2008. október 11. szombat

okt. 11
18:32
Női kézilabda EHF-kupa: veresége ellenére továbbment a Ferencváros (She)
A Budapest Bank-FTC vágsellyei veresége ellenére bejutott a női kézilabda EHF-kupában a 32 közé a szlovákiai Duslo Salával szemben.
okt. 11
18:34
Korzika-rali: Loeb magabiztosan vezet Hirvonen előtt (She)
A címvédő francia Sébastien Loeb magabiztosan vezet a Korzika-ralin a második nap után is: a Citroën kiválósága 52.4 másodperces előnnyel áll az élen legnagyobb riválisa, Mikko Hirvonen előtt. Ha Loeb sorozatban negyedszer is megnyeri a korzikai futamot és Hirvonen a 6. helynél rosszabb eredményt ér el, a francia megszerzi a 2008-as világbajnoki címet. Vasárnap négy gyorsasági szakasszal fejeződik…
okt. 11
18:36
Női vízilabda ob I: az Újváros egy góllal verte a Dominót a rangadón (She)
A Dunaújváros 12–11-re legyőzte a Dominót a női vízilabda országos bajnokság szombati rangadóján.
okt. 11
18:48
Vb-selejtezők: továbbjutott Elefántcsontpart, gálázott Kamerun (She)
Az afrikai labdarúgó vb-selejtezők első csoportjában az elsőségét már korábban bebiztosító Kamerun gálaelőadással ünnepelte a továbbjutást, 5–0-ra ütötte ki Mauritiust. A második csoportban Namíbia és Zimbabwe a harmadik helyért játszott, amelyet fiaskója ellenére Zimbabwe szerzett meg. Az ötödik csoportban Líbia (amely ha egyetlen pontot kasszíroz ma, csoportelső lehetett volna) vereségével csak…
okt. 11
19:06
Tenisz: Pat Cash két 7:6-os szettben győzte le Björn Borgot (She)
Az ausztrál Pat Cash két játszmában legyőzte a svéd Björn Borgot a Legendák ssatáján, a budapesti Papp László Sportarénában zajló nemzetközi versenyen.
okt. 11
19:08
Férfi kézilabda: hatgólos PLER-siker a KEK-ben (She)
Hatgólos előnyt szerzett a PLER a török Mersin ellen a férfi kézilabda KEK 2. fordulójában.
okt. 11
19:10
Vb-selejtezők: most is égtek az osztrákok Feröer ellen (She)
18 évvel a 0–1-es, történelmi landskronai kudarc után most is éghet az osztrákok arca: a „sógorok” csak 1–1-et tudtak játszani Feröerrel idegenben, Tórshavnban.
okt. 11
19:12
Díjlovagló Vk, Kaposvár: japán siker a Nagydíjon, Dallos 10. lett (She)
Szombaton újabb három versenyszámmal folytatódott a kaposvári Lovas Akadémián a díjlovagló Világkupa-sorozat magyarországi fordulója. A junior egyéni feladatot a nyitó napi csapatfeladathoz hasonlóan a spanyol Morgan Barbaancon nyerte meg, a Világkupa kis és nagy körében pedig ezúttal is színvonalas produkciókat láthatott a közönség.
okt. 11
19:24
Férfi kosárlabda: az Albacompé hazai pályán az Intersport-kupa (She)
A hazai pálya előnyét élvező Albacomp az utolsó mérkőzésén 10 ponttal verte meg a Dombóvárt, és ezzel megnyerte az Intersport-kupa elnevezésű felkészülési tornát.
okt. 11
19:26
Kerékpár: a lábtöréséből lábadozó Bodrogi a Katyusához tart (She)
A tavaly világbajnoki ezüstérmes Bodrogi László az új orosz kerékpároscsapathoz, a Katyusához tart.
okt. 11
19:28
Válogatott: Fülöp és Torghelle is az albánok elleni kezdőben (She)
Fülöp Mártonnak szavazott bizalmat a kapuban az Albánia ellen 19:45 órakor kezdődő világbajnoki selejtezőn Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 11
19:42
Tenisz: a selejtezőből érkező Petzschner is bejutott a döntőbe (She)
Gaël Monfils után Philipp Petzschner is bejutott a Bécsben zajló férfi tenisztorna döntőjébe, így német–francia finálét rendeznek az osztrák fővárosban.
