2007. december 2. vasárnap

dec. 2
9:00
NHL: pórul járt az Ottawa a New York Rangers ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapjának végeredményei:
dec. 2
9:12
Amerikai diadal (Behaviour)
Az amerikai férfi teniszválogatott hódította el a Davis Kupát, miután a Bob Bryan-Mike Bryan testvérpár győzött az orosz Nyikolaj Davigyenko-Igor Andrejev duó ellen a portlandi döntő harmadik mérkőzésén, és ezzel a házigazdák behozhatatlan előnyre tettek szert a címvédő orosz válogatottal szemben.
dec. 2
10:21
Villa, vagy Asmer lehet a Sauber tesztpilótája (Behaviour)
A BMW-Sauber bejelentette, hogy két fiatal pilóta, a spanyol Javier Villa és az észt Marko Asmer is teszteli az F1.07 jelzésű versenyautót a Forma-1-es csapatok jövő héten, Jerez de La Fronterában esedékes gyakorlásán. Az istálló illetékesei közölték, hogy a spanyolországi próbák után dől el, ki lesz az istálló hivatalos tesztpilótája 2008-ban. A 20 esztendős Villa és a 23 éves Asmer kedden…
dec. 2
11:00
Mayerék a 39. helyen a Brit-ralin (Behaviour)
A Subaru Imprezával versenyző Mayer Gábor, Tagai Róbert kettős a 39. helyen áll a második nap után a Brit-ralin, a világbajnoki sorozat utolsó futamán. A csapattól származó információk szerint a magyar duó az N-csoportban a 22. pozíciót foglalja el 13 gyorsasági szakaszt követően. Az abszolút sorrendben a finn Mikko Hirvonen vezet megelőzve honfitársát, Marcus Grönholmot, valamint a címvédő és a…
dec. 2
11:31
Kaká nyerte az Aranylabdát (Infostart)
Kaká, az AC Milan brazil játékosa nyerte a France Football magazin által alapított Aranylabdát, a futballvilág egyik legnagyobb presztízsű elismerését.
dec. 2
11:47
Kaká nyerte az Aranylabdát (Behaviour)
Kaká, az AC Milan brazil játékosa nyerte a France Football magazin által alapított Aranylabdát, a futballvilág egyik legnagyobb presztízsű elismerését.
dec. 2
12:41
EURO-2008: rekordbevételre számít az UEFA (Behaviour)
1,25 milliárd eurós rekordbevételre számít az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadal kapcsán. Amennyiben a tervek valóra válnak, a 2004-es, 852 milliós bevételt hozott portugáliai tornához képest 45 százalékkal emelkedik majd az összeg. 2000-ben, amikor Belgium és Hollandia rendezte az Eb-t, 230 millió volt az UEFA bevétele, négy évvel…
dec. 2
12:50
EURO-2008: rekordbevételre számít az UEFA jövőre (She)
1,25 milliárd eurós rekordbevételre számít az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadal kapcsán.
dec. 2
12:52
BMW-Sauber: Villa vagy Asmer lehet a tesztpilóta (She)
A BMW-Sauber bejelentette, hogy két fiatal pilóta, a spanyol Javier Villa és az észt Marko Asmer is teszteli az F1.07 jelzésű versenyautót a Forma-1-es csapatok jövő héten, Jerez de La Fronterában esedékes gyakorlásán.
dec. 2
12:54
Tenisz: elhunyt az ausztrál Grand Slam-győztes McGregor (She)
Hetvennyolc éves korában elhunyt Ken McGregor, az ausztrálok többszörös Grand Slam- és Davis Kupa-győztes teniszezője.
dec. 2
13:01
EURO-2008: Olasz-francia-holland-román halálcsoport! (Infostart)
Luzernben elkészítették a 2008-as svájci-osztrák közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportbeosztását.
dec. 2
13:17
Ungvár: tornagyőztes kett az ASA-Hódmezővásárhely (She)
Az ASA-Hódmezővásárhelyi NKC csapata nyerte a negyedik alkalommal kiírt Nina Getsko nemzetközi női kézilabdatornát Ungváron.
dec. 2
13:22
Vízilabda, női BEK-selejtező: csoportelső lett a Honvéd (She)
Negyedik mérkőzését is megnyerte, így százszázalékos teljesítménnyel, csoportgyőztesként jutott tovább a legjobb 16 közé a Honvéd női vízilabdacsapata a BEK nizzai selejtezőjéből.
