvedett térdsérülést.
okt. 18
20:54
Kézilabda: sima japán vereség a németektől Rotterdamban (She)
A decemberi női kézilabda-világbajnokságon a magyarokkal azonos csoportban szereplő japán csapat simán kikapott a német együttestől a rotterdami tornán.
okt. 18
21:51
Asztalitenisz Pro Tour, Szentpétervár: hét magyar a főtáblán (Metropol)
Hét magyar asztaliteniszező jutott fel a 64-es főtáblára a szentpétervári Pro Tour-versenyen. A viadal honlapja szerint a nők között Kertai Rita, Li Bin, Lovas Petra, Póta Georgina és Tóth Krisztina, míg a férfiaknál Jakab János, valamint Pázsy Ferenc várhatja a pénteki folytatást.
okt. 18
23:16
Bécs-Pozsony-Budapest: Bogár és Vozár is rajthoz áll (She)
Pénteken rajtol a 18. Samsung Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoni futóverseny, melynek során, öt szakaszon összesen 320 km-t kell megtennie a mezőnynek.

Keresés