okt. 11
19:44
Vb-selejtezők: Tunézia életben tartotta továbbjutási esélyeit (She)
Az afrikai vb-selejtezők negyedik csoportjában Nigéria újabb győzelmet könyvelhetett el, az áldozat ezúttal Sierra Leone csapata volt. Nigéria egyébként már korábban bebiztosította továbbjutását. A csoport második mérkőzésén a vb-házigazda Dél-Afrika megszerezte második győzelmét (a házigazda az Afrikai Nemzetek Kupájára való kijutásért játszik). A kilencedik csoportban Tunézia újabb győzelmével…
okt. 11
19:46
Férfi vízilabda ob I: a Fradi nyert az Újpest vendégeként (She)
A Ferencváros három góllal legyőzte az Újpestet a férfi vízilabda-bajnokság második fordulójának rangadóján.
okt. 11
19:48
Férfi vízilabda ob I: a Fehérvár hazai pályán verte meg a Szentest (She)
okt. 11
20:00
Férfi kézilabda NB I: a Füred idegenben verte meg a Skaliczki-csapatot (She)
Nem sikerült a férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Skaliczki László bemutatkozása Kecskeméten, az újonccsapat hazai pályán szenvedett kétgólos vereséget a rutinos játékosokkal teletűzdelt Balatonfüredtől.
okt. 11
20:02
Vb-selejtezők: Svájc 2–1-re verte Lettországot (She)
Egy hónappal a Luxemburg elleni, hazai leégés után javított Ottmar Hitzfeld válogatottja: a svájciak St. Gallenben 2–1-re verték Lettországot. A helvétek Frei góljával kerültek gól- majd Laizans kiállítását követően emberelőnybe, de a lettek tíz emberrel is egyenlíteni tudtak. Ivanovs gólja után két perccel N’Kufo is betalált, így Svájc végül ha nyögvenyelősen is, de győzni tudott.
okt. 11
20:04
Férfi vízilabda ob I: Szegeden egy góllal nyert a Honvéd (She)
okt. 11
20:06
Kézilabda: hússzal győzött a Győr a Hódmezővásárhely ellen (She)
A Győr húsz góllal, 35–15-re verte meg a Hódmezővásárhely csapatát, a női kézilabda-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 11
20:08
Vb-selejtezők: elkezdődött a Magyarország–Albánia mérkőzés! (She)
Az európai vb-selejtezők 1. csoportjában elkezdődött a Magyarország–Albánia mérkőzés.
okt. 11
20:10
Kézilabda: nyert a DVSC, a Dunaferr és a Kiskunhalas (She)
A női kézilabda NB I 7. fordulójában hazai pályán győzött a Debrecen és a Kiskunhalas, míg a Dunaferr idegenben, a Nyíradony vendégeként gyűjtötte be a két pontot.
okt. 11
20:18
Női kosárlabda NB I: a Sopron majd 100 ponttal verte meg a Ceglédet (She)
okt. 11
20:20
Vb-selejtezők: nyögvenyelősen kezdett, végül simán nyert Anglia (She)
Hazai pályán 5–1-re verte Kazahsztánt az angol válogatott. Az eredmény ellenére Anglia az első félidőben nem nyújtott meggyőző teljesítményt, de a második játékrészben már érvényesült a két csapat közt meglévő tudásbeli különbség.
okt. 11
20:22
Vb-selejtezők: balhé Szófiában a bolgár–olasz előtt (She)
Mintegy harminc drukker támadt kövekkel egymásra a bolgár–olasz labdarúgó vb-selejtező előtt Szófiában. Az összecsapásoknak a rendőrség vetett véget, a „békéltetés” közben a bolgár hírügynökség információi szerint egy rendőr megsérült, több fanatikust letartóztattak. A mérkőzés 20.15-kor kezdődik.