dec. 2
13:24
Vízilabda, női BEK-selejtező: a Dunaújváros is a 16 között (She)
A Franciaországban sikeres Honvédhoz hasonlóan a Dunaújváros női vízilabdacsapata is tökéletes mérleggel, csoportelsőként csatlakozott a BEK 16-os mezőnyéhez, miután a magyarországi selejtezőcsoport vasárnapi zárómérkőzésén nyert holland riválisával szemben.
dec. 2
14:31
Milánó Marathon: Teveli Petra egyéni csúccsal harmadik (She)
Teveli Petra 2:35:21 órás egyéni csúccsal a harmadik helyen végzett a nők versenyében a Milánó Marathonon.
dec. 2
15:13
Ismét Loeb lett a rali-világbajnok (Infostart)
A francia Sébastien Loeb sorozatban negyedszer hódította el a rali-világbajnoki címet, mivel az idény utolsó futamán, a Brit-ralin a harmadik helyen végzett.
dec. 2
15:51
Női kézilabda: lezárult az All Star-szavazás (She)
A női kézilabda-világbajnokság nyitónapján, vasárnap lezárult a december 30-i E.on gála All Star-szavazása.
dec. 2
16:06
Elhunyt Ken McGregor (Behaviour)
Hetvennyolc éves korában elhunyt Ken McGregor, az ausztrálok többszörös Grand Slam- és Davis Kupa-győztes teniszezője. McGregor 1952-ben megnyerte a férfi egyest az ausztrál nyílt bajnokságon, párospartnerével, Frank Sedgmannel pedig 1951-ben és 1952-ben hét egymást követő GS-tornán nem találtak legyőzőre. Hazája DK-csapatával háromszor - 1950-ben, 1951-ben és 1952-ben - ünnepelhetett bajnoki…
dec. 2
16:18
Vízilabda, Alpok Adria Liga: másodszor is nyert az Újpest (She)
Az Újpest ob I-es férfi vízilabdacsapata második mérkőzését is megnyerte az Alpok Adria Ligában: a lila-fehérek vasárnap az osztrák fővárosban nyertek hét góllal az AVS Wien ellen.
dec. 2
16:23
Vízilabda Alpok Adria Liga: másodszor is nyert az Újpest (She)
Az Újpest ob I-es férfi vízilabdacsapata második mérkőzését is megnyerte az Alpok Adria Ligában: a lila-fehérek vasárnap az osztrák fővárosban nyertek hét góllal az AVS Wien ellen.
dec. 2
16:32
Loeb negyedszer is világbajnok (Behaviour)
A francia Sébastien Loeb sorozatban negyedszer hódította el a rali-világbajnoki címet, miután az idény utolsó futamán, a Brit-ralin a harmadik helyen végzett. A finn Marcus Grönholm - Loeb egyetlen riválisa - a második lett, a viadalt a szintén finn Mikko Hirvonen nyerte. A 33 esztendős Loeb az idén nyolc futamgyőzelmet szerzett.
dec. 2
17:16
Az Inter és a Roma lefékezte a riválisokat (Infostart)
A listavezető Inter 2-0-ra győzött a Fiorentina otthonában, míg a Roma hazai pályán nyert 2-1-re az Udinese ellen az olasz labdarúgó-bajnokságban.
dec. 2
17:33
Röplabda olimpiai előselejtező: a lengyelek és a finnek sikere (She)
Az előzetes várakozásnak megfelelően a lengyelek nyerték a férfi röplabdázók szombathelyi olimpiai előselejtezőjét.
dec. 2
17:38
Vívás: Pető Réka bronzérmes Münchenben (She)
Pető Réka bronzérmet szerzett a müncheni nemzetközi kard versenyen. A magyar vívó az elődöntőben a német Tamara Biesingertől kapott ki 15-13-ra. A legjobbnak a német színekben szereplő Alexandra Bujdoso bizonyult. A kétnapos viadalon tíz ország kardozói indultak.