okt. 11
20:36
Férfi kézilabda NB I: győri döntetlen Csurgón a 7. fordulóban (She)
Döntetlent hozott a Győrhő ETO KC csurgói vendégjátéka a férfi kézilabda-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 11
20:36
Búcsúzika a versenyzéstől Björn Borg (Behaviour)
Björn Borg harmadik mérkőzését is elveszítette a Legendák csatája elnevezésű szenior tornán, a Papp László Sportarénában: a zseniális svéd játékos a budapesti viadalon búcsúzott a versenytenisztől.
okt. 11
20:38
Sakk: Polgár Judit veretlen maradt a szombati Sakknapon (She)
A legfiatalabb testvér, Judit veretlen maradt a Művészetek Palotájában rendezett II. Aquaprofit Polgár Sakknapon, amelyen testvéreivel – Zsuzsával és Zsófiával – összesen 121 partit játszottak.
okt. 11
20:40
Vb-selejtezők: nyert Wales, ikszelt Grúzia Ciprussal (She)
Az európai labdarúgó vb-selejtezők 4. csoportjában Wales 2–0-ra verte Liechtensteint a Millennium Stadiumben. A walesiek Edwards góljával vezetést szereztek, majd megint kihagytak egy tizenegyest (ez eddig minden selejtezőjükön „sikerült”, most Bellamy büntetőjét védte Jehle), a győzelmet pedig Mario Frick öngóljával biztosították be. Grúziában Ciprus Konsztantinu góljával vezetést tudott…
okt. 11
20:54
Tenisz: John McEnroe két szettben megverte Ivanisevicet (She)
John McEnroe két játszmában legyőzte Goran Ivanisevicet a budapesti Papp László Sportarénában zajló Legendák Csatája elnevezésű versenyen.
okt. 11
20:54
Sok sakk-matt a Polgár Sakknapon (Metropol)
A legfiatalabb testvér, Judit veretlen maradt a Művészetek Palotájában rendezett II. Aquaprofit Polgár Sakknapon, amelyen testvéreivel - Zsuzsával és Zsófiával - összesen 121 partit játszottak.
okt. 11
20:54
GYORSHÍR - Labdarúgó vb-selejtező (Behaviour)
Jelenleg félidőnél tart a meccs.
okt. 11
20:56
Férfi kosárlabda: az Univer nyerte meg a szolnoki tornát (She)
okt. 11
21:12
Férfi vízilabda ob I: a Szolnok három góllal nyert az OSC ellen (She)
okt. 11
21:14
Vb-selejtezők: nem volt gól az ukrán–horváton (She)
Harkivban 0–0-s döntetlent játszott egymással az európai zóna 6. csoportjában Ukrajna és Horvátország labdarúgó-válogatottja. Az ukránok a döntetlennel elszalasztották a lehetőséget a horvátok leszakítására, de még így is a csoport második helyén állnak Anglia mögött.
okt. 11
21:30
Röplabda, férfi KEL: kikapott a Kaposvár a szomszédban (She)
A harmadik mérkőzésén a második vereségét szenvedte el a magyar bajnok Kométa-Kaposvár a férfi Közép-európai Ligában, a somogyi együttes 3:1-es vereséget szenvedett a SK Posojilnica Aich/Dob otthonában.
okt. 11
21:48
Vb-selejtező: kétgólos magyar győzelem Albánia ellen! (She)
Egy nagyon gyenge és egy sokkal jobb félidő után Magyarország labdarúgó-válogatottja 2–0-ra verte Albániát a Puskás Ferenc Stadionban az európai vb-selejtezők 1. csoportjában.
okt. 11
22:06
Vb-selejtező: a portugálok gól nélküli döntetlenje Svédországban (She)
Nem hozott gólt az egyes számú, „magyar” csoport rangadója, a portugálok ugyanis egy pontot elcsentek Svédország otthonában.