dec. 2
17:59
A Liverpool kiütötte a Boltont (Infostart)
A Liverpool 4-0-ra kiütötte a vendég Boltont az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
dec. 2
19:07
Nehéz csoportban a világbajnok (Behaviour)
A címvédő görögök a svédekkel, a spanyolokkal és az oroszokkal, a világbajnok olaszok pedig a hollandokkal, a románokkal és a vb-ezüstérmes franciákkal kerültek egy csoportba a 2008-as osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság első szakaszának luzerni sorsolásán. A csoportok:A csoport: Svájc, Csehország, Portugália, TörökországB csoport: Ausztria, Horvátország, Németország,…
dec. 2
19:14
La Liga: A Valladolid hazai pályán elbánt a Villarreallal (She)
Meglepetésre a hazai pályán játszó Valladolid 2-0-ra legyőzte a La Ligában eddig sokkal jobb helyezést kiharcoló Villarreal együttesét. Ugyancsak győzött a Recreativo Huelva a Zaragoza ellen, ezen kívül még két döntetlen tarkítja a La Liga mai játéknapját.
dec. 2
19:25
Görbiczék nehézkes sikere Japán ellen (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott első csoportmeccsén 35-31-re nyert Japán ellen a franciaországi világbajnokságon. Görbicz Anitáék szinte végig vezettek, igaz, a második félidő közepén az ázsiaiak ki tudtak egyenlíteni.
dec. 2
20:13
Női kosárlabda NB I: fölényes pécsi győzelem a Vasas ellen (She)
Harminchat pontos győzelmet aratott az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata a Szolnok ellen az UNIQUA női kosárlabda NB I kilencedik fordulójában. Otthon nyert a Győr, míg a MiZo Pécs kiütéses győzelmet aratott a Vasas fölött.
dec. 2
20:18
Mourinho Anglia helyett Milánóba készül (Infostart)
Hiába látná szívesen szinte egész Anglia a Háromoroszlánosok szövetségi kapitányaként José Mourinhót, a portugál szakember inkább a Milan kispadjára kíván leülni.
dec. 2
21:22
Alpesi sí Vk: svájci diadal női szuperóriás-műlesiklásban (She)
A svájci Martina Schild nyerte a női szuperóriás-műlesiklást az alpesi síelők Világkupa-sorozatának Lake Louise-i állomásán.
dec. 2
21:55
Osztrák-bajnokság: bravúros Alba-győzelem (Metropol)
Bravúros győzelmet aratott az Alba Volán az osztrák jégkorongbajnokságban: a székesfehérvári csapat az élmezőnyhöz tartozó Villach otthonából hozta el a két pontot.
dec. 2
22:05
Tenisz, Malaga: Rafael Nadal híres elődöt oktatott (She)
A világranglistán második Rafael Nadal nyerte a "Spanyol Masters" elnevezésű tenisztornát, miután a Malagában rendezett fináléban két játszmában verte a korábbi világelső Carlos Moyát.

2007. december 3. hétfő

dec. 3
0:13
Négy ponttal vezet a Madrid Spanyolországban (Infostart)
Négy pontra növelte előnyét a Real Madrid a spanyol bajnokságban, több mint egy hónap után győzött idegenbeli bajnoki mérkőzésen a Bayern München Németországban, az Inter és az AS Roma kétesélyessé tette az olasz bajnokságot (legalábbis Roberto Mancini szerint...), a héten másodszor szerzett négy gólt a Liverpool Angliában. A hétvége futballösszefoglalója.
dec. 3
5:59
A németek az Eb-sorsolás legnagyobb nyertesei - a teljes programmal (Infostart)
Luzernben kisorsolták a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság menetrendjét. Az alapszakasz slágere az olasz és a francia válogatott újabb találkozója - e két csapat, a hollandokkal és a románokkal "halálcsoportot" alkot. A legjobban alighanem a németek jártak a nagyágyúk közül...