okt. 11
22:08
Vb-selejtezők: Dánia hárommal verte Máltát, és csoportelső (She)
A játéknap előtt második helyezett Dániának nem okozott gondot a sereghajtó Málta legyőzése a mi csoportunkban, az északiak 3–0-ra győzték le a mediterrán szigetország legjobbjait. A dán gólok közül kettőt a francia Toulouse-nál légióskodó Sören Larsen szerzett, míg a „liverpooli” Daniel Agger tizenegyesből volt eredményes.
okt. 11
22:24
Kétgólos magyar győzelem az albánok elleni világbajnoki selejtezőn (Infostart)
Kétgólos győzelmet aratott a magyar válogatott a Puskás Ferenc-stadionban az albánok elleni világbajnoki selejtezőn. A vendégek kevesebbet, a magyarok többet nyújtottak a vártnál. Erwin Koemannak ez volt az első győzelme tétmérkőzésen a magyar csapattal. A gólokat Torghelle Sándor és Juhász Roland szerezte.
okt. 11
22:24
Vb-selejtező: se gól, se foci Szófiában a bolgár–olaszon (She)
Meglehetősen gyenge, 0–0-s mérkőzésen a sok alapemberét nélkülöző olasz labdarúgó-válogatott egy ponttal távozott Szófiából az európai vb-selejtezők 8. csoportjának esti mérkőzésén.
okt. 11
22:26
Vb-selejtezők: Szerbia és Törökország is győzött (She)
A világbajnoki selejtezők ötödik csoportjában Törökország fogadta Bosznia-Hercegovinát. A találkozón a vendégek szerezték meg a vezetést, de a török csapat fordítani tudott. A hetedik csoportban Szerbia hazai pályán 3–0-ra verte Litvániát.
okt. 11
22:28
Videó: nézze meg az angol-kazah mérkőzés hat gólját! (She)
Mint már arról beszámoltunk, Anglia világbajnoki-selejtezőn 5–1-re legyőzte Kazahsztánt. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
okt. 11
22:42
Vb-selejtezők: lengyel siker Csehország ellen (She)
Az európai vb-selejtezők 2. csoportjában Izrael idegenben gyűjtötte be a három pontot Luxemburg ellen. A 3. csoportban a lengyel–cseh rangadó 2–1-es hazai sikerrel ért véget, míg a szlovákok San Marino vendégeként ünnepelhettek győzelmet.
okt. 11
23:00
Vb-selejtezők: a franciák gyenge játékkal ikszeltek Romániában (She)
okt. 11
23:02
Vb-selejtezők: Németország legyőzte Oroszországot (She)
A világbajnoki selejtezők negyedik csoportjában az Eb-ezüstérmes Németország fogadta a bronzérmes orosz válogatottat. A találkozó 2–1-es német sikerrel ért véget.
okt. 11
23:04
Videó: íme Torghelle és Juhász gólja Albánia ellen! (She)
Mint arról már beszámoltunk, Magyarország 2–0-ra legyőzte Albániát világbajnoki-selejtezőn. Most megmutatjuk Torghelle Sándor és Juhász Roland gólját videón!
okt. 11
23:06
Vb-selejtezők: Hollandia 2-0-ra győzte le Izland legjobbjait (She)
A holland válogatott 2–0-ra győzte le Izland legjobbjait a 9. csoportban, az oranje ezzel a győzelemmel továbbra is vezeti a csoportot, és az előnye két pont a Norvégiával gól nélküli döntetlent játszó Skócia előtt.
okt. 11
23:08
Vb-selejtezők: a görögöknek nem okozott gondot Moldova (She)
okt. 11
23:10
Vb-selejtező: simán nyertek a spanyolok és a belgák (She)
Kapott gól nélkül zárta szombati vb-selejtezőjét a spanyol és a belga válogatott is: az óriási fölényben játszó Európa-bajnok 3–0-ra nyert Észtországban, Belgium pedig Brüsszelben intézte el 2–0-ra Örményországot.
okt. 11
23:18
Vb-selejtezők: egy perc alatt döntött a hajrában Szlovénia (She)
84 percig hiába próbálkozott Mariborban a szlovén válogatott az európai labdarúgó vb-selejtezők 3. csoportjában, aztán hatvan másodpercen belül megtörte az északír ellenállást.

Keresés