dec. 3
6:10
Hamilton a nagy varázsló (Blikk)
Hamilton Harry Pottert játszott Münchenben
dec. 3
6:12
Először maradt ki a kezdőből Ronaldinho (Blikk)
Már Rijkaard sem bízik benne
dec. 3
6:14
Grosics Gyula - Nyitott könyv az élete (Blikk)
Az aranycsapat kapusa könyvben vallott
dec. 3
6:16
Kakáé az Aranylabda (Blikk)
"Az Aranylabdát tartom pályafutásom eddigi legnagyobb elismerésének"
dec. 3
6:18
Halálcsoport az EB-n (Blikk)
Hollandia, Olaszország, Franciaország, Románia
dec. 3
6:22
Barrichello behúzott egyet az egyik operatőrnek (Behaviour)
Megnősült Felipe Massa: a Ferrari brazil pilótája Rafaela Biassinak esküdött örök hűséget Sao Paulóban. Az esküvő után rendezett lagzin több mint nyolcszáz vendég vett részt, ott volt a korábbi ferraris Rubens Barrichello és a legendás csapatfőnök, a francia Jean Todt.
dec. 3
6:24
Riis: minden idők legtisztább Tourja következik (Behaviour)
Bja:rne Riis, a CSC profi kerékpároscsapat igazgatója szerint a 2008-as lesz dopping szempontjából minden idők legtisztább Tour de France-versenye. "Az elmúlt időszakban mindenki rengeteget tett a doppingszerek elleni küzdelemben, és egyre szigorúbbak a szankciók" - mondta a korábbi bringás a cyclingnews című szaklapnak.
dec. 3
6:26
Elgázoltak egy profi kerékpárost (Behaviour)
Egy autó elgázolta Jose Rojas spanyol profi kerékpárost, majd a sofőr megpróbált elmenekülni a helyszínről. Az egyik legígéretesebb versenyzőnek tartott Rojas agyrázkódással és horzsolásokkal megúszta az ütközést, de néhány napot így is kórházban kell töltenie.
dec. 3
7:18
NBA: a Celtics és a Spurs is nyert, Lakers-vereség a Magictől (She)
A Boston Celtics és a San Antonio Spurs is nagyszerű győzelmet aratott az észak-amerikai profi kosárlabd-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján. A Los Angeles Lakers ellenben kikapott az Orlando Magictől hét ponttal.
dec. 3
7:23
NHL: Anaheim-zakó hazai pályán az Edmonton Oilers ellen (She)
Négygólos verseséget szenvedett a címvédő Anaheim Ducks az Edmonton Oilerstől az észak-amerikai profi jégkorongliga vasárnapi játéknapján. A New Jersey Devils és a Minnesota Wild viszont győzött, előbbi szétlövésekkel.
dec. 3
8:55
Davis Kupa-döntő: 4-1-re nyertek az amerikaiak (Behaviour)
Az utolsó napi két egyes mérkőzés közül egyet nyertek az amerikaiak, egyet pedig az oroszok, ezzel a győzelmüket már a páros találkozóval bebiztosító hazaiak 4-1-re diadalmaskodtak a tenisz Davis Kupa döntőjében, Portlandben.
dec. 3
9:05
Évi 9 millió euróért lesz kapitány José Mourinho? (Blikk)
A brit lapok már kész tényként kezelik, hogy angol szövetségi kapitány lesz
dec. 3
9:44
Tenisz: 4-1-es összesítéssel lett az amerikaiaké a Davis-kupa (She)
Egy amerikai és egy orosz győzelem született egyesben a tenisz Davis-kupa döntő utolsó játéknapján Portlandben. A végső győzelmet már a szombati páros mérkőzés után bebiztosító amerikaiak így 4-1-es összesítéssel hódították el a válogatottak számára kiírt kupát.
dec. 3
9:55
A Lanus nyerte a nyitószakaszt Argentínában (Behaviour)
A Lanus vendégként 1-1-es döntetlent ért el a Boca Juniors ellen az argentin labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában, ezzel megnyerte a nyitószakaszt (Apertura). A Buenos Aires déli elővárosának csapata 38 ponttal zárt, míg a második helyezett Tigre - amely a hétvégén 1-0-ra kikapott az Argentinos Juniorstól - 34-gyel. A harmadik helyen a 31 pontos Boca áll, de a szorosan mögötte következőknek…
dec. 3
10:47
Portugália: kapushiba miatt vesztett pontokat a Sporting (She)
A portugál bajnokság 12. fordulójában a Sporting az Uniao Leiriát fogadta, és meglepetésre csak 1-1-es döntetlenre volt képes a sereghajtó ellen. A fővárosiak botlásához kellett kapusuk, Rui Patricio kapitális hibája is. A zöld-fehérek hátránya immáron 12 pont a listavezető Portoval szemben.

Keresés